Sköna torsdag

Tänk , att det snart är helg igen , veckorna går så himla snabb , hinner fasiken inte med! Nog föratt vi i vanlig ordning har en fullbokad helg , så ska det bli skönt att slippa ställa väckarklockorna & istället vakna av kidsen :) 

både fredagen , lördagen & 
söndagen är det full rulle , 
ovanligt va?! 

Imorgon efter jobbet ska jag till gymet & dra en repa med min PT , lära mig nytt & utöka vikter osv! Efter det duschar jag där & sen åker jag mot salabacke för en skön kväll med min bff , vi ska käka gott , åka till vår tatuerare en sväng och sen hyra en film & mysa in i småtimmarna :) sjukt välbehövligt !! 

På lördag är det Valborg & vi har ännu inte bestämt hur vi ska spendera den , vi har flera olika inbjudningar hit & dit , både på varsina & gemensamt håll , det enda vi bestämt ännu är att vi ska fira 30åringen , sen får vi se , har ju hela morgondagen kvar att bestämma oss på , haha haha! 

På söndag ska jag träna , sen har barnen gympa , sen ska David på kalas , sen ska maken träna , sen ska  hemmet underhållas , maken ska fixa utvändigt på gården & fortsätta med lagunan & jag ska städa inne invändigt  , det ska fikas  & umgås oxå :D 

Som sagt , jag må gnälla ibland om att vi alltid har full rulle i vår vardag , men jag skulle aldrigt byta det mot någon annan livsstil ;) 

Nu väntar vi in Skönsberg minus mamman i det huset som ska träna! Jag ska passa barnen medans papporna ska ut & gå eller gå ut i gymet ;) 


Hej hej 

...


Gud , det är så mycket runt om just nu så jag är lätt kräkfärdig ! Nog föratt jag rutinerad , men förvirrad! Lika bra att släppa & gå vidare , blir ju bara knäpp av att tänka för mycket & knäpp är jag ju ändå :D 

Godnatt 




Sköna söndag


Kickade igång denna söndag med ett skönt pass i gymet , tänk vad man kan glömma tid & rum när man kommer ut i gymet! Känner att jag fått ut mina frustrationer ordentligt idag , svetten flödade så tröjan åkte av & fick agera handduk & min röv svider satan = sjukt jävla nöjd ! 

Grabbarna är ute i garaget & meckar laguna , Svea sover middag medans jag & Saga ligger i varsin del av soffan & bara slappar! 

Ska strax börja med maten , får bli sen lunch / tidig middag idag , tacos ;) så sjukt jävla gott , skulle kunna äta det 7 dagar i veckan! 

I fredags efter jobbet så hade jag en date på gymet med min PT ! Hon körde skiten ur mig & sen for jag till h-stams torg & solade! Väl hemma så vankades det grillpartaj med familjen & fina Skönsberg , alltid lika mysigt ! 

Igår så var det åter igen fullt ös , dom stora barnen var bjudna på kalas på Leos , innan det for vi & handlade , sen röjde vi på Leos & sen for vi hem & hade lördagsmys! 

Här snöar det & regnar mellan varven , sjukt tråkigt väder, hade velat avsluta denna helg med en skön promenad , men det lockar inte ett dugg med detta pissväder ! 

Nu vaknade lillan , ska ta upp henne & mysa lite innan maten :)

Pusshej 


Feberfri & pigg


Så himla skönt!
Svea är feberfri, snoret har avtagit rejält & pigg som attans , nu längtar hon tillbax till dagis & jag till jobbet! 

Vi har busat hela morgonen , 
så när vi la oss i soffan föratt mysa 
så somnade skruttan :) 
mammas fina tjej! 


Imorgon går vi tillbax till vardagen , det kan man kalla kortvecka ;) haha!
Efter jobbet så blir det gymet , drar en repa & sen ska jag träffa min PT , & dra en timme med henne! Taggad till 1000 ! Lite jobbigt med omställningarna och utökad träning , känner mig lätt tidspressad , men jag vet ju att det bara är tillfälligt , så jag kör all in & gillar läget , sen går jag tillbax till varannan dag, fast med annat schema !

Efter det funderar jag på om jag ska åka iväg och sola nånstans, och bara vara! Pappan hämtar ju barnen & ev så har jag en dejt i Uppsala imorgonkväll  , så det känns lite sisådär att åka hem mellan , därav att jag nog ska unna mig lite egentid mellan allt :) fördriva tiden lite!  Hade ju vart najs med lite middagssällskap i Uppsala , men jag tar nog nått i farten bara! 

Ligger i soffan brevid skruttan och dricker kaffe! Bara skit på tv! 
Funderar på om jag ska börja rensa ur barnens kläder , eller om dom ska få vara med istället & ta det i em!

Igår fick sonen laga middag här hemma! Han agerade pizzabagare , och jag säger bara OH MY GOOD! Alla som känner mig vet att OST är min stora last här i livet , det blev pizza med skinka & 3 sorters ost , och det var verkligen MASSOR med ost , och det var ta mig 17 den GODASTE pizzan jag någonsin ätit :D 

Han är så sjukt jäkla grym !!
Idag står Saga för middagen , det blir tomatsoppa & pannkakor! Kommer bli succé , dom har ju lärt sig av den bästa ;) jag älskar tomatsoppa , så jäkla gott! Tänk så bra jag har det :) 

Om man ska gå & ta sig ett bloss kanske & fylla på kaffekoppen !

Hej så länge 


Graven , mobbning , ompysslande !


Igår när jag & Svea hämtade dom stora barnen uppe vid elljusspåret där dom var med fritids , kom det fler fröknar mot mig , tankarna gick direkt att lilleman gjort någe bus! När jag sen får berättat för mig att det är HAN som blivit utsatt för en sak så kände jag att jag fick kämpa föratt hålla tillbax tårarna ! Att ens barn blir utsatt för elakheter av andra barn eller blir mobbat är sånt som man som förälder önskar aldrig ska ske! Jag är väldigt öppen & rak med mina barn om beteende & vänskap , det ska vårdas & man ska vara snäll mot varandra! Inte falla för grubbtryck & har man inget snällt att säga så ska man vara tyst! Men oavsett hur vi föräldrar kämpar så kommer ens barn ändå göra fel , helt mänskligt & inget man kan sticka under stolen med, man gör så gott man kan helt enkelt! 

När David kom emot mig grät han & hade gjort sen "det" hände! Han skakade av utmattning & jag stod där på knä ,  på det blöta gräset , höll om honom & pussande på honom! Han slappnade sen av , berättade med fröknarnas hjälp vad som hade hänt & hur han mådde! 

Vi åkte till Ica efter detta , han fick välja vad han ville , han ville ha blåbär , gullet , så det köpte vi , jordgubbar & kvarg oxå , som vi festade loss med efter maten på kvällen! 

Efter Ica for vi till graven , Peter fyllde år! Satte En bukett blommor , pratade lite & sen for vi hem! 


Väl hemma så tog David en lång lång dusch ! Han verkade lugnare efter det! Sen lagade vi mat , åt & pratade ! Sen blev det efterrätt såklart! 

Spenderade resten av kvällen i soffan! Tog vara på tiden & bara va!

Idag är det David som står för middagen igen , han ska få laga hemgjord pizza! Han fick bestämma ! 

Imorse när han vaknade frågad jag hur han mår efter gårdagen , han berättade att han mådde illa , kändes konstigt i magen , stackars .. Det har gått över , inte så konstigt att det känns så , han har väl grubblat! Känslorna är blandade ! 

Hemma & vabbar idag med! 
Men måste ta mig iväg & handla lite , så vi ska förpesta maxi lite tror jag, med baciller & snor ;) 

David : för dig & dina syskon ska jag gå över eld! Jag kommer aldrig ge upp på er & finns alltid vid er sida! 



Vabbdag nr 2



Varit hemma igår & idag med en febrig & snorig Svea , inge pigg tjej & hur närgången som helst , vilket jag inte är riktigt van vid , då hon är bra självständig i vanliga fall , men måste erkänna att det är bra mysigt när hon har feber & vill vara nära hela tiden, man får passa på att njuta :) 


Igår var det David som stod för middagen här hemma , han gjorde korvstroganoff med makaroner , hur duktig som helst , & det var det GODASTE han någonsin ätit , såklart , haha!  mammas kille <3
Han var så mallig så!

När pappan kom hem så följde David med mig ut till gymet , han var helt grym , medans jag styrketränade så boxades han , gick på gåbandet , lyfte vikter , cyklade lite & så , han höll sig underhållen under hela mitt pass & jag kunde koncentrera mig till 100% på mitt , medans han var jättenöjd & duktig! Trodde han skulle ledsna efter 5-10 Min , men ikke :D tror det är nyttigt för honom att få ta ut lite , som igår i gymet ;) 

Redan imorse så frågade han när han ska få träna med mig igen , så vi får se hur vi lägger upp det , i vanliga fall så är det barnfritt i gymet , men efterssom att det är mitt gym så är det skillnad , här bestämmer jag & kan man sköta sig så bra som David gjorde igår så är det skillnad ! Vill ju inte ha nått jäkla dagis där inne !! Sen att jag fick beröm över hur stark & duktig ( i hans ögon ) jag är peppar ju mig rejält , inte ofta man får höra positiva saker om sig själv från folk direkt ;) "mamma , jag vill bli lika stark som du " , haha .. mina barns ord betyder mest <3 

Träningen går btw suveränt!
Mycket att ta in & lära sig , känns skumt att gå efter ett schema , men tryggt! Har fortfarande inte kommit dit då jag tycker det är lika kul med styrka som kondition , men som det känns nu så ligger det nog inte långt borta , har en helt annan känsla & nöjdhet i kroppen nu , och utmaningar är A & O föratt lyckas! Varvar fortfarande med kondition & promenader , men styrketräning är det som är prio 1 ! Ska bli kul & se om jag får dom resultat jag vill ha , tänk om man för första gången i hela sitt liv kunde få en bra självkänsla ! 

Idag är det Soffmys med Svea som gäller , hon sitter här bredvid & äter sin knäckemacka med kryddost , och dricker sin saft! På tv är det barnprogram , hoppas hon går med på kanalbyte om en stund , haha! 

När vi hämtat hem barnen sen så blir det utelek , känns sjukt skönt att det vart mat kvar från igår så man bara behöver värma på sen , känner mig lat!

Igår tömde jag bägge tvättkorgarna , så himla skönt ! När/om Svea sover middag sen så tänkte jag dra en runda på crossen & sen damsuga & skura golven! Ikväll jobbar gubben över , då drar jag nog i lite färg i håret , så inte utväxten blir lika lång som sist! 

Jaha , nu ska vi tydligen hoppa i soffan :/ 

Pusshej 

Resultat


En perfekt fredag!

Började dagen med ett arbetspass i vanlig ordning, skönare stämning & fredagsfeelingen var på topp!

Efter jobbet var det dags för en date med Min PT på gymet , det var sjukt givande & nu väntar nästa utmaning , vi har gjort upp ett 4-veckors schema för mig med min träning , nu blir det andra bullar! Nog föratt jag har smygstartat redan , men jag ser fram emot detta & ska ge gärnet! Bara på dessa veckor som jag har smygstartat detta så har jag börjat märka små små resultat & det sporrar mig , rumpan börjar ta form & magen visar tecken på att den uppskattar detta , då jag märkt på byxor att dom inte sitter som förr i midjan , så nu är det bara att ge gärnet & kämpa , jag SKA nå mitt mål !!

Målet :
 lite fastare & högre ass, fastare lår och bort med degmagen! 
Icaniwill .

Detta sköna pass avslutades med en dusch & en snabb runda på Gränby där jag mötte upp barnen & maken , barnen fick köpa nya skor & sen blev det latmansmiddag på BK! 


Sen ringde Maddiz & ville ha myskväll , så vi handlade godis & for hem! Klart impad över att alla barnen höll sig vakna tills nu , när dom åkte , bra jobbat! Firade 18 dagar idag som sockerfri & firade detta med massa godis , haha haha haha! Bara föratt jag kan lixom ;) så imorgon börjar jag om igen , nog föratt det var gott , men jag är kräkfärdig & inte speciellt nöjd i magen , så sockerfritt ska jag fortsätta med , nu vet jag ju att jag klarar det ;) finns andra alternativ! 

Kvällen med finisarna blev sjukt lyckad , som alltid <3  

Imorgon vankas en heldag med spännande saker ;) uppdaterar imorgonkväll !! 


Pusshej

Bra dag

När jag vaknade imorse så snurrade åter igen tankarna , har mått lite småkass pga det idag tror jag , yrslig , lätt illamående & huvudvärk .. Men det har släppt nu , försöker att inte grubbla , har bestämt att det är bäst så! 

Upp & ner idag på jobbet , höll mig lite på avstånd föratt inte bli inblandad i onödigt tjafs ! 

Blev utelek med barnen efter hämtning , följt av middag & dusch! Efter nattningen tog jag en sväng på crosstrainern , & sen fick maken raka till min sidecut som blivit way to long & börjat krulla sig när håret var blött , haha ! Satte även i töjning nr 3 i örat , sjukt snyggt , frågan är bara om man kan hålla sig där som jag sagt , då jag redan känner att det skulle vara snyggt med ytterligare en stl upp ;) det visar sig helt enkelt , passar sjukt bra till mig sidecut hur som haver! 

Imorgon är det äntligen fredag , som jag har längtat! Efter jobbet har jag en date med Min personliga tränare på gymet , därefter ska jag möta upp familjen på Gränby , barnen behöver nya skor & lite kläder :) får se om middagen intas ute imorgon , eller om vi kommer hem skapligt & hinner laga nått åt dom! 

Sen är det fullt ös som gäller hela helgen , ingen rast , ingen ro! Men jag gillart , vill ha fler bollar i luften all the time , sån är jag :) 

Nu grusar det i ögonen , så jag tackar för mig :)

Godnatt 




Tankar

Många tankar som snurrar efter gårdagen , man tror man är inställd på vissa saker , men när man får det svart på vitt så blir det en känslokrock,  detta förklarar en del , trots att det fortfarande är några frågetecken , men får sista svaren om några veckor , och trots att det är jobbigt så känns det skönt att det ska tas tag i , har jag tur blir allt avklarat innan sommaren , dom skulle påskynda i den mån dom kan! Efter det är det bara att hoppas  att det är över. Har inte tid med fler motgångar ;) 

Fick till ett skönt träningspass igår , var precis vad jag behövde! 

Jag är glad över att jag har just träningen , att rensa tankarna behöver vi alla , och alla gör det på olika sätt , var inte ett dugg sugen på gymet igår , men jag bytte om & gick dit ändå , och ångrar inte en sekund , hit har jag längtat efter att komma , vill inte , men gör det ändå , för jag behöver det! Det spelar ingen roll om jag är där 5 min eller 2 timmar , bara jag går till gymet & gör något alls , det är inte tiden eller vad du gör som spelar roll , det är bara självaste grejen ATT man gör det som har betydelse! 

Ikväll har jag lovat sonen att han ska få följa med till gymet , han har fått mina gamla boxningshandskar , och vill köra en repa med säcken , klart han får det :) bara kul att han har intresse för olika saker , kanske ska köpa en liten säck & sätta upp i hans rum ?! Han är som mig , många känslor & tankar inom sig som behöver komma ut , men är oftast sluten .. 

Snart dags att börja klä på oss och åka , föratt påbörja denna dag , hade hellre haft en heldag hemma med kidsen & bara njut av dom & deras sällskap , men jobbet kallar .. 

Fånga dagen 




Tjejmys


Har haft en förträffligt fin dag!
Allt rullade på fint på jobbet , anmält mig som blodgivare & ska göra hälsokontroll imorgon om inte kön är mil-lång som idag! Sjuk brist på blod i hela landet, läskigt , så hoppas jag går igenom & kanske kan hjälpa nån någonstans ! 

Stannade på vägen hem & köpte färska blåbär & jordgubbar & massa kvarg , barnen är lika besatta som jag , haha ! Kom hem & röjde lite på altanen & lekte ute , även middagen intogs utomhus idag , fint väder & nöjda barn! 

Sen fick vi finbesök , fina Linnéa kom och förgyllde vår em/kväll! Magen växer så det knakar & hon lyser som solen , vackra skapelse !! 

Timmarna bara sprang iväg & hon gick precis till bussen , som vi har skrattat & haft det bra! Ätit & pimplat kaffe , lekt med barnen & haft egentid efter nattning ! Sjukt välbehövligt! Bästa Linnéa <3 

Känner mig inte laddad ang morgondagen , men bara att fint bita ihop & få det överstökat ;)

Dags att knoppa!
Pusshej 

Nöjd

Känslan , när man får till ett sånt där perfekt GymPass , ett sånt som gör att det svider i kroppen , på ett sånt där skönt sätt! Den känslan .. 

Ville inte ens avsluta passet , ville bara ge mer , men klockan for iväg & jag är toknöjd ändå ;) plus att jag vet att lagom är bäst , överdrift kan ge motsatt resultat , och sånt pysslar vi inte med ;)

Var över & firade svärfar , jag var duktig & tog med mig egen fika över , Kokoskvarg med blåbär , kaffe till det såklart :)

När man kommer till den där punkten i sitt liv , när man äntligen har bestämt sig , en gång för alla , så måste man få lov att klappa sig själv på axeln ! Numer är ju inte viktnedgång det jag strävar efter längre , då jag har en perfekt vikt för min längd & min ålder , mitt mål nu är ju att dels hålla vikten , ha disiplin , & tajta till min kropp! Och jag känner att motivationen är på TOPP !! När man börjar märka pytte pytte resultat , så får man mersmak :) jag har gett mig FAN på detta nu , så jäkla taggad!

Ligger nerbäddad , hör Svea snarka som en liten nassegris & maken börjar andas tungt han med , snart vibrerar det i väggarna här , haha! 

Imorgon är det de gamla vanliga som gäller , dagis , fritid & arbete! När vi kommer hem igen så får vi finbesök , världens bästa Linnéa kommer hit med sin fina mage & kramas med oss! Ska bli så mysigt!

Nu lär jag sluta mina blå , ska ju upp med tuppen i vanlig ordning!

Godnatt 





Tillbaka till vardagen!



Helgen var toppen!
Sjukt skönt att komma bort & tänka på annat , fattiga & nöjda men nu har jag sjuk ångest & ser månader av nudlar & blodpudding framför mig , haha! Dock lite tråkigt att det inte vart så mkt kläder till barnen som det var tänkt , men det var inte mkt i klädväg vi fastnade för till dom .. Har lovat dom en sväng till Gränby på söndag & kika lite , håll i hatten! 


Idag fyller svärfar år!
Barnen håller på att rita teckningar & bi ska knata över sen när maken kommit hem! 

Idag firar jag 14 dagar utan godis , fika & läsk , hajv fajv till mig! 

Ska börja med middagen , barnen har beställt knäppkorv med bröd , mindre sugen på det själv , men får väl gå ,  Orkar inte laga 2 maträtter idag .. 

Inne på töjning nr 2 , går förvånansvärt bra & snabbt :) ska testa 3.e nästa vecka , får jag i den så är jag klar sen :) blir en snurra då :)

Mat var det ja ..

Hej hej 


Torsdag

Ligger i soffan & jäser , mätt som ett as , ska snart förflytta min tunga röv till sängen & invänta gåsmamman !! 

Imorgon är det äntligen dags , vi far till Ullared :) jobbar som vanligt först , sen hämta barnen & dumpa dom hos farmor & farfar där dom ska spendera helgen !! Hämta lilla packningen & sen drar vi! Ska bli så skönt att släppa vardagen & komma bort lite , bara vara & njuta. Längtar!!

Fryser som 17 , trots raggisar & filt .. Blir sjukt urrigt inne när det regnar ute , charmen med gamla hus.. 

Fick till 30 min på crossen iallafall , då det inte blir nån träning nu på 3 dagar , så kan jag släppa det med gott samvete , tror bannemig jag fått till nått pass varje dag hittills denna vecka , skönt att lusten börjar komma tillbaka! Känner av i armar & bål idag efter gårdagen , sånt gillar vi! 

Nu kom maken & kröp ner i knät på mig , så jag ska ge honom lite uppmärksamhet :D det förtjänar han efter att han plockat ur både diskmaskin & tortumlaren nyss <3 

Godnatt 




Ett sista farväl

Begravningen var oerhört vacker , och inte ett öga var torrt.
Det är alltid lika tungt , att behöva ta farväl av någon. Gunilla var så varm & omtänksam , vila i frid , kära du!

Jobbade alltså bara halvdag idag , sen for jag & hämtade upp svägerskan & hennes minsting & for till hummelsta , för att ta farväl av Gunilla! 

Efter begravningen lämnade jag mina passagerare & for vidare & hämtade alla barnen på fritids & dagis , for hem & gjorde så lite som möjligt , lagade lite middag , målade lite & pratade om allt & inget , mina fina älsklingar <3 

När maken kom hem drog jag ut till gymet , körde skiten ur mig själv & alla vikter , sjukt nöjd , även om jag fortfarande känner mig sjukt svag! Vill kunna lyfta tyngre , men allt har sin tid & vem har bråttom ?! Jag är nöjd med det jag presterar i dagsläget & jag ska snart öka vikterna något & se vad kroppen säger! 

Efter passet blev det en dusch & när jag var klar så hade maken fixat återhämtning i form av kvarg , blåbär & jordgubbar! Så himmelskt gott & kaffe till det såklart! 

Nu ligger vi nerbäddade i sängen & glor på Maria wern , det värker i mina axlar & armar , men på ett skönt sätt ;) 

Påbörjade töjningen igår , bästa Sandra kommer guida mig genom töjningstiden tills jag är nöjd , nu ska denna stav sitta 2-4 veckor , sen ökar vi till en större , målet är att kunna ha en virvel , så sjukt snyggt , större töjning än så blir det inte :) vill ju inte ha hängöron, haha ! Börjar bara med ena örat , sen får vi se om jag är sugen på ännu en töjning , i andra örat ! 

Denna dag har tagit kol på mig , måste få lite sömn nu så jag orkar morgondagen , ingen rast ingen ro ;) 

Hejhej

Nöjd tjej


Nog föratt jag har många motgångar i mitt liv nu , saker jag valt att inte dela med mig till omgivningen om , pga olika anledningar , men idag känns det som att jag iallafall övervunnit en rädsla, nu ska jag bara vänta & se vad som händer , kanske är det min tur nu ?! Pirrig men förväntansfull , blir en jävla omställning på flera sätt om det går vägen!




Dag 8 utan socker & ohälsosam mat , mår faktiskt kanon & det har trots att det inte var mitt syfte , gett resultat , på flera sätt !! Så hejja mig! Idag lyxade jag & barnen till det & dom fick smaka det som numer är "godis" i mina ögon , kvarg & färska blåbär & jordgubbar & hur dom åt :D dom tyckte det var fantastiskt gott & sa även att som ville ha samma lika till lördagsmys istället för det gamla hederliga lördagsgodiset , det kan man kalla bra betyg :) 



Hänger med en kopp kaffe , med färg i håret , nu ska utväxten bort , borde ha tagit den för nån vecka sen , så nu får jag räkna med lite gula toner i håret , men det är skit detsamma ;) 

Sen blir det urtvättning & en dusch , tog mig ett litet träningspass i vardagsrummet efter att jag lagt barnen , känns bra , lika bra att passa på , för snart är man väl sjukt igen & inte kan träna .. Med min vanliga tur lixom !! 


Jaha , om man ska ta sig ännu en kopp kaffe kanske , blekningen ska sitta 30 min till , maken jobbar sent & det är bara skit på tv! 

Tjingeling 


Det vände ;)

Det dåliga humöret vände , krävdes bara fina kollegors fina nunor så var allt löst , vem kan vara sur när man omringas av såna sötnötter lixom ?! Dock så var vi ont om personal och det kändes , hua hua , var bra skönt när klockan slog 14 & mitt pass var slut för idag!

Idag har vi uppdaterat gymet med nya fräscha vikter , stång & bänkpress , det vi hade innan var lånat , och nu har vi skaffat eget , välbehövligt nu när jag ska anta ännu en utmaning , då vill man ha rejäla grejor , efter mötet den 15e har jag mer skinn på näsan & kan påbörja renoveringen av min kropp , ska bli kul , men kommer även bli sjukt jobbigt & krävande , men vafan , jag måste sluta tvivla på mig själv! 



Fått både bra besked idag & sen mindre bra .. Lite lätt förvirrad & lite lätt stressad , men vi får se hur det slutar helt enkelt .. Hjälper inte att ta ut nått i förskott , men däremot kan jag göra det lilla jag kan just nu i förebyggande .. 

Fick till ett skönt träningspass idag , älskar känslan efteråt , Av nöjdhet! Måste köpa nya boxningshandskar , mina är helt slut ;) vill komma igång mer med boxen ! 

Nyduschad & nerbäddad i sängen , druckit sista koppen kaffe för idag & ska strax slå av tvn & sova! 

Godkväll

Måndag morgon!

Och jag har vaknat på fel sida!
Sjukt trött , och kinkig! 
Hatar att vakna & känna såhär! 
😡

Men jag sparkar igång denna vecka!
Ska snart åka & lämna barnen på skola & dagis & sen puttra mot jobbet! Ikväll ska jag ta mig ett rejält pass i gymet & rensa tankarna , tror att det är det jag behöver , hög musik & köra skiten ur mig! 

Måtte detta humör vända snart , hatar att vara på dåligt humör , det tar sån grym energi! 




Söndag!


Fy17 så seg jag är!

Har haft en fullspäckad dag hittills!
Kickade igång dagen med en promenad med min vapendragare! Blev en bra runda i kanonväder !! 

Sen blev det en dusch & lagom till jag klivit ur & fått på mig kläderna så rullar min storebror in på mina ägor med sin nya fina mc! Vi tog en fika & snackade lite goja! Mycket trevligt med impulsivt besök av honom :) måste erkänna att jag blev lite lätt avundsjuk på hans åk , men jag vet att ett mc-kort & en mc skulle bli min död , så jag nöjer mig med att sitta & se ball ut bara , haha!

När han åkt så kom familjen Palm / Johansson på visit , med sig hade dom maken , då maken & Jimmy tog sig en promenad innan & sen kom dom hit & fikade allihopa! Alltid lika trevligt , den donnan åker ju till London imorgon & shoppar , ångrar lite lätt att jag tackade nej till att följa med , men det kommer fler gånger :) 

När dom åkt så åkte maken till Uppsala & jag stannade hemma med barnen & gjorde så lite som möjligt ;) 

Har precis ätit upp tacoresterna från igår & har lättare matkoma ;) ska strax till att duscha alla barnen & lägga dom skapligt, sen drar jag nog en runda på crosstrainern eller kör ett corepass , får se! 

Veckan som kommer bjuder på både bra saker & mindre bra saker! Det är dags att ta ett sista farväl av Gunilla , sånt är alltid tufft , tyckte otroligt mycket om henne
 & hon dyrkade marken mina barn gick på :( 

men i slutet av veckan får vi koncentrera oss på roligare saker , på fredag bär det av till Ullared , ska bli så skönt att komma bort , kika på lite kläder & krimskrams & bara vara! Kommer hem på söndagkväll! 

Dag 6 och det går fortfarande bra , hoppas det håller i sig !! 


Nu lär jag dricka en kopp kaffe & sen påbörja saneringen av kidsen ;) 




Dag 5 ..


What a great day!
Ni vet , när man omringas av fantastiska människor , vilket jag & min familj gör 24/7 , men ändå! Vi är sjukt lyckligt lottade som har så stor & fin vänskapskrets omkring oss , världens bästa vänner runt om oss <3 

Idag blev det stressigt , vi låg & drog oss i sängen till strax innan kl 11 , unnade oss en låååångdragen frukost , grabbarna fick sig varsina klippningar & vips så var klockan 13.00 & då skulle vi vara på kalas i Fjärdhundra ;) vilket vi alltså inte hann , vi kom hemifrån först då , sen in till Enköping föratt köpa presenter & SEN kom vi vidare , kl 14 var vi framme , haha , fint folk kommer alltid sent , eller hur är det ?! Haha! 

Väl på plats så bjöds det på kaffe i mängder , massa lek & skratt , vi hade verkligen supermysigt <3 Malvina & Vanja verkade glada över sina paket & guuuud vad jag har saknat att umgås med frugan , har tyvärr blivit väldig glest mellan våra träffar på senaste , tur att vi pratar i telefon ofta istället <3 nu ska vi skärpa till oSs & ses oftare! 

När vi åkte därifrån så for vi till Ica maxi & handlade , barnen beställde tacos , pappan & jag var inte sena på att nappa på förslaget , så tacos blev det! 

Väl hemma igen så lagade vi iordning allt & sen njöt vi länge av den goda maten , jag skulle kunna äta tacos 7 dagar i veckan , så sjukt gott !! 

Matkoma blev det såklart , så efter middagen bänkade hela familjen sig i soffan & kollade på barnprogram , Svea fick vara vaken till kl 20 & dom stora barnen har vi precis nattat , kul när dom orkar vara uppe på övertid utan bråk , i vanliga fall vill dom ju lägga sig kl 18.30 , men idag chockerade dom alla ;) 

Nu ligger jag & maken i soffan under en filt & väntar på att klockan ska slå 21.30 så senaste Beck ska börja! Till det slår vi till på stort med en skål nötter & varsina glas Cola zero! Är inne på dag 5 utan onödigt socker , dvs inget godis & fikabröd , och det känns fortfarande bra , vet att colan innehåller sötningsmedel , men efterssom jag sagt socker så får zeron vara godkänd tycker jag ;) var lite jobbigt att tacka nej till tårta & kakor på kalaset , men så himla skönt med folk som inte ifrågasätter eller har åsikter , och som istället svarar : fan så bra jobbat , vill du ha frukt istället :) sånt är så himla skönt ! 
Som sagt , 
jag ÄLSKAR våra vänner <3 

Nu ska jag stoppa in mer ved i kaminen , sen hoppas på att klockan går lite fortare , så vi inte somnar innan Beck börjar , haha!


Pusshej