Äntligen :D

Äntligen så fallet det vita guldet :) som vi har längtat!! Tror dock inte det kommer lägga sig på backen , då det spöregnade igår :/ men ändå lixom , ni skulle ha hört glädjetjuten hemma imorse från barnen , ojj vilken lycka med snö :D

Själv sitter jag på bussen som ska frakta mig till jobbet , är grymt seg , men taggad inför ännu en arbetsdag :)

Nu blir det rix fm i lurarna , i hopp om att inte somna på bussen ;) därav blogginlägget , haha! Nått måste hålla mig vaken !!

Fånga dagen mina vänner !


Hejhej


Måndag - check !!

Då var ännu en måndag avklarad :) ligger (läs - sitter) nerbäddad i sängen & inväntar JohnBlund !! Har en skitperiod med mina leder just nu , Helgen var HEMSK! Men kör på i den mån jag kan , och det jag kan göra nu är att sitta spikrakt i sängen med 6 kuddar som "bullar" upp mig , så jag förhoppningsvis kan få några timmars sömn inatt! Men likförbannat så tar jag mig upp på mornarna , dock så går allt vääääldigt låååååångsamt , men ändå lixom :) klarade mig genom denna arbetsdag & planerar att klara veckan ut , kommer som sagt i omgångar , så snart borde jag vara smärtbefriad snart , i nån vecka igen tills det börjar om igen !! , Har tid hos sjukgymnasten i veckan igen , får se vad vi hittar på ... Usch vilket gnäll !! Men det är ju sånt dom flesta vill läsa så ;)

Men nu är det slutgnällt ;)
Ville mest bara säga , fiiifaan vad grymma vi är brudar :) vilket superteam , tack föratt ni förgyller mina arbetsdagar , ni är bäst!! Känns verkligen som att vi ligger på topp nu :) hejja oss !!

Annars så rullar allt på kanon ( bortsett från smärtan i lederna ) så kan jag nog inte begära mer än såhär , jag omringas av så sjukt fina vänner , ärliga & rakryggade , fantastiska , & bäst helt enkelt :) och mina barn ska vi inte ens snacka om ;) vilka fantastiska ungar , ni kommer att gå SJUKT långt , mina älskade skatter <3 och trots att David : är inne i en ganska så tuff period , så tror jag att vi handskas ganska så bra med honom , typ ! Allt är övergående , man får se det så , älskade trotsåldern !!


Nu ska jag försöka få nån timmes sömn , innan klockan ringer igen!!Hejhej


Måndag igen :)

Då var det måndag igen! Sitter vid köksbordet & hinkar kaffe , ska snart bege mig mot jobbet!

Godmorgon!


Nov. 19, 2012


MAGSJUKA!!

Ja , magsjukan har hittat hit igen , denna gång har det hittills bara drabbat Saga , som kräks :( hon får inte behålla något & ligger nerbäddad på en madrass på vardagsrumsgolvet ( hennes önskan är min lag ) lillstumpan !! Pappan blir hemma & vabbar imorgon. Sen får vi se , då han inte kan vabba resten av veckan , känns inge vidare , men så är livet som småbarnsförälder ! Har ringt & berättat för dom vi umgåtts med i helgen , tycker sånt att schysst , hade själv uppskattat en varning om det var vice versa .. Nu återstår att ringa dagis & tala in på telesvararen!
Haregött!


Ett sista farväl ..

Igår var det dags att ta ett sista farväl ... Begravningen var otroligt vacker , stillsam & tårarna flödade i hela kyrkan , inte ett öga torrt , ett tecken på hur älskad du är , min fina morfar <3 saknaden är obeskrivlig , jag är otroligt tacksam för all kärlek & alla skratt du gett oss , alla minnen , alla fina ord , tack för allt !! Äntligen får du vila i frid , äntligen är din smärta över <3


Tar en dag i taget , dagarna går fort , jobbar i vanlig ordning , försöker vara en bra mamma & en bra fru , om jag är nån vidare bra vän förtillfället vette tusan , men jag gör så gott jag kan!! Ibland måste man sätta sig själv före andra , och jag tror att min tid för det är nu ...

Vi har fått tillökning i familjen , en liten Stella , som är dräktig & förväntas få sina ungar om några veckor , en riktigt mysig & snäll katt , barnen avgudar henne & hon dom!!

Idag fick maken hämta hem en risig gosse från dagis , han är Inge vidare piggelin , feber , huvudverk , äter inte , pratar inte , bara "är" lixom ... Mammas bebis <3

Ligger nerbäddad i sängen , och Längtar efter snö nu , riktigt mkt ... Vill ha en riktig vinter iår , med massa pulkaåkning , korvgrillning , snöbollskrig , skulle sitta fint faktiskt :)


Nu lär jag sova , arbeta 2 dagar till , sen tar jag helg , & umgås med världens finaste familj <3
Godnatt


Farsdag & maskerad för lillstumpan :)