- vardagshjältar !!

Nu är jag lugn , lovar ;)
Tror situationen är något under kontroll!!


Tänkt på en sak , ganska menlös sak kanske , men det slog mig bah!!
Vi snackar vardagshjältar , och i tidningar & på tv så hyllas vanlig människor som gör något gott för andra vanliga människor , men varför nämns bara dom STORA sakerna ? Underbart att liv räddas osv , men vad hände med den "riktiga" vardagshjälten ? Som mannen på Ica igår , som hjälpte mig att få ner ett paket tassimokaffe som jag inte nådde , paketet stod högst upp , längst in , och utan varken suck eller stön , så drog mannen på sig ett leende & plockade snällt ner kaffet till mig :D utan honom hade jag lixom inte fått mitt kaffe , orka leta personal , och för övrigt så var det nästintill tomt på affären !! Sånt gör iallafall mig glad , säkerligen en skitsak för många , men enkelt är bra , och det blir genast lättare att uppskatta vardagen & dess hjältar!!

Eller vad vet jag!!
Gått hemma för länge nu tror jag ;)

Annars så är jag förkyld , hostar lungorna ur mig & snorar! Men jag överlever ;) barnen är på dagis & maken på jobbet! Min duktiga familj <3


Tänkte bädda ner mig en sväng i soffan nu!
Hejhej


- exploderar av ILSKA !!

Ja , jag är bitter !!
Fortfarande sjukskriven , uttråkad & irriterad , men det är inte syftet med detta inlägg , utan jag behöver ventilera mig!!

Igårkväll fick jag ett telefonsamtal , av en helt fantastisk person , blev jätteglad när hon ringde & vi babblade på massor , efter en stund kommer det till min vetskap att denna person & andra i vår närhet blir behandlade som SKIT!! Sakerna hon berättade fick mig att koka , ville springa ut i skogen & skrika , sparka på träd & kräkas!!

Fyfan för olyckliga människor som lever på att få andra ( oskyldiga människor ) att må dåligt!! Och jag känner mig maktlös i dagsläget , tyvärr , men förändringar ska ske , även om vi får ta saken i egna händer!

Är i chock över hur man kan behandla folk så illa , och att andra runt om bara låter det ske ...

Nu gjorde jag väldigt klart för min vän att hon är bättre än så , även om det är tufft så måste hon vänta lite , innan vi agerar!!

Min familj & mina vänner mitt allt på denna jord & känslan av att veta att mina kära mår såhär får mig att bli så arg , och jag HATAR att vara arg , det passar lixom inte mig som person :(

Men nu har bägaren runnit över & nu är det KRIG !!
SLUT!!Exploderar av ILSKA!!


Alla hjärtans dag !!

Idag är det AllaHjärtansDag , och familjen har nyligen begett sig mot dagis & jobb!!

Och här sitter jag , nerbäddad i soffan !! Har vart sjukskriven sen den 14.e januari.. Hann alltså jobba en vecka efter julledigheten..

OCH DET SUGER HÄSTKUK!!

Kanske kommer det mer updates , kanske inte !!

Byebye!!