FLYTTAT FLYTTAT FLYTTAT

Sådär jah , då har jag alltså flyttat!
Tog med mig alla tidigare inlägg & drog! Kommer ha denna kvar ett litet tag , ifallatt jag skulle ångra mig , vilket jag inte tror dock!

Nu kan ni alltså följa mig på :

SvettÄrFettSomGråter

.

"Kod för att importera min blogg till Nouw: 4826634232"


Perfekt helg !

En perfekt helg har passerat & måndagen kom som ett brev på posten!

I lördags var det äntligen dags för Västerås & colourrun , & jag säger bara , satan i gatan vad kul det var , lätt det roligaste jag någonsin gjort , så himla nöjd! Att jag än idag har svårt att gå pga mina stela lår , är en annan femma , fett värt det :)

Efter loppet blev det en välförtjänt pizza , därefter knatade jag & brudarna ner på stan i Västerås , pissväder dock , men hann sätta oss och dricka öl i omgångar mellan regnskurarna på gräsmattor nere vid hamnen , kikade på bilar & snackade skit , hur skoj som helst ! När tjejerna åkte hem så åkte jag med maken & BabyBoy till hälla , där vi kollade på bilar , burnouts & folk , råmysigt :D framåt småtimmarna så kom tröttheten & vi puttrade hemåt ! Vinkande hejdå till colourrun , powermeet & Västerås , sjukt lyckad dag! Längtar som fan till nästa år & nästa lopp!

Och igår fick jag till ett sånt sjukt vackert styrkepass , har inte kört styrka på nån vecka så det var sjukt välbehövligt & jag maxade ordentligt ! Skakade skönt efteråt & svetten rann som satan! Sjukt nöjd!

I skrivande stund så sover Svea middag , David är i Uppsala med sin kompis på turbo , Saga & jag ligger i soffan & smälter lunchen , har även passat på att göra matlådor till mig själv till denna vecka! Skönt att slippa tänka på det sen! Familjen får vanlig husmanskost medans jag äter min mat som passar min träning , då styrketräningen är i fokus igen & då lär jag äta bättre & mer protein så jag pallar trycket!
Imorgon ska dom stora barnen åka båt med farmor & farfar , mysigt för dom! Jag & Svea tar en heldag med finaste tant Mia , ska åka & våldgästa henne <3 mysigt värre :D

Hatar nya systemet på blogg.se , sjukt drygt ... Dålig ändring måste jag säga , att man inte kan lägga bilderna där man vill längre & låste plussa föratt påbörja ny rad efter upplagd bild .. Drygt! Kanske ska byta bloggplats ?! Måste kika vad som finns ... Ska ju inte vara omständigt att slänga in ett inlägg lixom :/


Nu måste jag ha mer kaffe 😍
Pusshej


Fina torsdag

Underbar dag hittills , strålande sol , barnen har badat sen strax efter kl 10 imorse , dom bytte om direkt efter frukosten & har plaskat sen dess.

Svea och Jaxon sover middag , Saga och David ligger här i soffan bredvid mig och varvar ner lite efter badet.

Ska snart ta fram grillspett från frysen , slänga ordning en fräsch sallad & nått kul med potatis till middag. Kommer knappt ihåg när jag åt potatis sist , men idag är jag sugen på just potatis , ska bara komma på hur jag ska tillaga den , för kokt är jag inte sugen på ...

Ska försöka ta mig ut till gymet ikväll tänkte jag , har inte kört styrka på ett bra tag nu , har inte riktigt känt för det ... Men måste komma igång igen ..


Ge aldrig upp!

Ja , av olika anledningar så har det varit snålt med uppdateringar ett tag. Livet går upp & livet går ner , i dagsläget ser det inte så ljust ut för mig , men det ska vända , det måste vända. Jag tänker inte vara bitter , jag tänker inte vara negativ , det tillhör inte min personlighet . Jag tänker se allt från den ljusa sidan , vissa saker runt om kanske var meningen , tänker fasiken inte ge upp pga allt runt om. Vissa jobbiga saker har jag några personer jag valt att delat med mej med , vissa saker håller jag för mig själv .. Lika så bra , måste bearbeta & ta itur med allt själv först , sen får jag ta tag i nästa bit! Jag måste vara stark nu.

Idag har jag kunnat lägga lite åt sidan ett tag , min fina syster , mamma & barnens kusiner har spenderat dagen hos mig & barnen halva dagen , så himla skönt att kunna ventilera och få vara sig själv , utan att behöva dra på ett pokerface ... Väldigt tacksam över att jag har just dom i mitt liv.

Eftermiddagen & kvällen spenderade vi i Skönsberg , där vi firade fina Riwer på hans födelsedag , med god mat , & perfekt sällskap , fick även ventilera där 💕

Väl hemma igen så nattade vi kidsen , sen blev det kaffe & skitsnack med maken , färgade min hemska utväxt , och avslutade med att då helkroppsmassage av maken , sjukt uppskattat då min rygg sagt upp sig , hållt på av & till några månader nu , så länge jag håller igång så är det bra , men blir jag stilla sittande för länge eller belastar ryggen fel så gör det galet ont! Måste ta tag i det , men hat så himla mycket annat att tänka på , så skjuter det lite åt sidan just nu ...

Imorgon är det dags för möte igen , suger balle , men what to do lixom .. Gilla läget & köra på bah!

På lördag hoppas jag ryggen & psyket är på topp , för då väntar årets hittills största utmaning för mig , the colourrun i Västerås väntar på mig & mina fina tjejer , ska bli så himla roligt , är så himla taggad så det finns inte! Att jag sen har andra utmaningar som väntar törs jag inte tänka på i dagsläget , men till hösten blir det andra bullar ;) ska bara göra upp en plan inför allt!

Nu ska jag kika klart på Beck , sen ska det sussas då klockan ringer tidigt !