Perfekt måndag

En perfekt måndag lider mot sitt slut , dagen har i vanlig ordning bestått av arbete , en riktigt fin arbetsdag , några av dom bästa jobbade idag & stämningen var fin <3 

Hämtade barnen efter jobbet & for hem & värmde på gårdagens rester , smidigt som attans & när pappan kom hem så packade vi in hela familjen & for på kalas! Idag firade vi min svägerska & i samma veva fick vi ju oxå se hur dom bor nu efter flytten! Så himla fint , riktigt rogivande & mysigt , passar dom perfekt ! Alla kusiner lekte & vi vuxna fikade & njöt av solen på deras altan! Vädret , humöret & sällskapet var på topp! En fantastiskt trevlig eftermiddag / kväll! 

När vi kom hem så kastade vi 3 nöjda barn isäng! Pappan gick ut & pulade medans jag hoppade på crosstrainern en sväng! 

Ganska nöjd trots att jag hellre hade velat köra styrka , men latmasken vann , har insett att min träning kommer att bli lidande denna vecka pga alla aktiviteter, så man får göra det lilla man hinner & orkar mellan allt! Thats it, jag är inte bitter , lite är bättre än inget! 

Sen blev det en dusch , följt av några mackor i soffan framför biggest loser! Har hela ansiktet fullt av tandkräm , jäkla pormaskar å vara envisa , men dom borde vara borta imorgonbitti ;) HAHAH !

Avslutar med denna härliga bild , haha haha !! Ibland måste man bjuda på sig själv ;) 




Underbara dag!


Hello!
Igår tog maken med sig Jimmy & grabbarna till maskinexpo för en heldag! Själv packade jag in tjejerna & åkte till Uppsala , hämtade upp mamma/mormor & åkte & handlade med henne , hon var väldigt nöjd & jag passade på att handla jag oxå! 
Köpte med oss munkar & stannade kvar några timmar & fikade sen med henne & morfar! Tjejerna & morfar lekte som attans , såg knappt skymten av dom , väldigt nöjd morfar & nöjda barnbarn kan jag lova , som har saknat varandra i massor! Kärlek ! 

Sen åkte jag & tjejerna & handlade godis på maxi & sen hem & landade , Maddiz kom förbi på en fika , skönt att få prata av sig massor & hinka kaffe <3 

Sen kom grabbarna hem , väldigt nöjda över dagen , vi käkade middag & sen åkte vi och lämnade Saga på spökkalas ;) medans hon var där for vi andra hem & åt massa godis :D 

Hämtade sen hem en väldigt glad tjej som hade haft så himla roligt , min fina tjej , som ska börja i 3.e klass till hösten & min bebis ska börja i 1.a klass , vad hände ?! Själv blir jag ju bara yngre & yngre , haha! 



Idag , är det första söndagen på väldigt länge som vi bara hållt oss hemma , utan måsten & planer! Himla ovant , så vi har hållt oss ordentligt sysselsatta!


Jag kickade igång söndagen med en skönt promenad , så avkopplande , perfekt väder & inte en kotte ute , bara jag , musiken i lurarna & naturen! 


När jag kom hem så åkte Min kärlek & handlade virke medans jag hoppade in igen dusch ! Efter att jag lagt Svea för hennes lur , så städade jag hela altanen på baksidan , lite puts kvar dock , men snart så ;) 


 sen så startade jag gräsklipparen & tog hela lekparken på baksida & hela gräsmattan bredvid , under tiden byggde pappan klart Davids säng & sen satte han igång med vindskyddet på framsidan ,


Blev så jäkla bra , sjukt snyggt & perfekt skydd för vind , regn & snö! Han är så jäkla duktig! Sitter två hyllor där nu oxå till ljuslyktor osv , toppen!

Är så jäkla nöjd med denna dag , vi har varit så effektiva hela bunten! Nu ska vi köpa hem färg så vi har , båda altanerna ska målas , vita på insidan & faluröda på utsidan! Kommer bli gr8!

Har en fullspäckad vecka framför oss ! Förutom jobb , skola & dagis , som vanligt , så är det sommarfest på dagis på tisdag , fotboll för David , shoppa present på onsdag , grillfest på torsdag som avslutning för dom som slutar i 2.an , Timpas student på fredag , Saga ska på kalas på lördag & däremellan ska både min & makens träning klämmas in! Som sagt , fullspäckat schema , men vi är så vana , så det kirrar vi galant! 

Nu ligger jag nerbäddad i soffan , maken står i duschen , jag "borde" ha styrketränat , men min promenad & gräsklippningen räcker som träning idag ! Får ge gärnet i gymet imorgon ;) 

Ska äta lite chirre nu!
Bara föratt jag kan!

Pusshej 




Solarieöarna & projekt


Det blev en tripp till Enköping föratt prova på ett dropin solarium där & JÄKLAR vilken skillnad på kvalité , inte föratt jag är nått proffs på sånt , men vilken jäkla skillnad! Fanns fler rum att välja mellan :

Jag unnade mig detta :


Det ingick musik & ansiktsblås , och det var en grym skillnad vid troskanten efter , så där blir det fler gånger :) där kan man snacka 15 minuters egentid! Man har ju lixom inget annat val än att slappna av & det var precis vad jag gjorde , i hela 15 minuter = guld värt för en småbarnsförälder!

När vi kom hem igen fick jag fint packa ihop dom stora barnen och åka igen , denna gång till Uppsala , då BÄGGE barnen glömt sina gummistövlar på fritid , inte så nöjd mamma , men TACK GODE GUD för Ica maxi <3 köpte nya stövlar åt dom & åkte hem igen! 

Och där kom det , mitt projekt jag klurat på i Davids rum , pappan nappade direkt & vips så var vi igång : 


Alla som känner mig vet ju att jag har en viss förkärlek till allt som har med expedithyllor att göra , så idén om att bygga säng på sådana var nog inte så dum ändå , då pappan i vanlig ordning löste bilden i mitt huvud & gjorde den till verklighet , Davids rum är så himla litet & svårplanerat , så detta kändes så himla rätt & jag råkar veta att skrivbordet han har önskat sig i present när han fyller år redan är inköpt & väntar på att få flytta in i hans rum , och det hade aldrig fått plats annars , men check this out : 


Blev så jävla bra ju!
Nu ska bara andra sidan planerad & möbleras , tvn ska upp på väggen istället & skrivbordet ska in osv .. Kommer bli awsome :D

Nu lär jag sova , klockan ringer tidigt , pappan & sonen ska iväg med Jimmy & Riwer till masinexpo imorgon & jag tar tjejerna hem till mina föräldrar & myser , vill inte fladdra runt med Svea när hon inte är pigg , men mormor & morfar ville så gärna träffa barnen , och är väl informerade om att hon är sjuk , men ville ändå att vi skulle komma , så där ska vi spendera dagen <3 



Puss puss



Äntligen fredag <3


Äntligen fredag!
Dock så är jag hemma & vabbar , hann precis komma till jobbet igår , stod i omklädningsrummet & bytte om när telefonen ringde , febern slog till på Svea , hade kommit pang bom bara , hostat har hon gjort några dagar , men varit pigg ändå & inte påverkad av den , så hon har varit på dagis som vanligt , och igår slog det som sagt till med feber ! Bytte om igen & åkte för att hämta hem skruttan! Går streptococer (stavning?!) på dagis så jag ringde vc föratt kunna utesluta det , dock hade dom ingen tid kvar igår , så jag fick en bokad tid som idag kl 9 istället ! Perfekt , då kunde jag ju be om en bra hosmedicin till henne oxå! 

Väl nere idag så var snabbsänkan bra , dock så var halsmandlarna svullna & jag har ju trott att det är torrhosta hon haft , men ikke , det var tydligen slemhosta , det är så segt & sitter så långt ner så det är därför man kan missuppfatta den , läkaren var orolig att det kunde utvecklas till lunginflammation , så han skrev ut nån medicin som förhoppningsvis kan motverka det, som är luftvidgande  & sen mollipect! Han trodde det skulle göra susen , annars om hon blir värre eller börjar kräkas så skulle vi åka till akuten med henne , kan tydligen gå fort , men jag är inte orolig , hon är mycket piggare idag , trots hostan & feber! 

Hämtade hem dom stora barnen tidigare idag , kl 11 , finns ingen anledning att dom ska vara på fritids när jag är hemma & vabba , dom blev så himla glada barnen <3 

Väl hemma igen så la jag Svea för hennes lur & sen bytte jag om & hoppade på crosstrainern , sen när jag skulle köra cirkelträning i vardagsrummet så ville dom stora barnen vara med , så dom böt om & joinade , gjorde en liten bana , satte på musik & vi hade så himla kul , dom var sjukt duktiga & nästan mer allvarliga än mig , haha! Svetten rann på oss alla & nu ligger dom utmattade i soffan medans jag precis har duschat !

Så jäkla duktiga <3 
Gäller att göra det till en kul grej!
Mysungar!! 

När pappan har kommit hem så drar jag iväg till Solarieöarna , tror jag provar Enköping idag , kul med variation! 

Sen blir det fredagsmys för hela slanten , lutar åt hemgjort pizza & en film!




Pusshej 


Mmm..



Vilken jäkla dag!
Strulat idag & inte bara en gång , utan TVÅ gånger var jag tvungen att gå i taket , och det är fasiken det värsta jag vet , men vafan , snacka skit bakom ryggen på folk , så jäkla lågt , jag skyller på att jag har pms , jag fick nog & personen i fråga fick höra både det ena & det andra , Kände att det räcker nu , stämningen blir för tusan bara värre & värre , och allt pga just denna anledning , sluta baktala varandra , hos oss håller vi ihop , vi stöttar varandra och vi lär oss av varandra! Det plus lite till kastade jag i ansiktet på fröken i fråga oxå ... Dagen har alltså gått I ett , massor att göra , saker som kom i vägen ,  jag ( plus fler av mina kollegor ) har varken hunnit äta frukost eller lunch , hann svepa en ljummen kopp kaffe i farten , gjorde en varma koppen i hopp om att kunna få i mig nått , men den hann bli kall innan jag hann på den ... 



Väl hemma efter att ha hämtat barnen så mådde jag mest illa när jag stod & lagade middag till dom , av hunger såklart , men klarade inte av att äta då , sen la vi oss allihopa i soffan & strax efter kl 18 så var alla barnen nattade! Då kände jag att jag var tvungen att ha mat i magen , så jag åkte & köpte pizza till mig & maken! Satt sjukt fint , och nu börjar jag komma i fas ! Skiter i träningen idag , sjukt otaggad efter dagen , så jag tänker fint ligga kvar här i soffan & jäsa , för det är jag värd! 



Påvägen hem mötte jag upp min höggravida syster , fick två påsar med kläder av henne som hennes bonus svärmor hade plockat ihop till mig när hon rensade sina döttrars garderober! Så jäkla gulligt , flera par jeans , tröjor , bh-ar osv , skrattade lite för mig själv när jag höll upp jeansen framför mig , såg ju så jäkla små ut , haha , men jag kunde ha alla kläder , så det är nog dags att ändra lite inställning ang sig själv , trots att jag för det mesta känner mig som en elefant ... 


Ikväll har det rasat in fler sms och Meddelanden på messenger , där jag fått höra hur bra jag gjorde ifrån mig idag , vilken fantastisk vän jag är &  vilken klippa jag är & hur grym jag var när jag löste situationen  , & hur älskad jag är ,  fina ni <3 värmer i hjärtat , vad skulle jag göra utan er ?! Ni gjorde verkligen min kväll! 


Fryser satan , ska nog hoppa in i en varm dusch , sen bäddar jag ner mig i sängen , sjukt trött ... 


Natti natt

Fin dag <3


Har verkligen haft en jättefin dag, både på jobbet & efter! 

David var helt exalterad när jag hämtade honom , dom har varit i Enköping på brandstationen idag , det hade varit så spännande & munnen gick i ett på honom , så kul att se honom nöjd <3 efter att vi hämtat tjejerna så for vi hem , körde latmansmiddag idag , yoghurt & müsli , så jäkla smidigt & gott! Hade verkligen ingen lust att laga riktig mat & barnen protesterade inte , så jag är nöjd ;)

Sen var det dags för Davids fotbollsträning , jag tog Svea i vagnen & En hurtig Saga med mig & gick ner till byn föratt agera hejarklack , Saga var så otroligt duktig hela vägen ner , inget gnäll , peppad & så stolt att hon fick gå ner med mig! Mammas duktiga tjej , & trots att hon ramlade & skrapade benet så fortsatte hon , mammas kämpe! Svea var så himla nöjd i vagnen , sjöng & tittade , snackade & pekade , mysunge! Väl nere vid fotbollsplan så var David grym , jäkla kille att vara duktig! 


Vi åkte med pappan & David hem sen , det var så jäkla kallt så varken jag eller Saga kände för en till promenad! Åkte hem & nattade barnen & pappan for iväg , han ska jobba , sopa lite! 

Så jag har bäddad ner mig i soffan under en filt , fortfarande frusen , så jag har gjort mig lite varm soppa som jag sipprar på , föratt få upp värmen!

Kollar på outsiders , vilka dårar..


Hej hej 

Måndag = check !


Då är veckans "värsta" dag avklarad!
Måndagar bekommer mig inte egentligen , men jag måste erkänna att denna måndag varit seg som kola! 

Har jobbat som vanligt , allt rullar på , som vanligt , inga konstigheter , men dagen har varit sjukt lugn , fått lite adhd känsla mellan varven! 

Efter jobbet åkte jag & handlade , ekade ganska tomt i kylen , men nu är det åtgärdat , dock glömde jag köpa schampoo & balsam , så det blir att svänga in på hemvägen imorgon med ;) 

Hämtade barnen , åkte hem , barnen lekte ute medans jag lagade middag , fick bli vårrullar & ris idag , sjukt gott :D 

Efter matkoman lagt sig så drog jag till gymet , efter denna lugna dag så hade jag sjukt mycket energi , så jag körde skiten ur mig själv , svider i röv , mage & lår & jag ÄLSKAR det! 

Sjukt nöjd efter det passet!
Efter en kopp kaffe , så kände jag mig inte redo för en dusch , då jag kände att jag fortfarande hade lite ork kvar , så jag hoppade på crosstrainern medans jag kollade på TV4 nyheterna & vips , så hade det gått en halvtimme & DÅ kände jag att det räcker för idag , haha!

Sen fick det bli en välbehövlig dusch ;) nu ligger jag i mjukisarna i soffan & pimplar lite kaffe & ska snart ge maken lite egentid <3 


Puss & hej 


Söndag igen..


Avslutar en intensiv helg !

I fredags efter jobb , träning & solning , lämnade vi Saga hos hennes klasskompis , sen åkte jag , pappan & minstingen till pizzerian & käkade middag , himla mysigt att få rå om Svea lite extra , märktes att hon uppskattade all uppmärksam , sen blev det Ica & Svea valde glass , så vi for hem & bäddade ner oss i soffan under filtar & år glass sen , hon fick vara uppe på övertid & röjde rejält ;) 

På lördagsmorgonen for pappan & hämtade hem Saga , David åkte med sin kompis som han sovit hos & hans pappa till Enköping och bowlade, dom hade haft riktigt roligt :) 

Sen blev vi med 3 extra barn från igår fm tills idag på em! David hade klasskompisen han sov hos & hans lillebror här & Saga Hade en klasskompis hon med! Enormt nöjda barn , galet , vad kul dom har haft & alla har lekt kanonfint & uppförde sig exemplariskt! Dom har verkligen haft en kanon helg ! Mammas fina hjärtan !

Jag avvek en stund imorse föratt kicka igång dagen med en Pw , skulle enligt schemat styrketräna idag , men har sjukt ont i insida lår , efter träningen i fredags , så jag sket i det , haha!

Sen efter promenad & dusch så har jag passar upp på barnen & deras önskemål, försett dom med  lunch , mellis , middag , dom har pysslat , lekt med experiment , hoppat studsmatta , sminkat sig osv osv , listan kan göras lång ! 



Efter nattning av minstingen så kom svärmor hit & gjorde läxa med Saga & mös med henne & David , så jag & pappan kunde passa på att få lite egentid , i form av en mysig promenad , underbart väder , vacker natur , fågelkvitter , skratt & diskutera hej vilt , himla välbehövligt , och väldigt mysigt <3 man tar dom stunder man får !!

Nu ligger vi nyduschade & nerbäddade! Klockorna ringer oförskämt tidigt imorgon , så vi lär sova nu!

Godnatt

Det som inte dödar , härdar ..



Ibland , känner jag mig lite för oförskämt lyckligt lottad! Jag har verkligen världens bästa människor runt mig , ni är så många , så olika , alla unika , fantastiska på sina egna sätt, underbara , gulliga , omtänksamma , hårda , raka , peppande , fina .. 

Äntligen fredag , och det innebär fredagsfikat på jobbet & världens bästa Fatma , hade bakat sitt otrolig goda bröd till oss , så jäkla grym <3 

Matkoma delux efter det kan jag lova! Orkade knappt få i mig bananen jag skulle äta innan träningen sen , haha! 

Sen kommer ännu en grym kollega , med dessa till mig :D 

Dom är nya & finns bara på utvalda ställe. Änsålänge , & jag har inte lyckats se dom nånstans , så detta var enormt gulligt av henne :D tackarrrrrr !! 

Efter att jag avverkat mitt arbetspass så gick jag sjukt taggad till gymet , för den sista timmen med min fina PT !! Hon hade reserverat stola salen till oss & gjort iordning en cirkel bana till mig! Med styrkeövningar med vikter & stabilitetsövningar för bålen & konditionsövningar , hon ville göra en sammanfattning om vad jag har lärt mig under detta år, både det jag kört mig själv & det hon lärt mig!  Ge mig en utmaning & höja ribban! Och satan i gatan vilket pass , svetten rann som satan , en puls på 1000 , mjölksyra from hell , sved i ben & armar & jag är så sjukt nöjd , för jag klarade banan galant :O jag gav fan inte upp :) 

Och jag är så sjukt taggad att fortsätta min resa! Jag blev "godkänd" , (kan man säga så ) då hon tycker att all teknik sitter , all hållning sitter & nu ska jag bara våga mer! Hon kände sig väldigt trygg med att jag ska fortsätta själv nu , ingen oro över att jag ska skada mig eller lyfta fel :) skönt! 

Efter det grymma passet , blev det en dusch & sen for jag och solade! Så härligt , 15 minuters egentid & full avslappning, höll fasiken på att somna , haha! 



Sen for jag hem , där väntade återigen en bukett på bänken & denna gång från pappan i huset <3 drack en kaffe & sen var det dags att köra Saga & hennes kompis , till en annan kompis för kalas & övernattning ! David sover oxå borta inatt , och blev hämtad med sin kompis från fritids :) 

Efter det så drog jag , pappan & minstingen ner till byn & åt pizza , handlade på Ica & sen hem igen! Svea fick vara uppe på övertid & äta glass! 

Sen har jag spenderat kvällen i soffan & tränat på att bygga magrutor , haha!!

Nu ska vi nog sussa , så vi hinner med allt som ska göras imorgon!


Pusshej

Blodomloppet 2016


Hade någon sagt till mig för ett år sedan , att jag skulle anmäla mig till ett lopp , så hade jag kiknat av skratt & sen tryckt en chokladkaka! 

Idag , joggade/lunkade jag mig genom en halv mil , med världens bästa gäng tjejer! Vi har haft så himla kul , skrattat så tårarna sprutat , Peppat varandra , och kört gärnet ! Jag & Ebba kom i mål på 39.58 , kändes helt otroligt , det trodde jag aldrig , och att jag skulle välja att jogga mer än vad jag lunkade , fanns inte på världskartan nån timme innan! Är sjukt nöjd & nästa år springer jag milen , så är det bara! 







 Och pricken över i't var ju när jag kom hem & det står en bukett blommor på bänken , som min älskade son bad att få köpa till mig , fina fina unge , världens bästa kille , mamma älskar dig , TACK <3

Den bästa dagen på länge ska nu avslutas! Ligger nyduschad i sängen , försökte få liv i maken som somnat på soffan , utan resultat :) så han får väl sova vidare där !! 

Imorgon vankas fullt ös!
Jobba & sen styrketräning med min PT , sen ska jag sola , sonen ska sova hos en kompis & äldsta dottern ska på kalas & även hon ska sova borta , så det blir myskväll för lillskruttan , mig & maken imorgon ! Pizza & film står på menyn :) perfekt !!

Puss & hej 




Galet!


Vaknade på strålande humör , mådde hur bra som helst! Morgonen rullade på som vanligt , fixa sig , fixa barnen , lämna barnen & sen fara mot jobbet, inga konstigheter , tills jag var halvvägs in mot Uppsala , gick en rusning genom kroppen , från topp till tå , blev kokhet , skakade & började må så himla illa :O bet ihop & åkte vidare , flera ggr var jag nära att stanna föratt kräkas , men höll mig , väl framme så hade det lagt sig något , tills jag stod ombytt & klar i hissen påväg upp till avdelningen , det satte fart igen , men jag bet ihop , efterssom att jag inte kräktes , och stod på benen så körde jag på , efter att patienterna fått sin frukost så kom en av sjuksköterskorna med en illamåendetablett , tog den & körde på! Det värsta illamåendet la sig efter några timmar , men dåsigheten & skakningarna satt kvar , helt sänkt! Körde klart mitt pass & strax innan jag slutade fick jag i mig en halv varma koppen , höll ju på att dö av hunger , men hade inte kunnat äta nått innan ... Efter jobbet for jag in på maxi & handlade , där släppte det mesta , handlade & åkte föratt hämta barnen , där mådde jag ännu bättre , hem & lagade middag , åt en rejäl portion mat & sen mådde jag prima :D helt sjukt .. Hade tänkt avboka min träning idag , men jag var så jäkla pigg då så jag körde ett stenhårt styrkepass på 1 timme & 30 min , galet nöjd ,


 duschade & ligger nu i soffan & mår fortfarande riktigt bra, så himla skumt! En av sköterskorna sa att hon hört flera som haft samma lika på senaste , kanske nått som går ?! Jaja , hur som haver så är jag så himla nöjd över att det gick över! 

Och imorgon måste jag vara i topp form , efter jobbet möter jag upp en skara fina tjejer , & ska handla sallader till hela ligan som ska avverka blodomloppet tillsammans , hejja Team 70c2 :) så käkar vi tillsammans allihopa & sen kör vi loppet & efter det ska vi tömma vår picknick korg som ingår för oss , den ska innehålla massa gottigheter & det ska vi njuta av tillsammans <3 jag & mina fina tjejer!!! 

Nu måste jag få lite sömn ;)

Svea gjorde min selfie till en groupie imorse , haha <3



Bra tisdag !


En riktigt bra tisdag lider mot sitt slut! Ligger nerbäddad i sängen & glor på biggest loser , och dricker dagens sista kopp Java .

Fullspäckad dag på jobbet , efter det fick jag till friskhuset & hämtade ut T-shirts till mig & mina kollegor inför blodomloppet , därefter åkte jag till Kåbo & mötte upp en tjej & köpte lite skor ;) efter det for jag till maxi föratt möta upp nästa tjej och köpte klänningar till Svea , därefter hämtade jag ut alla våra nummerlappar med startnr osv inför loppet , sen åkte jag mot byn och hämtade barnen! Hem & grädda våfflor , äta & mysa! Sen var det fotbollsträning  för lilleman , pappan for med honom & jag var hemma med tjejerna! När barnen var nattade for pappan iväg & jobbade , och jag tog en repa på crosstrainern ! Nöjd tjej hoppade sen in i duschen & sen blev det en teledate med Vanja & sen soffan med kaffe! 

En lugn kväll var precis vad jag behövde ! Känner att jag lär somna inom kort , så nu lägger jag bort luren för idag ;)

Pusshej 

Vägen tillbaka..


Måndag igen , när jag vaknade imorse så vaknade jag med ett leende på läpparna , trots att det regnade & vindarna piskade , det kunde inte förstöra mitt goda humör jag vaknade med , för imorse , så vaknade jag upp , utan halsont över huvudtaget , ingen täppt näsa & ingen dimma i huvudet , det är en skön känsla kan jag lova!


For & lämnade alla kids som vanligt & sen mot jobbet , haft en bra , men långdragen dag , skönt när klockan slog 14 & jag packade ihop mig! Åkte & hämtade barnen , for till Ica & handlade , barnen beställde våfflor , så våfflor blev det! Väl hemma igen så bänkade jag mig i soffan ett tag medans Saga ritade på sitt rum & David & Svea lekte med bilar , fridfullt , nöjda barn , nöjd mamma! 


När pappan kom hem så var jag ombytt & klar , överlämnade barn & våffelgräddning till honom & skuttade ut till gymet! 


Så jäkla befriande , inte ett styrkepass har jag avverkat på en hel vecka pga att jag inte känt mig OK , så jag tog det lugnt , körde ändå ett jäkligt bra pass , men i en annan takt än vanligt , hög musik , tankspridd , & bara så jäkla nöjd!  Kändes så himla skönt efter , nu jäklar är jag på G igen! Nu ska jag köra detta schema , med tanke på uppehåll hit & dit så har jag förlängt det , så nu är tanken att jag ska ha nått mitt mål till den 1 juli, och jag SKA fixa det , det är MIN tur nu , jag måste få må bra , oavsett hur lång tid det än tar , vem fan har bråttom ? Jag vill ju ha långsiktiga mål & resultat , så att stressa fram det är det värsta man kan göra !! Känner mig så sjukt taggad! 

Igår fyllde maken år.
Jag for ner på avslutningen på gymnastiken med barnen på fm & efter att vi kommit hem från den så var det full rulle hela dagen! 

Tror födelsedagsbarnet var nöjd med dagen! Trots att vi var kräkfärdiga när vi la oss , då vår frukost , lunch & middag bestod av fika .. Barnen åt mat såklart , men jag & maken fick ingen lucka mellan allt att äta riktig mat , så det fick bli fika ;) haha! Men senare på kvällen när bara M & kidsen var kvar så tvingade hon oss att äta RIKTIG MAT , haha , så det gjorde vi , & under tiden så sorterade den lilla tokan våra strumpor , haha !! Bästa M <3 

Nu ligger jag i soffan , ska dricka upp kaffet & sen ska jag & maken ta en dusch , sen slår vi på tvn i sovrummet , ställer alarm & lär somna som stockar !

Imorgon är det fotboll för lilleman <3


Pusshej 

Lördag

Fan vad hårt jag sovit inatt!
Dans & mys med barnen innan dom däckade & därefter  Spenderade jag kvällen i soffan med en sjukt dålig skräckfilm , lite chips & makens sällskap!

Blev ingen träning med min PT efter jobbet  igår , när jag kom dit så märkte hon att jag inte var helt 100 , sa att jag var blank på ögonen & inte verkade lika taggad som vanligt , vilket stämde , berättade att jag haft ont i halsen & snorar & att jag lagt träningen åt sidan hela veckan , så vi bokade om vår sista timme till nästa vecka , dumt att utmana sig när man har nått skit i kroppen! Kändes skönt & jag lovade henne att enbart köra promenader ett par dagar tills jag är piggare & därefter köra mitt schema lugnt i början sen! Så nu är målet att ge 100% till blodomloppet den 19.e & sen 110% med henne på fredag ! Sen ska jag stå på egna ben , köra mitt styrkeschema , öka i den takten jag själv känner att det känns bra & sätta ett mål till slutet av juni , målet tror jag blir att lyckats öka med 5-8 kg mer än vad jag tar i dagsläget på stången , spännande :) bättre att ha låga långsiktiga mål än orealistiska & därmed förstöra kroppen! Så nu ska jag bli helt frisk & ge gärnet sen! Hon sa att det är så himla vanligt att när man är på topp så kommer en dum förkylning som ett brev på posten , hon sa att jag ska se det som en utmaning istället föratt gå & sura , så det ska jag göra nu :) kommer sakna henne & hennes pepp! Daniel tyckte jag skulle köpa nya PT - timmar med henne till hösten , ska köra mitt race hela sommaren & se vad jag kan åstadkomma själv & är jag inte nöjd därefter så följer jag makens råd :) 

Så jag åkte & solade efter att jag blev utkastad från gymet , haha , utkastad lät hårt , skämt åsido , hon vet ju vad hon snackar om ;) så förstå min ironi !! Jag är sjukt tacksam över att slippa göra min sista timme med henne på ett meningslöst sätt! 

Väl hemma så hade kocken David bestämt middag! Dom pratar mycket hälsa & välmående på skolan nu & han ville att vi skulle äta nyttig mat som igår , så det fick bli sallad! Han frågar hela tiden om vad som är nyttigt , väldigt medveten om saken ifråga , vilket känns skönt , då jag & pappan strävar efter att våra barn inte ska Hamna på samma bana som oss i dom åldrarna , dom ska inte behöva gå igenom samma som oss , dom ska inte behöva ha mobbning som sin vardag , dom ska inte behöva känna sig annorlunda , dom ska inte behöva gråta sig till sömns i skolåldern , så som jag gjort sen 3.e klass ... Usch så grymma barn kan vara & fan så många hemska minnen som ploppar upp i mitt huvud just nu :( 

Så detta blev kvällens middag : 

Även det skapar fin matkoma kan jag lova! Mätta & belåtna så hade vi lite disco efter det med dans & musik , Soffmys & snarkande barn i soffan avslutade deras kväll , & när pappan burit över dom till deras sängar så bänkade vi oss alltså där!

Idag är det pissväder ute!
Fast det kvittar , då vi har så sjukt mkt att göra! Vi ska sortera kläder med dom stora barnen , rensa ut det som är för litet & inte används & sen ska vi storstäda hela huset! Från topp till tå! Hjälpa barnen med deras svinstior till rum & bädda rent i alla sängar! Vi har allt så fullspäckat schema på helgerna så det blir så ytters sällan man hinner sånthär nuförtiden , men idag så! Ska hinna klämma in lite annat oxå , men det löser sig! Och imorgon är det alltså pappans dag! Lär komma lite folk & fika , tur att min vapendragare finns & har bakat mängders fika till honom , guld värt! 

Nu blir det frukost , sen KÖR VI!

Pusshej 

Halvvägs :D


Äntligen så är halva veckan avklarad !!
Min kropp skriker efter helg , i vanlig ordning så är ju helgen fullbokad , precis som alltid , men bara gilla läget :)

Har precis duschat & barnen är nattade , pappan for iväg för sopning.. 

Känner mig något bättre i halsen idag , inte lika svullen som igår , och fortfarande lite täppt i näsan , så inget styrka idag heller , fick bli en powerwalk , med musiken på högsta volym & tankarna åt alla håll & kanter! Passade på att gå när pappan var hemma & mellanlandade! 

Får bli en powerwalk imorgon med , så är jag förhoppningsvis fit for fight för en date med min PT på fredag & kan köra ett hårt styrkepass då med henne :) 



Sitter & kollar på "vad blir det för mat" & fy17 så snuskig han är , Per , flottig , svettig , händerna i håret & munnen hela tiden , usch! Likförbannat tittar jag , HAHAH !!!! 

Ska nog göra mig en fruktsallad , småsugen på nått.. 

Imorgon lär jag handla efter jobbet , har ju en pappa i huset som fyller år på söndag , klurar på om man ska bjuda på bär & glass , tårta , eller paj ?! Ska höra med regeringen vad han är sugen på !  Har ju avslutningen med barnens gympa då oxå , på fm ! Så städning & alla förberedelser får klämmas in på lördagen , på nått sätt .. Tur att man är flexibel :D 

Jaha , äta var det!

Herrå

TheOneAndOnly


Ligger nerbäddad , i sängen framför tvn , småglor på TV4 nyheterna , med en kopp kaffe & inväntar John blund.  Maken jobbar över nästan varje dag denna vecka , han kommer hem mellan passen en timme eller två föratt umgås med barnen & så jag kan träna ! 


Så sjukt frustrerad , eftersom att jag har lite halsont som inte vill ge med sig , så får jag ju inte styrketräna :( promenader & lättare kondition är helt OK , men styrka är no no ifall jag har en infektion i kroppen som lurar, och detta gör mig så jäkla frustrerad , har ju världens flyt med träningen just nu , klart som FAN att nått ska dumma sig då! Så idag blev det crosstrainern igen , hade hellre gått ut i gymet & kört styrka , men får gilla läget & ge 200% såfort halsen är bra !!!!!! 

 Känner att jag är så sjukt jävla bitter just nu , sur som en citron & hugger mot allt & alla .. Tänk vad påverkad man kan bli av rubbningar i vardagen , i mitt fall träningen .. Känns som ett misslyckande , har ju mitt schema jag vill följa!! Gaaaah ... 

Svea har haltat sen personalen väckte henne efter middagsluren på dagis idag , jätteskumt :-/ hon är inte ledsen , men går jättekonstigt & vill inte riktigt stödja ordentligt på benen , hade det varit växtvärk så hade hon ju varit på dåligt  humör , vilket hon absolut inte är , hon är pigg & glad , men går konstigt .. Personalen lovade att uppdatera mig under morgondagen ifall det fortsätter , då får jag vända mig till vc & sen vad dom kan göra! 

Idag började fotbollen för lilleman igen! Nöjd kille vill jag påpeka, fotboll är verkligen hans grej , nästa Zlatan ;) haha! 



Känner mig som sagt bitter , har varken lust eller ork till nått alls , är så sjukt jävla trött hela tiden. Skulle behöva komma bort en vecka känner jag , supa som en fjortis & glömma tid & rum , bara släppa allt ansvar & ha riktigt kul .. Sova halva dagarna & roa mig den andra halvan! 


Jaha , en kopp kaffe till & sen sova !

Godnatt 




Biggest loser


Sitter & kollar på Biggest Loser , fasiken vilka kämpar dom är , och fasiken var man kan känna igen sig i dom! Vilken vilja & glöd , sjukt duktiga!! 

Igår började jag känna av halsen , märkte det när jag tränade oxå , kunde inte alls ge lika hårt som jag brukar , så idag valde jag bort styrketräningen , ingen idé om man inte kan ge 100% lixom! Så jag tog en liten powerwalk & sen fick det bli 30 min på crosstrainern , helt ok ändå , hade hellre lyft vikter , men som sagt , känner mig inte helt 100! Så det fick bli så idag! 


Efter jobbet så åkte jag till dagis & hämtade minstingen , sen for vi ut till Skönsberg där resten av mina barn har spenderat natten & vi hängde  några timmar där , barnen badade i poolen & hoppade studsmatta, mammorna satt & solade & njöt av varandras sällskap <3  


Sen ringde pappan som var hemma & mellanlandade & berättade att maten var på G , då packade vi ihop oss & for hem för middag! Sen tog jag MiN promenad & när jag kom hem så for pappan & barnen var nattade , så jag tog en repa på crossen ;) 

Har precis duschat & ligger i soffan med kaffet i högsta hugg , tittar som sagt på BL & blir så inspirerad över hur grymma dom är! 

Tack & hej! 


Gårdagen


Gårdagen var sådär oförskämt bra :) 

Kickafe igång morgonen med en promenad ute i Hjälsta med min finis! Strålande solsken , underbar runda med terräng & vi kunde lätta våra hjärtan rejält <3 


Efter det for jag hem & gjort Saga klar för kalas nr : 1 , fina tjejen! Sen körde pappan & David henne dit medans jag la Svea för en lur & därefter kunde jag unna mig en timme i solen med kaffe & musik , på altantrappan :) 


Skönt som fan & avslappnande , resulterade dock i världens fulaste bränna , men vad gör det , när man får en hel timmes egentid bara sådär :) 


Medans jag njöt så fick jag bilen tvättad , tack grabbar <3 välbehövligt! 

När dom kom hem så blev det lunch & Sen kom brorsan förbi med sin kompis på deras fina mc !! Blev kaffe i solen & massa skratt , fy vad jag älskar mina syskon! 

Sen var det dags att köra Saga på kalas nr 2 , där hon även har spenderat natten, Gud så stor hon börjar bli. 

Efter det for jag hem & hämtade la familia , så vankades det grillning i Skönsberg för vår del! Så himla mysigt , sjukt god mat & grabbarna körde fyrhjuling i timmar , småttingarna sprang runt & lekte , papporna pimplade öl & mammorna gjorde det vi är bäst på , pimplade kaffe , snackade skit & skrattade i timmar! En helt perfekt kväll, som vanligt med dom människorna! David blev kvar där under natten , nöjd kille! Var hemma sent , nattade en nöjd Svea , sen somnade vi sött!



I skrivande stund sitter jag & dricker kaffe , ska packa barnens gympakläder & strax åka & hämta Saga hos hennes kompis  , sen ska vi möta upp resten nere i byn , då barnen har gympa ! 


Sen ska papporna ta en powerwalk under dagen , sen får vi se hur jag hinner lägga upp min träning , vaknade med halsont :( så hur som haver så lär jag ta det lugnt , hoppas det går över snabbt , så det inte som vanligt går över till halsfluss , för det har jag inte tid med !!!!! Sen ska väl maken ut i garaget & jag lär väl ta mig ett ryck invändigt .. Fy vad man skjuter på städning när det är fint väder ute :( men man måste passa på , rätt som det är så regnar väl resten av året bort ;) 

Nu måste jag hoppa in i bilen & åka! 

Pusshej

Underbara fredag <3


En bättre fredag!

Sjukt nöjd med dagen.
En härlig arbetsdag , lunch i solen & massa skratt. Sen gick jag till gymet , fick till 45 min på crosstrainern & 30 min styrka , enbart armar dock , men tar igen det på söndag! 

Efter det blev det en dusch & sen for jag & solade , sjukt skönt. Väl hemma så stod middagen på bordet , blev tacos idag igen , ledsnar aldrig :D  smälte maten en stund & sen blev det en promenad på en timme med brudarna <3 

Sen blev det altanhäng & mys , dom åkte nyss och nu sitter jag & maken i soffan med en 200g marabou kaka ;) det ska vara gött att leva! 

En helt perfekt fredag! 

Imorgonbitti kickar vi igång lördagen med ännu en promenad & därefter väntar åter igen fullt ös som alltid på helgerna ! Saga ska på två kalas , maken ska mecka , och sånt , så lördagen kommer nog att försvinna i ett nafs ;) 

Nu ska jag hoppa in i duschen & sen ska jag placera mitt ass i sängen framför tvn istället !! 

Herrå



Sol sol sol


Gud vad jag älskar våren!
Känner mig mycket piggare & gladare & jag måste säga att det verkar ge samma effekt på folk i omgivningen oxå , hajv fajv !! 

Jobbat & slitit i vanlig ordning , det har varit en rörig men bra dag , jobbar ju med världens bästa människor , och tillsammans löser vi alla olika situationer! Finisar. 

Maken var hemma tidigare idag , för han skulle åka & jobba igen sen , så jag kunde spring ut till gymet tidigare än tänkt & där körde jag ett ap-bra pass , svetten flöda , benen vek sig nästan & min rumpa ska vi inte ens snacka om! Och idag kom den , känslan jag väntat på : jag har bokstavligen LÄNGTAT efter detta pass hela dagen :D jag har LÄNGTAT efter att få styrketräna , som jag har väntat på att få känna såhär , så jäkla najs :D nu börjar det bli rutin & riktigt kul !!!!! 

Nu måste jag ta tag i kostbiten på riktig bara , vissa dagar kommer jag inte ens i närheten av kalorimängden jag behöver för att få resultat , medans andra dagar så överstrider jag mängden massor .. Hur svårt ska det vara lixom! Idag har jag ätit som en mus , har inte varit hungrig eller så har jag antingen inte haft tid , eller så har jag glömt att äta , dagen började bra med en rejäl portion gröt , bra start , sen kom jag på mig själv strax innan jag slutade jobba att jag inte ätit , så jag tröck i mig 2 smörgåsrån , hemma blev det en kvarg & en banan , ja jag är alltså inte i närheten av det jag behöver , så vad gör man ? Jo man sätter sig på köksbänken & äter en halv burk jordnötssmör , haha!!! Men nu mår jag illa , haha! Medans jag igår åt både pizza & ostbågar , vilken fin balans vaaaa ???? Vissa dagar alltså , men imorgon ska bli bättre , skärpning ! Blir så less på mig själv !!

Imorgon är barnen lediga med sin pappa , medans jag jobbar :) 


Nu har jag en date , så bye bye !!

Vår <3

Sitter ute på altanen med en kopp kaffe , barnen är utanför & leker i lekparken , middagen står i ugnen , solen skiner & det är så jäkla rart ute , varmt & skönt! Känner lyckan i hela kroppen , tänk vad lite sol & plusgrader kan göra med oss människor .

Ikväll har sonen konsert nere i byn , dom ska uppträda med alla sånger dom lärt sig på musiken under våren! Så vi åker ner hela familjen & hejjar på honom! & på tisdagen som kommer så börjar hans fotboll igen! Det ser han fram emot kan jag lova! Så skönt att han är aktiv & älskar sport. 

Idag hämtade jag min vinst jag vann från en butik nere i byn! Ett litet smyckeskrin med lite smycken till barnen! Kul med vinst för en gångs skull ;) 






Igår efter jobbet hämtade jag barnen och for till länsmansbärby för en date med fina Linnéa & hennes stora mage <3 satt ute i solen & drack kaffe , snackade skit & barnen springer av sig , jättemysigt! Efter det fick jag till ett äckligt bra styrkepass i gymet! Perkele vad ont i röva jag har idag , haha! 

Nu är maten klar så dags att duka ;)

Hej hej 

Måndag igen

Blir fan tokig!
Hur kan helgen jämt gå så jäkla snabbt ?! Man hinner fasiken knappt blinka , så är man där igen! 

Min kropp skriker efter långledigt , efter sömn & hela dagar med barnen! Galet! 

Men god morgon
 & fånga dagen !