Vårkänslor


Vårkänslor <3
Så himla fint väder ,
 plusgrader & strålande sol ,
 skinnjackan åkte fram ;) 


Har fasiken inte fått ett jota gjort!
Har lixom en enda dag denna vecka att fixa & trixa , men har inte tagit mig för ett skit .. Blir så less på mig själv! 

Eller jo , har fått i mig 8 koppar kaffe , inne på 9 nu .. Ätit tacochips till lunch & dansat i köket , haha haha !! Sen var det inte så mkt mer tror jag .. :D 

Jag borde ..
Men jag orkar inte ... 
:/ 

Jaja 

God morgon


Solen skiner , 
&  fåglarna kvittrar..

Direkt efter dagis & fritidslämningen imorse skuttade jag ut till gymet! Körde ett sjukt skönt pass & känner mig så himla nöjd! Tänk om man kunde få möjligheten att börja varje morgon såhär , känner att jag har så sjuk energi just nu & humöret är på topp! 


Hade jag inte varit så skraj föratt halka & bryta något så hade jag lätt tagit mig en promenad oxå! Kanske lurar ut maken ikväll för ännu ett pass när barnen somnat om tiden räcker till :) 

Blev ledig idag hux flux , vilket känns enormt skönt , då jag känner hur kroppen skriker efter vila efter att ha jobbat så intensivt ett tag nu! Är helt slut , haha! Så idag fokuserar jag på mig , mig & mig! Ska snart ta en låååååång varm dusch! Sen ska jag bädda ner mig i soffan & vila , ska bli så skönt! 

Ikväll blir det kalas i Skönsberg !
Världens bästa BabyBoy fyller år & det ryktas om smörgåstårta , tårta & fika i mängder ;) 

Hej så länge 

Fredag & jobbhelg



Äntligen fredag!

Jobbar dock hela helgen ,
 kör mitt race , cashen behövs ,
 och det kommer 
kännas bra nästa månad! 
Även om man är lite sliten nu!

Haft & har en fantastisk 
träningsvecka! 

Mån: vila
Tis: gymet hemma
(Kondition&styrka)
Ons: gymet nere i byn
(Kondition&styrka)
Tors: biggest losers gymet
 (cirkelpass,högintensivt)
Fre: friskhuset
(Blir nog mest kondition)
Lör: vila
Sön: promenad 
eller gymet hemma.

Brukar inte träna såhär intensivt , men jag ville komma igång efter pricktestet och ville testa både gymet i byn & biggest losers gymet! Så tog allt i samma veva ;) nästa vecka blir det vanlig träning igen & då ska jag även försöka ta åt mig av allt som sades igår på fettmätningen & se om jag själv kan göra upp en bra kostplan med tipsen & råden jag fick & se hur den funkar , sen om 5 veckor ska jag tillbax & funkar inte mitt så köper jag av henne!  Och får det proffsigare gjort! Den som lever får se hur det blir! Är peppad iallafall , trots att jag fortfarande är i chock , då jag inte hade förväntat mig detta svar ! Trodde helt annat! Men det är dags att öppna ögonen & göra en förändring & den kan endast jag lyckas med! Men det känns tufft i dagsläget! 

Men min träning var väldigt godkänd iallafall! Hela upplägget, så det behöver jag inte ändra på iallafall, så himla skönt, då träna lagom är mer min grej , det ska vara kul ju :) har varken tid eller lust att träna oftare & mer , har ju familj & vänner att lägga tiden på! Det är prio ett! 

Snart dags att packa in barnen i bilen & puttra mot dagis & fritids! Dom är så himla duktiga , ifrågasätter inte varför dom inte har sportlov , utan gillar läget & kör fullt ut , världens bästa ungar <3 ska belöna dom ordentligt när chansen & tiden finns , men ikväll blir det nog bara att bädda ner oss alla i soffan med lite popcorn & film , & det duger åt oss !  

Imorgon ska lilleman sova hos mormor & morfar , saga ska ev till en kompis , så mini & pappan får egentid medans jag arbetar! 

Oj vad tiden går , 
Off we go!


Satan i gatan


Fyfan vad skönt!
Trodde inte jag skulle palla så mycket detta pass med tanke på att jag inte tränat på en vecka , men såfort jag satte igång så kände jag att energin flödade , kroppen har verkligen saknat detta & det var så himla kul! 
 


Duschat & fixat frillan ,
 haha , hur ska jag hinna detta på mornarna framöver ?! Jaja , får bli som det blir , penntroll på vardagarna & mer ansträngning på helgerna , haha! 

Nu blir det att bomba lite protein & koffein ;) 



Sen ska jag dra en vända med dammsugaren , fixa tvätten & diskmaskinen , ingen rast , ingen ro ... 

Tjabah

Fyndat


Och alla som känner mig vet vilken reahora jag är , så lyckan var obeskrivlig när jag hittade denna jacka igår , på stadium , på rean , på barnavdelningen ;) 


Nöjd tjej ;)

Galet


Igår morse när jag vaknade , hade jag en sjuk känsla i magen , kände mig helt Wild and crazy! Efterssom att jag skulle till frissan igår så satt jag & verkligen gick genom vad jag skulle göra , det enda jag visste var att jag i nuläget verkligen behövde en hel makeover , ni vet , en dramatisk sådan! 

Efter en heldag på stan med fina Madeleine , så åkte vi mot salongen, där  bestämde jag mig ganska snabbt , det blir en sidecut , helt galet , blundade hela tiden , haha! Sen bestämde vi att vi skulle kasta massa ljuslila slingor i hela håret & färga sidan jättelila, sagt & gjort , i med slingorna , och sen väntade vi .. 

När vi sköljde ur håret så kom besvikelsen , färgen satte sig inte :( jag var för ljushårig , så slingorna blev lika blonda som övriga håret :( 

Ny plan , vi färgar utväxten lila , samma lila som vi sätter på sidan , och låter resten av håret vara tokblont , häftigt ! 

Sen kom ögonblicket , då vi åter igen skulle skölja ut , då helt plötsligt suger ALLT det blonda i sig det lila i tvätten , haha , så här är slutresultatet : 


Så fick det bli ;)
Hade gärna sett att resten av håret hade vart blont , men detta kunde vi ju inte förutse , summan av kardemumman , jag har förvånat mig själv med denna frisyr & färg, det är så himla ovant , men jag ska bannemig lära mig gilla det , göra tuffa frisyrer & bli bekväm i det nya :) så himla stolt att jag vågade !! 

Blev ledig trots allt ändå idag , sen kör jag 10 dagar i rad , så nu ska jag svepa kaffet & sen gå ut i gymet & göra mitt första pass på över en vecka , ska bli skönt att chocka kroppen lite!

Hej hej 

:(

Veckan som va : 
Ingen träning på en vecka , 
hamburgare , pizza , 
godis & fikabröd , 
= vågen visade 
+1 kg imorse :( 

Känns som ett slag i ansiktet , hur dum får man blir & hur jävla mkt skit kan man trycka i sig ?! Detta är inte bra för mitt självförtroende , drar mössan över huvudet & hoppar i skammen ! 

Idag är det dags för sista avläsningen på ryggen & läkarsamtal! Efter det blir det lunch & heldag på stan med bästa Maddiz, välbehövligt ! Vi avslutar på salongen hos Cicci , där hon får fria händer på våra skallar! Mig får hon göra vad hon vill med , bara det INTE blir något rött/orange , så svårt att bli av med om jah får nått CP-ryck & vill tillbax till mitt tokblonda sen! Ska bli skönt att få en heldag med skitsnack & ompysslande , i need It !! 

Sen kör vi , jobbar 11 dagar i rad , så lär göra upp mina dagar därefter , inte mkt till fritid blir det , men pengarna behövs ju! 

På onsdag börjar jag träna igen , ska bli så skönt att få svettas lite ! Och på torsdag ska jag iväg & träffa ägaren på ett gym , som ska göra en fettmätning på mig! Och sen ska jag ta tag i mig själv igen , sluta trycka i mig så jävla mkt skit som jag gör! Äcklas av mig själv ! 


Mössa & skam , 
nu kickar vi igång denna vecka !! 

Lördag


Sitter med en kopp kaffe , & laddar inför att orka lyfta röven & klä på mig ytterkläderna & sätta mig i bilen. 

En fullspäckad dag väntar , jag ska jobba , sen ska jag hem & hämta familjen , tjejerna ska sova hos mormor & morfar , & jag & pappan ska ta lilleman på bio :) ska bli så mysigt med lite egentid med David , det är så himla välbehövligt! Han är i en sån känslig ålder , det är så mycket nytt som händer i hans liv , så  han behöver rås om lite extra! Min lilla kille <3 

Sen är det väl bara hem & sova , så man orkar upp imorgon med ;) 

Men god morgon då :) 

Fredag & jobbhelg

Hörde jag fredag ?! 

Mätt och kräkfärdig , men är det helg så är det ;)

Nu lär jag sova , upp med tuppen imorgon & köra ett helgpass :)

Nattinatt 

Utvilad

Igårkväll ville alla barnen gå & lägga sig tidigt , när klockan var 18.20 så var alla nattade , maken jobbade över & jag tog vara på min egentid , la mig i soffan under filten , med en kaffe , levande ljus , stängde av ljudet på mobilen & VIPS så sov jag , haha! 

Vaknade strax innan kl 21 av maken som undrade om jag ville se gåsmamman , eller om jag skulle bädda ner mig i sängen , kollade på gåsmamman ( sjukt bra ) sen gick jag & lade mig & somnade relativt snabbt! 

Var på uselt humör igår , vaknade på helt fel sida & kände att jag "högg" i tid & otid , alla har vi såna dagar , men jag avskyr att vara på dåligt humör & brukar ytters sällan ta med sånt till jobbet , men igår var en sån dag tyvärr! Så jag tror det var välbehövligt med lite spontan sömn för mig! 

Idag ska bli en bättre dag , är piggare än igår denna tid , haha & trots att en jobbhelg väntar så är det faktiskt fredag & en fullspäckad helg väntar med massa skoj :) 

Så , fånga dagen <3 

Pusshej 

Lycka

Lycka är att omringas av fantastiska människor , så ser mitt liv ut , jag omringas , jag älskar & älskas , ärlighet, stöttning,  fantastiskt , underbart , 
ren lycka <3 





Kasta vågen !!

Sant !! 

Man får ju ofta höra att man inte ska stirra sig blind på vågen , och att man istället ska mäta sig eller gå efter hur kläderna sitter. Och jag måste nog säga att jag håller med , trots att jag är en av alla som förut varit besatt av vågen , nu är ju fokus att hålla vikten & därmed väger jag mig mer sällan. Föratt inte stressa upp mig. 

På bilderna nedan så skiljer det ca 4 månader &  4kg , varken mer eller mindre , på första bilden har jag stl m på T-shirt & m på leggingsen , på bilden bredvid har jag stl 36 ( S ) på jeansen & stl XS på tröjan :/ och det skiljer lixom bara 4 kg , är det inte galet ?! Rätt träning is the shit ! 


Med andra ord så har jag äntligen börjat forma min kropp baserat på min vikt & längd , man kan förändra kroppen utan att gå ner mer i vikt & detta har ju varit mitt mål :D 
Rätt träning i rätt mängd & en någolunda bra kost ger resultat , det fattar till & med jag nu , man måste tillåta sig själv att falla mellan varven , som jag med mitt sockerbehov,  det som inte dödar härdar !!  därav att jag inte har en uns till ångest över att jag inte kan träna förrens nästa vecka , då kroppen behöver sin vila :) och sen kan jag ge gärnet därefter , i rätt & lagom mängd :)

Och ja , man måste tillåta sig själv att få bli lite stolt över sig själv ibland  , även om det tydligen inte är okej att göra det offentligt vissa gånger !!!!!! 

 vägen mot en tajtare kropp , 
nu köööör vi :) 

Pricktest ggr 2


Snyggt va ?!
Haha , Jaja , ska sitta tills på onsdag , läsas av snabbt på fredag & läkartid på måndag för noggrannare avläsning! Får varken duscha ryggen eller träna förrens på måndag , rastlös tjej , haha! Får ju självklart duscha övriga kroppen , så så himla illa lär jag inte lukta , haha! Tråkigt med träningen bara , men har överlevt förr , så ska väl överleva denna gång med ;) 

Hejhej

Måndag & utredning !

Sitter i cafeterian vid ingång 30 , dricker en kopp kaffe i väntan på att klockan ska bli 10 då det är min tur! Idag är det alltså dags för utredning ang mina utslag jag fick i ansiktet nyligen! Får se vad dom säger & gör , sist jag var där på utredning blev det ljusbehandling & kortison i 5 månader , tror inte det blir lika allvarligt denna gång dock , då det redan är bättre , trots miniblommningar .. 

Då det är så himla ont on parkeringar i denna stad , så var jag här redan kl 7 imorse , passade på att träna på friskhuset när jag ändå hade tid att slå ihjäl , känns skönt att kunna impulsträna lite , jobbar man mån-fre i vanliga fall & har 3 barn så finns knappt sånt på världskartan , haha, då får man köra bestämda dagar & tider ;)  blir ett pass ikväll oxå , fokus Core & lite armar tänkte jag! Inget överdrivet .



Jaha , knata upp kanske ?!

Hej hej 

Lycka <3

Äntligen fredag & det har varit en fantastisk sådan , arbetat som vanligt ,vilka härliga kollegor man har ;) vi har skrattat & lättat oss , för igår fick jag  ett utbrott , på en viss person ,  det har setat inne rätt länge lixom , jag är känd föratt ta ganska mycket skit , jag låter ofta folk trampa på mig , och försöker vara dom flesta till lags för det mesta , många gånger utan att få något tillbax , mina närmaste vänner påpekar VÄLDIGT ofta , hur jag kan vara så dum/snäll , att jag låter negativa människor ta min ork & energi för jämnan , korkat , jag vet , men jag är född snäll & ovänner äger jag inga , och gillar att ha det så , men igår exploderade jag , jag skrek & sa exakt vad jag känner & tycker till personen i fråga , skakade av ilska & örfilen var inte långt ifrån , men jag hejdade mig = stolt !! Känns sjukt skönt nu i efterhand !

Efter jobbet gick jag till friskhuset , med hög musik i öronen körde jag ett sjukt skönt pass , all by My self , i MiN egna lilla värld! skakade om armarna efteråt , haha! Blev varierad träning , och sen en dusch! 

Puttrade sen mot Willys & handlade hem all mat inför min & makens 7 dagars utmaning , ska bli spännande & se hur vi mår efter det! Menyn är gjord & imorgon börjar vi! 

Sen kom våra fina vänner över , sjukt välbehövligt , massa skratt , skitsnack & kaffe , som vanlig ;) älskar det faktum att vi alltid är så raka, öppna & ärliga mot varandra , som sagt , mycket skratt blev det <3 har en date med fröken imorgon oxå ;) ska bli sjukt kul! 

Har precis tagit ut morgondagens frukost ur ugnen , vi var tvungna & tjuvsmaka & det var svingott , längtar redan till frukosten imorgon :D

Nu ska jag byta position i soffan , maken har somnat lite olämpligt på mitt ben som håller på att domna bort , haha! 

Dags att knoppa så man kommer upp imorgon , har ju en mamma som fyller 60år imorgon , & det ska vi självklart fira ordentligt <3 

Nattinatt

- " jag börjar imorgon "

-
"Jag börjar imorgon "
Och hur jävla många "imorgon" finns det egentligen , kan man undra! Sjukt jävla less på mig själv , fortsätter jag såhär så kommer jag inom kort rulla fram igen .. :(

 idag har jag ätit , och ätit , och ätit .. Precis som igår , och dagen innan det , och dagen innan det , osv osv osv ... Äta ska man , men man ska inte äta skiten jag äter , beteendet & det jag stoppar i mig är fan inte okej , om jag ska lyckas hålla denna vikt så kan jag fan inte fortsätta som jag gör , och varje kväll säger jag till mig själv , " äsch , jag börjar imorgon " , men jag bara fortsätter ,  är så sjukt jävla rädd att min sk svacka snart övergår till vardag & mitt gamla matbeteende . Det farliga beteendet , mitt matmissbruk ,  där jag stoppade/stoppar exakt vad jag vill i käften utan att bry mig ett skit , sen är det kört lixom! Mat är A & O för en hälsosam livsstil , och träning i lagom mängd , men hur hittar jag motivationen igen ?  Fyfan..  Känner mig som en äcklig , jävla ladugårdsvägg .. 

Jag hoppas att morgondagen blir bättre , att jag tänker 2 ggr innan jag stoppar något onyttigt i käften , nu är det fan bara på helgerna som gäller för fika & godis , nu ska det fan vända !! Nu ska jag tillbax till 3 mättande bra mål mat om dagen & enbart frukt & nötter däremellan , idag känns det lönlöst , imorgon kanske det känns bättre ?! Vem vet!  Måste hitta tillbax till mig själv , måste få börja må bra igen. 

7 st barn från Davids klass ligger hemma i magsjuka , lagom kul , hoppas vi klarar oss , tar ju sån tid att tillfriskna när man är fler i familjen , går oftast runt runt , men vi håller tummarna ! 

La barnen för en timme sen , inga protester , dom är så kvällströtta mina skruttisar <3 har plockat lite , dansat en fuskvals med Sugo , tvättar lite & tänt levande ljus i hela huset , lite myskänsla , kaffedoften börjar sprida sig i huset oxå , jag gillart! Egentid is the shit ;)

Ska byta Jeansen mot mjukisar nu , spänner i midjan efter all skit jag tryckt i mig :( 

Bye bye then


Måndag igen

Hej & hå!

Satan vad dagarna går fort , måndagen är här & är snart över.
Borde kanske avsky måndagar , men gillar mitt jobb såpass att det inte stör mig längre , drygt att kliva upp är det ju varje vardagmorgon , så den kan man inte heller skylla på! 

Ganska nyss hemkommen från arbete & har hämtat barnen på fritids & dagis , ska snart slänga ihop spagetti & köttfärssås till kidsen , sen svira om till träningskläder , kilar ut i gymet när maken kommit hem , sen slänger jag iordning pulled pork , vitkål & morotssallad , med grönpepparsmör till mig & gubben! Fina grejor ;) 

Imorgon ryktas det om semla på jobbet , sånt gillar vi ;) är dock inte överförtjust i semla , men en om året kan jag lätt trycka ;) 

Ska sätta fart med käket nu , så kidsen får äta lite middag !! 


❤️



Lördag & fullt ös!

Precis hämtat hem Saga som sovit över hos en klasskompis i Hjälsta , stolt tjej som fick åka skolbuss dit med kompisen ;) hon var nöjd med vistelsen trots att kompisens mamma hade 5 läskiga hundar som var lite på , saga är ju inte så bekväm med hundar , men det hade gått fint ändå! 

Hemma & mellanlandar bara , och sveper en kopp kaffe , innan jag ska köra Saga till Uppsala , det vankas kalas på Leos för en annan klasskompis! Har inte bestäm än om jag blir kvar där , eller om jag gör någe annat under tiden , frågan är ju bara vad! Känner inte för glo runt i affärer , känner inte för att ta en repa på friskhuset under tiden , kanske tigger kaffe av nån eller så .. Eller så bara hänger jag kvar på Leos .. Får se !! 

När vi kommer hem sen behöver jag storstäda , sjukt tråkigt , men en godispåse & senaste Beck filmen väntar som belöning efter det , så det kan kanske vara värt det , haha. 

Jaha , börja göra oss klara kanske .. 

Tjingeling 

Välkommen februari


Välkomnar februari månad med ett leende på läpparna! Har tillfrisknat rejält ( peppar peppar ) mår riktigt bra , och har bestämt att denna månad ska bli en nystart för mig! Jag har fått igång träningen igen , är fortfarande lite seg konditionsmässigt , men det tar sig! Efter helgens kalasande så är även kosten på G , ska börja sköta mig & bara unna mig på helgerna , så i veckodagarna är det bra mat som gäller & ska göra allt i min makt föratt försöka stå emot onyttigheter & trams , mycket roligare att ha något att se fram emot på helgerna , och utmana sig själv i veckodagarna! Jag SKA bli lika duktig som jag faktiskt var för ett tag sen! Jag måste få In rutiner & börja skärpa till mig igen! Känner mig sjukt motiverad! Och fördelen med "bra mat" är att man verkligen kan äta sig MÄTT med bra samvete :) jag gillart! Dagens middag till mig & maken blev : ljummen sallad med fetaost , strimlad fläskfilé & currydressing , sjukt enkelt , men sjukt gott :) 

Idag fick vi hem nya träningsmaskinen , vi har invigt den & godkänt den , men det tar ju sin tid att lära känna den & komma på hur & vad man ska göra för bästa resultat , sved i magen iallafall & det är ett stort PLUS från mig ;) 

Imorgon är det onsdag & det innebär att halva veckan då har gått , sjukt skönt , snart är det helg igen , lär passa på att njuta då , efterssom att jag tagit åt mig två helgpass på raken sen , vilket inte bekommer mig , men ändå ;) gillar att jobba helg faktiskt , slutar ju relativt tidigt om dagarna så jag hinner med familjen & vännerna ändå :) 

Ligger nerbäddad , resten av familjen sover som grisar , maken blev utringd för snöröjning kl 23 igårkväll & kom hem kl 17 i eftermiddags , så han var lagom mör , likt förbannad så skulle han promt mysa med barnen & mig innan han slocknade på soffan kl 19 , istället föratt gå & lägga sig direkt när han kom hem ;) karlar !! 

Känns så sjukt skönt att fejset är bra igen , hoppas det fortsätter så , från & med idag är jag helt kortisonfri , läskigt , nu återstår det att se om det lagt sig helt & om jag klarar mig utan kortison , eller om det blommar upp igen , håll tummarna !!

Och nu är ju min minsta avkomma hela 2 år :O vad hände ?! Galet, häftigt , läskigt! Världens sötaste tjej , med skinn på näsan , en käft som går i 200 & en vilja av stål , världens bästa Svea <3 

Känns så jäkla najs att skriva ett positivt inlägg , trots att jag har valt att inte ha några läsare änsålänge , det kommer bli offentligt sen , men just nu är det bara så himla skönt att skriva av sig då & då !! 

Så nu kickar vi igång februarimånad , håller tummarna för glädje , lycka , och att lyckad nå lite mål , motgångarna sparkar vi i arslet ;) 

Tack & hej