Allt ont för något gott med sig ..

Nu är iallafall den röda faran såld , känns jättekonstigt , men bra såklart :) så nu smider vi framtidsplaner som bara den :)




Usch !

Jag funkar verkligen inte under dessa perioder , tänk att jag ena dagen kan må SÅ bra & sen kommer skitdagarna , går inte att förklara hur ont jag har :(

Var hos läkaren i fredags & nu hoppas jag på förändring , Helgen har mestadels bestått av halt & smärta! Ska till sjukgymnast den 4e & sen ta nya prover nån dag i veckan!

Ser inte fram emot morgondagen , då jag inte lär vara till mkt nytta , men jag biter ihop & gört iallafall , inte alla som gör det!

Ska försöka rycka upp mig nu!


Hejhej


Irriterad

Sovit som en kratta , tänker för mycket!

Irritationen växer allt mer & mer , jag menar , någon annan kan väl ändå inte avgöra vad jag ska göra? Jag är väl i allafall värd att bli tillfrågad , istället för att det redan ska vara bestämt? Jag måste väl ändå få rätten att yttra mig? Samtidigt blir jag förbannad på mig själv , som valde att inte säga något , men faktiskt så blev jag stum , då jag inte var beredd på det!!

Detta är ett tecken , en uppmaning på att ta tag i allt , istället föratt stå & trampa på samma stället för länge !! Hade nog för höga hopp & förväntningar .. Blev för bekväm i situationen helt enkelt .

En enkel fråga är vad jag känner passar sig nu ..


Hur som haver , idag är det tisdag , ska snart väcka min fina familj & fixa oss & sen bege oss mot dagis & jobb! Längtar redan tills ikväll , då jag får mysa gärnet med kidsen & krama sönder mannen i mitt liv , det är grejor det ❤


God morgon!


Kanske

Kanske ska man be om en säng på jobbet ? Kommer alltid först & går sist , så varför inte spara resorna hem & lika gärna sova kvar ? ;) haha , skämt åsido !!

Ser massor fram emot stängning i em , för efter det har jag en date med Mia !! Länge sen jag hade egentid med nån vän , så mer än dax nu , blir en fika eller middag , kasta kräkor om vardagen & bara vara , sjukt välbehövligt ,och så pappan får egentid med barnen , vilket oxå är nyttigt :)

Vill gärna bli helt frisk nu känner jag , tar på krafterna med dryga förkylningar , går åt rätt håll iallafall , men är inne på tredje veckan nu , Inge vidare :/ får vila nästa helg & ta nya tag , för vardagarna är ju fyllda med arbete & Helgerna är alltid bokade med nått , men nästa helg borde jag kunna vila tror jag ;) eller ?!




Aja , dax att göra rätt för sig!


In & jobba!


Trött!

DAGENS DISS!

Galet trött kan jag lova , sov bra mkt längre än vad jag borde ha gjort imorse , vilket resulterade i panik & stress , två saker som inte funkar hemma hos oss på mornarna , tror det beror dels på min förkylning som inte vill släppa & dels på att min make oxå är förkyld & låter dom en brunstig elefant om nätterna = sömnbrist!! Sen att kaffet från macken smakade parfym gjorde ju inte saken bättre , blir till att klaga imorgonbitti!!

Jaja , bara att bita ihop & se glad ut , det är jag bra på ;)


DAGENS HISS!

Min nya fina höstjacka , i love it, skön som attans & snygg på det :) bästa är ju att fynda på rea , jag är en riktig reahora!

Nu ska jag fånga dagen!



Hejhej


Kalas nr 1 !!

Då var kalas nr 1 avklarat :D Saga har idag blivit uppvaktad på förskolan & sen här hemma med allt fika hon önskade sig , familj & släkt , presenter & ballonger !! Älskade unge , hon slocknade som ett ljus när alla hade åkt & hennes fina bror likaså! TACK TILL ER SOM GJORDE SAGAS FEM-årsdag STRÅLANDE :)

Nu ligger jag i soffan , heeelt slut , inte pga kalaset , men efter en intensiv arbetsdag ... Hua hua!! Tur att man har tålamod & lätt till skratt ;) kommer man långt på serrni !!


Ska snart skutta in i en dusch & sen krypa ner & kramas med mannen i mitt liv ❤ vad vore jag utan honom ? Stackarn som får stå ut med mig ;) haha!!

Imorgon ska Saga till BVC på 5-årsbesiktning ;) tror att hon går igenom prickfritt min lilla tjej :D

Själv längtar jag tills på fredag när klockan slår 16.30 , för då är det helg igen , haha.

Duscha vare jah!



Godnatt


HIPP HIPP HURRA

GRATTIS MAMMAS ÄLSKADE SKATT PÅ DIN 5-års dag! Vi älskar dig ❤



Sista dagen ..

Sista dagen för Saga som 4åring :D stora tjejen <3


Måndag igen , dock INTE min favoritdag ;) har haft en strålande helg med min fina familj , träffat fina vänner & fått massa gjort :) mer än nöjd med Helgen. Sitter utanför jobbet , som vanligt med en stor kaffe & en cigg , det ska vara gött och leva serru ;) vad vore vi utan våra brister lixom ? Och imorgon är det en stor dag , mitt lilla hjärta fyller fem år <3 blir kalas hela kommande helg :) så min vecka kommer bestå av jobb & bak , frågade henne häromdagen vad hon ville ha för bullar på kalaset , fick chokladbullar till svar , sagt & gjort , igårkväll bakades dessa , det var spännande , och grymt lyckat ;) seså nu måste jag in & arbeta , hejhej!!


1 vecka!

Ja , idag är det alltså en vecka kvar tills min prinsessa fyller 5år! Jag fattar verkligen inte att tiden har gått så fort 😳 ..

Så efter jobbet igår så for vi & hämtade barnen på dagis , hem & koppla på kärran , in till Uppsala igen, dumpade barnen hos mamma & pappa föratt sen åka & köpa en säng till Saga :)

Har en bild i mitt huvud , och jag hoppas jag kan få till det , har nämligen ett projekt - projekt Prinsess säng !! Undra vad jag har gett mig in på , haha !!


God morgon !!


Poff !!

Tycker lite synd om mig själv , förkyld & jävlig , men ska göra det bästa av situationen , för om en stund kommer min skjuts & då bär till av mot Rånäs Slott , för konferens tills imorgon med jobbet :)

Hade gärna valt att få vara frisk såklart , men man kan inte få allt här i livet!

Igårkväll kom maken hem från sin kickoff med sitt jobb , han var borta ons-fre, och hade haft det sjukt bra!

Kommer sakna barnen såklart , men det är ju bara ett dygn , och vi ses ju snart igen , men måste erkänna att jag inte är hel utan mina små älsklingar <3

Skitväder ute , nån sa att det ska bli fint idag , håller tummarna på det då ;)


Imorgonkväll ska vi åka & köpa Sagaś 5-års present , ännu ett projekt dock , men får jag till det som jag ser det i huvet så kommer det bli grymt bra , spännande :)


Nu blir det en till kopp kaffe så man piggnar till , sen kööör vi !!


Hejhej