GOTT NYTT ÅR!


  • Alltså fatta att detta år snart är slut!
    Imorgon går vi in i år 2010, och januari månad.
    Ofattbart egentligen, så sjukt mkt som har hänt detta år, helt underbara saker, och helt ofattbara tragiska saker. Men som det sägs, allt ont har något gott i sig. Och jag hoppas & ber att ALLA mina nära & kära får ett fantastiskt härligt kommande år. Med massa kärlek, lycka & framgång. Och det menar jag verkligen! Jag vet en del fina saker som kommer hända & ske det kommande året, dom dagarna ligger mig varmt om hjärtat & det ger mig något att längta efter.
    tex :

    *Davids Dop
    *PappaBulln blir 26år
    *Davids 1-årsdag
    *Maddiz´s bebis kommer
    *Jag ska väl fylla 24år
    *David börjar dagis
    *Jag hoppas på ett jobb
    *Sagas 3-årsdag

    och många många flera fina saker/födelsedagar

    Ikväll ska vi fira in det nya året med nära & kära.
    Ser fram emot att det börjar ramla in folk, och när David har somnat kanske jag till & med unnar mig en öl eller 2, lär visa sig! Pappan är ute & snickar ihp en rakerhållare, Saga är hos mormor & morfar & har det superbra, men fy tusan vad jag saknar henne :( David springer runt här & sliter i & försöker välta julgranen medans jag sitter & skriver årets sista inlägg..

    Vill med detta önska er en underbar kväll/natt!
    Så hörs & ses vi nästa år igen :)



    GOTT NYTT ÅR!

Mammas Stora Kille <3

David KRYPER, David KRYPER, han KRYYYYPER!!!!
Mammas bebis har blitt STOOOOR, Imorse fick han för sig att börja krypa, och ATTANS vad snabba dom blir såfort dom kommit underfund med hur man gör! Och imorgonbitti måste vi sänka ner spjälsängen då Pappan fick sig en chock ikväll när han gick in till David & ungen lekte tittut & hade dragit sig upp med hjälp av spjälorna, och hade hela överkroppen över kanten !!!! DET GÅR FÖÖÖR FORT NU! kan någon stanna tiden TACK?? snälla :(

Har haft den stora äran att ha min BÄSTASTE Emelie & hennes vackra dotter på besök idag <3 Efter några timmar kom även hennes gubbe hit & vi bjöd familjen på middag - Fläskfilé, potatisgratäng & kall sås :) ASGOTT om jag får säga det själv?!  Supermysigt verkligen, alla barnen har var så himla snälla, mammorna fick VERKLIGEN prata av sig, vilket var vääälbehövligt! Skönt att få lite tid UTAN våra karlar ;) så man kunde snacka massor med tjejsnack!! hahahaaaa. TACK FINASTE NI FÖR IDAG <3

Barnen sover, Pappan är i Bärby en sväng.
Imorgon ska vi göra uppsala osäkert med min mamma :)
Nu ska jag slänga mig på soffan, mkt tankar som snurrar!

godnatt


och alla mina tankar går ikväll till min fina vän Maria, som för några timmar sen miste sin "Pappa" .. Vila i frid Rune. Och Maria : Dag som natt, glöm inte det <3 Jag kan inte sätta mig in i din sits, men jag finns här för dig när du behöver mig.


Goddagens Goddagens!


Snart är det NyÅrsAfton, fatta att vi snart går in i år 2010.
Och satan i gatan vilket kanonår det ska bli, kommer blir dunder!
David börjar på dagis i höst, jag ska söka jobb hela sommaren & om jag har tur, så kanske kanske kanske nån dum jävel anställer mig ;) Haha! Skämt åsido, men jag ser verkligen fram emot att börja jobba! Ocj jag är villig att jobba med princip VAD SOM HELST, bara det funkar med barnens dagistider. Gör ALLT föratt kunna bidra ekonomiskt hemma. Mina barn ska få allt dom behöver ha, och om jag inte får ett jobb, så kommer det bli TAJT, med bara en inkomst! uscha uscha! Men det löser sig nog..

Sitter & planerar NyÅrsAfton.
Kommer bli supermysigt, lungt, men mysigt!
Om det blir som jag har planerat så blir vi 15-20 personer.
Vi ska åka & handla massa snask, & sånt imorgon tänkte vi.
Jag kommer vara nykter, då vi har David hemma, Saga sover hos sin mormor & morfar! PappaBulln & alla andra ska pimpla bärs, och jag ska leka Värdinna ;) haha! Men fatta vad SKÖNT att slippa vara bakis dagen efter, jag ska ju åka & hämta Saga i Uppsala då & så. Kommer bli en kanonkväll, känner det på mig :)

Barnen sover middag & jag har städat, damugit, tvättar & kört igång diskmaskinen!
ska dricka lite kaffe nu & vänta på att barnen vaknar, ville typ bara säga HEJ!


hejhej!

SÄLJES!!!




SÄLJES :
X-box (gamla)
chippat! Dvd-kit!
1 trådlös handkontroll!
2 med sladd!
7 spel -
 GTA,
2 olika 007,
motocross mania,
2 olika Need for speed,
Richard Burns Rally!
1300kr, eller bud

-


God Afton!


Sådärja!
Nu är vi hemma igen, eller, kom hem för en timme sen, men har nattat övertrötta barn, plockat lite & mest kopplat av! Har vart en kanondag, men ack så fartfyllt! För ju iväg på kalas i Villsberga när barnen vaknade. Massa fika, massa ungar, massa trevligt vuxensällskap, massa kaffe & massa härligt :) Blev kvar i 3 timmar!! Bjöds på korv med bröd, så slapp stressa med käk hemma! Alla ungar var överallt & ingenstans, den lugnaste av dom alla var David, som satt & lekte, glodde & skrattade åt alla! Saga var överlycklig över att få leka med så mkt barn, händer inte allt för ofta nu när hon har lov! Vid 17-tiden tackade vi för oss, och styrde vidare mot Hjälsta/Skönsberg, för en fikadejt med Jimmy, Madde & co! Madde börjar få en sån tjusig liten kula, och jag måste erkänna att jag är avundsjuk. Saknar att vara gravid, saknar denna underbara känsla, rörelserna, & allt det fina som hör en graviditet till <3 Men det bästa av allt är ju när bebis kommer, och man får börja sitt nya, fina , underbara liv, med denna nya älskade familjemedlemmen.. åååh! jajussde,ska fortsätta, - även där bjöds det på massa kaffe, fikabröd, lek & skitsnack :) Mycket mycket trevligt, som ALLTID!  Vid 8 snåret var barnen övertrötta & vi åkte hemåt, nattade barnen, Pappan for till Bärby, hämtade en Traktor, & håller i skrivande stund på att ploga hemma på gårn ;) När han är klar så ska vi äta varma mackor, mysa ner oss i soffan & bara njuta av varandra <3 ååh, vad jag ÄLSKAR min karl & våra fina barn!








FIN FINA GREJER ;)

Tjiiingeliiing!



Hej hej hallå!

Barnen sover middag & PappaBulln är ute & handskottar snö!
Han kom faktiskt hem vid halv åtta igårkväll, nattade barnen med mig & sen for han & hämtade izza till oss. Vi bägge slocknade på soffan efter maten & la oss i sängen vid kl 21. Trodde han skulle bli utringd inatt, men IKKE! Inte imorse heller, så vi åt en riktigt mysig familjefrukost ihop, mös med barnen & hade det bra.

När barnen har vaknat från sina lurar så ska vi åka & fira Elliot :)

och nu vaknar dom i kör här, då kalas nästa :)



pusspuss

elda elda elda

Japp, det precis vad jag gör just nu & har gjort hela förmiddagen.
Går knappt att vara i köket, säkert 28-29 grader där inne, men slutar jag elda så blir det svinkallt diiiirekt, så vad har jag för val, hellre skitvarmt, än skitkallt!

Pappan blev utringd vid 7 imorse, så jag hoppa upp ur sängen & slängde mig i duschen innan han for. Sen har jag underhållt huliganerna så gott jag har kunnat! La dom för deras lurar kl 11, och dom sover fortfarande. Har passat på att städa, bädda rent i sängen, & tvättar förfullt! Alla dessa tråkiga måsten, men vafan, nån måste gört!

Meningen är att vi ska på 2-årskalas idag!
Lilla Elliott fyller år -  GRATTIS TILL DIG LILLA GUBBEN!
Men det är bara OM Pappan kommer hem skapligt, blir han sen, så fick vi komma imorgon & fira honom. Hoppas han blir klar snart, så vi kan åka idag, Saga behöver leka av sig, och jag behöver umgås med VUXNA människor, hahaha!!!

David har sovitsom en kratta inatt, tänderna som spökar, han är svullen & tuggar på ALLT, stackarn. Så det blidde inte många timmars sömn inatt tyvärr. Men sånt är livet!

Nej, nu ska jag slänga ihop nån lunch till Saga, så det finns klart när hon vaknar!

byebye sugarpie

Byebye Julen 2009!



Vinkar HEJDÅ till Julen 2009!

Tänkte dra lite snabbt om just våran juLafton, som var den BÄSTA någonsin.
Vet ni varför? Jo, det var ju min första jul som 2-barnMamma! Firade julen med dom jag älskar högst på denna jord!

Började morgonen med stress stress stress (ovanligt!?)
Men allt gick ihop sig tills sist & vi packade in familjen i Volvon & styrde mot Uppsala/Gränby! Hem till mina färäldrar, föratt tillsammans med dom, min syster med familj & min bror äta en ljuvlig Jul-Lunch & sen fira min ÄLSKADE SYSTER  som fyllde år. GRATTIS <3 David åt köttbullar & prinskorv för första gången, moster Jenny var hans bästis, då det var hon som gav han det ;) Hihiii, även mormor & David blev bästisar sen, då han fick dela hennes tårtbit med henne ;) det var tydligen MASSA GOTT enligt honom ;) Sen blev det paketöppning & HERREGUUUD, vad med grejor mina Kids fick! leksaker i massor verkligen. Lyckliga barn? JAJJAMENSAN! Sen blev det födelsedagsfika, med tårta, kakor & massa snask.. MÄTT SOM EN PLÄTT, kramades vi sedan hejdå, och önskade varandra en fortsatt trevlig julafton! ÄLSKAR ER!

Styrde hemåt igen, föratt lägga barnen för deras lurar!
Sen var det bara att tuta & köra (läs:GÅ) till Svärföräldrarna föratt fira Jul med dom med. Så gör vi varje år :) Där blev det julmiddag, som jag tyvärr inte rörde, då jag var så sjukt mätt ff, att jag knappt kunde titta på maten! Men resten av familjen åt för glatta livet :) Även där blev det paketöppning & Tomten kom på besök, Saga har allvarliga men för livet nu, då hon blev LIVRÄDD!! haha! Barnen fick massa fina klappar & massa gott att mumsa på :) OOOOOH, MIN DOTTER ÄR KONSTIG!!! vet ni vad hon åt??? LUUUUUTFISK!!! bläääh!! men hon åt som en gris :/  Vid 20-tiden märktes det att barnen var uppe på en timmes övertid, så då var det bara att tacka & säga hejdå!

TACK TILL ALLA ER SOM GJORDE DENNA JUL OFÖRGLÖMLIG!
VI ÄLSKAR ER!



JULDAGEN :
idag alltså! Började morgonen vid 8-tiden!
Klev upp med barnen, klädde på dom, gav dom gröt, och mosad banan!
Lekte massor massor massor med deras nya leksaker, favoriterna för Saga var hennes nya traktorer, & hennes nya fina docka :) Davids var hans fina tufftufftåg :) Nöjda barn :) Kl 10 valde vi att väcka PappaBulln, som vi gav sovmorgon, med frukost på sängen. Kaffe & skinkmackor, han blev jätteglad :) Min fina älskling! Sen sparkade jag ur han ur sängen föratt slita den sängkläderna, & slängde dom i maskin! Sen var det massa familjemys som gällde. När barnen sov sina lurar så gick Pappan ut i vedbod med min bror föratt hugga massor med ved. Dukiga dom :) Suz kom förbi & hämtade lite grejor & gjorde mig sällskap :) MKt trevligt! Även Sofie kikade förbi & låg på spikmattan ett tag! När barnen vaknade sen så blev vi bjudna på rester hos svärföräldrarna, gott & skönt att slippa laga mat! blev kvar & umgicks ett tag oxå :) TAACK! Gich hem igen, lekte lite, sen blev jag upphämtad av Veronica, och lämnade Pappan till att natta barn, medans jag åkte & stoorhandlade mat! Såå skönt att komma hemifrån ett tag, snacka av sig lite & bara strosa runt, folktomt var det med, skööönt! TACK för det gumman :) Väl hemma igen så packade jag upp all mat, och FIIIIFAAAN vad underbart det känns att ha alla räkningar betalda, Massa blöjor Och ha kyl, frys & skafferi proppat med mat. Då känns det nästan som att det kvittar, om man får leva snålt resten av månaden. Så känner iallafall jag. Tak över huvudet & mat på bordet, det räcker för oss, efterssom att vi har sååå sjuuuuk mycket KÄRLEK att leva på i vår familj <3 (nej, det är inte snustorrt på kontot, men inte överfullt heller, sådetså!)

Och nu sitter jag här.
Har gjort en megalyxmacka till Pappan & mig!
Baguetter, Pappans med köttbullar & orientdressing.
Min med senapsskinka, tomat, ost & orientdressing
MUMS MUMS MUMS!

Nu ska jag ta mig en dusch.
Sen mysa ner mig i soffan med gubben.


hejdååå!!!




MAMMAS GLASSMONSTER <3




Tidig julklapp:)

Javisst:) Pappabulln kom hem med en tidig julklapp till mig. Jag fick en NY MOBIL. Han är ju bara fööör underbar min make:) jag bloggar faktiskt från den just nu. Fick en nokia nånting;) haha. Kommer inte ihåg vad den hette. Men fin och helt perfekt för mig är den. Sitter i soffan framför bingolotto, på spikmattan jag lånade av svärmor. Börjar domna bort i kroppen, skönt att slippa smärtan ett tag. Nu börjar bingolotto igen, så byebye:)

GOD JUL


FRÅN OSS ALLA, TILL ER ALLA -
EN RIKTIGT GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR.






Dan före Dopparedan :)



Natten har varit som alla andra nätter, men innan denna natt, så har man ju lärt sig att acceptera & gilla läget, bara att kliva upp lixom.. med INATT, så fick alla dessa tankar mig att må skit. Stod & tittade på honom en av gångerna han somnade, och kände nästan ilska gemntemot mig själv, den lilla stackaren har massa massa ont, och här har JAG gått & gnällt en längre tid över att JAG inte fått sova.. fiifaan!

Saga sitter här bredvid mig & ritar massa teckningar!
Sen ska vi måla med vattenfärger & göra lite fina målningar att ge mormor, morfar, farmor & farfar i julklapp då vi enbart köper julklappar till våra egna barn. Men en teckning ska dom få ;) (farmor!! spela förvånad när du får teckningen av Saga, då jag vet att du läser min blogg, haha) David slumrade till en stund, snart dax att väcka honom & ge pencilin & frukost!  Saga & jag väntar på att jag ska hitta lite ork till att slå på en kanna kaffe. Sen blir det frulle för oss med.

Det har snöat massor inatt :)
Funderar på att gå ut med barnen sen när dom sovit middag.
Åka lite pulka & göra nån snögubbe :)

Fatta att IMORGON är det JULAFTON!
Min älskade dotter ska få fira sin 3.e jul & min älskade son sin allra 1.a :)
Vilken känsla, all kärlek som bara surrar runt runt runt <3
Detta, kommer bli en GOOOOD JUL!


nej, frukost med Prinsessan var det :)


pussheej

MIIIIIIN BEBIIIIIS :(


Stackars David!
Dubbelsidig Öroninflamation, varpå det vänstra örats trumhinna är på sprickgränsen, bara en tidsfråga innan det sker :( Han har även ett förkylningsvirus som tar sig "genom" kroppen & sätter sig som utslag på huden, så det blir pencilinkur + medicin mot klåda ett bra tag framöver nu! <3

Läkaren tror att anledningen till att det vänstra örat fått utstå såpass mkt är föratt David eventuellt har haft öroninflamation i över en månads tid :( Därav denna sömnbrist, då han har haft SKIIIITONT!!! Det skumma är att detta slog mig bara häromdagen, att jag ville kolla hans öron, men samtidigt så kollades ju hans öron för när vi var in & kollade hans hals & det visade sig att han hade infektion i luftvägarna.. men öronen såg bra ut då, för en månad sen. Och detta tog jag upp med läkaren, som förklarade för mig att det kanske inte syndes då, fast det fanns där, då Öroninflamation kan ligga latens (heter det så?) aah, osynligt fast man har det, att det kanske höll på att bryta ut då, men syndes inte just då! 

Känner mig dum, som inte kollat detta tidigare..
Det var igår som jag sa till Pappan att jag skulle ringa idag, och han tyckte detsamma. Tänk om jag hade ringt för nån vecka sen, då hade trumhinnan inte fått ta lika mkt stryk. OM den nu spricker, så kan det leda till nedsatt hörsel eller till & med DÖVHET! om jag hade vetat detta innan... jag har ju som alla andra trott att det är en period han går igenom.. som MÅNGA barn gör.. missnöjdhet helt enkelt, en sk tillväxtperiod. Vilket brukar komma i dessa åldrar!!  dom vänder på dygnen, kanske kliar i munnen, nya maträtter som kan leda till lite magknip och så..

jaja, jag ska sluta beklaga mig nu!
HUVUDSAKEN är den att jag har vart in med honom, och fått svar!
Mammas fina lilla kille <3 Shiiiit vad duktig han var när han undersöktes!

Ok..
In till Uppsala ikväll.
Hämta upp Davids mediciner, köpa grejer till kamin, då vi har har eldningsförbud i 3 veckor! Men nu har grejorna vi har beställt kommit hem & ska hämtas idag. Sen blir det IcaMaxi, lite mathandling & så.

Nu ska jag lägga mig på golvet, med mina fina barn <3

KUL ATT HA TVÅ ÖRONBARN!
inte illa pinkat :(



pussheej

dan före dan, före dan, före dopparedan?



eller nått :/

Har egentligen sjukt mkt att skriva, men har verkligen ingen ork, måste orka denna natt med min son.. Hålla alla tummar & tår att han sover någolunda OK inatt snälla..

okej, kör en snabbis dåå, bara föratt det kliar i fingrarna ;)
Inatt vaknade han första gången vid tolv typ, sen var det igång, tröstade honom med att berätta att "Mamma är här, och nu ska du sova.." och så höll vi på, men efter en & en halv timmes gnäll så gjorde Pappan mat & gav honom, sen somnade han äntligen.. en timme senare var han igång igen, var 5.e minut gjorde jag honom medveten om att jag fanns där.. sen vaknade han en gång i timmen efter det typ.. ja, så såg vår natt ut! TYP! Känner mig svag som gav med mig redan första natten, men ska INTE GE UPP, ska fortsätta.. HAN BEHÖVER SIN SÖMN, mer än vad jag behöver den. Det hela har ju lixom gått över till att han är mer & mer missnöjd dagtid oxå, och sover dåligt på dagarna med.. Jag gör detta för HANS skull, så ifall att det är någon där ute som som har nån negativ åsikt om denna metod, eller liknande, så SNÄLLA, HÅLL DEN FÖR ER SJÄLVA!!

Annars har dagen flytit på ganska bra tycker jag.
I förmiddags fick jag besök av min fina vän Ellen <3
ÅÅåh det var ALLDELES fööör länge sen vi hade egentid ihop gumman.
Barnen sov, så vi kunde snacka massa skit ifred, fika & ta igen massa förlorad tid. Tack snälla söta för idag.

När barnen sen vaknade och Ellen hade åkt så bjöd jag hit barnens faster på fika :) Mycket trevligt, som alltid, den lektes, busades & snackades gojja, en & annan skinkmacka slank i våra magar oxå ;) Sen lagade jag iordning en potatisgratäng, stekte fläskotletter & så. Detta blev då våran middag som ni kanske förstår. Pappan kom hem, vi åt mat, och mös. Efter maten badade jag barnen, medans Pappan plockade undan. Sen gosade vi med våra rena fina barn & hade kramkalas <3 VIPS SÅ BLEV KLOCKAN SJU ;o nattinatti kidsen =) haha! Ringde upp Susanne, pratade om allt mellan himmel & jord, slutatde med att vi la på efter typ 2 timman ;) haha! (
tack gumman, föratt du är en sann & ärlig vän, grymt tacksam föratt du finns i mitt & min familjs liv ska du veta ♥) och i samma veva som vi avslutade så kom Pappan hem, som efter barn-nattningen for till Bärby, hämtade en traktor & kom hem & plogade, MIN DUKTIGA ÄLSKADE MAKE ♥ Så nu kanske jag kan komma ut med vagnen på gårn ;)

Nu sitter vi bänkade i soffan, Pappan snarkar, och jag ska nu tvinga ner honom i sängen, och natta oss bägge.

GOD NATT PÅ ER!

(en sak till, - Emelie, jag är så SATANS GLAAAAD för er skull ♥)


GRATTIS



Idag blir min fina Svärson Vilmer 2år :)
GRATTIS GRATTIS GRATTIS PÅ DIN DAG HJÄRTAT <3




Det blivande brudparet, för snart ett år sen :)
Fin fina ungar <3



tiden går alldeles för fort...



Drar natten / dagen senare, då mina barn vill ha min uppmärksamhet nu :)


pussheej

spännande



japp, nu ska det bli spännande en vecka framöver & se om detta nu funkar på våran fina NATTPIGGA son :) Pappan gav honom flaskmålet, fick ta ur flaskan hela tiden föratt han höll på att somna, när David hade käkat klart så la sig Pappan & han i soffan & mös, hörde från köket hur mysigt dom hade den <3 10 min efter det la Pappan honom i sängen & sen dess har han sovit. Nu är det bara att vänta & se, han brukar vakna lagom tills att vi ska lägga oss, och det är då det börjar! Första omgången tar det ca 30-60min att få honom att somna om, sen brukar han sova till 00-01 typ, vakna & även denna gång tar det 30-60min att få han att somna, även vid 2-3tiden typ vaknar han, sen vid 4-5-tiden oxå, sen sista gången vid 6-7 tiden är det samma visa med samma procedur.. Alltså så vaknar han typ varje/varannan timme varje natt! så är det! men vet ni vad? jag skulle inte byta detta mot något annat på denna jord, för INGA barn kan mäta sig med mina, INGA barn kan ge så mkt kärlek som mina kan, och INGA barn är sååå älskade som mina är. Sådetså. Funkar inte detta så är sömnbrist en skitsak, så vi har så sjukt mkt kärlek omkring oss att vara vakna på ;) haha! sug på den du!

Dagen har bestått av att underhålla barnen, rulla & steka MASSOR med köttbullar, städa & mysa. När Pappan kom hem så for vi ner till ica, köpte en Julskinka, prinskorv, potatis osv, hem & lagade iordning allt & sen åt vi MiniJulbord här hemma, jag & familjen. supermysigt! Efter det lekte vi musten ur barnen, och sen var det nattning som gällde. Och efter det så har jag packat en matsäck till Pappan, med yogurt, äpplen, bananer, redbull, bullar & sånt, som han snabbt kan rycka åt sig om han blir utringd inatt med på Snöröjning! min duktiga make <3

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag passa på att ha lite egentid med min fina SexxiBulln <3

Och imorgon får jag & barnen finbesök av Ellen <3
mys mys mys mys <3


goood niiiight!

Fem-Minuters metoden



Ja, ikväll kör vi alltså igång med den såkallade 5-minuters metoden på David.
Häftet damp ner i brevlådan i fredags & ikväll kör vi igång, värt ett försök iallafall.

Metoden går ut på att istället föratt låta barnet somna till flaskan, sista målet för natten, så ska man försöka hålla barnet vaket under matningen, och sen mysa i 10min & efter det lägga barnet i sängen föratt lära det att somna själv. Om barnen gnäller så får man de första 10min gå in ca varannan minut & vänligt men bestämt förklara för barnet att : Nu ska du sova älskade barn, eller vad man nu brukar säga. Man ska inte ta upp barnet utan bara "finnas där". Efter de 10min så går man enbart in var 5.e minut, och visar barnet att man finns där, och sen går man ut igen. Om barnen sen somnar utan problem så ska man göra sammalika under nattens uppvaknande. Får se hur det går då, som sagt, det är värt ett försök. ja, det är en hel del annat oxå, så jag ska sätta mig & plugga in det hela nu när barnen sover middag! Kan ta upp till en vecka innan det ger resultat, så whish me luck!!


Pappan snöröjer fortfarande..
Barnen sover middag, jag har fixat med disk, tvätt & plock!
Ska som sagt försöka hinna plugga in metoden nu, innan barnen vaknar!
blir nog ett par koppar java till pluggeriet!


hejhejhejhej

hatar att försöka komma på nån bra rubrik...

idag är det den 4.e Advent :)

Asså jag skojar inte när jag säger att MAX 30 SEKUNDER efter att jag bäddade ner mig i sängen igårkväll så började David att gny.. Lät han göra det ett tag, sen blev han hysterisk, vaggade, gav han nappen, böt blöja, sjöng för honom (då brakade helvetet loss, haha - skoja bara) gav han käk, och sen somnade han faktiskt. Tror klockan var runt 4-5 nåsta gång han började igen, om man bortser från att ha gett han nappen ett x-antal ggr mellan det. I samma veva blev PappaBulln utringd, och jag la David bredvid mig i sängen, när Pappan for iväg föratt ploga! Sen sov ha till halv 7, Saga likaså, låg & mös ett tag i sängen med dom, tills det var dax att kliva upp och byta en kissblöja på David & ta av Saga hennes nattblöja. Klädde på barnen deras outfit för dagen, dom har vart snälla faktiskt. Saga var ledsen över att Pappan inte är hemma, och började grina hysteriskt när jag berättade att Pappan åkte traktor & plogar snö, det skulle jag INTE ha sagt - SAGA VILL ÅKA TRAKTOOOOR MED PAPPA, buhuuu, många tårar fälldes, mutade med en bulle & sen var det bortglömt ;) haha.

David sover en liten sväng.
Saga sitter här bredvid & kollar på barnrogram, ska snart gå & sätta igång en kanna kaffe, och duka upp frukost. Pappan jobbar som sagt.

Måste åka & köpa en julskinka idag, både jag & Pappan suktar efter en skinkknäckemacka med senap :) åååh vad gott!!! Ska göra köttbullar idag oxå, tar sin lilla tid, men fasiken så mkt godare än MammaScans äckelfisbullar! Köper nog ett paket prinskorv oxå, och lite potatis, så kan familjen äta minijulbord idag :) MUMS :)

knäcken var perfekta igår btw :) 
jussde, kaffe var det.


hejhej

väntar & väntar!



Sitter här & väntar på att David ska vakna i vanlig ordning. :(

Natten var rent ut sagt FÖRJÄVLIG!
Pappan tog David heeela natten, då jag (som det flesta redan vet) har problem med min ischias, vilket resulterade i att jag varken kunde ligga i sängen, stå eller gå, slutade med att jag hittade en någolunda ställning att halvsitta/stå i  badrummet på en trälåda :( Smärtan lurade fram rejält med tårar, så jag hade kräkattacker & svimmattacker hela natten.. Smärtan går inte att beskriva, väckte barnen gång på gång, så när David småsov nån minut här & där, så ställde jag till det, tycker så synd om Pappan som fick knappt 2 timmars sömn, jag själv fick ca 30 min, allt som allt, men det drabbade ju mest mig lixom. Har fått srikta order nu om att ringa Vårdcentralen på måndag morgon, vilket jag "skulle" ha gjorde direkt när David föddes, så jag kunde få en remiss till en magnetröngten & få svar om det är diskbråck som det misstänks, eller om det är något annat! Har dragit mig inför att ringa, menst föratt jag känt att jag vill vara med familjen, efterssom att jag vet att OM det skulle vara DB så uppskattas läktiden på 3-6 månader efter operationen !!! Vilket innebär att jag blir sjukskriven & Pappan tar över föräldrarledigheten.. JAG vill vara hemma med barnen & ta hand om dom ju, vill inte ligga & ha ont, och behöva bli uppassad & vara till besvär.. RUNK! men jag SKA ringa på måndag, detta funkar inte längre...

Dagen har flytit på, har haft ont, men så länge jag rör på mig så är det rätt Ok.. Efter frukosten så bakade jag & Saga MASSA bullar, Pappan & David mös, och efter ett tag så la vi barnen för deras lurar. Och när dom vaknade igen så klädde vi på oss för kung & fosterland & gav oss ut i kylan, föratt leka, åka pulka, bob & tefat! Massa mysigt, en riktig familjedag <3 är vi kom in så värmde vi oss med varm choklad, åt bullar & kollade på Askungen med Saga <3 Sen kokade jag massa knäck :) Till middag blev det en ugnspizza, gottigt & skönt att slippa laga ordentlig mat.  spenderade sista timmen innan nattning med massa bus, lek & kramkalas <3 Barnen slocknade kl 19, Pappan är ute i garaget & polerar bilen medans jag sitter här & väntar som sagt å att David ska vakna, vilket lär ske inom en timme & sen är det igång tills imorgonbitti...

ska snart gå & lägga mig, så jag orkar natten.

njut av varandra & av kvällen.

pussheej


(PappaBulln, jag ÄLSKAR dig)

Uppdatering Torsdag & Fredag!



Torsdag : Jag & barnen tog bussen tillsammans med Kakka in till Uppsala tidigt igårmorse, Kakka skulle vidare till jobbet medans jag & barnen åkte vidare till mina föräldrar :) När vi kom dit så blev jag & barnan bjudna å frukost av mina fina mamma <3 Efter det så klädde vi på oss & tog en promenad till Vårdcentralen, då min mamma hade tid föratt få vaccination =) När vi var klara där så tog vi en trip in på Lidl,  småhandlade lite, inget speciellt vettigt men ändå ;P På vägen hem till mamma igen så slocknade bägge barnen, och sov ett tag efter att vi kommit in oxå :) Då hann jag & min mor ha lite egentid för varandra, snackade av oss, skrattade & fånade oss :) haha. När barnen vaknade så var det fullt ös igen, lunch, lek & bus :) Morfar kom hem från jobbet & då blev det änu mera ös, ojoj vad det stojjades, Och Saga fick bada & äta massa gottigt :) men vilka NÖJDA BARN jag hade hela dagen. Pappabulln kom & hämtade oss efter att han jobbat & sen for vi hem, köpte med oss pizza, åt, nattade barn & sen började BRAKADE HELVETET LOSS!!! David väääägrade sova, försökte från kl 19, till kl 21.30, då somnade han, vaknade efter ett tag & somnade igen. PUST! JAJA, såg såg våran torsdag ut iallafall.














Imorse vaknade barnen tidigt!
Upp & hoppa, klä på barnen & oss, käka frulle, mysa i soffan & sen skjutsade Pappan & Saga in mig & David till stan, mötte upp Milla, lunchade, shoppade & hade det bra, huuuur mysigt som helst verkligen. Och David är den PERFEKTA killen att ha med sin på en shoppingrunda, han bara SOV & SOV & SOV ;) naajs. Unnade mig ett par jeansleggings, ett par baggyjeans (kommit in på veromoda igen) & ett par stövlar :) Är riktigt nöjd :) Träffade på Mia, Ellen, Emelie & Emilia en sväng med, fina tjejor <3 Sen påväg hem blidde det lite blöjor, fredagsmys & sånt! Väl hemma igen så for Pappan & Saga iväg igen, föratt hämta en traktor i bärby, kom hem & plogade hemma på gårn, Saga = STOLT som fick ploga med sin pappa <3 Jag & David underhöll oss med att hålla honom vaken, ge han käk & mös :) När resterande av familjen kom in så lev det fredagsmys. Och nu är Pappan ute en sväng igen & röjer av, medans Saga sover & David GALLSKRIKER!!! Detta inlägg har tagit mig 45min att skriva hittills, med alla avbrott att springa in & trösta honom, ge mat, nappen, vagga, massera, byta blöja, ge vatten U NAME IT!!!!! sucksucksuck!  ska ge mig påt igen nu.. hoppas alla får en lugn kväll/natt, det lär ju inte jag få...


Saga provar brorsans overall (stl 70, hon har stl 92-98 haha)

David myser med faster Kakka på staaan :)




herrå


JULLOV


JAPP, nu har MiniBulln JUL-LOV!
Sitter här & myser med henne medans David sover ÄNNU en sväng.
Han sov mellan kl 8.00-12.15, då jag väckte honom, åt mat, och somnade vid 13.30 igen & sover fortfarande :/ Hoppas VERKLIGEN INTE att han håller på att bli sjuk, kan ju vara det att han tar igen massor med förlorad sömn sen flera veckor tillbax kanske? Ska iallafall väcka honom snart, då ska han få vara vaken ääääända till kl 19 :) Han har inget val, han får bli hur sur han vill, måste ju kunna sova liiite inatt med.

Jag var så himla glad när jag pratade med Maddiz idag :)
Att Alice har fått nytt hjärta, och Jimmy & Maddes graviditet är det mest UNDERBARASTE som hänt på läääänge i denna släkt:) Jag VET att dom två kommer att blir två av dom BÄSTA föräldrarna på denna jord, dom är så barnkära & är heelt underbara som personer. ÅÅH, till midsommar får jag gosa BEBIS <3

Eftermiddagen blir lugn här hemma.
Lär visa sig om PappaBulln kommer hem efter jobbet, eller om han far vidare till Bärby (är ju onsdag) Lär visa sig hur mkt ork han har.

Imorgon blir det uppsala all day log <3
Mysa med barnens mormor & morfar, moster & kusin :)
Sen hämtar Pappan upp oss & vi far hem :)

Nu tycker Saga att jag ska kissa i dock-pottan :/
haha, roliga unge <3



njut av kvällen så hörs vi säkert senare.


pussheej

<3


LYCKA :)
Mina barn ska få en syssling

GRATTIS JIMMY & MADDE.
we love you!





gissa vaad!


GISSA VAAD!!
Gissa vem som har fått sovit hela natten ;)
Älskade lilla bebis, vad du gör mamma glaaad & pigg när du sover ordentligt ♥
Med ETT litet undantag på 5 min, Då PappaBulln kom hem efter kl 23.30 nångång, och det ringde på hans mobil vid 01-tiden, då det var dax för honom att åka igen, David vaknade alltså av Pappans telefon (som pappan i vanlig ordning inte hörde själv). Utvilad igen med andra ord :)

Ja, PappaBulln hade ju snöröjning inatt, han var hemma vid 23.30 första vändan, och ringdes ut vid 01-tiden igen, sen kom han inte hem någe mer, för kl 7 imorse infann han sig på jobbet.. Så knappt 2 timmar har han sovit alltså. Men han är INTE den som gnäller kan jag lova, ordning & reda, man ställer upp för varandra osv! Min fina make, alla borde ha en lika perfekt, hjälpsam & omtänksam karl som jag har ♥

Morgonen då?
David & jag klev upp vid kl 6, klädde oss, lekte & fixade.
Kl 7 väckte jag min vackra dotter, hon klädde på sig, åt frukost & lekte.
Lämnade henne på dagis, och åkte hem igen. David sover, och jag har MILJONER saker som jag MÅSTE ta itur med.. men orken då? Fastnar här som vanligt, fast jag verkligen inte har tid med detta. Hämtar Saga vid halv 2, hon går egentligen sin sista dag imorgon, innan jullovet, men jag tänkte att hon får säga godjul & gott nytt år idag redan. Och spenderar morgondagen hemma hos barnen mormor imorgon istället. Mormor ska till läkaren och sånt, och istället föratt stressa hem sen föratt hämta Skruttungen så kan hon få vara ledig, morfar slutar tidigt, så det blir mkt lek, bus & mys imorgon. Och Pappan hämtar upp oss efter jobbet imorgon, underbara han ! så får det bli. Mamma-barn-mormor-morfar-dag helt enkelt :) Händer alldeles för sällan tyvärr!

nej, börja med tvätten, ta itu med disken, damsugningen, damma, fixa & trixa.
BYTA NÅN?


hejhej

tisdagkväll..


Jopp, de är tisdagkväll & här sitter jag, all by my self!
är ju gräsänka, då PappaBulln har snöjour nere i byn! Han snöröjer ju varje år, och jag var helt inställd & medveten om att han skulle iväg direkt efter middagen idag, men ACK så tråkigt jag har! Min mobil är CP & lever sitt egna liv, i skrivande stund funkar varken svaraknappen eller menyknappen, har fått ett mess av PappaBulln, som jag inte kan öppna, och ringa upp kan jag inte heller göra, efterssom att SVARA/RINGAKNAPPEN inte funkar som sagt! BAJS!

Spenderade eftermiddagen ute med barnen, deras kusin & Sofie :)
Lektes i snön, eller ja, Saga & Philip lekte mest medans jag & Sofie stod & snackade lite skit. David satt i sittvagnen & var sååå intresserad av allt runtomkring :) Sen ville Saga gå in, och då gjorde vi det, fikade på lite cupcakes, och snackades ännu mera. Sen kirrade jag middagen, idag blev det fläskfilegryta med ris. Sen lekte jag vidare med barnen, tills Pappan kom hem, vi åt ihop (läs : Pappan slängde i sig maten) och sen stressade han vidare föratt hämta maskin & satta igång. Jag & Saga satt kvar en stund vid bordet & åt, sen plockade vi undan, lekte, busade, städade lite & sen var det dax för nattning. Lyckades hålla barnen vakna till halv 8 faktiskt, dom var griniga, men VAKNA :) haha! Vill bara kolla om David sover bättre om nätterna om man flyttar fram nattningen lite, så 30min längre fick bägge vara uppe idag alltså :)

Nu sover dom som sagt, min mobil suger hästballe & jag har tråkigt!
kanske ska natta mig själv när jag ändå är igång?
Vet inte om Pappan är hemma om 1 timme, eller om 4 timmar typ.
lär visa sig! Hur som helst så är han såå duktig!



pussheej

(,")*(",)

Fina kusinerna leker i snön!



Saga nergrävd i snön ;)



Sofie & Saga värmer sig under filten :)



David ligger & chillar




Snö :)


Att väcka en trött Saga på morgonen är inte det lättaste..



Påklädd & äter Frukost



Kommer ut & Saga SLÄNGER sig i snön, hon ÄLSKART!



Snösnösnö



snösnösnö


ÄKTA LYCKA!


SERIÖST!
Inte nog med att jag fick sova min första hela natt utan avbrott på länge,
så är det sjukt mkt SNÖ ute! Vilken lycka :) UNDERBART!

ja, David var svårsövd igår, men efter många om & men så somnade han, och HÖR & HÄPNA, nästa gång han vaknade slog klockan tio i FEM!!! Fatta utvilad jag är, detta ger mig enerig för en hel månad till med sömnlösa nätter, då jag är BOMBIS på att detta enbart var ett undantag & att sömnlösheten om nätterna kommer att fortsätta! MEN som sagt, engergin ska räcka ett tag till nu :)

Och är jag klev upp & såg ALL DENNA SNÖ, bleV jag gråtfärdig, vilken LYCKA!
asså, det är verkligen snö överallt, och huuuur mkt som helst! älska älska älska!!
Klädde på barnen, gav dom frukost & sen begav vi oss ut i snön, föratt knata över til barnens farmor som körde oss till dagis :) Saga var i extas!!! Hon kastade sig i snön, skratta högt & lekte för glatta livet, hon var
ÖVERLYCKLIG! Lämnade henne på dagis & åkte hem igen.

När jag har hämtat henne sen så åker mina temobyxor & vantar på förutom jacka & stövlar, ska ta fram pulkorna & sen spendera eftermiddagen ute med barnen, åka massa pulka, ha snöbollskrig & göra änglar <3 ÅÅÅÅH JAG LÄNGTAR!!!

snön verkligen bara ÖSER ner utanför fönstret!
Skulle kunna komma ca 2-3dm till :)))) Stackars Saga hade snön upp över knäna redan nu, hur ska det inte bli om det kommer mer då?? hahahaaa


jo, nu ska jag spendera dagen med min son :)

njut av snön mina vänner!!!

Tjingeliiing!



Trots ännu en sömnlös natt med en pigg son,
så har denna dag vart strålande :)

Började morgonen med frukost med barnen.
Dom var snälla & mysiga idag bägge två, lovley :)
La David för hans lur  vid 10.15 & Saga för en tidig lur vid 10.45, då jag inte ville att hon skulle sova bort eftermiddagen, då vi skulle få finbesök. Och det fick vi, vid 12-tiden kom Helene, Tindra & Oliver hit. Det lektes, lunchades, fikades & snackades :) HUUUUR mysigt som helst. Och inte nog med det, för runt 14-tiden så kom även Susanne, Vilmer & Dogge, Linnea, Kevin & Hampus hit & förgyllde dagen, massa lek, bus & fika vart det. Tack till er alla som gjorde denna dag såå härlig :)

Nu sover David sin sista sväng innan natten, ska snart väcka honom. Saga står här bredvid mig i soffan & "lagar mat" det blir korv som vanligt när hon lagar mat ;) haha! Hon matar mig så vackert så ;)  Ska snart sätta på spisen & steka köttbullar & koka spagetti, i brist på  fantasi :P men det duger :)


Ska sätta på min lilla hjärpreda hennes förkläde nu, och sätta fart med middagen :)

njut av kvällen :)

tjiiiiingeliiing

...


LITE BRÖDBAK


LIKA SOM BÄR :)


DAVID FÖRSÖKER VÄLTA JULGRANEN!


FÅR RÄCKA FÖR IDAG!
barnen sover & jag ska snart göra detsamma½

herrå!

REA-HORAN ??


Jag tror minsann att jag är en sann REA-HORA!
Tvingade PappaBulln in till Uppsala & GränbyCentrum ENBART föratt jag fått höra att det var rea på supersnygga vinterjackor där lixom;) Och det var det, nu är jag en en jacka rikare & några kr fattigare :D men vad gör det ?! Vi passade på att handla på Kvantum & så samtidigt. Mötte upp min bror & Hans tjej där, som vi sällskapade runt med :) Saga fick vara hos sin faster Milla, som passade upp på Saga så det hette duga, hon fick duscha, äta massor med lördagsgodis, mysa & kolla på film nergosad under filt i soffan <3 Tack fina Faster Milla för barnpassning, hon hade antagligen 1000ggr roligare med dig, än att strosa runt i affärer med oss tråkmånsar ;) haha!

När barnen hade vaknat från sina lurar så klädde jag & Saga på oss ordentligt & gick ut & lekte, Pappan stannade inne med en sovande David. Vi hade så himla mysigt bara hon & jag, välbehövligt med egentid ihop <3 Träffade på Milla som lekte med oss oxå, mkt trevligt. OCH DET SNÖADE PÅ OSS!!!!!! lyckalyckalyckalycka!!!! Efter ett tag kom även Pappan & David ut & lekte, eller ja, Pappan lämnade David hos mig, och kidnappade Saga & for iväg & åkte 4-hjuling ;) Runt runt på gårn lixom ;) Saga överlycklig, och Pappan likaså ;) Haha!

Gick in & kokade kaffe, då vi väntade FINBESÖK!
Älskade Madde & Jimmy kom hit & fikade, tog igen massa tid, lekte med barnen & hade det allmänt trevligt :) FIIIIFAAAN vad vi har saknat dom <3 Saga var överlycklig, då hon AVGUDAR sin Maddiz <3 Sen blev Madde dizzad, då Thea kom förbi med sin mamma Emmelie & Manne :) Saga & Thea busade massor & goffade bullar & kakor, sötnötar <3 Så det var fullt hus, just like i want it :P Mkt trevligt, TACK TILL ER ALLA UNDERBARA <3

Direkt efter det for vi som sagt iväg :)
Väl hemma igen vid halv 8 typ, så blev det till att fixa barnen för natten & natta dom. Nu sover dom som grisar. Jag har avnjutit en suverän plocksallad, och ska snart hugga in i chirren, dirren & murren ;) 

thats it, ska bara ge min make massa egentid ikväll, då han bad om det ;) haha. Sötnöten <3


puss & heej

Lördag hela dagen!



Goddagens goddagen!

Barnen sover middag, och Pappan for ut till Bärby föratt tvätta Henkes Hjuling. Natten bestod av en grinig son son vaknade typ 4-6 ggr. En av ggr han vaknade fick han käk, och somnade så fint om igen. tills det var dax igen.. 2 ggr funkade det med nappen, resterande ggr räckte det med snutten, men ändå lixom :( Skulle verkligen behöva en HEL natts sömn nu tack!

Morgonen & förmiddagen har bestått av lek & mys med familjen.
Barnen har vart snälla & nöjda, och trots sömnbristen så var Mamman & Pappan på bra humör oxå :)  Gårdagen bestod av besök av Svärföräldrarna, fikades på bullar, knäck, popcorn & kaffe :) Väldans mysigt, och barnen var så glada över att få leka med farfar & farmor :D Nattade barnen kl 19, och sen la jag mig på svärmors spikmatta som jag fått låna.. Vet inte riktigt vad jag tycker om den, det gjorde ont som faan, samtidigt som att det var avslappnande & jag blev supertrött. Låg max 10-15 min. Men som alla säger, man måste vänja sig, och efter ett par tre ggr så brukar man avguda den, så vi får väl se då.

Resterande av kvällen bestod av att ligga i soffan & mysa med SexxiBulln. Kämpade ut i det sista föratt försöka hålla mig vaken hela IdolFinalen igenom. Och jag KLARADE det, men fiii tusan var trött jag var! Erik vann, och han är jättebra, men jag kan inte låta bli att tycka att Calle är sjukt härlig, och jag undrar om han kanske inte hade förtjänat 1.a platsen NÅGOT mer än Erik, men men.. vad vet jag! Vinnarlåten är mysig måate jag erkänna.

Vi skulle egentligen packa in familjen i bilen idag & fara in till Uppsala, men vår ork försvann, och vi tar det imorgon istället. Saga har en blöja kvar, hon klarar sig tills imorgon med den. Och välling behöver vi inte köpa till henne, då hon slutade med det igår. Hon dricker ju bara välling till natten, men igår provade vi utan & det gick kanon. Skönt, en utgift mindre ;) Och sen lär vi ju köpa ny mobil till mig.. imorgon alltså, idag orkar vi inte som sagt. Om det fortfarande är sol ute när barnen vaknar så ska vi ut & leka sen. Hoppas på det, då det IKKE blidde nån utgång igår, då Saga sov i över 3 timmar & David i nästan 4 timmar! Det hade börjat skymma ute när dom vaknade, och 30min efter det så var det mörkt ute :(

jaha, om jag kanske ska varva ner lite.
Bara sitta i fred, vila huvudet & bara vara!
ja, så blir det!


pusspuss 


Äntligen Fredag!


Natten har väl varit OK, David vaknade ett x-antal ggr, ville ha nappen & mat en gång.. Fattar inte riktigt, från att ha sovit relativt bra på nätterna, till detta!! Är det magknip? Tänder på G? ELLER ÄR HAN ENBART MISSNÖJD? jaja, såsmåningom i framtiden så kanske det går över, saknar att få sova en helt natt lixom!

Barnen sover middag.
Själv har jag magknip, för mkt bullar kanske? ;)
PappaBulln for iväg tidigare föratt hämta några lass gårdsgrus, föratt göra fint på gården. Han ville ha Saga med sig, men då hade det krockat med hennes lur tyvärr, så när hon har vaknat ska hon få åka traktor med sin Pappa, jag LOVAR! Ska klä på barnen ordentligt när dom har vaknat & vara ute nån timme & leka. Frisk luft gör oss alla gott. Ta med en termos med kaffe & en med varm choklad ut! Och en påse bullar såklart!

Min mobil lever sitt egna liv :(
Hakar upp sig, stänger av sig, och är muppig!
Häromkvällen när David vaknade, så skulle jag ringa Pappan & kolla när han skulle komma hem, med telefonjävlen ville inte funka, den hade hakat upp sig & stannade på telelistamenyn!!! Slutade med att jag fick pilla ur batteriet & sen sätta ign den igen, men tror ni det funkade?? NEEEJ! Men efter 20 min, så fick jag liv i den igen,och kunde ringa. Så håller den på dagligen nu, ibland funkar inte Svarsknappen, och mestadels så funkar inte rödaluren!!! Bajsmobil, och den ska vara typ 8-9månader gammal :/ Och Pappan tror INTE detta går på garantin heller =( Så det blir väl att packa in familjen nån gång under helgen föratt åka & köpa ny till mig! Och det värsta är, att jag vill ha en snygg, lätt, enkel & smidig mobil, men dagens mobiler är ju sjukt avancerade, och svåra :( ja, jag är otekniskt nr : 1!

nej, dricka lite mer kaffe kanske.
och vänta in maken för lite mys <3


pusshej

MammaBulln!



Så fördriver jag min kväll, har bakat massor med bullar, så det är drop in här hemma imorgon om någon är sugen på en fika :) VÄLKOMNA!

Dagen har flytit på fort som attans!
Lämnade Saga på dagis, kom hem, tog det aslungt, Lekte med David en massa tills han slocknade :)  snackade massa goja med min Baby <3 Alla borde ha en vän som henne <3 LOVELOVELOVE YOU EMELIE! Och måste tillägga att du är SJUKT modig hjärtat, skitduktig! Ja, och sen var det dax att hämta Saga :) Sen hem igen, fikade hos barnens farmor, mkt mkt trevligt som vanligt! Och skönt att få prata av sig :) Sen gick vi hem, började med maten, då barnen underhöll varanda, så himla mysigt att se, dom avgudar ju verkligen varandra! Till middag blev det Fläskkotletter, hasselbackspotatis & en het gräddsås, och TA MEJ FAN, vad gott det var! Både jag & PappaBulln goffade i oss TVÅ portioner ;)  Sen plockade PappaBulln undan medans jag badade barnen. På med pyjamas, lektes massor & sen var det tack & godnatt för kidsen. Pappan & min bror tog en trip till Bärby för lite lek, medans jag satte igång en bulldeg. Doftar mumma i huset :D Ska snart provsmaka en ;)

Sitter här med en klump i magen förövrigt, undra hur kvällen/natten blir?
David vaknade nämligen igårkväll vid 21-tiden & var vaken till 23.30 typ :/ Han var inge vidare glad alls, och inga sövningsmetoder funkade på han :( Var helt slut, tills han faktiskt somnade på min mage.. Och sen vaknade han kl 6 nästa gång. Så jag är lite nervös, över att detta ska upprepas ikväll med.. Tur att jag har väldens bästa make, som byter av mig trots att han jobbar & sliter om dagarna <3 Nej, så håll tummarna nu, att han sover sig igenom denna natt!

Nu ska jag sova!
puss&godnatt på er.

Halleluleja!



Vilken fartfylld dag
Medans Saga var på dagis så sov David mestadels & jag satt och gjorde typ ingenting!
Skönt med såna dagar faktiskt,mådde ju rätt skit ett tag, kände mig svimfärdig & mådde illa,sen det har gått över ganska mkt nu. När jag hade hämtat Snuttan från dagis så kom Veronica, Emil, Elliott & Sara hit, strax efter dom kom även Susanne, Vilmer & Douglas. Vi var ute & lekte med barnen bra himla länge. Alla barnen ar super nöjda & även om vi mammor frös, så värmde det att ha dessa nöjda barn omkring oss.

Susanne åkte hem när vi andra gick in, hon skulle hem & mysa med sin karl ;)
Väl inne så levde ungarna rövare, rev halva huset & det brottades lite ;) haha, vad ska man säga, dom är ju barn! Mellanåt så var dom rätt snälla ;) Vi åt middag ihop, även Tommy & Kicki kom & åt med oss, bjöds på korv med bröd, uppskattades av både oss vuxna & av alla barnen. Efter det fikades det & lektes ett tag till innan dom packade ihop sig & sa hejdå :)

Har haft soffmys med barnen efter det.
Saga låg bredvid mig & David i soffan, nerbäddad under täcket & bara varvade ner.
Himla mysigt, Och när klockan slog sju så sov redan barnen, då jag nattade dom strax innan det.

är helt slut kan jag lova.
Sitter & vill bara vara för mig själv typ.
Tror det blir tidigt isäng ikväll oxå..


Bjuder på lite bilder från dagen:









pussheej

Snooze!


Allvarligt, andra morgonen irad som jag snoozar larmet & somnar om!
Inte bra, som tur var så vaknade David strax efter kl 7 & låg & snackade skit så jag vaknade ;)
Så det vart en as-stressig morgon kan jag lova. Jag är van att ha min egentidpå morgonen, röka en cigg, fricka lite kaffe, kläpåmig i lung & ro & dra på mig fejset typ. Men imorse fick gårdagen smink duga, OCH gårdagens outfit, barnen hade jag vart smart &plockat fram kläder till igår som vanligt, bytte blöjor, klädde på barnen, Saga fick äta en macka i farten, på med ytterkläder & småspringa hem till Svärmor som så snällt körde oss till dagis, TACKTACKTACK!!! hatar verkligen att stressa, och speciell på morgonen, jag är faan inte människa utan kaffe & cigg.. Tur att barnen verkade ha överseende med att mamma var rök&kaffesugen, för dom var snälla. Tyvärr så var väl kanske inte jag så trevlig, men men. Ciggen röktes i fartenpåväh hem tillsvärmor, kaffet fick snällt vänta tills jag kommit hem från dagis! Men nu är jag inne på 3.e koppen & börjar känna mig lite piggare!

Tog en dusch när jag kom hem, David somnade i bilstolen, så jag passade på!
Skönt som faan, och trot eller ej, men han behagade inte att vakna & störa mig i min dusch:))) 
Tack min lilla bebis <3

igår då?
Jo, började morgonen med att försova oss, stress, stress, stress!
Lämnade Saga på dagis, kom hem & donade lite, Susanne ringde & ville leka :) Så det blev en trip till MAXI & lunch på Donken ;) Väldans trevligt att bara komma hemifrån ett tag & strosa runt & snacka lite gojja :) Smågrabbarna skötter sig utmärkt :)) Skönt! Åkte runt en sväng efter det & lekte paparazzin, fett pinsamt!!!!HAHAHAHAHAA!!! anw,  Fick skjuts & hämta Saga på dagis, THANX BABY! sen for vi hem till mig & pimplade lite kaffe innan det var dags för Dogge att åka hem & ta sin lur :P Tack söt för en strålande dag! Barnen sov middag ett tag efter det! Satte igång med middagen & väntade in pappan med två ungar vars humör vänt totalt! CRAZY!! ungarna skrek ikapp! yeahyeah, Pappan kom hem lite sen då han (liksom alla andra grabbar nere i byn) tog ett varv i industriområdet föratt checka lite!! När han kom hem så knatade jag över illmin brr, behövde vila öronen lite! Fick kaffe & röksällskap där :) TACK FÖR DET! gick hem efter ett tag, nattade barnen & satte ågång att koka chokladknäck! Vilket pillergöra,men resultatet är ju lätt värt det ;) Knäcken vart väldigt Susanne-anpassade ;) fniss!! Kollade på DH efter det, och CANT WHAIT till våren lixom, hur fan kan det sluta såhär?? blää! sen blev det tack & godnatt!

Idag görs inte mkt.
När jag hämtat Saga från dagis får blir det fullt hus här hemma med ungar & mammor. Mkt trevligt, synd bara att jag har sprängande huvudvärk! men thats life!

nu : gosa med pyttehuliganen!



puss

Sisådärja!



For in till Uppsala med familjen.
Ringde barnens morfar & frågade om Saga fick vara hos honom & mormor medans vi handlade efterssom att Saga tycker att det är skit-tråkigt att handla & knata runt i affärer, och morfar blev såå himla glad att vi frågade & skulle genast plocka fram massa godis, kakor & frukt som dom skulle kalasa på under tiden, henne är det ikke svårt att få barnvakt till, inte föratt det behövs ofta, men dom få ggr vi frågar om barnvakt så har det alltid vart en självklarhet & mormor & morfar ser det som en ära att få ha prinsessan en stund :) Och från den stunden jag sa till Saga att hon skulle till mormor & morfar så tjatade hon KONSTANT efter dom ;) Och när jag sprang upp med henne så gick hon direkt till morfar, vinknade & sa HEJDÅÅÅÅ MAMMA! haha..

Åkte till Willys, handlade mat för 2 veckor framåt, gjorde en supersnabb matlista hemma innan jag for, ingen speciell maträtt på speciell dag, men kom på 13 maträtter & handlade allt som hörde maträtterna till. Ska sätta mig & göra en ordentlig lista imorgon tänkte jag. Så nu är frys, kyl & skafferi proppat så vi klarar oss typ 2 veckor till då :) naaajs! Och Saga hade vart supersnäll & mysig hos mormor & morfar, så skönt att höra. Lovade Saga att hon ska få sova där nån natt oxå, frågan är bara när, då vi typ aldrig äri behov av barnvakt, men som min mamma sa : Bara föratt NI inte behöver barnvakt så betyder inte det att hon inte kan sova här ändå, för VÅRAN & hennes skull skull, vi älskar att ha henne hos oss, och vill ha lite egentid med henne UTAN hennes föräldrar:) och det stämmer väldans bra. Saga är 2 år,och har sovit hos dom 2ggr :/ så ofta, ber vi om barnvakt ;) haha!

Väl hemma igen så somnade Saga som en stock! David däremot somnade i bilen hem, och tyckte att han skulle bannemig inte sova, utan var på världens lekhumör!!! så det tog oss typ en timme att få honom att sova. Han fick vara med i köket medans jag städade ur skafferiet &plockade ur diskmaskinen. La honom i sänen efter ett tag & där låg han & snacka ett BRA tag innan det vart tyst. Hoppas verkligen att han sover någorlunda bra inatt! I NEED IT! får se om han reagerar på sina sprutor oxå?!

Vad har vi gjort annars då? Inte mkt, snackade lite skit med Susanne för en stund sen, har småplockat som vanligt, och nu sitter jag i soffan, med en PappaBulln som hostar som aldrig förr, att han åkte & jobbade idag har fortfarande inte gått in i mitt huvud, han hade inte mått någe vidare bra alls, och det gör han inte nu heller, nu ska han gå & lägga sig, hoppas han får nån timmes sömn iallafall, stackarn!

tror att jag ska göra honom sällskap faktiskt.
Imorgon är det dagis som gäller för Prinsessan.
ska in & kolla fejjan, sen krypa ner hos Pappsen!



goodnight!

Ändrade planer!


Ändrade planer!!
Pappan ringde nu & ville åka & handla idag.
Hör inte till vanligheten, men han är väl rastlös skulle jag tro ;)
Så jag ska snart slänga på barnen ytterkläderna igen & sen packa in oss i bilen när Pappan kommer hem. Ska försöka handla fort, då vi vill hem såfort som möjligt, eller jag iallafall :)


hejhej

EKOEKOEKO!!!!



Nu är vi hemma igen, David har fått sina 6-månaders vaccinationer & blivit vägt & mätt!
Han väger 8226g & är 66cm lång :) Mammas stora kille. Och Saga skötte sig exemplariskt verkligen, min duktiga tjej. Hon blev arg på sköterskan som skulle sticka David i ena benet & skreeek : NEEEJ, inte David ajajjj, neej! Haha, verkligen mån om sin lillebror <3 David grät i ca 40sek efter sprutorna, sen var han glad igen :) En barnspecialist lyssnade på hans hjärta & allt var strålande bra. En envis förkylning sitter kvar i luftröret & lungorna, men inget farligt! Däremot så har jag dom senaste dagarna sett att han fått eksemliknande utslag under hakorna, och kring rumpa & snoppen,  tog upp det & det visade sig vara svampeksem, något som tydligen är jättevanligt, ska smörja med en kräm som Pappan köper hem ikväll 2-3 ggr per dag & innan ska jag badda med alsolsprit, sen ska det tydligen försvinna. Får hoppas på det då :)

Det verkligen EKAR tomt i vår kyl, frys & skafferiet här hemma!
Ringde Pappan & beklagade mig, att det enda som fanns i frysen var en sketen falukorv & ett paket köttbullar, vi åt korv igår & köttbullarna lockade inte för 5öre, så Pappan köper hem flottmat på vägen hem ;) Stackars oss :P haha! sen får vi ta oss iväg imorgonkväll eller så och åka & handla så vi kan fylla upp igen. 

jaja, David slockande i vagnen påväg hem, och sover fortfarande, tog av han jackan & mössan, han öppnade ena ögat, suckade när han såg mig & somnade om, hahaha! Saga sitter här bredvid mig & vi äter äpple & clementiner. Gottigt! mättar en timme iallafall tills Pappan kommer hem med käk, skulle ju inte sitta helt fel med pizza, men det är han som är kock idag & bestämmer mat ;)

nu kolla fejjan nu!
sen ska jag måla med Saga :)



pusshej

PERFEKT!



JOOO, jag vet att jag inte ska köpa mer klappar till barnen nu, MEN, hur balla var inte dessa bestick då??? alla ungar vill väl äta maten med en gaffeltruck-gaffel, en hjullastar-sked och en bulldozer-påputtare?? eller???
soooo cute ;)










PissVäder!



Ja, det är verkligen pissväder ute.
Grått, regn & astråkigt! Att gå ut & leka med barnen lockar INTE!
Så vi sitter åter igen inne, utan några som helst planer, tråkigt för Saga, som gärna skulle vilja träffa andra barn & leka, men men. Alla har ju saker & göra.

Inne ser det föressten ut som ett bombnedslag.
Inget jag tänker göra något åt faktiskt, tar det ikväll när barnen sover.
Barnen sov länge idag med, till 9 snåret, David vaknade ju vid 6 & käkade, men somnade om lika fort igen. Och jag med för den delen.

nej, ska underhålla min småttingar nu.
Mina fina, vackra BÄSTASTE småttingar<3


pussheej

Friden är funnen ;)


Barnen sover ;)
Pappan skickade jag ut till garaget, då jag bad han byta från liggdelen till sittdelen på syskonvagnen, för nu är David en stor kille =) Så han & syrran kan sitta & leka med varandra & prata, men har fortfarande liggdelen i enkelvagnen kvar en månad till eller så, då han fortfarande ligger mysigt i den :D Fördelen med Carena Swing & Carena Dubble Swing är att det går att göra fullt liggläge i sittdelarna:) det är kanon.

Annars då har dagen gått sjukt fort.
Fick äntligen träffa PappaBullns faster & 2 av kusinerna.
Vilka härliga människor, verkligen jättegoa & man kände sig bekväm med dom från första stund. Kusinen Anna blev Sagas favorit, supermysig tjej :) Jättekul att träffa dom verkligen :) Barnens kusiner Alva & Molly var där med sin pappa oxå, och det lektes hejvilt, Saga avgudar Alva & ser verkligen upp till henne. Dom lekte jättefint ihop & busades massor, Var bara Alice som saknades av minikusintjejskara :) Men det tar vi igen tusen falt när sötnosens hjärta har läkt <3  Blev lite fika, och hade allmänt trevligt. Kom hem & lagade middag, lättlagat kan jag lova : korv, potatiskroketter & bea! Men det mätatde magen iallafall. Sen hängde Pappan upp hoppgungan som snällaste Ida lånat ut till David, och OJJ, vad han hade kul, det uppskattades massor :) Låg & lektepå golvet med barnen mestadels av kvällentills det var Tack & Godnatt för dom. Bägge slockande som ljus & nu är friden funnen i huset ;) Haha.

Ska snart ta mig en dusch & sen bara vara!
Imorgon blir en lugn dag, med mina fina barn.
Kl 14.30 ska jag & barnen vara på BVC, Ska träffa en barnspecialist som ska kolla Davids hjärta & samtidigt tror jag att hans 6-månadeskoll görs, smidigast så, annars måste vi ju tillbax om 2 veckor. Då kan man ju lika gärna slå ohop det, tror att vi bestämde något sånt sist! sen ska vi hem & laga middag & vänta in Pappan typ.

Hoppas alla får en trevlig kväll.


pussheeej

Andra Advent :)




UNTZ UNTZ UNTZ!!!


Skoja inte att jag blev skapligt glad när paketet från Ginza.se damp ner i brevlådan häromdagen!
Jag & David shakar loss till denna sköna skiva nu är Pappan är & byter bil & Saga sover middag (nej, hon störs inte av musiken) UNTZ UNTZ UNTZ!!!! blev på partyhumör så det skriker om det!!!!



LÅTAR:

1.
Mr Vain - Culture Beat
2.
Freestyler - Bomfunk Mc's
3.
Believe - Antiloop
4.
Rhythm is a dancer - Snap
5.
Gonna make you sweat - C & C Music Factory
6.
Sexyback - Justin Timberlake
7.
Be my lover - La Bouche
8.
Everytime we touch - Cascada
9.
When love takes over - David Guetta feat Kelly Rowland
10.
Sing hallelujah! - Dr Alban
11.
Raindrops (Encore une fois) - Sash! feat Stunt
12.
Umbrella - Rihanna
13.
I know you want me - Pitbull
14.
Show me love - Robin S
15.
Dum da dum 2009 - Melodie MC
16.
Put your hands up for Detroit - Fedde Le Grand
17.
Blade - Ali Payami vs Aguagen & Warp Brothers
18.
Alarma - 666
19.
Push it - Salt 'N' Pepa
20.
Got to get - Rob'N Raz feat Leila K
21.
Hey ya - Outkast
22.
Call on me - Eric Prydz
23.
What is love - Haddaway
24.
Ride on time - Black Box
25.
This is the way - E-Type
26.
Sandstorm - Darude
27.
No limit - 2 Unlimited
28.
Heaven - DJ Sammy
29.
Poker face - Lady Gaga
30.
Destination Calabria - Alex Gaudino feat Crystal Waters
31.
I want your soul - Arman Van Helden
32.
Lola't theme - Shapeshifters
33.
Release me - Agnes
34.
Ella Elle l'a - Kate Ryan
35.
Touch you right now - Basic Element feat D Flex
36.
I'll be ready - Sunblock
37.
Cotton Eye Joe - Rednex
38.
Do you want me - Da Buzz
39.
Toca's miracle - Fragma
40.
Good life - Inner City
41.
Pump up the volume - M/A/R/R/S
42.
Infinity 2008 - Guru Josh Project
43.
Children - Robert Miles
44.
The power - Snap
45.
Pump up the jam - Technotronic feat Felly
46.
No good (Start the dance) - Prodigy
47.
No stress - Laurent Wolf
48.
Played-a-live (The bongo song) - Safri Duo
49.
Bailando me dices adios - Paradisio
50.
The sweetest ass in the world - Alex C feat Y-Ass
51.
With every heartbeat - Kleerup with Robyn
52.
Boten Anna - Basshunter
53.
Around the world (La la la lala) - ATC
54.
Cry for you - September
55.
Crying at the discoteque - Alcazar
56.
The whistle song - DJ Aligator Project
57.
Blue (Da ba dee) - Eiffel 65
58.
Step it up - Stereo MC's
59.
Push the feeling on - Nightcrawlers
60.
Get away - Maxx
61.
Don't you want me - Felix
62.
Move your ass! - Scooter
63.
Love generation - Bob Sinclar feat Gary Pine
64.
Rap das armas - Cidinho & Doca
65.
Who let the dogs out - Baha Men



Annars då?
Pappan är piggare idag med en jäkla massa piller i kroppen.
Han har hostat tills han kräktes hela natten, tur att jag har lock för öronen, och inte blitt speciellt störd av han ;) Barnen sov sig igenom hans hostattacker oxå :P  Saga sover som sagt middag & David är vaken :) Pappan är i Bärby & lämnar Robbans bil & hämtar våran. När Saga har vaknat ska vi över till barnens farföräldrar, Pappans faster kommer dit idag, och jag & barnen har ALDRIG träffat henne, så det är på tiden, nån av Pappans kusiner skulle visst vara med oxå:) Skoj!

Annar blir det bara en jäkla massa mys & stök.
Tänkte baka peppisar med Saga, men Pappan har i smyg smaskat i sig över halv degen :(
Är inte förvånad, brukar alltid få köpa en egen deg till honom så han låter bli den vi ska baka på, men glömde det denna gång! men men, thats life ;)

nu ska jag busa med min fina son!
Och shaka some ass till musiken med honom ;)
UNTZ UNTZ UNTZ!!!!!



tjiiingeliiing

Borde sova...




Borde sova, men ser detta som en chans att få umgås lite med min make, som har legat i sängen & mått skit hela dagen. Först vid halv 7 ikväll så klarade han av att kliva upp ur sängen. Så han hann ju kramas med barnen 30min iallafall =) Nu är han lite piggare, efter massa sömn, pillerknaprande & så. Passar mest på att skriva lite nu när det är reklam på filmen.

Denna dag har passerat alldeles för fort.
Vi fick ju sovmorgon till halv tio av dom underbara små liven.
Mös i soffan efter det, lekte & hade det underbart, åt frulle, duschade & vips så var barnen aströtta igen, så det var bara att lägga domför deras lurar. Sonen sov i 2 timmar & dottern väckte jag 30 min efter att hennes bror vaknat! Då sov ju deras far, så jag klädde på dom & knatade över till deras farmor som fyller år idag. Där bjöds det på glass, fikabröd & kaffe, mums! Mkt trevligt!

Väl hemma igen så bakade jag & Saga saffransmuffins med kokos & citronsaft i!
Spännande blandning faktiskt, smakade inte så tokigt om jag ska vara ärlig!
Efter det låg jag, Saga & David mestadels på golvet & lekte.
och sen vaknade deras far som sagt!

När vi hade lagt barnen för natten så for Pappan in till Uppsala till apoteket på ackis, föratt inhandla lite knark till sig själv. När han kom hem hade han mat med sin från MAX, det satt ju inte helt fel kan jag lova ;) han fick inte i sig sin mat, då han har alldeles för ont i halsen, men jag smaskade i mig min mat ;) och det smakade inte fy skam :D

nu ligger vi här i soffan.
Pappan har feberfrossa & svettas som en gris.
Han hostar som aldrig förr & har tydligen jäääävligt ont i skallen.
stackars stackars stackars...

nääh, nu ska jag ta en nattrök!


pusshej

Stackars PappaBulln :(



Tror influensan har hunnit ifatt PappaBulln, för nu är han sängliggandes.
Alltså ingen JulFest för honom ikväll, synd, han som hade sett fram emot denna kväll länge :( Jag & barnen flydde fältet & var på kalas hos deras farmor. Mkt trevligt, och massa gott fika :) Nu är vi hemma igen & David sover sin sista lur för dagen innan natten! Jag & Saga ska ha myspys <3 Lär bli tidigt isäng ikväll, antar att Pappan kommer sova sig igenom eftermiddagen/kvällen & natten. Jag tänker inte väcka honom, för det bästa sättet att bli kvitt en förkylning är att sova bort den! Han hostar tills han kräks, svetten sprutar på han & huvudet värker som aldrig förr, tycker så himla synd om honom! Men det var kanske lite väntat, han har ju hållt sig friskt väldigt länge fast vi andra har vart sjuka massor här hemma!

nej, umgås med prinsessan var det :)


hejdå!

GRATTIS SVÄRMOR!


HIPP HIPP HURRA!
GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA SVÄRMOR/FARMOR/MAMMA IDAG!
MÅNGA KRAMAR ÖNSKAR OSS UPPE I BACKEN ;)
ses när barnen har vaknat!


Barnen behagade att sova till halv 10 imorse !!!!!!!!
Visst, David vaknade & ville ha käk tidigt imorse, men somnade om lika fort igen efter att Pappan bytt en bajsblöja & gett han käk :) Skööönt, TACK VÄRLDENS BÄSTA UNGAR!! Vaknade alltså pigg & utvilad :) Just nu så sover barnen middag & deras Pappa likaså, han är inge vidare pigg, han hostar & ser blank ut på ögonen :( stackarn, hoppas han orkar äta & dricka gott ikväll på JulBordet :) Det är han värd :) Jag har passat på att småplocka lite & damsugt lite, skönt att man har både barn & en karl som INTE vaknar av att man damsuger :) Det gillar jag, för då fick ju jag lite gjort lixom, och att tippa på tå, bara föratt barnen sover, det finns inte i detta hus, då mina barn kan sova till alla oljud :) underbart!


Igår for jag, Camilla & Tommy över till T1.an, efter att jag & Pappan hade nattat barnen. Där var det party :) Very najs! Hade kul som faaan, trots att jag bara drack 2 & en halv öl, då "någon" behagade att spetsa min sista halva av den 3.e ölen med HB när jag var ute & rökte, vilket jag kände diiirekt på första klunken efter det, nästan vände sig i magen på mig, och bestämde mig då föratt hålla mig till kranvatten efter det ;) Vilket jag gjorde rätt i, medans alla som sällskapade oss igår/inatt ligger hemma & kör vita bussen i skrivande stund, så mår jag prima ballerina :) hihiiii! Fick agera MammaBulln till Pettsson igår, ovanligt att man får leka mamma till dom bröderna??!!haha! Men det gör jag så gärna, då dom betyder så sjukt mkt för allra helst min make, och för mig med :) Alla förtom Mills & jag var rätt dyngraka, men attans så kul det var! kom hem runt halv 2, & somnade sött bredvid min snarkande gubbe <3

ja, när barnen har vaknat ska vi alltså över till Svärmor, lämna en present & tigga fika:) Synd att det är så grått & trist ute, annars hade jag tatt en promenix med barnen sen. Hade tänkt höra med Susanne om hon ville bjuda på kaffe senare, men som sagt, vädret lockar inte för en promenad tyvärr :( annars så är det en alldeles lagom promenix, till salnecke :) Jobbigt när dom flyttar till hösten, för till Knivsta pallar jag inte gå, hahahahaaaa! Tur att det finns buss & tåg ;) hihi!!  Så det blir nog en innedag med barnen sen när Pappan åker, kanske baka pepparkakor, & kanske en sockerkaka, hittade ett recept på en kaka med citron, kokos & saffran,lät väl spännande?? kanske provar baka en sån, men isåfall i muffinsformar, då jag har supit bort min sockerkaksform :/ jaja, lär visa sig!

nu : mera kaffe, en cigg & lite lugn & ro!

puss&heej

-

"Sanna, Sanna, Sanna - du är billig, & bra..." ;) haha
(Bara Milla kommer fnissa åt detta hah)

hoppas



Sitter i skrivande stund med bomull i öronen!
Får ju alltid lock för öronen & hör knappt något när jag är förkyld.
Så Veronica tipsade om Renaxör, eller vad det heter. Har droppat 15 droppar i varje öra nu & täppt till med bomull som det stod att man ska göra. Om ca30-60min ska jag spola öronen med en pipgrej & kokat vattet. Ska blir spännande, funkar det, så ska jag se till att alltid ha det hemma, till nästa förkylning lixom. Uppdaterar mer om det sen!

Är ganska nyss hemkomna för en shoppingrunda i Uppsala.
Jag, Pappan & barnen mötte upp deras mormor, moster & kusin för en dejt :)
Supermysigt verkligen, och jag inser nu, att vi kanske har köpt LITE för många klappar till Saga iår ;) Ser det på alla klappar som ligger gömda i sovrummet OCH på kontot ;) haha! Men vafaan, det är bara jul en gång om året!!! David får smågrejer som 6-månadersgröt, & mat från 6 månader. Några lekskallror, bitringar, lite kex, blöjor & sånt, haha! Han uppskattar lixom det mer än leksaker & kläder, då han redan har så han klarar sig med sånt, bättre att köpa saker han ändå behöver ha! så är det!

Saga kräktes inne på en affär idag!
Sen kräktes hon precis när jag hade tagit ur henne från bilen, rätt mkt!
Men hon är pigg som en lärka, får se om det kommer mer eller inte, för då kanske det inte är pga tänderna David är kass i magen, kanske magsjuka helt enkelt :( Lär visa sig! tråkigt med sånt.

jaja, ska lägga Saga för en SEN lur nu.
Ville hålla henne vaken ett tag efter kräkan.


pussheej

bara föratt!

ärligt stulen av Emelie <3


1. Hur länge har vi känt varandra?

2. Vad är snyggast på mig?

3. Har du pussat mig?

4. Har du kramat mig?

5. Är vi lika?

6. Skulle du hoppa om jag hoppade?

7. Vill du träffa mig NU?

8. Vill du hålla min hand?

9. Är jag söt?

10. Skulle du kunna pussa mig?

11. Skulle du kunna krama mig?

12. Kopierar du så jag kan svara på din?


Fniss fniss



hihii, jag har ju LÄTT världens mest klockrena dotter ;)
Vid middagsbordet utbrister hon : PAPPA VILL HA BÄRS! haha, jäkla sötnöt.
PappaBulln fick det inspelat på mobilen, då vi bad henne upprepa det, ska kolla om man på något sätt kan lägga upp ljudet på bloggen. Så ni får höra lixom :P underbara unge <3

Ligger nerbäddad i soffan med Pappan, under hans täcke.
Mys, synd bara att han har somnat, men det gör inget, slocknar snart jag med.
Startade mest upp datorn föratt läsa svägerskans blogg, om hennes dotter som har fått nytt hjärta. Vill veta hur allt går, kollar hennes blogg sjukt många ggr per dag, föratt hålla mig & familjen uppdaterad om den Modiga, duktiga, & underbara lilla Alice <3 Och jag beundrar hennes föräldrar grymt mkt, ingen kan sätta sig in i deras sits, dom är så otroligt starka.

imorgon packar vi in hela familjen för en trip in till Uppsala.
Hämtar upp barnens mormor & åker på shoppingtur :)
ska bli mysigt som attans, och har vi tur så gör syster & hennes fina dotter oss sällskap.

nääh, skiter i det här.

nattinatti

kanske,kanske inte..



Jag undra jag, David är lite risig i kistan,  för varje liten småfis han släpper så rinner det till i brallan (blöjan) på han! Jag tror nog att det är flera tänder på G, för han är jättesnäll, gör inget väsen utav sig att han skulle ha ont, vilket man brukar kunna ha om man är magsjuk, brukar ju kunna svida till eller ömma i magen, och han visar inga såna tecken, utan är glad & nöjd, så tänder, känns mest troligt! lär visa sig, varje gång jag ska titta i munnen på han så bits han eller brister ut i skratt, haha, rätt omöjligt att se efter med andra ord! tokungen <3

Sitter här med Saga bredvid mig, David springer runt i gå-stolen, attans vilken fart han får i den alltså,  man får passa sig nu! han "skuttar" fram typ, hah! Saga har hjälpt mig att laga mat, blev köttfärssås idag, hon är så duktig & hjälpsam min lilla tös. Väntar på att pastavattnet ska koka upp, så vi kan ha i spagettin, för snart är Pappan hemma & då är det middagsdax :)

Kvällen blir lungn, leka med barnen till läggdax.
Bägge ska få sig ett bad eller en dusch oxå, får se vilket det blir.
Uppskattas av båda barnen, då dom älskar allt som har med vatten att göra.

Dax att börja planera Davids dop oxå.
Blir ett litet dop, med enbart dom närmaste & käraste.
Funderar på om man ska ha mottagning hemma efteråt, eller i kyrkstugan, hmm..
Måste ringa & kolla hur kyrkan är ledig i januari oxå, mkt med detta vettni!
jaja, nog om det!

kolla vattnet var det..


hejsvejs

Strålande dag!


HIPP HIPP HURRA, FÖR VÅRAN KEVIN IDAG!






GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA ÄLSKADE KEVIN PÅ DIN 8-ÅRSDAG!
vi älskar dig <3



Ja, hittills har dagen vart helt strålande.
Barnen var snälla & glad imorse, trots detta vardagliga morgonstressandet!
Lämnade Saga på dagis, Hon vinkade glatt adjö & gick till sin favvofröken :)
Åkte hem, David somnade, & sover fortfarande. Har hunnit gjort lite nytta. Alla husets sängkläder är i tvättmaskinen, alla golven är skurade & huset ser rätt fräscht ut om jag får säga det själv :) Jag är nöjd över mitt jobb nu på förmiddagen. Och nu sitter jag ner, i soffan, med datorn i knät! Dricker en kopp kaffe & äter en macka. Har mobilen på ljudlöst (förlåt Mia, såg sen att du hade ringt <3) just föratt kunna slappna av en stund & varva ner lite. Välbehövligt ibland.

nej, om man ska vänta in Våra Bästa År kanske?
Nackdelen med att vara MammaLedig, man har tid att fastna för skitprogram!
Gillar egentligen inte ens skiten, ändå tittar jag :/

yeah yeah!

tjiiingeliiing

OBS- KÄNSLIGA TITTARE VARNAS -OBS

VARNING VARNING, HÄR KOMMER BILD PÅ PEPPARKAKSHUSET!
och NEEJ! Det är INTE Sagas verk, utan hennes MAMMAS!!!!




Tragiskt, att man inte lyckades bättre än såhär :(

(Tomten är HomeMade av självaste PAPPABULLN, för ett x-antal år sen)


Annars så sover barnen som grisar!
Deras älskade faster KAKKA var här & åt saffranskaka & drack varm choklad med oss.
Supermysigt verkligen. Dejten med Susanne & grabbsen blev uppskjuten tvärr, men det är sånt som händer :) Har haft myspys med två (otroligt nog) supersnälla ungar hela eftermiddagen & kvällen, vilket gör mig så glad, med tanke på hur både David & Saga har varit under denna förkylning. Men nu är Saga nästan helt frisk, David snorvlar lite & hostar lite, och jag likaså, men vi är MYCKET bättre nu. Märks på allas humör verkligen :) Förhoppningsvis så är vi alla helt friska till helgen :) PappaBulln ska på Julfest med jobbet då, och ska äta & dricka gott, det är han värd. Och eventuellt om jag är piggare på fredag så ska jag iväg & pimpla lite öl hemma hos T1.an , med honom & lite annat folk :) Håller tummarna på att jag är friskt då!

Ska fixa med ännu mer tvätt nu, och plocka fram morgondagen kläder till ungarna.
Sen blir det att inta soffläge, tills PappaBulln kommer hem, så jag kan ta en dusch & sen hoppa isäng. Och om jag  har tur, så kanske jag kan få samma helkroppsmassage ikväll igen, som jag fick igår av han ;) ska smöra lite!

jaja, ta hand om varandra!

puss&hej

Bajskorv!



efterssom att jag inte har något riktigt fixa&trixa program på datorn, så blev det såhär, med hjälp av paint!
Allrummet är ju ff inte klart, bara väggen som är klar, men jag ville bara visa vad jag tror skulle vara skitsnyggt där, en liggande hylla & två golvlampor, vad tror ni? koppla bort att det är uruselt gjort, försök att tänka på hur det kommer se ut på riktigt!


Brrr, its COLD!



Joh, kallt som faan är det, "bara" 8 minus ute ;)
Och det kan jag acceptera, OM det snart faller metervis med snö TACK!

Lämnade Saga på dagis imorse, fick skjuts av svärmor, det tackar vi för :)
Kom hem, städade lite, vek tvätt, körde igång ännu en maskin med tvätt, fattar inte att det aldrig tar slut! Sen slängde jag ihop pepparkakshuset, har ALDRIG någonsin skådat ett sånt UGLY pepphus, misslyckades totalt, men what the fuck, orkar bry sig ;) Efter det har jag donat lite, och nu sitter jag ner på mitt feta arsle & äter frukost! David har sovit sen vi kom hem från dagislämningen, ska snart väcka honom, vill ju mysa med min härliga son :)

Ikväll är jag gräsänka :)
Ska nog baka pepparkakor med Saga tror jag :)
Kan nog uppskattas, plus att tiden går lite fortare ;)
Om solen skiner lika mkt när vi kommer hem från dagis så blir det till att böka på sig massor med kläder & leka ute ett tag.. Philip vill säkert göra oss sällskap (om han kan slita sig från datorn, haha)

Saga var så söt imorse, hon & Pappan köpte ju blöjor till henne igår, och då bad jag honom köpa sammalika som Thea hade sist vi träffade henne, huggies, pottytraining - med rosa prinsessor på ;) Och imrose när jag satte på henne en blöja (efterssom att vi skulle åka bil) så utrbrister hon : det är theas blöja, inte Sagas, det är Theas!!! hahaha, fatta vilket minne ungar har ;) haha! förklarade då att Saga & Thea har likadana blöjor, och efter ett tag gick hon med på det, haha! Saga saknar sin Thea <3

JUSSDE : Saga har lärt sig räkna upp til 7!!!! duktiga hon, ska träna på 8,9.10 när hon kommer hem :))) min lilla tjej, som (detta tar i att säga) börjar bli stooor!!

nääh, dansa en sväng kanske?
Med damsugaren dårå ;)


pussheej

Mätta & Belåtna


Mätta & belåtna efter att ha avnjutit korvstroganoff med ris!
PappaBulln kidnappade med sig MiniBulln, för en tur till MAXI, föratt köpa blöjor,
och sen ska dom leka med "Bobbo ala R-schakt" en stund, Sagas favvokille :)
& PappaBullns med för den delen ;) hah!

Jag & David har myst, lekt titutt & ätit mariekex.
Nu sitter han i gå-stolen, hans absoluta favorit, synd bara att musikdosan håller på att säga upp sig, just nu låter det :
MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU..

AAH, ni hajjar!

yeahyeah, ska kramas lite mer med honom nu.
puss&heej

En jäkla massa kärlek <3



David vaknade nyss, från att ha sovit sen kl 8 typ ;)
Och jag har faktiskt inte gjort någe vettigt alls under tiden han har sovit, plockade lite i koket, har druckit ett x antal koppar kaffe. Nu ligger han på golvet & leker efter lite mys med sin gamla morsa ;) Jag borde ta iur med lite tvätt, & småplocka lite, men jag känner inte att jag har nån lust faktiskt. Tänkte väl damsuga & skura golven ikväll när barnen sover, tvätta kläder & sängkläder kan jag göra imorgon medans saga är på dagis & David leker eller sover. Borde ta mig ner till ica, handla lite, men smörar nog för PappaBulln att vi åker en sväng ikväll eller på torsdagkväll & kirrar hem lite käk.  Saga har 2 blöjor kvar, men hon klarar sig 2 nätter på det, så senast torsdag iallafall, vägrar typ köpa blöjor nere på ica här hemma, för det priset borde dom skämmas att sälja blöjor! Och som sagt, Saga använder ju bara blöja nattetid, så hon klarar sig 2 nätter till. David har, men köper alltid hem så det finns ändå. Och detta blir sista gången jag köper ersättning till min lilla bebis, för om 1-2 veckor så ska han få börja med riktig välling :) Saga började när hon var 5 månader (med klartecken från bvc) och det funkade kanonbra, hoppas på detsamma med LilleMan!

Nää, nu vill min bebis nog ha lite lunch, kyckling med ris står på bebismenyn idag ;) Gröt fick han till frulle,och det återstår & se vad jag hittar i kylen för middag till honom :)

nu messade Sofie, så jag får sällskap ner till byn när Saga ska hämtas, ska passa på att handla lite oxå :) najsnajs :)


pusselull

<3



Älskade barn


Så kom ni då till oss ni älskade barn,
och grep våra hjärtan med kraft.
Med ens fick allting mera mening,
långt mer än det någonsin haft. 

Ni ler så ni strålar, er själ lyser klar, 
Ni fångar all ömhet omkring,
små fötter och fingrar, er hud och er doft
så underbart skapat allting. 

Ert liv skall vi följa och finnas för er
och dela er glädje och sorg.
När skuggorna hotar ert solsken,
så är vi er tryggade borg. 

Nu vill vi visa för vänner och släkt,
den gåva vi fått att bevara; 
Två barn att få älska och skydda från ont,
Den lyckan för stor att förklara.


MAMMA & PAPPA ÄLSKAR ER MER ÄN LIVET!
VI KOMMER FÖRALLTID ATT FINNAS VID ER SIDA.
HJÄLPA ER, STÖTTA ER,  OCH LÄRA ER.
FÖR NI, ÄR ALLT VI DRÖMT OM <3

Den allra först december :)


Jösses, vad tiden går fort, idag är det den 1.a December.
Snart blir PytteBulln 6 månader, sen är det julafton & efter det är det nyårsafton, & VIPS så vinkar vi hejdå till år 2009, och halkar rakt in i 2010 :/ shit alltså... Detta år harvekligen bjudit på blandade känslor, bra saker har hänt, och fruktansvärda saker har hänt! Men slutsatsen visar all vi lever, har lixom livet i behåll. Barnens kusin, har äntligen fått ett nytt hjärta <3 & barnens farfar repade sig trots allt <3 det har vart kämpigt, men nu står vi här, vi ska finnas för varandra, sluta ta varandra för givet, och sprida så grymt mkt kärlek & lycka omkring oss, för 2010, det ska bli VÅRAT år :)

Jahapp, har lämnat Snutteluttan på dagis.
Hon var överlycklig över att få komma dit :)
Passade på att ta ledigt åt henne under jul oxå, så från den 18/12, till den 12/1 kommer hon att vara hemma med mig & David :)) Och jag hoppas verkligen att det kan komma METERVIS med snö, så alla barnen (och vuxna) kan få ett strålande jul-lov med massor av pulkaåkning, snögubbebyggande, snöbollskrig, vattenfärgsmålning i snön,  JULMAT, julklappar, varm choklad & korvgrillning ute i snön osv.. jag LÄNGTAR! det kom faktiskt lite snöblandat regn när jag lämnade Saga, men inte så mkt mer än så..

För övrigt så har jag hostat hela natten.
Snoret forsar, öronen har jag lock för & huvudet dunkar.
Men vad gör väl det? finns andra som har det betydligt mkt sämre.


nää, slå igång en kanna kaffe.
David sover, men lär vakna snart.


pusshej