TACK, för en SUPERLYCKAD kväll <3

det sägs att en bild säger mer än tusen ord, så varsågoda :)

:






















lördag=UTGÅNG !!



FyFaaan vad jag är värd denna kväll !!
Ser verkligen fram emot att få skratta, gråta, dricka, sjunga, & njuuuta mig genom denna kväll/natt med dom tjejer jag ÄLSKAR , blir en mysig förfest med middag, alkohol, singstar & massa skitsnack :) Sen blir det UTGÅNG. Då jävlar, ska vi röja, "som förr i tiden" tjejer ;) Neeh, ser verkligen fram emot kvällen.

Tror att jag hittat en outfit som duger, håret ser OK ut, naglarna är pyntade med fransk manikyr & sminket är nerplockat i väskan :) Pappan & Saga är i skrivande stund på Maxi & köper lördagsmys till dom, och på glasbanken & handlar dricka till mig ;) David, han sover, och jag lyssnar på musik, & taggar inför kvällen. Varför går tiden sååååå saaaakta när man ser fram emot något ?

jag hoppas att alla andra får en trevlig kväll, för det ska jag se till att få :)


hejdå !!

30dagar, 30 sanningar !!

Fyskäms Susanna !!
Men lite uppdates kommer här ;)


Dag 18Min favoritfödelsedag.
alltså, allvarligt? Är det meningen att jag ska minnas sånt ?
Kommer inte ens ihåg vad jag gjorde förra året, när jag fyllde år :/
Så PASS på den dårå !!

Dag 19 Detta ångrar jag.
Det finns sjukt mycket saker jag ångrar att jag har gjort i mitt förflutna.
Finns människor som jag önskar att jag aldrig hade träffat, och jag har gjort saker som jag aldrig skulle göra i dagens läget !! Saker som jag skäms över, och saker jag ångrar att jag inte fick gjort i mina yngre dagar, pga olika skäl !! Men jag är ju sån som tror att allt som händer , sker av en anledning, och att man lär av sina misstag .. så jag är inte bitter !!


Dag 20Den här månaden.
Ja, vad ska jag säga ? Januari månad år 2011 är en månad som satt spår ordentligt.
Jag sjönk till botten, av flera olika skäl, & jag klättrar, tro mig, men det går trögt ;( Jag har ärligt talat inte mkt gott att säga om denna månad, så jag väljer att låta detta räcka !! ... 





tjing

Stoltaste Mamman EVER !!


Att jag är STOLT över mina barn, är ju verkligen ingen hemlighet, men tänkte dela med mig av 2 häftiga saker som min son har överraskat mig med idag :)

Chock nr 1 : Som alla vet så har David vart knusslig på att sova just middag i växasängen, så han sover alltid middag i sin vagn på dagarna, och i sin säng på nätterna, MEN idag, så bad han om att få ligga i sin säng när jag kom med vällingen, & jag tänkte  - fine, han får dricka vällingen där, sen nattar jag honom i vagnen när han börjar leka, röja, & slå i väggarna.. Grejen är den, att 2 timmar senare fick jag väcka honom, för han somnade fint i sin säng :) WOW säger jag bara , duktiga kille ♥

Chock nr 2 : När han hade vaknat, så ville han ha ny blöja, så han ledde in mig i tvättstugan, tog en blöja & pekade på skötbordet.. Då frågade jag som alltid vid blöjbyte, om han ville kissa på pottan, och han gick fint & satte sig, & vad gör ungen ?? Jo han BAJSADE !! andra gången han gör det nu, (första gången han han börja i blöjan) kissat har han gjort flera ggr oxå, men jösses vad STOLT jag blev, han fick applåder, pussar & beröm, & sken som en sol (samtidigt som han nog var lika chockad som mig innest inne)

sånt, mina vänner, gör en Mamma, riktigt stolt :)



Och jag ska jobba imorgon :)
& på fredag med, skönt att få komma iväg lite, och kul för barnen att vara på dagis :)
Jag lämnar dom & Pappan hämtar, sjukt skönt att kunna hjälpas åt med allt sånt.


Nu ska barnen snart få lite middag (gårdagens hemmagjorda pizza)
Sen ska dom få bada i baljan & efter det blir det lite mys, innan dom ska sova.
Ska FÖRSÖKA hitta orken att skura golven när dom sover , och dona lite, kan vara skönt att komma hem ett fint hem imorgon efter jobbet :)



tjiiingeliiing


kaffe kaffe kaffe kaffe !!



Mmm, dricker en kopp rykande kaffe :)
Hur funkar era mornar? Själv måste jag ha 1 kopp java & 2 morgoncigg, innan jag gör någe annat , annars funkar lixom inte jag !! Efter det går bryggaren varm hela dagen, sjukt, vad beroende man kan blir :/ Ska väl vara glad över att jag inte har värre beroende än dessa :)  

Idag & imorgon är barnen lediga från dagis, då dom ska gå lång dag på fredag istället, föratt jag ska jobba då. Så jag sitter här & klurar på vad dagen kan bjuda på, bekvämligheten & kylan ute gör att vi enbart kommer att hålla oss hemma. Mysa med varm choklad, & bullarna som jag bakade igår. Fick någe bakryck, och vips så hade jag bakat 56 st bullar :) Fördelen med bullar är att det är SJUKT uppskattat i våran familj, barnen & deras Pappa kan äta tills dom spricker. Men sen är jag rätt duktiga på bullbak oxå, se bara på mina bullungar, hur bra vi har lyckats ;) skämt åsido, men som sagt, MammaBullns bullar går hem i denna familj ;) Jaa, Tillbaks till dagen då, om jag får en lugn stund mitt på dagen så ska jag sätta mig ner & putsa på mitt CV & personliga brev, annars får jag ta hela kvällen till det, när barnen har somnat . Måste byta ut det gamla nu, och hoppas på att det nya kan locka flera arbetsgivare :)  Känner mig nöjd med det nya, så håll tummarna nu !!

Hoppas på bra väder i em, så vi kan gå ut & leka, eller ta en promenix.
Inge vidare kul att gå ensam vuxen, men så är det tyvärr, har ju mina fina barn som sällskap :)
Har en ÖVERFULL tvättkorg att ta hand om idag oxå, finns inge återvändo nu tyvärr, inget att skylla på, så det är bara att ta tag i saken. Ska tvätta hela dagen lång, med andra ord .. suck !! Borde damsuga & skura golv oxå, men ORKA !! Ska försöka röja i tvättstugan när David sover, och ev städa på toaletten ...


Tänk om man kunde få betalt föratt vara HemmaFru lixom ;)
Det skulle vara något, & jobba lite extra på sidan av ibland, nice önskedröm !!
Neeh, ge mig ett jobb NU NU NU NU NU !!





tjaaahråå !!

2011-01-25


Barnen sitter i soffan & äter yogurt, modigt av mig, i know ;)
Vägar inte ens gå in & checka läget, då jag är inställd på att få skrubba rent hela vardagsrummet efter detta ;) Men vad gör det då? Barnen är nöjda & det är huvudsaken !!

Imorse lämnade jag barnen på dagis 8.30, for direkt in till Uppsala för ett möte med min jobbcoach, vi diskuterade, och förbättrade mitt CV & personliga brev :) Gillar henne skarpt, då hon verkligen peppar & berömmer mig, vilket stärker min självkänsla !! Efter det så mötte jag upp min fina vän Emelie ♥ Vi drog en lunch på KebabHouse, & sen kikade vi runt i affärer, Har länge letat efter en vinterjacka, som går över rumpan, för ett bra pris, inne på Cubus fyndade jag en sådan & trots att vår ekonomi INTE tillåter onödiga köp, så unnade jag mig denna jacka, som tidigare har kostat 799kr, för 149kr ;) VILKET KAP !! Den är varm, & lååång, me like alot !! Inge mer "frysa biffen av mig" här inte ;) Vi fönstershoppade en del, & drömde oss bort bland fina kläder, som vi en vacker dag ska ha råd & köpa, med som vi i dagsläge får fortsätta drömma om !! Efter det skiljdes vi åt, och jag hoppade på bussen direkt ner till byn (hade trevligt sällskap på bussen oxå) & hämtade kidsen, & for sedan hem...


& Efter det har jag hunnit med några koppar kaffe, & fått prata av mig till Världens Bästa Svärmor :)
Och nu ser jag att klockan närmar sig 16. & Pappan är hemma om typ en timme, vad tusan ska man laga för middag ?? hmm ... har inte haft en tanke på det, & inte tinat upp något heller !! ;)

Och jag ser verkligen fram emot lördagen, då jag ska ut & partaja med mina finaste tjejor, Mia & Emelie <3 Fyyyfaaan vad jag behöver denna tjejkväll, med skvaller, middag, alkohol & en krogsväng :) JAG ÄLSKAR ER mina babes :) Ni är BÄST som ser till att jag får en kväll med er <3 älskade ni ... alla borde ha lika fina vänner som jag har :)





nu ska jag rota fram något i matväg :)






pussheej

mysig promenix :)



Ibland, är det så sjukt skönt att ta en impulsiv promenix :)
Jag, barnen & deras farmor tog oss en sådan i solen, kom in för en liten stund sen :)
Vi gick till brevlådorna, och sen flera varv runt gården, pratade & andades frisk luft ....
Barnen var jättenöjda, och allt blir så mkt trevligare med sällskap ju, önskar att jag hade fler vänner i detta samhälle. Har ju mina trognaste vänner utspridda i Uppsala, saknar att kunna ringa någon & bara ses, en stund & sen skiljas åt. Men man kan inte få allt  på denna jord. Har ju valt att flytta till detta samhället, just mest för Pappans skull, och sen föratt jag tror att barnen får den bästa uppväxten här, på landet. & jag trivs ju i huset, annars hade vi ju inte köpt det, trots vissa skavanker, osv, så trivs vi. Men som sagt, önskar att jga hade fler vänner närmare mig :(

Nog om detta.
Barnen kollar på Pippi & äter mellis,-  banan, yogurt & riskakor.
Jag håller på att tina upp en fläskfilé, då jag ska göra smördegsinbakad fläskfilé till middag, med ris eller potatisgratäng, lär visa sig. Lika gott oavsett tycker jag. Ska brygga en kanna kaffe & sen joina barnen i soffan.

Känns så sjukt orättvist gällande jobbfronten faktiskt.
Har fått den informationen, att om jag jobbar extra någonstans (deltid, eller på vik) så har jag enbart rätt till 75 dagars stämpling. Om jag INTE jobbar extra, och bara söker jobb på heltid (som jag gör i dagsläge, men avstår från extrajobb) så är jag berättig till 300 dagars stämpling :/ Alltså så har jag valet att jobba extra då & då, och då tar mina akassepengar slut i feb, och då får jag hålla tummarna på att få jobba nån dag i vecka/månaden & kanske inte tjäna många kr alls, eller så har jag valet att säga upp mig från min timanställning, & vara GARDERAD pengar i 300 dagar & VETA att jag får en viss summa varje månad & kan ge barnen mat på bordet ... ja, valet är ju ganska självklart, men det SUGER balle, då jag verkligen BEHÖVER komma bort ibland, och jobba & tänka på annat. Jag mår bra av det. Men jag kan inte riskera att mina barn ska behöva gå utan mat lixom !! Daniels lön täcker mycket, men inte allt !! Så jag ska ta en snack med min chef på restauragen, fråga om hon har några fasta dagar i veckan att erbjuda mig, annars måste jag nog tyvärr ... Gå :( RUNK !!!!










bye bye

30dagar, 30 sanningar !!

kör en snabbupdate på 30 dagar, 30 sanningar, så jag kommer ifatt lite !!
har missat gaaanska många ...

♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
Idag har jag ätit (hittills) 2 rostade mackor, med mjukost, skinka & ost !!
Har även hunnit med 7 koppar java ;)

♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
Ojj, ja vad är kärlek ?
Kärlek för mig är lyckan, att få leva i ett fint förhållande, med en underbar karl, som har gett mig 2 perfekta barn.
Det, mina vänner, är KÄRLEK. Den lyckan & stoltheten jag har omkring mig VARENDA dag, är kärlek. Utan Daniel, hade jag inte fått uppleva ÄKTA KÄRLEK, så Tack Daniel, föratt det är du, jag, Saga & david ♥  


♥ Dag 6 – Min dag.
Jaha, den som knappt har börjat lixom :/
Vaknade av David kl 6.20 (sovmorgon) som hoppade på mig & gav mig blöta snorpussar ;)
Strax efter det vaknade hans storasyster & även hon kom in till oss & mös ner sig. Efter en stund klev vi upp, barnen fick på sig dagens OutFits, frukost & sen varsina glassar ;) Själv har jag inte ens fått på mig annat än mjukisar, gårdagens smink sitter trogen kvar & snart ska min son sova sin lur, medans jag & Saga ska kolla på Pippi :) thats it, hittills ...


♥ Dag 7 – Min bästa vän.
jag älskar mina vänner, Ingen nämnd, ingen klämd

♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
Dagen då jag blev Mamma för första gången, 2007-09-11, kl 23.04 , en tisdag, när Saga föddes, ett obeskrivligt ögonblick, som förändrade mig för all framtid :) Självklart var Davids förlossning lika vacker, men att bli Mamma för allra första gången, är enormt ♥


♥ Dag 9 – Min tro.
jag tror på mig själv, thats it !!

♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
gråa uttvättade mjukisar, svart linne, underkläder !!

♥ Dag 11 – Mina syskon.
Jonas, Arvid & Jenny ♥
Jag älskar er

♥ Dag 12 – I min handväska.
:
reflexväst, ficklampa ,mössa, typ 30 a4-papper ihopvikta (ams, akassa, osv) 2 blöjor, Davids vantar, Plånbok, Sagas solglasögon, mynt, hörlurar, handsprit, lipsyl, tamponger, tomma godispapper, 2 nappar, ett ciggpaket, 1 tändare, en penna.

♥ Dag 13 – Den här veckan.
det är ju bara måndag idag, och veckans planer är :
Idag : vara hemma & bara mysa. Tis : Dagis för barnen, möte för mig, kanske klämmer in en lunch med Emelie ;) Ons : dagis, röja hemma. Tors : Barnen får vara lediga, kanske blir nikkis? Fre : Jobba, barnen ska till dagis. Lördag : Ev en utgång, 2 av mina finaste tjejer vill gå ut, ska försöka hitta lusten & knåda ihop en utgång med dom 2 (kanske). Söndag : kanske vara bakis, kanske inte ;)

♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
igen ? hmm fortfarande gråa uttvättade mjukisar, svart linne, underkläder !!




♥ Dag 15 – Mina drömmar.
Min dröm är att mina barn ska få den uppväxt dom förtjänar. Att dom alltid ska bli rättvist behandlade, & att dom ska bli riktigt lyckliga. Min dröm är även att få en fast tjänst, inom ett yrke som passar mig, där jag trivs, och tjänar OK med pengar, så mina barn kan få det dom behöver.


♥ Dag 16 – Min första kyss.
ja, den svarade jag ju på förut, var jag 11, eller 12 kanske ?
inge speciellt lixom !!

♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
hmm, har en sån fin familj som mig, så är alla minnen FAVORITER ♥
så PASS på den :)





sådärjah, förhoppningsvis kommer fortsättningen dagligen efter detta..



tjiiing

inlägg 1111 - varför kan jag inte gömma & gå vidare ?


Tack till syster med familj för en mysig eftermiddag/kväll.
Med massa tacos & glass i magen, ger jag nu upp för idag.
sweet dreams !!


älskar min vackra familj <3
tillsammans är vi oslagsbara <3




men ...
varför ska det vara så svårt att glömma, och gå vidare ?
Glömma kommer jag aldrig göra, men jag vill lixom hitta tillbax till "vardagen" ..
Kollar fortfarande in min sida på FL, och min gångna graviditet ...
Tänker på hur det hade sett ut, i dagsläget, om vi inte hade gjort aborten


"suckar" ...



(idag)

Din graviditet startade Ons 20 okt 2010.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Ons 3 nov 2010 (ägglossningen).

Du är på dag 96 av 280. (34,3%).

Du är i vecka 14.
Du har gått 13 fulla veckor och 4 fulla dagar (v13+4).
Du är i 3:e kalendermånaden.
Du är i 4:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 26 jul 2011
Du har 184 dagar kvar till beräknad förlossning





fyfan, vissa dagar suger det hårdare än andra ...
ge mig ett tecken, snälla !!
just a fucking sign ..
rättfelrättfel








Peace !!

Mamma <3



Nu har min älskade Mamma åkt hem.
Hon kom hit igår em, bjöd mig & barnen på pizza till middag & hela kvällen spenderade vi med att busa med barnen, kolla på massa film, äta massa onyttigt, skratta & gråta ♥ Gud, vad jag älskar min Mamma, Världens Bästa Mamma .. Hon sov här inatt efterssom att jag är sjukligt mörkrädd & skulle sova utan min make, vilket kändes olustigt ;) Haha, töntigt värre, men inget jag kan rå för tyvärr :) Vi har som sagt haft det supermysigt, och jag längtar tills nästa gång hon kommer & sover hos oss :)

Bara röjer framför Nicke Nyfiken, och jag saknar deras Pappa...
Han kommer hem senare ikväll, oklart om han hinner säga godnatt till kidsen, men inget han kan göra något åt. Banne honom om han är full när han kommer hem, mina barn ska INTE behöva se varken sin Mamma eller Pappa dyngrak. Det är helt klart olämpligt tycker jag !! Skillnaden är väl att dricka nån öl eller två, men mina barn ska skonas i den mån det går, det är skillnad på  att vara berusad & att vara full, så är det bara !! Men förhoppningsvis förstår han det utan att jag ska behöva säga något ;)

jaha, om man ska ta & mysa ner sig i soffan med dom små kanske?!
Ute snöar det, och jag är mindre sugen på att gå ut om jag ska vara ärlig.
Tur att vi har bunkrat upp med lördagsmys i massor, det är ju lördag HELA dagen ;P




tjiiiingeliiing

fredag & gräsänka...



Pussade maken hejdå kl 11, när han blev hämtad av T1.an & dom.
Han sitter i skrivande stund på bussen, till båten (Birka) med BärbyGrabbarna :)
Jag hoppas verkligen att resan blir lyckad & att han får GALET kul, han behöver det efter omständigheterna !! Jag menar, vi är ju inte bara EN som mått skit av beslutet vi tog.. Så, Ja, han behöver tänka på annat & ROA sig kungligt <3

Själv sitter jag här, medans David är allmänt SUR, och grinig, Saga sitter fint & tittar på Pippi & leker mellan varven.  Min älskade mamma kommer hit strax efter kl 17 & spenderar natten här med mig & kidsen :) Har fyllt upp skafferiet med massa chips, ostbågar, jordnötsringar & massa lösviktsgodis som vi ska smaska i oss ikväll, efter att vi har ätit PIZZA till middag ;) Haha, risken att jag går upp mina 4,5kg som jag gått ner sen förra måndagen är GANSKA STOR !! men who cares...

Annars är allt som vanligt tror jag..
känns rätt värdelöst att försöka uppdatera när jag har en son som skriker & kastar saker kring sig..
Han vill inte ha frukt, inte macka, ny blöja har han fått, han vill inte komma & sitta hos mig, osv ...
det är inte lätt alla gånger..












tisdag & dax för rutiner igen...



Natten har vart kämpig för lilla Saga :(
Hon vaknade mellan 2-4 ggr/timme mellan kl 22 - 06 imorse, kallsvettig, ledsen & vilse, mardrömmar som spökar igen :( Var ett tag sen sist nu, men natten var som sagt jobbig för henne. Imorse ville hon INTE till dagis, utan hon ville vara hemma & ligga i soffan hela dagen sa hon. Jag är inte den som är den, såklart att barnen får vara hemma när jag ändå är ledig lixom. Men när jag frågade för 10.e gången om jag skulle ringa dagis & säga att dom inte skulle komma, så hade hon helt plötsligt ändrat sig :) Då ville hon oxå, och såg bra mkt piggare ut oxå :) Så det blev dagis ändå, dock meddelade jag personalen om natten som var, och sa att dom skulle ringa direkt om hon var trött & ledsen, så ska jag hämta henne (Och David såklart). Än har dom inte ringt, så det verkar gå bra. Lillstumpan ♥

Känns skumt att vara hemma utan barnen.
Har småstädat lite som vanligt, hade behövt damsuga, men får vänta tills imorgon eller tors då min nya damsugare kommer, som jag har beställt. Jag mår dåligt om jag inte får damsuga minst en gång om dagen vissa dagar, och vår damsugare har ju gett upp :( Men som sagt, kan sopa tills den nya kommer :) Annars så har jag faktiskt kollar på DAYS, ätit en liten frukost, druckit några koppar kaffe & plockat ur diskmaskinen. Ska snart vika kläder från tumlaren, så jag kan slänga upp kläderna från maskinen tänkte jag.

Imorgon är en såndär halvtråkig dag med massa "vuxensaker" på schemat.
Lämna barnen på dagis, åka diiirekt in till Uppsala för ett möte med min jobbcoach kl 9, sen 10.15 är det möte på AMS, Ska på tråkigt föredrag om dagens arbetssökande ungdomar ... men thats life. Sen blir det hem, kanske hinner jag med en kaffe innan barnen ska hämtas, kanske inte.. lär visa sig !!

På fredag åker Pappan i huset på Kryssning med Bärby-Grabbarna :)
Det är han värd, min älskling, Håller tummarna på att dom får GRYMT kul :)
Han kommer hem nån gång under lördagen, framåt kvällen typ, som tur är har jag ju planer, då min mamma kommer sova här fre-lör :) Om inte Pappan är körduglig på lördagkvällen så får hon sova kvar en natt till :) Massa mysigt, barnen kommer leka musten ur stackars mormor <3

aah jussde, EL-RÄKNINGEN kom igår !!!
Tackar gud för a-kassan som hoppar igång på torsdag & att jag får massa rek utbetalt, annars hade vi INTE klarat denna månad, då räkningen låg på 5200kr... på en månad !! suckar ... men kommer ändå kunna köpa massa mat, & allt sånt som tur är det, sen blir det till att spara de sista slantarna (det lilla som blir över) !!!


jaha, ska jag skriva nu då ?
det står still typ, tar nog itu med tvätten istället.





pussheej

usch ...



Idag är det en vecka sen aborten ...
Idag är det två veckor sen VUL, då jag fick se den lilla på skärmen, vinkandes, h*n låg på mage, det gjorde Saga första gången vi såg henne med ... Hjärtat tickade på jättefint, och h*n sprattlade förfullt ... Känns konstigt idag kan jag lova. Skulle ha gått in i v 12 idag ... "suckar" :´(

borde kanske uppdatera om helgen och så, men känner inte för det...
Och jag fortsätter 30 dagar, 30 sanningar när lusten finns igen ..



Snart kommer fina Linnéa hit & umgås med mig & barnen.
Henne har vi saknat massor, vi ska ha en riktig mysdag idag :)
We need to talk, mkt nu runt omkring, vi måste hitta lösningar på vissa saker.
För nu är det på tiden att vi får vara lyckliga, visst gumman <3
säger bara en sak : skynda långsamt !!!!!!




barnen springer runt här & leker.
Mina fina älskade bråkstakar <3
mammas älsklingar !!





jo, som sagt, en bättre uppdatering kommer, snaart !!




pussheej


trots allt ...


vill börja med att tacka alla er fina människor därute, för er peppning & stöd, alla fina mail, kommentarer, sms och så.. ♥

Och trots allt, så får vi inte ta & glömma, att mellan eländet så är vi lyckligt lottade.
Valet vi gjorde var sjukt svårt, och jobbigt, men det enda raka, ser alldeles för många där ute som tar oskyldiga små liv till världen, utan att ens kunna överväga konsekvenserna. Utan att tänka sig för en gång extra, utan att kunna försörja, och ta hand om dom stackarna .. helt sjukt. Har man sett lika mkt som jag, så blir inte valet helt plötsligt lika svårt .. ville bara skriva det.

Som sagt, vi är lyckligt lottade, med 2 friska, vackra barn, som förgyller våra dagar med glädje & skratt. Deras tokigheter blir till älskvärda saker, och deras knäppa ord & tankar, blir till fantasi & drömmar ♥ Mammas älskade ungar !!

Ringde ett samtal igår, och ÄNTLIGEN så har min a-kassa blivit godkänd, har ju bara bråkat sen i oktober lixom. Så om en vecka, på torsdag får jag min första utbetalning, då ska kyl & frys fyllas för kung & fosterland :) Sen fick jag ett samtal, från Chefen på restaurangen, som frågade om jag kunde jobba 4 dagar i feb, SJÄLVKLART sa jag. Nånting iallafall, bättre än inget. Hon ringde oxå imorse & frågade om jag kunde jobba, tyvärr fick jag tacka nej, då jag hade tagit ledigt till barnen från dagis, för Saga skulle till tandläkaren en sån tokig tid.. men det kommer flera chanser.

Jag är så stolt över Saga, trodde verkligen INTE att hon skulle öppna munnen idag :/ Men hon chockade mig totalt, Hon satt i mitt knä i stolen, jätteblyg, tyst & stel, och sen bad hon mig att GÅ, för hon ville sitta där själv, och kunde öppna munnen själv :/ ojojj, lillstumpan ;P Hon har 20st rena, fina tänder, som borstas superbra morgon & kväll, inga konstigheter, hon belönades med en rosa fin tandborste, och en klistermärke på en en dinosaurie :) Mammas duktiga tjej <3

Efter det blev det lunch hos barnens farmor, och sen hem & lägga David för hans lur.
Han sover fortfarande, Saga "lagar mat", och jag har vikt kläder, laddat en maskin med tvätt, plockat ur diskmaskinen & donat lite, hunnit med en kaffe med barnens farbror & planerat lite med honom (Tack Andreas, för hjälpen) ..

Nu ska jag hjälpa Saga med matlagningen, och fråga vad hon vill ha för middag ikväll.
Hoppas David hinner vakna medans det fortfarande är ljust ute, vill ut & få lite frisk luft.



sådärjah, im alive...




en sprucken kondom senare ...



Jag kan från djupet av mitt hjärta ärligt säga, att jag aldrig har mått såhär dåligt ..
Helt sjukt, vad psyket kan bli påfrestat av vissa saker. Jag önskar inte ens min värsta fiende att behöva gå genom detta.

Igår var jag gravid, i vecka 11
Idag
är det bara blod, lite magsmärtor & lätt illamående.
Psyket är det som är mest instabilt, efter att ha låtit kroppen genomgått detta.
Morfinet var min bästa vän, gällande gårdagen ...

där mina vänner, har ni den största andledning förutom arbetslösheten & ekonomi-sitsen, att jag har mått SKIT på senaste.  Hoppas nu att fler av er kan ha överseende med att jag har varit frånvarande, obrydd & stel ... jag har lixom inte haft orken att bry mig om andra än mig & mina barn, & deras Pappa.

Detta var MITT val, ett val som jag inte ångrar, men som känslomässigt suger alla krafter ur mig, jag menar, VEM vill tvingas göra en abort, pga sin usla ekonomi, sin livliga vardag & alla dessa anledninga som hör till.. men det skulle ALDIG falla mig in, att behålla ett barn, som jag inte vet om vi skulle kunna försörja.. orättvist mot den ofödde, och mot våra två vackra barn, som vi har & kämpar för.


och tro mig, vi tänkte genom detta .. MILJONER ggr, i FLERA veckors tid ... 
och detta kom vi fram till ...







Tack älskade Daniel, föratt du finns här för mig, att du låter mig gråta, andas, och vara mig själv <3
Jag älskar dig










'
och till er andra ...
Jag hör av mig, när jag orkar <3

Och ni som inte har brytt er om mitt mående,
och inte ens har frågat hur jag mått/mår på senaste, behöver fan inte göra det nu heller !!









peace

30dagar, 30 sanningar !!


♥ Dag 3 – Mina föräldrar.



Åhh, mina föräldrar ♥
Min Pappa Christer Lindén & min Mamma Rose-Marie Lindén :)
Tro´t eller ej, men jag har inget negativt att säga om mina föräldrar, för även om jag vissa dagar tyckte/tycker att dom är pain in the ass, så vet jag att det alltid enbart ligger massa kärlek & omtanke bakom dess bråk/gnäll :)
Min föräldrar är inte felfria, absolut inte, men dom har ALLTID satt mig & mina syskon FÖRST! dom har alltid prioriterat oss, och sett till att vi ska ha det bästa möjliga. Vet alla gånger min Pappa jobbade sena kvällar & nätter, utöver sitt ordinarie dagjobb, enbart föratt kämpa ihop pengar så vi kunde få tak över huvudet, mat på bordet & kläder på kroppen. När jag var 11år (tror jag) så var min mamma med i en cykelolycka, massa matkassar på cykeln, & hon cyklar omkull & slår i huvudet rejält.. Efter den dagen är hon sjukskriven, pga sin kraftiga epilepsi, äter mediciner föratt klara dagarna, och mår än idag inte såpass bra att hon skulle kunna jobba. Epilepsin hade hon haft sen hon var liten, men hade vart anfallsfri oxå sen dess, tills olyckan skedde. Den dagen förändrades våra liv (tror jag talar för mina syskon oxå). Från att ha Världens piggaste & hurtigaste mamma, hon tog emot allt & alla med öppna armar, till en mamma som flera ggr / vecka fick kraftiga ep-anfall, & var sängliggandes eller inlagd på sjukhus.. En Pappa som kämpade så otroligt mycket, föratt vardagen skulle gå runt, få iväg oss barn med frukost i magarna till skolan, att hinna jobba, komma hem, laga mat & allt vad det innebär. Min hjälte ♥ Älskade Pappa :) Etfter nått år, så började mammas medicinering, & tillstånd förbättras, & VIPS så hade vi en fungerande mamma igen :) Trots att hon fick/fortfarande ofta får anfall & bortfall, så gav hon sig inte, utan kämpade på, enbart för sin familjs skull. Mitt i smeten fick hon Bröstcancer.. Beskedet kom som en chock, men den var godartad :) Hon fick behålla både hälsan & sitt bröst, efter operationen :) Hur mina föräldrar lever idag ?! : Pappa jobbar & sliter, Mamma är förtidspensionerad , och dom bor kvar i samma lgh som vi växte upp i Gränby i :) Mina föräldrar är kämpare, av flera slag, & jag höjer dom till skyarna. Om folk bara visste, hur dom har & fortfarande kämpar för sina barn & barnbarn, så skulle ni förstå mig. Mina föräldrar är dom bästa. Trots mkt bråk i våran tonår, så fanns dom där, dom satte oss på plats, men lät oss alltid veta, hur mkt dom älskar oss. Mina föräldrar har alltid sagt & säger fortfarande : JAG ÄLSKAR DIG, eller  VI ÄLSKAR ER, till oss barn MINST 10ggr per dag, under HELA vår uppväxa. Det mina vänner, är 2 personer som verkligen har lyckats i sina föräldrar-roller ♥



jag älskar er M & P

30dagar, 30 sanningar !!

missade ju gårdagen, så det blir dubbla inlägg idag ;P


♥ Dag 2 – Min första kärlek.

ojj, tusan vad svårt, med tanke på att jag personligen av hela mitt hjärta känner att jag INTE visste riktigt vad kärlek var förrens jag träffade Daniel :/ men några förälskelser har man ju avverkat ;) så Ja, here it comes.. Efterssom att jag faktiskt minns mitt "första hångel" så får han oxå räknas som "min första kärlek" så hånglet pågick ett tag efter första gången.. Matthias P (LillMatte) i think, han bodde i Gränby i mina yngre dagar, min syster umgicks med hans syster, osv. Jag & en dåvarande kompis, var hemma hos honom & umgicks en dag, tror att vi var 11-12 år kanske ? Ni vet en såndär lektunnel ? sån som man kan krypa genom ? i en sån, låg vi & pussades ;)  haha. Skit-töntigt, men faktiskt mitt enda klara minne :O På den tiden hade man ju "chans" på 58 olika om dagen, men kär, vettetusan om jag var...

undra om detta duger & är godkänt, eller om jag måste gå genom massa gamla skolkataloger föratt friska på minnet ? ;P haha ...



tjiiing

havrebollar & finbesök !!



Har slängt ihop en sats havrebollar, grymt smidigt, & chockad vart jag över att jag hade alla ingredienser hemma till det, då det ekar gaaanska tomt i skafferiet ;) här kommer receptet (asgoda) ..
http://www.kokaihop.se/recept/havrebollar

Snart får jag besök av fina Maria & Kevin <3
Dom sitter nog på bussen i skrivande stund :)
Saga har somnat i sin saccosäck i vardagsrummet, och David sover fortfarande middag på sitt rum, & har gjort det sen kl 10 typ ?! :) Jag har hunnit göra havrebollar, plocka i & kört igång både diskmaskinen & tvättmaskinen. Vikt tvätten från torktumlaren, damsugit lite , slängt sopor & donat :) Lite lagom typ. Ska snart brygga ännu en kanna kaffe, och invänta mitt finbesök :)



hej hej hej hej hej



fredag & klämdag !!



Sitter & väntar på att min son ska bli lite tröttare, så jag kan lägga honom för hans lur.
Han är verkligen på pisshumör, så det är bara en tidsfråga innan han blir nattad..

ute snöar det ...
Pappan blev utringd vid 22-tiden igårkväll, och kom hem runt 3 inatt.
Sen ringde hans väckarklocka kl 5, upp & hoppa & fara till ordinarie jobb.
Att han orkar lixom :/ Men det är upp till honom, han är vuxen & bestämmer själv.
Antar att han kommer däcka samtidigt som barnen ikväll, & jag får sitta uppe själv typ.


Imorgon ska Saga sova hos mormor & morfar.
Kul för henne, tråkigt för oss, dock välbehövligt, för henne att få sova ut & vakna utan brorsans hysteriska morgonutbrott. Plus att hon kan bada hur mkt hon vill oxå :) Hihiii ...

Ska som sagt snart lägga David, sen sopa upp russin som ligger på alla golv i detta hus.
Har massa tvätt att ta hand om oxå, inge synd om mig lixom ;P Borde damsuga & skura oxå, men orken finns inte riktigt. lär visa sig vad jag orkar & hinner medans David sover.




jaha, nehepp, hejdårå

30dagar, 30 sanningar !!

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.




Ojj, vart ska jag börja?
Jag föddes den 18.e juli 1986, på Akademiska.
Born and raise in Uppsala (gränby) med allt vad det innebar.
Hade en bra uppväxt, gick som dagbarn hos min mamma, som då var dagmamma, gick låg, mellan & halva hög-stadiet på Gränbyskolan. I tonåren började jag väl kanske ställa till det lite .. Jag har/hade världens mest omtänksamma & hjälpsamma föräldrar, men jag hade en ganska stor vilja & valde ofta att göra som jag själv ville. sena nätter, många vilda fester, umgänge med fel personer, lättövertalad & osäker. Ofta hamnade jag i trubbel, men gång på gång, fanns mammas axel där att luta sig mot. Jag har ångrat en helt del, men ändå lärt mig att acceptera mina val & misstag. Mina syskon fanns där för mig "osynligt". Vi umgicks aldrig, men när det krisade för mig, fanns dom där, på något konstigt vis, och antingen gick mellan slagsmål, hjälpte mig hem i onykters stadie, eller försedde mig med cigaretter (dom ledsnade väl på att stöta på mig & mina vänner vid ica , där vi stod & bad folk köpa cigg till oss, haha) jag & mina syskon bråkade en hel del, oftast var jag grundande, som tjuvlånade syrrans smink & kläder, eller som smög in till mina bröder & stal cigaretter, eller länsade askoppar på småpengar, så jag kunde fixa på annat håll. ja, som sagt, jag hade en helt normal ungdom ;) hade flera pojkvänner men var väl aldrigt riktigt förälskad, utan sökte mer uppmärksamhet. Men 2004, nyss fyllda 18år, så träffade jag Daniel, av en ren slump. En midsommarafton. minns allt så väl, haha. (en annan historia) & resten vet ni typ ? Sen 6år tillbax så bor jag nu i Örsundsbro, med min make Daniel, & våra 2 barn, Saga & David i ett hus, som vi köpte i september -08. i Februari 08 döptes Saga, och vi gifte oss, en fantastiskt vacker dag, som jag aldrig kommer att glömma <3

ja, som sagt, detta är svårt att formulera rätt, men känner ni att det saknas något, och att ni vill veta mer, så lämna en kommentar, så ska jag göra mitt bästa föratt besvara er ;)





tjiiing !!

30dagar, 30 sanningar !!


Blev uppmanad av Emmelie att göra denna lista i brist på sysselsättning ;)
så nu vet ni, vad ni ghar att vänta :D
börjar idag, efter detta inlägg !!

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats.
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

knäppunge & livrädda föräldrar !!



Hade lätt panik för några timmar sen, kom på Saga, då hon hade ritat ner HELA tvn med grön kladdkrita !! Skulle precis till att ta in henne på rummet, när vi inser att hon då hade resten av kritan UPPKÖRD I NÄSAN !!! paniiiiken steg, och efter tvångshållning, gråt & skrik, fick Pappan ut den 2-3cm långa kritan ur näsan på henne med en pincett .... hua hua !! Vad säger man ?

det är snöstorm btw, men jag var faktiskt duktig & klädde på mig & barnen, sen gick vi ut & lekte.
Åkte lite pulka & så, var rätt behagligt om jag bortser från blåsten med snö i ansiktet ...


Nu ska jag rota i frysen efter något att laga till middag & förse familjen med.
barnen kollar på Pippi & bråkas lite, Pappan är ute i garaget med sin bror & pular.





hej

dagarna går alldeles för fort ...


Snart är även denna vecka slut, även om det är några dagar kvar av den, så önskar jag att jag hade ett trollspö, och kunde stanna tiden ... vill verkligen inte att nästa vecka ska komma !!

Här hemma gjorde det morgon i vanlig ordning vid 5.30.
Pappan ligger & sover fortfarande, jag är alldeles för snäll, då det är han som har fått sovmornar på senaste tiden, men jag tar igen det sen, när min kropp verkligen skriker efter det. Har svårt att somna om efter att ha blivit väckt av barnen, då kan jag lika gärna kliva upp :)

Har bryggt staaarkt kaffe, som jag hinkar i mig, har hunnit ta mig en dusch & försett barnen med frukost.
Ska försöka röja lite här hemma snart, blev inspirerad av Fru Cirkus, efter vår teledate igår ;P Kanske blir det en date med den familjen idag, kanske inte , beror helt på vad som händer & fötter, men förhoppningsvis så :) Annars tar vi igen det nån dag framöver.

Känns bra att komma igång lite med bloggen igen, även om det inte känns helt 100 att blotta sig såhär, så känns det skönt att få skriva av sig, om känslor & tankar. men en blogg är ju en "dagbok" jag väljer själv, vad jag ger mina läsare.

Gårdagen spenderades i Uppsala, först möte med min jobbcoach, hon var riktigt rar, och var inte ett dugg störd över att jag hade barnen med mig, och dom var välkomna på ALLA våra möten om det så krockar med dagis, kanon :) efter det åkte vi vidare hem till mina föräldrar, för en frukostdate, & barnen fick bada, med vattenfärger, som dom målade i badkaret med, skapligt nöjda ungar <3 efter att dom torkar, och myst klart med mormor & morfar, så klädde vi på oss, och tog en promenad hem till min syster. Där lektes det massor, vi fick lunch & vi pratade massor, äntligen fick jag lätta mig - TACK <3 vi smidde lite planer oxå, min syster ska va min personliga puschare, så vi får se vad som händer till hösten ;P Efter några timmar så drog jag & barnen oss hemåt, blev en snabbkopp kaffe hos svärmor, sen hem & förbereda & natta barnen. Som somnade ovaggandes.

Pappan kom hem skapligt igår, runt halv 9.
När vi låg & tittade på tv strax efter det så hörde vi ett ljud, som vi INTE VILLE HÖRA.. det lät : DROPP DROPP DROPP DROPP DROPP DROPP... jomenvisst, det läcker in från taket i vardagsrummet, var bara för pappan att klä på sig & bege sig ut & upp på taket, och skotta av all snö, som smälte & utsatte oss för detta ... RUNK !!


men till roligare saker :
Lilla ADAM <3 tänka sig, att min bror har blivit Pappa :) 
Dom är så stolta, lyckliga & nöjda. Jag rös av välbehag i deras närhet, när jag hälsade på min nykomna brorsson häromdagen :) Så liten, men redan så älskad. Och jag lovar, att mina barn ska lära sin fina kusin ALLT HYSS DOM KAN  ;) hihiiiii ...



haha, nu går min son runt i mina högklackade stövlar, Sagas jacka & mössa ;)
& julgransglitter runt halsen, som ett halsband ;P haha gulligull <3



jahapp, om man ska ta & slå i lite med java i koppen tro ?!




hejsvejs 

fryser & krampar !!



Fy farao, vad kallt det är, och inge ved finns hugget heller, bara att gilla läget & klä sig ordentligt !!
Har sjuka magkramper, riktigt otäckt, - mina magsårstabletter gör ingen verkan, inte ipren eller pronaxén heller :( Blir till att bädda ner sig med vetekudden på magen, och hoppas på förbättring. Hoppas det har gått över tills imorgon, då jag ska på möte med min jobbcoach för första gången, hon ringde idag & bytte dag, så hon fick fint gilla läget att jag har med mig båda barnen helt enkelt. Hur det nu ska gå ... Så kl 8 tar vi bussen in till Uppsala, går på mötet, och sen åker vi vidare hem till mina föräldrar, barnen ska få mysa med mormor & morfar, och jag ska försöka unna mig ett bad :)





Pappan jobbar ju sent imorgon, så vi har ingen brådska hem, eller jo, vill ju vara hemma så barnen hinner få ordentlig middag hemma, men utöver det ...

Blev bjudna på pizza idag av barnens farmor :)
Jag & barnen åkte med henne till Uppsala, föratt möta upp bröderna Plahn, som hämtade hem hennes nya soffa :) skulle bara ta en kaffe hemma hos henne sen, slutade med pizza, me like ;P haha. Hade besök av Emmelie idag oxå, blev lite kladdkaka m glass, skitsnack & så :) det gillas !!



Nu ska jag vika tvätt, sen bänka mig i soffan.
kolla på Ps- i love you, kanske ?






tjingeliing

trodde jag hade glömt ...


trodde att jag hade glömt hur man gör,
men lyckades slänga ihop en ny header som jag är lagom nöjd med :)







JAG ÄLSKAR OSS


2011-01-04





Jag vettetusan vem min son har ärvt sig morgonpigghet ifrån :/
Hur orkar man kliva upp INNAN klockan slår 5 lixom ? Knäppunge ♥
Och stackars Saga som blir väckt varenda morgon av sin bror, hon behöver verkligen få vakna av sig själv snart !! Lillstumpan !!

Jajussde, gissa vem som gosade bebis igår ? ;)
Var över till min bror & hans tjej & fick mysa med min nykläckta brorsson, och vilken VACKER unge ♥ Snäll, & mysig :) Stooora mörka ögon, massor med mörkt hår, väääärldens minsta mun & MEGA långa fötter ;) Hahhaa !! Han är en riktig skönhet & redan nu kan jag säga att han kommer att krossa MÅNGA hjärtan i sin framtid ♥ älskade unge !!

Innan jag gick över dit så lagade jag middag : kebab, ris, kall sås, & sallad :) Satt fint som faan ;) Efter det duschade jag barnen & se nattade vi dom. Kvällen spenderades efter det i soffan, framför en film, med en sovande karl ;P Däckade vid 22.


Den 21-22 jan ska Pappan iväg på kryssning med sina vänner :)
Vilket innebär att jag & barnen blir ensamma. Så jag har bjudit hit min mamma då :) Vi ska laga mat tillsammans, mys med barnen, baka lite kanske & hon ska sova här !! Efterssom att jag är så GRYMT rädd föratt sova själv i huset, så känns det som att min mamma var det bästa alternativet :) hihiiii ... & Barnen kommer älskart, då dom är riktiga mormorgrisar ♥

Undra vad man ska underhålla sig med idag tro ??
Är ju lagom tomt på kontot, så att åka in till stan är inge alternativ.
Dom FÅ kr vi har kvar måste gå till blöjor osv .. så vi klarar oss till den 20.e.
Det slutar nog med att vi myser hemma, bråkar lite, glor på film, leker, osv. Som vanligt.
Har inget i bakväg hemma heller, annars hade det vart ett bra tidsfördriv.

nu blir det lite mer kaffe, logga in på ams & kika jobb & sen leka.



hejsvejs !!














kan man radera en dag i sitt liv ? 
isåfall vill jag radera en dag i nästa vecka ..


VÄLKOMMEN ADAM <3



Kl 04.27 föddes Adam. 48 cm å 3140 gram. ♥
grattis till min bror Arvid & hans Sofie :)

FASTERS STOLHET


snö, snö & mera snö !!



märks att jag har tråkigt vaa?
Andra inlägget på bara nån timme ;) haha ..

Började morgonen med en pigg liten huligaaan som kom uppspringandes strax vid 5.30, ca 10min senare hade han väckt sin syster, och hon kom nerkrypandes, mös & halvsov lite medans David lekte på golvet i vårt rum, tills Pappans mobil ringde runt 6.30 , och det var dax att åka för hans del.  Så vi klev upp allihopa, packade klart hans matsäck, & pussade honom hejdå. Vettetusan när han kommer hem igen, kan ta  måååååånga timmar att ploga nästan hela byn (örsundsbro). Duktiga han ♥ Det har kommit typ 15cm snö inatt, så det finns att göra.

Annars så är det lungt här hemma, David har haft en vääääldigt missnöjd morgon (
som vanligt), och utsatt sin storasyster för massa bus & dumheter, hon har inte fått vara ifred 2 min :/ Vilket gör att hon i sin tur blir arg, sur & bråkig :( Hua hua !! Inte lätt alla gången, men det är kääärlek ♥ David har VÄRLDENS sämsta morgonhumör, hoppas det går över i framtiden.

Nu sover han middag iallfall, medans jag & Saga passade på att göra lite pärlhalsband i lugn & ro, Nu ville hon sitta & se på tv, så jag passade på att sitta här en sväng. 

Mitt hem är ÄCKLIGT, men jag orkar inte ta tag i det.

Är sällskapsjuk, men tänker inte lämna huset på HELA dagen, jobbigt läge !!
Ska förbereda nån lättare lunch till barnen som dom ska få sen när David vaknat, och sen ska vi nog måla med vattenfärger, eller nått ... 




tjingeliiing




och btw : 2011 ska bli MITT år !!
sådetså!


välkommen 2011



gOd FoRtSätTnIng mina vänner :)

gårdagen var jättelyckad, middag med fina människor, sen firade jag, Pappan & Robban in det nya året med ost & kex, läsk & monopool :) Lagom, och helt klart lyckat :)


år 2010 I BILDER :





1 Januari 2010 på TOLV-SLAGET :)
En av dom första bilderna som togs 2010 <3
Jag & finaste Emelie <3


Februari 2010, Davids dop <3
En jättefin dag, ett minne för livet <3


Mars 2010,  Ett år sedan Peter lämnade oss ... :`(
finner inga ord, saknaden är enorm !


April , Kärlek! På maxi för en shoppingrunda ;)



Maj 2010, Pappan fyllde 26år <3



Juni 2010, Detta charmtroll fyllde 1 år <3
hihiii, ditt leende kan smälta ett isberg :)



Juli 2010. Mamman i huset fyllde 24år ;P
ja, vad säger man ?



Augusti 2010, mina älskade hjärtan <3
Ni gör mitt liv komplett!


september 2010 , Världens vackraste tjej, fyllde 3 år <3
Mammas stolthet, mammas lycka, mammas prinsessa !


Oktober 2010 , jag & Daniel firade 6 år tillsammans <3
Jag älskar dig, tills döden skiljer oss åt :)


November 2010, hade en playdate med Familjen Cirkus,
& LOVE IS IN THE AIR <3 Saga & Vilmer :)



December 2010 , dom två vackraste personerna på denna jord <3
Mamma älskar er mer än något annat, ni är mitt ALLT !