goooodmorgon i huset!



Här är det fullt ös medvetslös ;)
Saga vaknade för ca 30 min sen, och David vaknade vid 7.
Saga kollar på Disney, och jag gungar David i babysittern. När han har somnat så ska jag & Saga käka frukost tänkte jag. Och vad dagen bjuder på har jag ingen aning om. Kyrkis hade vart trevligt, men dom drar inte igång barnverksamheten förrens i början av september :( Bajs. Så det blir en hemmadag. måla lite, pyssla, leka, mysa, kolla på film & så. Ute spöregnade det nyss, och efterssom att dragkedjan pajjat till regnskyddet, så är det ingen idé att gå ut med barnen, om jag inte vill ha vagnen förstörd. måste köpa säkerhetsnålar & nåla ihop skyddet, köpa nytt för massa hundralappar gör jag inte, då jag ändå måste köpa nytt skydd när jag byter sits till David sen, är han vill sitta & åka framåt som syrran sin :) 
 
Saga är så söt, hon sitter & pratar med David och trycker in nappen i hans mun (han vill inte ha den) Och har en allvarlig diskution om nappar! ungefär såhär låter det :
: Heej Vaavid (David) ha tutte? mm, good tutte. (smakar lite på hans napp, byter & bjuder honom på sin napp) Miiiin tutte, bebbes tutte. heej Vavid, Sagas tutte.. dääär var den. aah du göja? ( vad ska du göra) osv, haha! inte speciellt sammanfattande men ändå :) sötnöten!

nääh, om man ska ta och mysa lite med barnen kanske.
medans bägge är på bra humör.



pussheej

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: