- Like a shining star <3


Jag lever ;)


Har vart lite dåligt uppdatering de senaste dagarna, i know ;)
Men livet är sig likt, vi jobbar, barnen går på dagis, livet leker !!
Vi har fixat barnens sandlåda, köpt ny sand, köpt nya kläder till barnen, lite även till mig, unnade mig även en rosa ipod, som passar utmärkt med tanke på hur mkt jag är på språng, & blir taggad av musiken. burn burn burn ;) Nährå, men känns skönt att ha kommit igång att motionera lite & se resultat :) me like.

Idag lämnade jag barnen på dagis, sen for jag iväg & jobbade några timmar (nya jobbet), tiden bara flög iväg, & vi fick mkt gjort, duktiga vi är !!  Sen hämtade jag barnen på dagis, & vi var ute ända till kl 18.30 & lekte i barnens lekpark, vi åt pizza som Pappan dumpade av till oss (han jobbar över idag) & sen goffade vi glass, allt ute på altan, så sjukt mysigt. Jag har nyligen lagt barnen, då dom fick vara uppe lite längre idag, för deras mamma var kramsugen :D 

Har hunnit ringa några viktiga samtal idag, & fixat lite.
Imorgon jobbar jag på "Restaurangen", & på fredag på "nya jobbet"..
Med lite tur så blir nästa månad (nästan) lika fiiin som denna, klirrklirr ;P 
Vi har till & med kunna lagt undan pengar denna månad, det var flera månader sen sist vi kunde göra det, nu tack vare Pappans slutlön från BraBil !! Men jag är lycklig utan pengar oxå, inte alla som har samma tur som mig, att kunna leva på kärleken runtomkring, när pengarna är slut !! Men är man inte van att ha pengar till övers, så myser man gärna lite extra de fåtal ggr man har det.

Nästa vecka blir kämpig för kidsen, jag jobbar 8.00-16.30 heeela veckan (på restaurangen), & det innebär att barnen går från öppning till stängning då (6.30-18.30) :/ Men det kirrar dom lätt, mina barn är ju bäst :) Pappan kommer att lämna & hämta hela veckan, bästa han <3


nu ska jag stänga ner datorn för idag & inta soffläge :)




tjingeliiing


goddagens :)

ännu en fin dag, med strålande solsken och massa mys på schemat !! Jag gillart !! fredagen var kanon, Påskkalaset var jättelyckat, barnen lekte i massor och hade verkligen en strålande stund. Även fredagskvällen blev fin, trots att jag åt alldeles för mkt, och var trött som ett as , men med fina människor, massa skratt och mys blev kvällen bra :) tack alla för en lyckad fredag. Igår bestod dagen av massa utelek, påskmiddag, en tripp till ikea och maxi och ännu mera lek.Pappan flyttade barnens lekställning oxå, så nu har barnen sin lekpark utanför altanen på stora gräsplätten så deras mamma alltid kan ha full koll :) Kvällen avslutades i makens knä, med massa gott och en film <3 idag ska vi åka och storhandla mat. Inte en dag försent :) sen ska jag nog göra grillspett och tända grillen. Skulle ju vara förjävla gott :) ska ta vara på denna idag, imorgon ska jag jobba igen, jösses vad vår ledighet har gått fort, men så är det ju :) nu ska vi äta frukost här hemma, sen gå ut och leka :) puss

- det är ingen vaaanlig dag, för det är :


MARIA´S FÖDELSEDAG, hurra !! hurra !! hurra !! ♥









Godmorgon mina vänner !!

Hela familjen är nyduschade, & vi ska snart packa in oss & bege oss till Maxi en sväng.
Kika lite, & handla lite skit, som fårfärg osv ....


I eftermiddag ska vi iväg på Påsk-Kalas i Hamra, hos barnens kusiner :)
Det ser barnen fram emot massor, lek & mys :)

Kl 19 Ska jag vara inne i Uppsala, för då har jag & brudarna bokat bord på restaurang, då ska vi goffa god mat & sen bege oss hem till födelsedagsbarnet föratt fira henne där :) Kommer bli askul :) har laddat upp glasförådet ;)



nu ska jag hinka lite kaffe, innan vi ska dra.



hejhej

- Vilken häääärlig daaag ...



Nyss inkommen efter utelek med Saga, Svägerskan & sötaste brorssonen Adam :)
David ligger inne & sover en väääääldigt sen lur, då han inte ville sova som vanligt idag :/

Men ska snart väcka honom, Vi ska få lekbesök av Emmelie & huligaanligan ;) Mysigt värre.
Sen kommer Pappan hem med Pizzamiddag, & glassen som han har lovat barnen såklart, fyfasiken vad livet är underbart !!

& hela mitt hus doftar massa gott efter att torktumlaren har gått & spridit massa god sköljmedelsdoft efter sig :) Sån gillar jag, det luktar så rent & fräscht i huset :)

påtal om rent & fräscht så ska huset få sig en omgång ikväll, ska damsuga & skura när barnen har somnat, sen ska jag & Pappan har myskväll delux <3

Världens bästa Pappa/Make var så rar & åkte till glasbanken till mig, så jag slapp det idag, måste ju ha massa gottig dricka till morgondagen. Vi ska ut & käka på restaurang, fira finaste, sen blir det hemmafest hos henne :) Kommer bli en supermysig kväll, & om ingen snäll jävel erbjuder sig som chaufför så sover jag kvar där, annars åker jag hem ;) Blir bra vilket som, har ju mitt alldeles egna nattlinne hos henne så ;) hahaaa ...

& jag fortsätter min kanonbraiga metod, att se förbi det onda, strunta i allt som gör mig ledsen & upprörd, & fokuserar på allt det underbara runtomkring, & vet ni ? det FUNKAR, jag mår så sjukt jävla bra, ser fram emot varje dag, & älskar varje sekund. Tänk, vad en bra inställning kan göra mycket här i livet :) jag är stolt över mig själv, & tacksam över mina underbara vänner/familj som alltid finns för mig, de gången jag vill gå under jorden...















puss & kraaam




- rubrik ?



Alltid lika tråkigt att försöka komma på en bra rubrik tycker jag !!

Imorse klev vi inte upp ur sängen förrens vid 6.30 :)
Känner mig så sjukt utvilad & taggad inför dagen, trots att vi inte har några speciella planer.

Diskuterade med Pappan igår, & eventuellt så ska jag & barnen möta upp honom nere i byn i eftermiddag, när han är påväg hem från jobbet, köpa med oss glass & sätta oss nere vid ån & mysa :) Jag & barnen tar oss en promenad ner då, i det fina vädret. Om vi inte skulle känna för det sen, så skulle Pappan köpa med sig glass hem, så ska vi sätta oss hemma på gräsmattan & mysa istället, vilket som duger för mig :)

Nu är hela familjen Bulln lediga fram tills på måndag tillsammans :)
Jag jobbar på måndag, men är hemma skapligt & kan mysa gärnet med mina älsklingar.
På lördag ska vi på PåskMiddag, nice, & skönt att slippa laga mat ;)

Ska snart lägga David för hans lur, sen ska jag & Saga göra lite påskkort, som vi kan dela ut när vi ska ut & tigga godis i eftermiddag (grannar:ni har väl laddat med godis till kidsen?, haha)

är mätt som ett as, inte varje dag man äter baguette till frukost, med pesto, fetaost, soltorkade tomater & skinka, satt som en smäck kan jag lova :) fyyyfaaan vad gott.


Är btw jättenöjd med min nya tunika jag köpte igår, den ska jag garanterat ha på mig på fredag, efter Påsk-kalaset, då jag ska iväg på fest ;)



ja, dax att köra igång en maskin tvätt oxå, sen natta Lillsnorre.




hejsvejs

- Låååång dag, & fotbad !!


Sitter i skrivande stund i ett fotbad, inte pga att jag verkligen var sugen på det, utan mest föratt försöka få ut en glasbit, som jag fått på tån :/ Kraschade en tallrik på en glasbricka, & VIPS så var det glas överallt :( Sanerade & upptäckte sen blod, mitt blod som tur var, & inte från nått av barnen. men nu verkar det somm att glasbiten sitter kvar, så jag försöker "mjuka upp" lite, & se om den glider ur, annars försöker jag pilla imorgon ;) Intresseklubben antecknar ;P

Jag har nyligen lagt in de räkningar som har kommit änsålänge, för dragning inför morgondagen, skönt att ha de gjort, sen bara att vänta in resten av räckningarna & handla mat, & har man tur kanske det blir nån slant över :) eller ?! ... aja, räkningar, mat & blöjor är huvudsaken, för vår del iallafall !!

Efter middagen gick jag & barnen över till deras farföräldrar.
Fick kaffe, & trevligt sällskap av dom & barnens farbror Andreas.
Sen gick vi hem, bytte om, & hoppade isäng, bägge barnen somnade utan protest (SKÖNT)...

Så nu klurar jag på morgondagen, meningen var ju Maxi, & Påskäggsjakt med barnen, syster & hennes dotter, men med tanke på hur SJUKT mkt folk det var där idag, då det var barnbidrag, så vill jag knappt tänka tanken på hur mkt det kommer vara imorgon, då det är lön :/ Tror vi blir hemma, spökar ut oss & knackar på våra 3 närmaste grannar & tigger godis när Pappan kommit hem. Känns ganska lagom, så om det är någon som vill komma & kramas med en liten påskkärring, & en liten påskgubbe imorgon, så är ni välkomna :) jag har massor med godis att bjuda på ;)








god afton !!

- Goooooodiiiiiiis !!



Japps, nu är vi hemma från maxi igen efter en date med barnens Mormor, Farmor, Moster & Kusin Karla :) Men helvete vad med folk, & jag ville ju inte sticka ut från mängden, så jag var tvungen att köpa med mig 3 kg godis hem ;) Inte bra, jag vet, men fortsätter jag träna hemma, röra på mig och det jag gör i nuläget, så skadar det inte, & jag ska ju lixom inte äta allt själv.. eller ? ! ;) haha .... Unnade faktiskt mig själv en tunika idag, en söt gammelrosa (rutig) fick den för 129kr, jo ja tackar jag :) Min mor köpte en likadan ;P Söta vi kommer bli när vi matchar !!

Nu är vi som sagt hemma igen, har försett barnen med varsina små skålar med godis, satt på en film & så. Dom småmyser i soffan, medans jag får hinka lite kaffe. Bara en tidsfråga innan det blir fight, men jag njuter i nuläget .

Pappan jobbar över idag, så jag köpte faktiskt hem en pizza, som bara är att köra in i ugnen sen, som jag & barnen ska äta till middag, & en feeeeet baguette till Pappan i huset, som han ska få ha på massa smaskigt på & ha med sig som lunch imorgon.

Ikväll ska jag lägga in alla räkningar, så jag har det gjort, sen ska jag ringa & försöka planera in fredagskvällen med kvinnan som fyller åååår då !! Hoppas på det bästa, vill ju fira damen ;) (inga undanflykter nu vaaah, haha)

ska rota lite i en av 2 påsar med godis nu ;)






heeeerrrrååååå !!


& GRATTIS min vän, är så glad för din skull :)))

- Tjingeliiing



Gårdagen :

Kan nog inte beskrivas med något annat ord än - Fantastisk !!
Vi for ner till Kyrkis (öppnaförskolan), för åt vi mellis, gjorde påskpyssel, lekte, fikade tårta, gick på påskäggsjakt & massa mer. Barnen hade så otroligt kul, & vi mammor med. Riktigt avslappnande att låta barnen leka , dricka kaffe & leka med dom.

När vi kom hem så var vi så fullproppade i magen, att nyponsoppa & smörgåsar fick bli barnens middag. Vid halv sju lämnade jag boet, & Pappan fick sköta nattningen, medans jag for till Peters grav. & jag skäms lite, jag skrev häromdagen att det igår (19.e) var Peters begravningsdag, & att häromdagen (17.e) var hans födelsedag, men IKKE, jag blandade ihop (mitt minne?) Begravningsdagen var den 17e, & hans födelsedag igår. Lämnade en blomma, pratade lite & rös i kroppen.

Kom hem, åt god mackor med maken, pratade, tiittade på tv & bara mös.
Finner inga ord, för hur mycket jag älskar min make.. min bästa vän.

Idag : Dagen började strax efter kl 6, helt ok tid om ni frågar mig :)
Inge bajskalas, då jag var snabb imorse igen. Har hunnit dricka 4 koppar java, myst med barnen, fått på dom kläder, & bäddat alla sängar. Nu sitter barnen i soffan & äter frukost. Vid lunchtid ska vi åka till Ica Maxi & leta kepsar till kidsen, & möta upp barnens Farmor :) Handla lite käk, & bara strosa runt (får bannemig ikke glömma bajspapper)...

Ute regnar det tittsomtätt.
Måste erkänna att jag finner det lite mysigt, trots att väderomslag inte ligger på min 10 topplista.
Tur att det finns paraply & regnskydd till vagnen ifall himlen öppnar sig sen när vi väntar på bussen ;)
lite vatten har ioförsig aldrig skadat :) & solen leker titutleken ser jag, försöker, kommer fram lite, & försvinner ;)


nu ska jag fylla på koppen & gå ut på altan & ta mig en rök.



pussheej

- Kom på en sak ...



Innebörden av högtider ändras verkligen när man får barn !!
Förr kunde jag inte bry mig mindre om tex Påsken, bortsätt från godissfrosseriet, men nu tar jag högtiderna på fullaste allvar :/ Man vill ju att barnen ska få vara med från start, att dom lär sig & förstår. Det är ju så kul att få klä ut barnen, sminka dom & skämma bort dom vid såna här tillfällen :) & dom ÄLSKAR det !! Mina fina älskade ungar <3


 


- GladPåsk

PÅSKEN 2011



PÅSKEN 2010






SÖTASTE EVER <3

kommer bilder på en liten påskgubbe sen, när han har vaknat & blitt sminkad ;)

älskade, älskade barn <3

http://www.youtube.com/watch?v=aq5-O67UZ_g




















- I väntan på kaffet ...

Så slänger jag in ett inlägg.

Imorse var jag snabbare än blixten ;)
Hörde David börja snacka när Pappans klocka ringde, då hoppade jag upp ur sängen & klev in till honom, han stod & tog av sig pyjamasbyxorna, men jag HANN, han stog & sket i denna stund, väntade tills han blev klar, böt blöja, gav han en flarra välling, gjorde mig smått iordning & sen ville han komma upp igen :) Jippi. så skönt att slippa sanera skit det första man gör lixom. Hade dock klätt på han massor innan vi la han igår, kalsonger, body, badbyxor, & pyjamasbyxor, bara föratt han inte skulle komma ur kläderna själv, ni hör ju ;) Glömde ju att ställa in en potta, men det får bli kvällens göra.

Just nu ligger barnen nerbäddade i soffan framför Bolibumpa, & myser.
Jag väntar på att mitt kaffe ska blir klart, vilket det är om nån minut.

I eftermiddag ska jag & barnen till ÖppnaFörskolan, på PåskFest :)
Vi ska klä oss till påskkärringar (barnen alltså), pyssla, fika & leka massor.
Tror verkligen att barnen kommer att älska det, myyyys :)



nu är kaffet klaaaart :)




pussheej

- Utelek & massa mys <3



Jag & barnen har spenderat ca 4 timmar ute & lekt.
Vi har gungat, åkt ruschkana, sparkat boll, fikat, blåst såpbubblor, plockat blommor & massa massa mer. Solen värmer som satan, sjukt vart ute, men vi klär inte av oss mer än onödigt, för vi har en tendens att bli sjuka då ;) Men maj-månad, så är det "lagligt" att börja lätta på vårjackor & mössor, april-månad är en riktig lurerimånad :) Hursomhelst så kom vi in för en liten stund sen, Har kört in kyckling i ugnen som snart är klar, har börjar koka vatten till riset & gjort en smarrig pepparsås, jag gillart :)

Har lovat kidsen att vi ska gå ut igen efter middagen, då dom ville gunga med sin far <3






dax att fortsätta matlagningen!!







puss&kram

- Älskade VÅÅÅÅR :)



Men jösses, vilket fantastiskt väder, synd att David själv la sig i sin säng & somnade för sin lur, annars hade jag nattat honom i vagnen så vi hade kunnat vara ute redan nu :) Men när han vaknar går vi ut, har hunnit städa & tvättat, så det är avklarat iallafall.

Fick väl kanske inte världens bästa start på dagen, då David ropade vid 6, jag gick in till hans rum, & möter ännu en gång ungen NAKEN, blöjan & pyjamasen låg fint på sängen, på golvet gåg det flera högar med BAJS, & en kisspöl :/ bara att duscha ungen, som hade bajs överallt, skura golvet, sanera leksaker & skrubba hans nytapetserade vägg.. Tråkigt värre. Jag fattar ju att han inte gillar att bajsa i blöja, & vet att han föredrar att vara utan blöja, men han är inte redo att vara blöjfri, & jag vet inte vad jag ska göra ? Han går på pottan flera ggr per dag & ibland kommer det, & ibland inte. Jag har provat två sorters blöjor, snibb & up and go, helpyjamas, kalsoner, & så, men han får av sig allt, & blöjor. Fick tipset att ställa in en potta, det ska jag göra ikväll, & förklara att där ska han kissa/bajsa om han inte tänker görat i blöjan. Fick tipset att lida in ungen i silvertejp ;) haha, då skulle han iallfall inte få av sig kläderna, men kanske inte det snällaste att göra, så det hoppar jag över, haha. Ja, inge vidare kul att sanera unge & rum varje morgon,  har hänt 3 ggr hemma nu & i helgen hos mina föräldrar (dock enbart naken, ingen olycka)...

Lämnar bajsämnet nu & fokuserar på annat ;P
David sover som sagt & Saga sitter här & dricker thé.
Vi ska ut & fånga dagen såfort han vaknar, & mysa i solen.





pussheej

- Tänk om man vore ekonomiskt oberoende ...


JAAA, Tänk om man vore ekonomiskt oberoende ...
Då hade jag genast klickat hem dessa fina grejor, på momangen...



Skrivbord & stol
soffa


soffa

lampa





Ja, som de flesta vet så går ju Sagas rum nästan HELT i HelloKitty, och Davids nästan HELT i Blixten MacQueen :) Döhäftigt verkligen, speciellt nu när Davids rum är klart, tapeter, & bård sitter på plats, vi ska bara köpa lister, sen är det komplett, men möblerna skulle jag kunna döda för :)

Idag kom barnen hem efter att ha sovit hos mormor & morfar under natten.
Vi fick massor gjort hemma, & unnade oss därav lite partaj på Lördagseftermiddagen/kvällen.
Dock avslutades festen kl 21.15, då jag hittade min make sovandes ute på barnens ruschkana :/ (haha)
Fick hjälp att natta honom, sen kastades våra grannar hem , vi hade sjukt kul innan Maken behagade att somna, hihii (TACK TILL ER FÖR HEL-LYCKAD KVÄLL) ..

Har hunnit röja både invändigt & utvändigt idag i det fina vädret, har vart på husvisning & myst med mina syskon & deras familjer :) behöver jag nämna att JAG ÄLSKAR LIVET ? ;)

Har jobbar massvis nu & jag älskar det.
Mår sjukt bra, & trots att det finns folk därute som tydligen stör sig på min lycka, så bryr jag mig fortfarande bara om min egna lycka :) Visst är det fantastiskt, att hitta inspirationen att inte bry sig :D  

Nu är jag & barnen ledig , vi har påsklov fram tills NÄSTA måndag, då jag jobbar, & barnen börjar nästa tisdag igen på dagis. Vi har massa mys inplanerat, mammas älskade sötungar.




Nu ska jag & maken dricka lite thé i soffan & vänta på JohnBlund.



sweet dreams <3 

- dagis, jobb & björkris-stöld ;)



Alltså, jag är så sjukt nöjd med min vardag så det finns inte.
Från att ha kramper, ångest & må skit dagligen, till att ÄNTLIGEN få till den sista pusselbiten i mitt liv. Jag älskar att kliva upp på morgonen, klä på & fixa mina små hjärtan, lämna dom på dagis & sen åka vidare föratt jobba, hämta barnen, hem, laga middag, mysa & ta igen massa tid.  Det är ju så som livet ska se ut, & nu är jag DÄR. Äntligen, & FYFAN, vad jag är värd detta.

Tog en skogs-promenix med svägerskan nu ikväll, råkade stjäla lite björkris, som jag har smyckat & ställt utanför huset ;) mkt mysigt blev det..

Nästa vecka har jag bestämt att barnen har påsklov hela veckan :)
Jag har ingen jobb inbokat på den veckan, pga lov osv, så jag stämplar den veckan.
Barnen har anpassat sig så sjukt bra, nu när vi jobbar massa, så jag har planerat in aktiviteter för oss, & dom blir alltså långlediga. 4 hela dagar får vi hela familjen tillsammans, fre-lör-sön-mån :)

Måndag : Hemma, påskpyssla, mysa.
Tisdag : ÖppnaFörskolan har påskfest, we will be there.
även en trip till Peter, då det är 2 år sen han begravdes då...<3
Onsdag : Ev date med MammaCirkus ?! annars hemma, leka, mysa.
Torsdag : klä ut oss, & åka till stan föratt tigga påskägg ;)
Fre-lör-sön-mån : Pappan hemma = Familjemys

Veckan efter det tutar & kör vi på med massvis av jobb igen ;)



nu ska jag bädda ner mig i soffan med min älskade fina make, fyfan, vad han är bra <3
sen ska vi natta oss, & ladda inför morgondagens dagis & jobbrutiner.




pussheej

bloggar från sängen !!

ligger nerbäddad efter en fullspäckad dag. Imorgon är det dags igen, dagis och jobb, så ser hela veckan ut som sagt och jag är nöjd !! På kvällen efter middagen idag så begav jag och barnen oss till barnens farföräldrar föratt åter igen fira farfar. Det bjöds på kaffe och bullar, satt fint efter maten. Hade trevligt sällskap av barnens fastrar, farbröder och såklart farmor och farfar :) barnen lekte massor i det fina vädret, medans vi vuxna satt på altan och tittade på och fikade. supermysigt. Och vilka vårkänslor som börjar blomma då, det är helt fantastisk, vad lite sol och plusgrader kan åstakomma :) nu är det dags att knoppa så man orkar upp med tuppen imorgon. Puss på er

- snuskigt nöjd ;)



Jaa, jag är då snuskigt nöjd med dagen :)

-Massa mys med familjen,
-kalas för svärfar som fyller år imorgon
-barnen har badat i baljan,
-nattade våra älsklingar 
-& sen blev det en dusch för min del,
-så har dagen sett ut.


Har även hunnit tvätta upp hela familjens vårytterkläder :)
Nu är det våååååår, and i love it !! Jag & barnen promenerade runt på gården igår & på baksidan av huset, längst vår slänt hittade vi BLÅSIPPOR , som vi plockade :) Hade butterflyes i hela magen <3

& nästa helg ska eventuellt barnen till sin mormor & morfar, för då ska vi tapetsera om Davids rum, hans tapeter har kommit hem :D & dom är så gudomligt söta, han kommer att älskat ;) Vi måste bara hitta någon som är sugen på att hjälpa oss att tapetsera.




nu ska jag mysa ner mig i soffan & ladda inför en hel jobbvecka !!



puss på er

- Jag älskar livet !!



Härligt väder, härliga ungar & en härlig karl ♥
Sånt gillar vi skarpt, visst ?!

Idag ska Svärfar firas, som fyller år imorgon.
Blir tacobuffé, hääärligt, ska blir gött som attans.

Maken är ute & pular med traktorn, David sover middag, medans jag & Saga har pysslat massor, & kirrat present till farfar, Saga är supernöjd, & bara längtar efter att få lämna över paketet, hon är så söt, mamma lilla charmtroll !! Jag tror att farfar kommer bli jätteglad över paketen som Saga har fixat, David är såklart oxå med på ett hörn, men hann inte så mkt innan han vart övertrött & behövdes läggas.

Efter kalaset blir det hemåt, & börja ladda inför 5 dagars jobb.
Känns ovant som fasiken, men SKÖNT, trots att kroppen inte är van vid att jobba så intensivt. Men lönen denna månad, & månaden därpå blir ju ganska annorlunda om man jämnför vad jag är van vid. Skönt att äntligen kunna få LEVA igen. Får ju eventuellt min ersättning från försäkringskassan denna månad oxå om jag har tur. Lönen från Kommun får jag ju nästa månad, men lön från Restaurangen & fsk duger bra sålänge ;)


nu ska jag vrida på musiken, vattna mina blommor, sopa lite på altan & så, i väntan på att lilleman vaknar, & vi ska börja göra oss klara för kalas :)





pussheej

- duktig idiot ;)



Jajjamensan, duktig idiot = jag !!
Har faktiskt tagit mig i kragen & putsat alla fönster :)
Dock bara invändigt, då det blåser massvis ute, känns onödigt när det blåser runt sand, skit & grus lixom, tar det en vidstilla dag :) Är nöjd iallafall.

Pappan & Saga gick ut föratt försöka få inång & flytta en traktor som står utanför på gården, & David sover middag, så jag funderar på om jag ska knäskura badrummet ? Skulle verkligen behövas, men hur kul är det då ? Men om jag drar på musiken till max & bara kör, så går det ;) jaa, jag gört !!




Väntar in fina Familjen Annorlunda oxå ;)
Mys med lek, middag & massa snicksnack :D
jag älskart !!




pusspåer

- GodMorgon !!



Sitter och njuter av mitt morgonkaffe, medans barnen myser i soffan, & Pappan har sovmorgon !!

Jobbat hela veckan som vart, och det har känts kanonbra.
& jag jobbar hela veckan som kommer, ingen rast, ingen ro ;)
Så denna helg går ut på att ladda inför veckans jobb :)

Igår när jag kom hem från jobbet så stod middagen på bordet, Pappan & Saga hade lagat korv & makaroner, duktiga dom !! Pappan slutade vid 2 igår, & hämtade barnen på dagis efter det, så himla skönt, att slippa hämtningen när man jobbar till 16.30, & bara vill hem lixom :) Hann med massa mys med hela familjen, Pappan & jag drack nån öl på kvällen & glodde på tv, nerkrypna i soffan !! ett bra avslut, på en lång dag.

Idag ska vi göra så lite som möjligt.
Ska väl småpyssla ute & inne, som vanligt.
Busa med barnen & laga någon god middag.
alldeles lagom, & sen avslutar vi med lördagsmys.

Är tyvärr i lite tvist med förskolan, men jag hoppas på positiva besked på måndag när jag lämnar barnen på dagis. annars tar vi det vidare, vilket vi hoppas på att slippa såklart.

Annars svävar jag på moln, det är såhär det ska vara.
jag är lycklig, & njuter av livet.




puss på er

dax att sova :)

god kväll alla sötnosar. ↲Ligger nerbäddad i sängen efter en hård arbetsdag !! Började dagen kl 4.45 imorse, då klockan ringde. Upp efter en stunds snoozande, och började göra mig iordning i väntan på att kaffet skulle bli klart !! Drack mitt kaffe och vips så vaknade David :) pussades lite med honom och klädde sen på honom. Efter det smög vi in och väckte Pappan, som sov så sött tills David började leverera sina blöta pussar och och snackade igång sin far som då klev upp han med !! När Pappan åkte till jobbet så stod jag och David länge vid fönstret och vinkade hejdå, innan Pappan äntligen fick åka, haha. Mysigt !! Halv sju gick jag ut till bussen, då kom barnens farmor och passade barnen, tills det var dags att lämna dom på dagis. Väl vid busshållsplatsen så stod jag max 5min, så stannade en bil och erbjöd mig skjuts, och självklart åkte jag med, för i bilen satt min Svägerska ;) fick skjuts till ackis där hon jobbar och tog sen en rask promenad till jobbet därifrån !! Eller tog jag bussen?! Väl på jobbet fick jag vänta 30min på att bli insläppt, men det var helt ok väder och jag hade en teledate med min fina vän, så det var inge synd om mig !! Sen jobbade jag från kl 8, till strax efter kl 16. Det var fullt ös, medvetslös, jag gillart. En kanondag helt enkelt med mina fina arbetskamrater :) efter jobbet åkte jag hem, solen sken, fåglarna kvittrade och humöret var på topp. Hämtade mina älskade barn och spenderade sen kvällen i soffan med dom tills klockan blev sju och läggdags :) efter det har jag inte gjort någon nytta alls. Utan jag ska nu ladda med sömn inför morgondagen, då jag jobbar samma tider, på samma restaurang :) livet är bra härligt hörrni :) tack och godnatt på er !!

- Nöjd, Nöjd, Nöjd !!


Jaa, jag är så nöjd med min vardag !!

Idag har jag jobbat, på nya jobbet, & det gick strålande fint, trivs som fisken i vattnet !!
Lämnade barnen på dagis 8.30, & hämtade dom vid 15, det är perfekta tider det ;)

& det går snabbt i vändningarna, vips, så ska jag jobba ons-tors-fred på Restaurangen, mellan kl 8-16, det gillar vi skarpt :)

Tänk, att gå från arbetssökande, till att ha 2 deltidsjobb, som i princip fyller ut massa tid i det hela. Jobbar ju nu 2-3 dagar i veckan som Personlig assistent, & minst en gång i veckan (ofta mer) på Restaurangen, som denna vecka, jobbar 4 dagar sammanlagt, helt ok ;)  Jag har absolut inget negativt att säga, jag trivs på bägge ställen, få mkt variation i mina arbeten & barnen boar in sig på dagis.

Förstår ni NU att jag är så glad & har vart det på senaste ? Har fått frågan av fleeera personer om jag går på Lycko-Piller, eller om jag har blitt religiös (stavning?!) ;) haha, & svar : NEJ, inget av dom !! Ledsen, men jag har valt att bara se framåt, & att bara fokusera på allt det positiva i livet & att inte låta det negativa runtom, trycka ner mig. Jag ser mellan fingrarna på saker som en gång har sårat & upprört, & tar vara på all den fina energi mig familj & vänner ger istället. Jag är GLAD, låt mig vara det !! Jag MÅR BRA, låt mig göra det !! Jag älskar livet, ta det inte ifrån mig !!


& till Pappan & hans nya arbete : HAN TRIVS SOM FAN :) jag blev så glad när han kom hem igår, visade upp sig i sina nya kläder, berättade om sina nya arbetskamrater, & när har avslutade med att : det här kommer bli bra, jättebra, med ett leende på läpparna :) me so happy <3 jag älskar dig, jag älskar OSS !!



nu ska jag kolla till middagen , idag blir det : kyckling,  ris & currysås ;)




tjingeliiiing

- this is life <3



Har precis nattat min minsting till gris.
Tror nämligen att min svägerska har somnat om ;)
Så vi får nog ta promenaden senare, eller en annan dag !!
Inge kul att promenera utan vuxensällskap ju ;)

Älskar det faktum att man ser dag för dag hur våren närmar sig.
Det är inte mkt snö kvar alls nu, ju mer regn & blåst, desto mindre snö & desto snabbare närmar vi oss våren & dess härligheter. Jag gillart, massor massor massor :) Längtar verkligen tills barnen kan leka ute i vårjackor & gympaskor. Inte långt kvar nu !!

ååh, jag hoppas det går bra för Daniel idag, men det VET jag att det gör.
Vem kan inte gilla honom lixom ;) Jag är så himla stolt över min älskling.

Ska rota i frysen efter något passande till middagen ikväll.
& försöka komma ut en sväng med kidsen, så dom får lite frisk luft senare.
men det jag ska göra nu är nog att krypa ner i soffan med Prinsessan, kolla på PippiLångstrump & mysa i massor. Känns lite lagom ;)





tjingeliiing


- Sweet child of mine <3



Klockan är över 8 & dom har inte ringt från jobbet, tror inte dom gör det idag heller, jag jobbar imorgon iallafall, fast på mitt nya jobb :) Ska ringa & tigga lite timmar på Restaurangen sen oxå, men dom ringer säkerligen i veckan ;) Att jobba en enda dag på en hel vecka, känns lite tråkigt, vill jobba meeeer, meeeer, meeer :)

Vid lunch ska jag & barnen eventuellt ta en promenix med svägerskan & barnens kusin :)
Lär visa sig vilket håll vi går åt, men att röra på fläsket känns sååå rätt idag :) Skulle ju behöva posta ett brev till försäkringskassan, men har dock inge kuvert, bara frimärken :/ Måste postas idag, om jag eventuellt ska hinna få min ersättning till slutet av månaden, skulle ju verkligen behövas, man vill ju göra rätt för sig. Men med min tur så har jag säkerligen fyllt i pappret fel på något sätt, & det dröjer 2 år innan jag få ut dom pengarna !! ;)

& påtal om pengar så så jag tillbax på skatten = WOW, flera tusen :)
men jag ropar inte hej ännu, kan bli så att Pappan får betala tillbax, & då ryker ju dom slantarna direkt, men håller tummarna på att det isåfall går jämt ut iallafall !! Kan hans jäkla dek komma snaaart så vi vet lixom !!

nu blir det massa mys <3





puss puss

ingen vanlig måndag !! :)

god morgon alla !! Ligger i sängen, vaknade nyss av att jag hörde sonen , kikade in och han sitter och leker. Då får han göra det en stund tills han säger till att han vill komma :) idag är det måndag, men ingen vanlig måndag, utan Pappans allra första dag på nya jobbet !! Jag är Så exalterad för hans skull, och nervös, det är inte lätt att komma helt ny, till ett helt nytt ställe lixom. Men det kommer att gå bra som tusan , ser verkligen fram emot ikväll, att höra om hans arbetsdag vid middagsbordet :) ↲ igår blev det storstäd hemma, jag damsög, skurade alla golv, dammade, tvättade och plockade medans Pappan och dottern tar ute och sonen låg och sov . Känslan av ett rent och fint hem får mig att må så sjukt jäkla bra. jag är jättenöjd !! idag vet Jag inte alls vad dagen bjuder på , lär visa sig. Hoppas på mera regn iallafall, bye bye ÄCKELSNÖ :) !! God morgon på er !!

- Vårstädning ute på gården !!


Häääärligt, Barnen är nattade efter en fantastiskt dag.

Vi har spenderat TIMMAR ute idag, - eldat löv, städat ute, spelat fotboll, rensat rabatter, grillat korv, druckit öl, busat & myst med barnen & umgåtts med alla fina grannar. Detta mina vänner, är LIVET !! att omringas av underbara människor, dag in & dag ut !!

Haft en mysdate med Emmelie, pratat av oss massa, & haft det great (tack för pratstunden min vän) !! Vi har fikat tårta hos Camilla, & haft det mysigt med henne, vi har städat lite inne, & som sagt spenderat mestadels av dagen ute. Barnen somnade ovaggade, frisk luft gör oss alla så gott. Vid halv sju gick vi in & duschade barnen, & efter det blev det soffmys med popcorn :) Det gillar vi !! Strax innan halv åtta ville barnen SJÄLVMANT gå & lägga sig, så varför hindra dom lixom ?! Mammas älskade huligander, som btw har lekt tillsammans som ÄNGLAR idag, dom har knappt bråkat ALLS, kan bero på all utelek, & att dom har vart sysselsatta & aktiverade hela dagen :)


Nu ska Pappan & jag mysa ner oss i soffan & kolla på film.
Jag är trött, efter denna perfekta dag, imorgon blir det en repris på detta !!



jag gillar ordet MYS, märks det ? vrider på det lite här & var, men ordet mys, är ett helt enkelt mysigt ord :)



godnatt alla fina !!

- Tjiiiingeliiiing :D



Fasiken vad skönt det är att bara sitta & njuta av tystnaden ibland & hinka kaffe i massor :)
Halva familjen är iväg till Bärby en sväng, medans den andra halvan (jag & lillsnorre) är hemma, Lillsnorre sover middag & har gjort det sen kl 11 !!

Jag & Saga var ute en sväng & lekte, innan Pappan ville kidnappa med hennes som sällskap till Bärby :)
Funkade utmärkt för mig, då kan jag istället ladda inför korvgrillningen om några timmar, då ska vi ju vara ute så det bara skriker om det ;) & med ladda menar jag ju det jag skrev först ;)

Emmelie kommer över om ett tag på en kaffe & lite snicksnack ;)
Mysigt värre, alltid trevligt med sällskap (hajjar du piken Maria?♥), haha !!

Imorgon ska jag försöka hitta orken till att putsa alla fönster, men känner jag mig själv rätt så blir det uppskjutet en vecka till säkert ;P Men det skulle ju verkligen behövas om inte annat !!

Längtar efter att få ta tag i Davids rum, bara vi hittar "rätt" till hans rum, vi kan ju inte riktigt bestämma oss för hur hans väggar ska se ut, plus att det måste finnas pengar till sånt, men vi har ingen bråtska, ungen trivs så sjukt jäkla bra i dagens läge, så ingen stress :)



Utan Daniel, barnen & våra nära & kära i min närhet hade jag aldrig lyckats hittat mig själv igen♥
Det är ni som ger mig styrkan, lyckan, & motivationen att vara glad, positiv & må bra :)
Jag gjorde upptäckten, att gräva ner sig, gör ingen nytta, utan allt blir bara sämre.
Ni är mina klippor, alla fina personer därute, jag älskar er !!




jag ler igen, ser ni ? :)
& det känns så sjukt bra !!
Lyckan är enorm.





puss på alla er sötnosar !!



- Underbara Lördag :)

hÄRLIGA, HÄRLIGA LÖRDAG !!
jag verkligen gillar lördagar, familjemys & inga planer alls :)

Igår hade jag åter igen en riktigt fin dag, jobbade 8-16, allt flöt på & vi hade en kanondag på jobbet. Till min förvåning så slapp jag åka buss hem, då hela min fina familj kom & hämtade mig när jag slutat, vi tog en trip till swelol, byxxmax & Maxi, innan vi sen åkte vidare mot Örsa, & middag hos Daniels föräldrar. Vi bjöds på Tacos, & trevligt sällaskap, Emmelie, Thea & grabbarna joinade oss, trevligt som tusan. Efter det gick vi hem & hade lite fredagsmys, innan det var nattningsdax. Sen var kvällen dölugn, en teledate med min otrogna sötnöt till väninna, & sen soffmys med finaste Maken min <3


Jag vet inte riktigt vad som har hänt, men jag är glad, & jävligt nöjd med tillvaron helt enkelt.
Alla rullar på fint, & jag ser riktigt ljust på framtiden, Varför gräva ner sig & må skit, när man kan ta vara på allt bra runtomkring istället ?!

När jag jobbar mår jag hur bra som helst :)
& när jag får umgås med mina barn & deras Pappa mår jag ännu mer bäst !!
Det är såhär livet ska se ut, - jobba, umgås med dom man älskar mest  & njuta av livet i fulla drag.  
This is life my friends <3

Och trots det faktum att jag gnällt mkt om min vardag, om att jag vill ha ett fast jobb osv, så har trots min unga ålder lyckats med enormt jävla mkt om sanningen ska fram (det krävdes en viss vän föratt få in det in mitt lilla huvud bara).. Jag är gift med mannen i mitt liv, tillsammans med honom har vi 2 fantastiska barn, Vi har köpt hus tillsammans & får faktiskt vardagen att gå runt, fast jag mår skit mellan varven. Varför tänker man inte oftare på allt positivt ? NEEH, NU GÅR VI MOT LJUSARE TIDER, & LJUSARE TÄNKANDE, ÄR NI PÅ ? :)




Snart ska jag väcka Pappan, med pusskalas, kommer en kille kl 9 som ska ha lite hjälp med sin bil.

Och vad bjuder dagen på då ? Kanske grilla i Bärby?,  kanske grilla i Gryta? , kanske kommer min fina vän med familj hit ? jaa, den som lever får se, är i behov av min fina vän, så det skulle sitta fint med lite mys :)

nu ska jag ta min mensvärk, & mitt halsont, & pussa på barnens Pappa.
(se där, man kan till & med glömma viss smärta, bara man mår bra för övrigt, BRA Sanna)


jag älskar livet <3