Lördagen den 31.a Oktober 2009

:D
:) ooh jag har fixat & trixat så jag har smilies på bloggen oxå ;)
Nu blir det mys med maken, då sällskapet knatade hemåt.
njut av kvällen, och av varandra!
godnatt!


Lördagen den 31.a oktober 2009



Ny design ;)
vad tycks då?

Sitter & har lördagsmys med maken , brorsan & hans tant :P
trevligt värre, ska vara lite social nu :D


pussheej

Lördagen den 31.a oktober 2009



Helt sjukt, imorgon går vi in i November månad...

Sitter i soffan med Pappan & Dottern, Sonen sover en liten sväng.
Han har sovit superbra inatt med "pepparpeppar". Nattade honom som vanligt kl 19. Han vaknade vid kvart över 6 imorse, fick mat, och somnade om till tio i 8 :) Hur underbart som helst, känner mig pigg & utvilad, kände mig till & med så snäll att jag lät Pappan sova en timme till efter att jag klivit upp med barnen. Så när han vaknade så var kaffet klart, barnen påklädda, och jag likaså. myspys.

Imorgon blir det en tripp in till uppsala, handla mat & glo runt i affärer.
Har hittat en bänk på ikea som jag vill ha till allrummet, men att få in min make på ikea GÅR INTE!!! haha. han verkligen hatarhatarhaaatar ikea. Men det kommer andra dagar, och annat sällskap.


nu ska jag mysa med familjen.
och sen se vad dagen bjuder på.
en promenad kanske?


pussheej


Fredagen den 30.e Oktober 2009



Väntar på att kaffet ska blir klart, sen ska jag pimpla i mig det med grabbarna som är ute & leker i garaget! Annars då? Jo, var ju över till Veronica, och blev 2 stooora säckar & en stooor kartong kläder rikare :) TUSEN MILJONER TACK GUMMAN! Har sorterat upp allt som David kan ha nu, och håller på att tvätta det, resten i stl 74 & uppåt ska tvättas det med, och sen förvaras uppe på vinden tills han växer i det. Helt lovley!

Dagen har flytit på sjukt snabbt!
Har ju städat, sen när barnen vaknade så blev vi bjudna på kaffe hos barnens farföräldrar. Mkt mkt trevligt. Var där ett bra tag, barnen levde rövare, och sen blev det dax att gå hem föratt laga middag till Pappan & Saga. Dom fick pyttipanna idag, lättlagat, och dom gillar det. Inge vidare kul för mig att laga något storslaget & supersmarrigt, då jag inte får äta det själv, så jag passar på att laga mat som JAG inte tycker om, men som dom gillar, smart va? Har gjort matlista för hela nästa vecka till dom. Ska väl åka & handla det imorgon eller på söndag, lättare sagt än gjort att få in min karl in till Uppsala, haha! Tar storhandlingen nästa helg, roligare för mig då, som ska börja äta middag med dom efter nästa helg. Men kommer fortsätta dieten tills jag är nöjd, och enbart äta middag med dom tills dess. På tal om mat, så ska jag snart suga i mig sista drinken för idag.

nu ska jag ropa in grabbarna, för kaffet är klaaaart!

pussheej


Fredagen den 30.e oktober 2009



Duktiga MammaBulln är i farten ;)
PappaBulln & MiniBulln for iväg på äventyr, och PytteBulln sover middag, så jag tog itur med mitt skitiga hem. Tvättmaskinen går, torktumlaren & diskmaskinen likaså. Golven har jag damsugit & skurat, och sen har jag småplockat lite :) Nöjd som attans är jag iallafall. Massa kaffe har jag hunnit få i mig & nu sitter jag bara & väntar på att PytteBulln ska vakna & vilja mysa lite. Småglor på VåraBästaÅr, och bara tar det lungt. Börjar få lite ont i huvudet, men 2 alvedon ska snart få lösa det problemet åt mig ;)

jahaapp.. och nu då..?

lalallaaaa...


äääh, herrå!


Fredagen den 30.e oktober 2009

Heeeeej!

Känner mig såå himla utvilad.
David sov från 19.15 igår, till typ 6.40 imorse :)))
Gick upp en gång vid 4 tiden, och gav han nappen som han hade tappat =)
Thats it lixom, sen har han sovit som en stock :)
Håll tummarna på att det fortsätter så!

Nu ligger han på golvet & leker, medans Saga sitter här bredvid mig & ritar!
PappaBulln står i duschen, och snart är det frukostdax i huset!
En Shake, och 3 koppar kaffe, is the shit!
men ack vad jag saknar MAT!
baraenveckakvar

Ser ut att kunna bli bra väder idag.
Trevligt, kul för barnen om inte annat.
Och något annat som är kul, är att gubben kommer hem idag :)
HAPPYHAPPYHAPPY, hoppas allt faller på plats, så han slipper åka tilbax sen :)
Saga kommer bli ÖVERLYCKLIG när hon får träffa honom. Men måste låta honom landa först, så kanske hälsar på imorgon eftermiddag eller nått. Lycklig, kommer hon hur som helst bli :)

nu ska jag ta med mig barnen till köket & fixa frulle!


hejdåå!


Torsdagen den 29.e oktober 2009



Hela familjen sover, utom självaste MammaBulln!
Barnen somnade ovaggade, och PappaBulln la sig nyss med världens huvudvärk!
Stackars honom, tur att han är ledig imorgon, och kan vila lite!

Imorgon ska PappaBulln & MiniBulln ut på äventyr, doska åka & hämta delar till hjulingen, och sen åka & hämta hem Robbans hjuling hit. Så då får dom lite Pappa-Dotter-Tid, och jga & PytteBulln får lite Mamma-Son-Tid :) och under dagens gång ska jag över till Veronica, och gå igenom lite kläder, till David , som hennes grabbar har växt ur, och det tackar jag inte nej till, då hennes grabbar ALLTID har så fina kläder på sig :))) det gillar vi :P

ajaa, ska ta en nattcigg nu.
sen joina min make i sängen.
och då, ska det snarkas ikapp ;)
haha, svenssons eller vaad?
men klockan är ju nio ;P
och jag är helt slut!
zzZZZzzzZZzzz



pussheej


Torsdagen den 29.e oktober 2009


Vinkade av Susanne & Dogge nyss!
Har haft en riktigt givande & trevlig dag med henne igen, som alltid!
Och snälla hon hämtade Saga på dagis, våra smågrabbar sov när det började närma sig hämtning, så då lät vi dom sova, och hon hämtade Saga, så himla rart! Dogge & David har ägnat dagen åt att dreggla, gurglat, snackat & käkat majskrokar ;) Jäkla sötnötar :) I skrivande stund så ligger Saga i sängen för en andra lur, hon ville det själv, och David ligger här på golvet under gymet & pratar med sin majskrok, samtidigt som han suger i sig den :) haha!

Och själv då?
Jo, ska väl laga nån middag till Pappan & Saga.
David får käka gröt när dom äter, och jag dricker min shake.
Undra & flundra vad jag ska hitta på till dom då.. hmm..
lär väla visa sig.

Usch vad jag gäspar, har en sån dag, känner mig seg...
Kanske beror det på att David behagade att vakna kl 4 imorse, och var vaken till kl 5. På världens bästa humör dock, men ändå.. vid 5 tiden fick han sin frulle, och somnade om en stund, blundade jag med då, sen kvart i 6 var det bara att upp & hoppa, för då var det lektajm igen enligt David..

ajaa, har hursomhelst haft en supertrevlig dag med Susanne.
Linnéa var med en sväng hon med, trevligt trevligt :))

och hur ska man nu fördriva tiden tills Pappan kommer hem då?
hmm, laga mat, leka med kidsen, och.. hmm.. aah!

wellwell, byebye then!


Torsdagen den 29.e oktober 2009


JÖSSES, vad denna dag har gått fort redan, känns som att jag nyss kom hem från att ha lämnat Saga på dagis, men hon ska hämtas om två timmar igen lixom!!!

nu ska jag fika med Susanne som svänger in på uppfarten nu :))


pussheej

Onsdagen den 28.e oktober 2009



Har precis vinkat hejdå till Susanne :)
Hon kom hit när barnen hade somnat, och umgicks lite, vi har pimplat massor med kaffe, kedjerökt, snackat av oss massor & haft det bra. Tack för ikväll baby :)

Annars så har dagen flutit på kanonbra tycker jag.
Syster med dotter, Ida & Lukas, Emelie, Matte & Emilia var här på förmiddagen medans Saga var på dagis, vi lekte med barnen, pimplade kaffe & snackade gojja, väldans trevligt :) Efter det hämtade jag Saga på dagis, in på ica, handlade hem lite nödvändigheter, och sen hem igen. Har haft en inomhusdag efter det. Och bägge barnen har bjudit på världens bästa humör (glada barn = glad mamma) Vi har verkligen haft det supermysigt. Nattade barnen kl 19, och strax därefter kom Susanne & förgyllde min Gräsänkekväll ;)

Nu väntar jag på att PappaBulln (som nyss kom hem) ska bli klar på muggen så jag kan kila in & ta mig en dusch. Efter det ska jag pussa lite på min make, och sen natta mig själv. David vaknade nyss & ville ha nappen, HOPPAS att han sover bra inatt! Han somnade om iallafall, och jag hoppashoppashoppas att det inte blir bakslag inatt bara föratt dom senaste 2 nätterna har vart bra. Lär visa sig, det får ni höra imorgon. Lär slänga in ett inlägg när jag kommit hem efter att ha lämnat skruttan på dagis. Om David tillåter det vill säga ;) haha!

jaja, så har min dag sett ut.
längtar efter min dusch & min säng nu!


puss&nyp!


Onsdagen den 28.e oktober 2009


Hej på er!
Började morgonen med att väcka barnen kl 7.
David sov utan avbrott inatt med, ända till kl Halv fem imorse :/ Hmm, hade inte gjort något om han hade vela sova till typ 6 iallafall, men men. Han fick lite frukost, sen la vi oss igen, han bökade en del, men efter en stund somnade han om igen, lagom då ringde min klocka, så jag klev upp! Gjorde mg iordning & väckte som sagt barnen sen. Klädde barnen, gav Saga frukost & sen knatade vi över till barnens farmor, som var så gullig & körde oss till dagis :) Kom hem efter det, sopade undan lite & så. Nu ligger David här på golvet bredvid mig, under gymet & snurrar fram & tillbax. Själv äter jag min frukost, som idag består av en Bar, och en kopp kaffe. Varvar med en eller 2 bars per dag oxå, istället föratt BARA dricka shakes, vill ju tugga lite oxå :) I skrivande stund så väntar jag besök. Jenny & Karla är påväg, och Ida & Lukas likaså :) Skulle egentligen till babycafét idag hade jag tänkt, men hostar & snorar, vill inte riskera att smitta folket där, men om sanninge ska fram så är ju varannan person förkyld nu, svårt att undvika, ja, Syster & Ida ville leka iallafall :) Ev så kanske Emelie, Matte & Emilia kikar förbi oxå :)

I eftermiddag så får jag mitt underbara onsdagsbesök :P
Susanne & smågrabbarna kommer hit & äter middag med Saga :)
Själv dricker jag ju middag, men sällskapar dom såklart :)

Nu vill min son ha lite uppmärksamhet ;P


pussheej


Tisdagen den 27.e oktober 2009



Goddagens Goddagens!
Inatt sov David mkt bättre än dom senaste 5 nätterna!
Har har TVÅ tänder på G ut, samtidigt, och sover alltså vääääldigt dåligt om både dagarna & nätterna, MEN "pepparpeppar" så sov han från kl 19 igårkväll, till kl.05 imorse, fick käk, och somnade om 45min till, sen var vi fitforfight! Tråkigt nog så har JAG inte fått sovit många timmar inatt trots att han har gjort det, då jag har fått HOSTAN FROM HELL!!! Hostar tills jag kräks, och är det lika illa inatt så måste jag ringa vårdcentralen imorgon & kolla upp om jag kan få nån annan hostmedicin än ICAs (som för övrigt suger balle) så jag kanske kan få lite sömn om nätterna!

Jajjaaa!
Imorse lämnade jag Saga på dagis i vanlig ordning. Efter det så for jag direkt in till uppsala med barnens farmor, lämnade av min svägerska på dagis ;) Och sen for jag, Svärmor & David till barnens farfar föratt hälsa på. Mkt trevligt, och mkt positivt, på så kort tid. Nu har jag inga tvivel kvar alls om att allt kommer bli någolunda bra :) Kanske inte som förr, men inte långt ifrån :) Fikade lite med honom iallafall, sen tackade vi för oss, och for till MAXI, handlade blöjor, och sånt. Hem & packa upp, och sen fara till dagis igen föratt hämta min lilla skruttunge <3 Kom hem igen, gick över till Soraya & lekte med alla barnen ute ett bra tag! Hur mysigt som helst :) Och Saga uppskattade det massor. Sen gick vi hemåt & började med maten, idag fick PappaBulln & MiniBulln Chiliconcarne m ris :) Det var tydligen väldigt gott & själv satt jag med vid matbordet, gav PytteBulln potatis&majspuré (han tyckte det var sisådär) och jag drack min middag, idag blev det en chokladshake ;) Men jag tycker att det funkar jättebra, det är inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara :P stolt över mig själv :)

Efter middagen knallade vi över till svärmor för en kaffedate med henne & G-mormor ;) Mkt trevligt. Sen var det plötsligt dax att gå hem & natta barnen :) Sagt & gjort, dom somnade ovaggat & nu är det soffmys för hela slanten :P

imorgon : babycafé :)



pussHOSTHOSTHOSTpuss


Söndagen den 24.e oktober 2009



Hade aldrig kunnat ana att denna tråkiga dag, skulle vända och bli en helt SUVERÄN dag!

Och det kan vi tacka Familjen Olsson-Andersson för :)
Efter barnens middagslurar så kom familjen hit, Saga & Vilmer lekte som attans, vi grillade korv (jag drack min shake) & drack varm choklad (jag drack kaffe)! Barnen busade av sig rejält, vi föräldrar snackade massa skit, och hade det huuur bra som helst! Mammorna flydde fältet & lämnade barnen i Pappornas händer, och drog till Maxi, och handlade lite hårfärg till mig. Kollade en sväng på Lindex, men lämnade ganska snart butiken tomhämta! Väl hemma igen så gav vi smågrabbarna lite käk, sen färgade Susanne håret på mig, och papporna lekte med barnen ;) Tack till er för en helt underbar dag! Måste vi göra om :)

Barnen somnade ovaggandes ikväll, efter denna heldag kan jag lova. Såhär mkt frisk luft har inte barnen fått på VECKOR, pga deras förkylda mamma :( Så det var uppskattat! När barnen hade däckat så slingade jag det nyfärgade håret. (tack PappaBulln för hjälpen<3). Är faktiskt jättenöjd, innan var det ALLDELES för RÖTT!!! bilderna som jag la ut tidigare visar inte HUR rött det egentligen blev. Det kan som som sett det i verkligheten intyga! Men nu är jag nöjd ett tag iallafall :)

före :



efter


Imorgon blir det en trip in till uppsala.
mamma ska på läkarundersökning, och som hennes ledshagare så är det mitt jobb att följa med henne på sådana saker. Barnen ska såklart med :) Åker med svärmor hem :)

nu ska ska bädda ner mig.
väcka gubben först bara, som har somnat så sött på soffan ;)
får se hur natten blir då, hoppas David soooover bra!!


älskar min fina familj!

gooonaaatt!


Söndagen den 25.e oktober 2009



HATAR söndagar!!
Innebär att helgen är slut & imorgon är det jobba som gäller för PappaBulln!
Tänk om man vore miljonär, och båda föräldrarna kunde vara hemma med barnen, och få vara med varandra heeela dagarna.. Men tror att man skulle gå varandra på nerverna gaaaanska hårt! Ska inte klaga, tycker om att sakna min baby om dagarna, har något att se fram emot varje kväll, att han kommer hem till oss. Min fina SexxiBulln <3

Natten var bättre än den förra iallafall.
Han vaknade några ggr, och var ledsen.
Så lite spring har det blivit.

Igår när barnen hade somnat så satte jag igång med allrumsväggen!
Den som jag satte upp dom här dekorblommerna på vetni! Jag målade hela väggen svart, och sen drog jag av blommorna, och VIPS så har vi svart vägg med vita blommor :) Hur tjusigt som helst! Måste gå & smådutta i vit färg i vissa blommor nån dag då det hamnade lite svart färg under blommorna.. men det kommer bli great!

FÖRE :



EFTER (bättre bild kommer inom kort) :




Efter det tog med mig 2 av dom viktigaste kvinnorna i mitt liv igår, över till Veronica, som  hade lite kalas!
Jag har alltid så himla kul med dom 2 ladysarna, och fiiifaaan vad den ena av dom & Tommy DANSADE! det verkligen flög svett om dom, men fyfarao vad kul dom hade, välbehövligt för ena damen ;) Själv lämnade jag kalaset väldigt tidigt, och flydde hem till min karl, bäddade ner oss direkt när jag kom hem & slocknade på 2 röda!

Idag blir det hur lungt som helst!
Inne på dag 3 med dieten, och jag är stolt över mig själv faktiskt!
Bara viljan finns så funkar allt, och jag hoppas att jag kommer lyckas nu!
För min egna skull, måste få känsla att trivas med mig själv.

Ute är det grått, blött & trist!
Ska väl snart klä på barnen & gå ut en sväng, Saga måste rastas ;) haha
Familjen skulle få middag hos svärmor ikväll, själv medtar jag mig egna middag, hah!
Blir skitabra det där!

Har en fundering på om det är dax att börja "rensa" lite på den sk vännerlistan oxå btw.
Det märks tydligt vilka som vill umgås, och vilka som inte är intresserade. Lätt att man känner såhär ibland.
Less på att behöva "kämpa" föratt det ska funka.. skit-tråkigt, men jag kan inte tvinga folk att vilja umgås med mig lixom! Då känns det som att det kanske är dax att gå vidare, istället föratt känna mig som en x-trakompis.. Och jag måste acceptera att att vissa föredrar andra framför mig, det är fullt normalt. Lägger ingen skuld på någon, utan ser bara verkligheten! Mina bästa vänner är iallafall utspridda i Uppsalatrakterna & er, gör jag mig aldrig av med <3


aja, mkt tankar en sådan dag!

dax att dricka frukost!


pussheej

Lördagen den 24.e oktober 2009



Hosthost, snyyyyt snyyyt!!
Mmm, inge vidare kul att vara förkyld, men thats life!
Barnen sover middag iallafall, David har bökat lite till & från, men nu har han sovit utan avbrott i typ 40min. Känns fortfarande superovant att gå förbi en spegel & ser massa RÖTT hår! Men jag kanske vänjer mig såsmåningom, ger det en vecka, trivs jag inte då, så färgar jag om det nästa helg!


Nu kom PappaBulln in, brinner som satan ute, har tagit sig rejält! Mysigt!
Ska passa på att ge honom lite uppmärksamhet nu, innan barnen vaknar igen!


herrå!

Lördagen den 24.e oktober 2009


aah tja,tja,tja!
Natten var lååååång, David vaknade ca 4-5ggr, och var ledsen, slutade med att han fick sova mellan oss inatt igen! Fiifaan vad slut jag är efter natten, vi är ju så sjukt bortskämda med 2 barn som faktiskt sover om nätterna, och har gjort det från start lixom, och nu helt plötsligt, så ska man upp & springa flera ggr per natt, stackarn är ju både förkyld  & har en tand som snart trängt igenom helt.. klart det blir tufft för han! Men oxå för oss.. gnällgnällgnäll! men men!

Saga cyklar runt här hemma, David ligger på mage & gnager på en leksak, och PappaBulln är ute & eldar våran stooora brännhög. Sista gången för iår som vi eldar tror jag, sen lär denna hög ryka i typ en vecka efter detta, så stor som den är ;) hah! Funderar på om jag ska klä på barnen & gå ut med dom, och titta på deras far!

Jajjussde, färgade ju håret igår, hann med slingorna med, TACK Milla :))
Blev VÄÄÄÄLGIGT RÖTT!!!! och mörkare än vad jag hade tänkt, men men, tar väl tid att vänja sig oxå. Och skulle jag inte trivas i det så finns det nya hårfärg att köpa!

Före :



efter :



sådärja, nu är det dax att snyta sig igen & snorta lite näs-spray!
Snart dagt att dricka mellis oxå...


pussheej

Fredagen den 23.e oktober 2009


Sådärja, första dagen avslutad med dieten!
Har gått bra, har faktiskt hållt mig relativt mätt på 3st shakes, och 2 bars!
Visst har jag vart SJUKT sugen på allt i matväg & godisväg, men att tugga tuggummi har hjälpt en hel del. Och jag känner mig nöjd med dagen. Humöret har vart bättre än jag förväntade mig. Brukar vara himla sur när jag är hungrig, men som sagt, det har gått bra!

Dagen annars då?
Jo, efter frukosten så for jag & familjen in till Uppsala, åkte upp till farfar på sjukhuset, och hälsade på. Han vart så himla glad när vi kom, och Saga var ÖVERLYCKLIG, hon saknar sin farfar så himla mkt. Saga & Farfar delade på hans lunch, och satt & mös under hela timmen vi var där. Märks att det går framåt, jäkla skillnad idag, om man jämnför med tillståndet sist jag var där. Det har hänt massa positivt & det är vi glada för :)

Efter det for vi & hämtade upp barnens mormor.
PappaBulln släppte av mig, henne & David på gränby C, medans han & Saga for till Biltema & mös runt. Handlade med mamsen, David sov.. Det gick bra, och vagnen är ju bara FÖÖÖR underbar!!! När vi var klara hämtade Pappan upp oss igen, och vi for till LiljeforsVårdcentral, där mamma hade läkartid, Pappan åkte runt i bilen med barnen medans jag & mamma var där. Sen skjutsade vi hem mamma, och for hem.

Dumpade av Pappan & barnen, medans jag & Svärmor åkte in till stan föratt leta jacka till mig. Hittade en jättefin, som jag kände mig bekväm i, och Svärmorsan unnade sig 2 par mysbrallor :)) For hem igen, tog barnen, då Pappan fick ett migränanfall, och behövde sova några timmar! Lekte med 2 missnöjda förkylda ungar, och försökte underhålla dom så gott det gick. Ledsnade av utmattning & klädde på dom, och gick hem till svärmor & tiggde kaffe. Och där var SJÄLVKLART barnen jättesnälla, hahaha!! När klockan närmade sig 19, så gick vi hem igen, Pappan vaknade till liv & vi nattade barnen! '

Så har våran dag sett ut.
Började bra, och slutade bra, bortser från barnens dåliga humör på eftermiddagen, vafaan, bägge är ju förkylda, så vad kan man begära av dom lixom? mina fina huliganer.

Nu ska jag snyta mig, sen lägga mig raklång i soffan bredvid min trötta make.
Blir tidigt isäng ikväll, är helt slut jag med.

puus&heeej!!

Fredagen den 23.e oktober 2009



Äntligen freeedag!
Innebär att PappaBulln är hemma :P

Fasiken vad David har krånglat inatt!
De bara slog till, och han vart sjukt snorig, så jag har sugit ur näsan på honom med pumpen typ 1000ggr inatt! Och det slutade med att jag pallade inte springa upp & ner hela tiden, så han fick sova mellan mig & PappaBulln istället.  så jag är lagom slut idag...

Dagen bjuder på lite äventyr iallafall!
Saga vill åka & hälsa på farfar, så det ska vi göra efter frukosten. Efter det så hämtar vi upp barnens mormor, och åker med henne & handlar lite. Sen kl 13 har hon läkarbesök, och efter det skjutsar vi hem henne igen. Och då far vi vidare på jakt, efter en jacka till mig. Lite shopping alltså.


nu ska jag dricka min frukost ;)



pussheej

Torsdagen den 22.a oktober 2009



Jodå, tog över en timme att få PytteBulln till ro!
Det kliar & kliar & kliar i hans lilla mun, PLUS att han hade lite magknip, men efter lite magmassage, så lät han PRECIS som sin far ;) Skötte magen gjorde han imorse, såpass att jag fick duscha honom, då det blidde en ryggkrypare! Så det var bara lite gaser som var i vägen. Men nu är jag utmattad.. Saga har sovit i över en timme, och lär vakna snart! Dom sover ju oftast samtidigt i vanliga fall, och under den tiden försöker jag samla nya krafter föratt orka underhålla dom till nattning sen, inte det lättaste, är ju inne på min 7.e förkylningsvecka, Saga är inne på sin 5.e & David har ju sina tänder som spökar. Och nu börjar PappaBulln känna sig hängig han med, stackaren! Så visst är det kämpigt att få dagarna att gå, när man inte mår super! Men ska vara glad över att jag inte är sängliggandes, så illa är det verkligen inte, är mest matt, snorig & kliar i halsen. MEN NÄR SKA DET GÅ ÖVER?? till våren kanske? bara att härda ut!

PappaBulln står för middagen ikväll, då jag varken har lust eller ork att slänga ihop något, men ska vara duktig & äta en sallad idag igen. Har jag sagt btw att snart får jag hem mina bantningsprodukter?! Beställde i förrgår, borde komma imorgon eller nästa vecka. Då kör jag STENHÅRT, med nutrilettshake´s 5 ggr per dag, och INGET annat förutom frukt, kaffe & massa vatten. Köpte för 2-3 veckors bruk, till att börja med, sen får vi se om det gör bra verkan eller inte, gör det de, så fortsätter jag! Ska bli intressant, promenader, och hemmaworkout till en början, tills det känns ok att börja träna på magasinet igen, för mkt familjetid som försvinner känns det som, om jag ska åka på kvällarna, missar nattningen av barnen & missar min & pappans egentid. Känns inte ok.. men såsmåningom så. Det tråkiga med detta, är att jag ska laga mat till Saga & Pappan varje dag & sitta och kolla när dom goffar massa god mat, medans jag dricker min middag ;) haha. Men har bestämt att jag ska laga sånt som jag inte helst äter själv, till dom. Dom äter det mesta! Plus att efter 2 veckor kan jag göra så att jag dricker shaken 4 ggr per dag, och äter EN måltid mat om dagen, och då får det bli middagen! jaja, nog om detta.

ska hinka kaffe & kedjeröka, i väntan på att barnen ska vakna!

pussheej

Torsdagen den 22.a oktober 2009


Nu väger min bebis 7160g & är 63cm lång :)
Stora killen <3 Han följer utveckligen galant & är även lite före på vissa saker :))
Skryt skryt skryt ;) haha! en tand håller på att tränga igenom på ovantidan, och 2 st brottas nere, men dom kan ta sin lilla tid :) skulle ge alvedon om han får det för jobbigt, när det ömmar & kliar i munnen :)

Vagnen fick bara premiärköras utomhus hemma, då farmor skjutsade ner oss till bvc & tog med sig Saga till ica medans jag var inne & snackade med bvcEva! och vagnen, den går som på räls, älskaälskaälska!!!


nu sover David, ska lägga Saga om typ 30 min.
Sen måste jag tvätta, plocka i & ur diskmaskinen & städa lite!


hörs sen!

pusshej

Onsdagen den 21 oktober 2009

VAGNEN kom hem idag, och jag ÄLSKAR den :))
Imorgon ska den invigas, då jag ska till BVC med David, för hans 4-månaderskoll :)
Saga får snällt åka ståbräda, för hon ska vara hemma från dagis imorgon, efterssom att hon hade vart hängig på dagis idag (och jag är fortfarande piss på personalen som inte kunde ringa & säga det) för då hade jag hämtat henne diiiirekt!!! nog om det..



Tänkte berätta om dagen lite :)
Vanja kom hit imorse & körde oss till dagis :) Lämnade Saga på dagis, och packade i David & Delinda i vagnarna & gick till babycafét. Där fikade vi, mös med barnen och hade det bra. Efter det drog vi ett gäng mammor med barn till Pizzerian, för en gemensam lunch. Hur mysigt som helst, hann äta min sallad i LUGN & RO, 2 min efter att jag hade rökt min "eftermatencigg" så vaknade David ;) astajmat ;) hah! Skiljdes åt med alla mammor, och promenerade med Vanja & våra barn till dagis, föratt hämta Saga på dagis. Fick skjuts hem (TACK GUMMAN!). Och sen bestod eftermiddagen av att roa barnen. Efter middagen kom mitt trogna Onsdagsbesök förbi, Susanne & hennes grabbar! Fikade på asgod kladdis, busade med barnen & hade det hur bra som helst! Brorsan åkte till ica åt mig & hämtade vagnen, TAAAACK!!! och sen fick jag åka ner en sväng till, då liggdelen kom i en annan kartong med ett ANNAT nr!!! bajs! liten miss, men svärmor & svägerska passade mina huliganer,(tacktacktack, ni är BÄST!) medans Susanne var så söt & skjutsade ner mig, TAAACK baby! ojj, mkt tackandes i detta inlägg, haha! men jag UPPSKATTAR er alla så mkt :) väl hemma igen så var det dax att natta barnen, inte en sekund för tidigt då bägge barnen var typ ODRÄGLIGA!! men jag älskar dom mer än mest ändå. Men attans så lungt & skönt det vart när dom somnade, hahah! efter det har jag städat lite, och hinkat lite kaffe, och nu fastnade jag här. Ska stänga ner, och ta en dusch. Och sen ska jag sova, föratt morgondagen ska komma lite fortare, så jag ÄNTLIGEN får ut & inviga vagnen :))))))))

och ska mysa med gubben med, det är ju VÅRAN dag idag <3
älskade älskade han <3


aja,, natti!

Onsdagen den 21 oktober 2009



GRATTIS!!
Till mig & PappaBulln, som idag firar 5 år ihop <3
kärlek, på högsta nivå :)



Tisdagen den 20.e oktober 2009


Dålig uppdatering, i know!

MEN!!
Började morgonen med att lämna Saga på dagis.
Sen åkte jag & David till uppsala, mötte upp min mor, följde med henne till dietisten, sen gick vi till årstahallen & handlade lite! Efter det kramades vi hejdå, och skiljdes åt. For direkt hem till byn, hämtade Saga på dagis & mötte upp Sofie, som så snällt följde med oss till Vårdcentralen, där Saga hade fått en akut-tid med sin hosta! Saga har vart förkyld i flera veckors tid, hostat & haft sig,febertoppar & så och på senaste andnings-svårigheter pga hostan! Och det visade sig att det är en förkylning som har satt sig på lungorna, därav andnings-svårigheterna & mattheten! fick nu Ventoline utskrivet, ska prova med det några veckor, och återkomma om det inte ger med sig. Inget allvarligt, men som mamma kan man inte vara FÖR mån om sina barns bästa. Och hon var SUPERDUKTIG när hon fick stick i fingret, sa till sköterskan att hon ville ha mera blod :/ hmm, spännande sånt där antar jag ;) hah!

Efter det åkte vi hemåt igen, satte igång med middagen, idag blev det hemmagjorda tacopajer, med massa grönsaker till. Hur smarrigt som helst! Sen busades det ett tag innan det var dax att natta barnen. Pussades lite med PappaBulln efter det & sen rymde han ut till garaget ;) och här hamnade jag efter det :)

Usch, jag hatar när mina älsklingar är sjuka, vill ta deras onda & ge det till mig själv, varför går det inte att göra så?.. Saga är hängig till & från, kinkig, och missnöjd, sen vänder det totalt & det är fullt ös, med hur mkt skratt som helst. sjukt.. Men hon är så tålig, min lilla bebis <3Världens duktigaste lilla tjejsing <3 Och David då, han anpassar sig så himla bra verkligen, så duktig, framåt & mysig, han skrattar på RIKT nu, myser i hela kroppen när han får sina skrattanfall :D mina fina huliganer <3

annars då?
jodå, fick mitt ÅTTONDE ryck häromdagen :))))
Vad menas med det då? JO, ja har köpt ny VAGN ... IGEN!!!! haha. Jag har ett litet beroende av vagnar i think ;) Har sen Saga föddes avverkat SJU vagnar (köpta, fått, lånat) & denna vecka får jag hem det senaste tillskottet ;) en CARENA SVING, brun :) alltså en exakt likadan vagn som jag har till bägge barnen (röda syskonvagnen), fast en enkelvagn, i samma märke ;) jag gillart, massor!!!! PappaBulln fastnade för vagnen han med :)

jahapp, ta en rök innan desperata börjar kanske?!


pussheej


Söndagen den 18.e oktober 2009


jodå, pizzan satt fint ;)

Eftermiddagen spenderades utomhus med barnen, Saga gungade, lekte i sandlådan, och var toknöjd, David hängde mest på min arm, eller halvsatt i vagnen typ, lika nöjd han med. PappaBulln lekte med oss han med, plus att han donade lite tittsomtätt runtomkring, han r så duktig min fina baby, att han pallar lixom ?! <3 

Barnen sover, ska ta en dusch & sen bädda ner mig i soffan med min baby!
Sjukt viktigt att man tar vara på egentiden ihop med sin käraste tycker jag!

Imorgon får jag besök av en vän, som jag inte har träffat sen jag var gravid med Saga!
Saknar denna tjej dagligen, sjukt mkt, Så jag ser verkligen fram emot våran date!
Om hon inte får nått förhinder såklart.
Och även Vanja & hennes dotter Delina kommer förbi på en kaffe under dagen, trevligt värre :))
Och imorgonkväll blir det Mammaträff nere i kyrkstugan, scraapbooking (stavas det så?) för hela slanten, sitta & pyssla, och pimpla massa kaffe med massa mammor :) Ska blir KANONKUL!
nääh, duscha av sig dagens kräkor ;)

tjiiing!


söndagen den 18.e oktober 2009



ooh, PappaBulln var väldigt lättövertalad idag, behövde inte ens flörta med han föratt han skulle gå med på att laga middagen, blir alltså PIZZA ikväll ;) hah!

barnen sover fortfarande..
tråkigt, finns inget att göra förutom att vänta på att kaffebryggaren ska bryggt klart!
ska kolla till den nu ;)


pussheej


Söndagen den 18.e oktober 2009


Gårdagen :
Det var sjukt kul, Susanne hade lyckats ordentligt!
Alla hade jättetrevligt, och mitt humör var på topp, David somnade 18.45 & sov tills det var dax att byta om till pyjamas hemma senare! Daniel fick jag släpa med mig hem, han ville egentligen stanna kvar, men man känner ju sina löss, jag tyckte att han hade fått nog, och mkt riktigt, väl hemma så fyllde han några hinkar & mådde rätt kasst, han skyller på att de salta pinnarna var dåliga, ska vi tro på det?? hahaha!! Men han var rikigt tacksam över att jag tog hem honom när jag tyckte att det räckte, annars hade han väl bäddat ner sig på toalettgolvet hos Susanne & Robin ;) landade hemma 21.20 ;) Tack Helene för skjutsen hem :) Har även bokat in nån helg i november, då blir det partaj med Susanne, Helene, Linnéa, Vanja & co! Kommer bli great tror jag! Ut & bara roa oss. TACK SUSANNE & ROBIN för en kanonlyckad kväll!

Idag då?
Jag, PappaBulln & David knatade över till farmor när Pappan hade vaknat till liv, kramades med Saga & tiggde frukost! Mkt trevligt. Saga hade vart upp & hälsat på farfar igår, guuud vad hon hade saknat honom <3 Dagen blir lugn för övrigt, barnen sover middag sen en timme tillbax, har smådonat lite tills nu, och passar på att njuta lite av lugnet tills huliganerna vaknar! Har ingen större lust att laga mat idag, får se om Pappan får lösa den biten kanske!?

jaja, vila huvudet lite.
Blir ut & leka när huliganerna vaknat!
Sjukt mysigt höstväder ute :)


pusskram


Lördagen den 17.e oktober 2009


Det är ingen vaaanlig dag,
för det är SUSANNE´S födelsedag,
HURRA HURRA HURRA.
GRATTIS baby på 30-års dagen :))


Spenderat dagen hittills med att busat & myst med ungarna & deras far! Blev bjudna på frukost hos barnens farmor, trevligt värre :) Nu sover barnen middag, och har gjort det i 1 ½ timme, nån av dom lär säkert vakna snart! Jag har underhållt mig själv med att damsuga, och skurat hela huset, skiiinande rent i detta hem nu :) Bytt sängkläder & fixat med tvätten har jag hunnit med.

Ikväll ska vi på Susannes 30-årskalas, ser verkligen fram emot det, kul att kunna koppla bort lite & försöka ha lite trevligt, under omständigheterna, viktigt tror jag! Saga ville inte följa med, utan ska tydligen sova hos farmor, i FARFARS säng, mallgrodan själv lixom <3 hihiii! Så det blir jag, PappaBulln & PytteBulln som far på kalas, jag & David står över alkoholen & låter Pappan dricka några öl :) Ska ta en riktig helkväll med Susanne framöver istället, med förfest, krogen & efterfest, allt  som hör till lixom ;)  eller vad säger du baby?? ;)  Nääh, men det ska bli kul, har plockat fram kläder som pappan ska ha ikväll, han kommer vara så stilig, och själv drar jag på mig jeans & en tröja bara, i brist på "finkläder".  menmen! Lär väl ändå bli nerkräkt några ggr under kvällen ändå (av PytteBulln FÖRHOPPNINGSVIS) hahahaaa!!

nu ska jag ut & smoka lite!

njut av kvällen, för det ska jag göra!

pussheej


Fredagen den 16.e oktober 2009


Allvarligt, barnen sov till kvart i tio imorse!!!!
David vaknade en sväng imorse & käkade lite, sen somnade han om bredvid mig, på Pappas sida av sängen, då han redan hade åkt & jobbat! Själv klev jag upp kl 9, utvilad & pigg, på  med lite makeup, föratt inte skrämma slag i folk runt om kring ;) på med kläder, kirrade kaffe, ut & röka, dricka kaffe & bara vara, stunden innan huliganerna vaknade.

Efter att dom vaknade på rad så har det vart fullt ös, har precis avslutat frukosten i soffan med den största huliganen, medans den lilla huliganen ligger på golvet, & snackar lite, smågnäller lite & så.. Han vet inte vilket humör han ska vara på verkar det som ;)

Emmelie & Manne kommer om typ en timme eller nått, fikar lite & hämtar garderoben :))
Tog ju äntligen tummen ur igår & rensade ur den, faan vad mkt skit vi hade! Hatar när det bara samlas mer & mer, som man inte använder. Fick finbesök va barnens kusiner igår oxå, supermysigt, dom & barnen lekte musten ur varandra ;) snackade lite skit & glodde på tv. Trevligt värre :)

nu ska det tokmysas med ungarna!


pussheej

Torsdagen den 15.e okober 2009

Jaha, fick lägga Saga för en andra lur idag med efter dagis, hon hade knappt rört lunchen & vart hängig & låg hela dagen tydligen, tråkigt. Undra om det beror på allt runtomkring, eller om hon ska bli sjuk igen? Kanske bara hade en dålig dag, kan ju hoppas på det!

Ska snart ta barnen på en promenix över till farmor, och tigga lite kaffe. Maten är klar, slängde iordning en korvstroganoff när barnen sov, bara att koka ris sen. skönt att slippa stressa med det framåt middagstiden sen :)

Det var enorma framsteg idag när vi hälsade på, det verkligen lös glädje om honom när han såg David, han busade till och med med honom, killade honom under fötterna, och sniffade på honom, som han alltid tidigare brukar göra. det var så himla fint att se. Der gjorde verkligen våran dag :) Hoppet är större än någonsin nu :)) <3

Hah, Saga är ju bara såå jäkla skön!
Hon gick fram till dom nya gardinerna jag hängde upp häromdagen när hon sov, strök handen på dom, tittade på mig & sa : vad fiiint mamma, fiiint! haha! Tokunge, kul att hon märker när det förändras lite hemma, då hennes far är lite sämre på det ;) haha!

nääh, äta lite clementin med Saga, och mysa lite innan vi ska klä på oss & gå.


hejdå!

Torsdagen den 15.e oktober 2009


sådärja, Saga är på dagis, och jag & David är hemma igen en liten snabbis, innan det är dags att bege sig mot uppsala föratt hälsa på barnens farfar! Ska svänga förbi mamma innan oxå & hämta min everestväst som jag har där, min jacka sa upp sig igår, hela dragkedjan pajjade, :((( Så västen får duga tills ekonomin tillåter att jag kan köpa mig en rejäl vinterjacka! får i värsta fall vänta till lön, finns ju annat som går före innan dess!

Morgonen var bra faktiskt, inge stress, snälla barn & så.

har inte så mkt mer att skriva, ska gosa med David nu!



pussheej

Onsdagen den 14.e oktober 2009


GodKväll!
Eftermiddagen spenderades med Susanne, Vilmer & Dogge :)
Hade jättemysig, var ute & lekte med barnen ett tag, tills vi höll på att frysa ihjäl, gick in & satte oss med småkillarna på golvet medans dom stora huliganerna lekte gärnet. Det pimplades kaffe, goffades muffins & pratades oerhört mkt gojja. Saga & Vilmer lekte superfint ihop, och David & Dogge låg på golvet, bredvid varandra & snackade som fan ;) Sötnötarna :))) Har haft en sjukt trevlig kväll med dom underbara människorna, THANX BABES! När dom for hemåt så slängde jag på barnen pyjamasar, kirrade varsina flarror & sen vart det tack&godnatt för deras del :) Efter det har jag vikt tvätt, kört igång ännu en maskin tvätt, plockat ur diskmaskinen & donat lite. Eldar som fan, så det är tokgosigt hemma :) gillagillagilla! Och nu är det soffmys, all by my self! Lite Efterlyst, lite dator, lite kaffe, perfa!

Gardinerna till matsalen kom idag btw, är supernöjd, ska bara sys upp lite, då dom var för långa, sen ska dom upp på sin plats! Nya sängkläder köpte jag ju med, ska bädda med dom imorgon tänkte jag :) Superfina, för bara 69kr/st! Xtrapris på halens.se. lovley!

Imorgon efter att jag har lämnat Saga på dagis, så bär det av till Svärfar & hälsa på.
Sen imorgon eftermiddag måste jag eller Pappan ta oss i kragen & plocka ur garderoben, latmaskarna själva! hah!

Väntar på att Pappan ska komma hem & gosa ner sig i soffan med mig.

aja, njut av kvällen, och av varandra!

hejhej!

Onsdagen den 14.e oktober 2009



Jeeeeiii, lyckades få fart på elden i kamin, duktiga jag ;)
Så snart är det vaaarmt & mysigt i hela huset, och inte bara i vardagsrummet (tack till dig som uppfann värmepumpen)! Brukar allvarligt inte lyckas på första försöket, blir förbannad & ger upp (fråga PappaBulln)! Nääh, så jag är stolt över mig själv :)

Barnen sover, Saga fick jag lägga för en andra lur, då hon verkligen inte verkar ha sovit klart på dagis, hon var mer vild än tam när vi kom hem, grinade & gapade :/ Men nu sover hon iallafall, det behöver hon om hon ska orka hela eftermiddagen & kvällen!!

Om vi har tur så får vi finbesök om  nån timme, skulle inte sitta helt fel, då jag är gräsänka ikväll :P Plus att bägge barnen får leksällskap :) Funderar på om jag ska slänga ihop lite muffins, min sockerkaksform är spårlöst försvunnen, så en sockerkaka kan vi fetglömma! Passa på nu, då jag sätter igång att styrketräna nästa vecka igen :) Fokus på min rygg till att börja med, då den är paj, som i pajas! Sen mage, ben & armar :) Jag ser verkligen fram emot att komma lite i form, måste köra igång med mina raska promenader igen oxå, jag behöver det massor! Ska nog göra upp en tränings-schema, så det inte går ut över familjetiden lixom, utan att man prioriterar rätt. Man ska hinna träna OCH umgås med familjen, lyckades svägerskan, så ska jag lyckas! Är så kvällstrött bara, det är mitt problem, och det är då jag vill umgås med barnen & deras far ihop, men som sagt, måste tänka lite på mig själv med. det ska nog ordna sig!

nu ligger Saga & sjunger på sitt rum & David ligger & snackar i vagnen, vaddå vakna ikapp :D ingen av dom är sura änsålänge iallafall, skönt, ska ta dom nu, innan dom blir helt crazy ;) haha!

hörs säkert ikväll!


pusskram, skumbanan!

Onsdagen den 14.e oktober 2009


Goddagens!
Började morgonen vid kl 5, då min son ansåg att han hade sovit klart för natten & ville komma upp & leka, och vad har man då för val?! ;) haha! Sagt & gjort, fixade iordning honom, och sen mig för dagen, pimlade lite kaffe, gosade med den lilla huliganen, tills han slocknade en sväng under gymet, och det var dax att väcka den stora huliganen ;) Fixade iordning henne, och lyxade till det med frukost i soffan framför barnprogrammen! Det uppskattades av lillsnuttan <3 Klädde på oss, gick hem till farmor & fick skjuts idag med till dagis, miljoner tack snälla farmor <3 Lämnade Saga på dagis, for hem. David somnade igen, tog en dusch, fick besök av Veronica & Soraya, pimplade lite kaffe med dom, snackade lite gojja & sen begav dom sig hemåt igen! och nu sitter jag här, och bara tar det lungt, innan PytteBulln vaknar & vill leka lite. Dricker en kopp kaffe & bara andas ut lite. Fördelen med att Saga går på dagis några timmar, är ju att David oftast sover på förmiddagarna & jag får lite egentid, kan pyssla lite hemma, sitta här & bara vara.. Det är najs, och välbehövligt, det är ju verkligen fullt ös från morgon till kväll annars! Men jag skulle inte byta bort det mot något annat på denna jord, för jag ÄLSKART!

Satte upp de nya gardinerna i vardagsrummet igår, så himla tjusigt det blev :)
Bild kommer i framtiden ;)

Och nästa vecka är det dax för bvc, och 4 månaderkontrollen på PytteBulln :)
Ska bli så himla spännande & se hur mkt han väger nu, för 3 veckor sen vägde mammas troll 6232g!
Han börjar bli stor,  vill gärna inte inse det, men tiden går ju bara så sjukt fort. Nästa höst är det han som ska skolas in på dagis, och förhoppningsvis så har jag ett jobb då, håller tummarna för det iallafall :) Kommer bli en stor förändring i livet, att vara utan barnen om dagarna & istället jobba, men samtidigt kul, känner att jag har så mkt att ge på jobbsidan, efter att ha vart förädrarledig & inte jobbat sen juli-07!! Ser verkligen fram emot det, men ser inte fram emot att vara utan barnen, men thats life! Då har jag iallafall något att längta efter om dagarna <3

oohja, tvätt finns det ju, som vanligt, ta itur med det kanske?

hörs då!


hej!

Tisdagen den 13.e oktober 2009



Sitter & avnjuter en alldeles nybakt thékaka :)
Tog ut sista plåten för typ 5 min sen, och jag säger bara:  YAMMIE ;)
Till det dricks det självklart en kopp java :)

Gick bra att lämna Saga imorse, men det gör fortfarande ont i mig VARENDA gång hon ska dit!
Vill ha henne hemma 7 dagar i veckan, men för hennes skull så...

Ja, har alltså bakat nu på morgonkvisten, och David, han sover sin fm-lur. 
Tar golven & tvätten ikväll, när barnen sover istället. Måste få tummen ur & tömma garderoben som Emmelie & Manne kommer & hämtar på fredag!

nääh, äta var det!

pussheej

Tisdagen den 13.e oktober 2009



Skam den som ger sig!
Planerar alltid kvällen innan vad jag & barnen ska ha för kläder dagen därpå, plockar fram allt föratt slippa den stressen på morgonen. Och idag planerade jag att jag skulle vara lite höstig, med svart tunika, jeanskjol, strumpbyxor, benvärmare & mina nya låga stövlar! kändes inte lika självklart imorse, när mästaren visar 0-gradigt, och det ligger ett lätt snötäcke på marken! MEN skam den som ger sig, med dubbla tjocka strumpbyxor, så är jag fit for fight! nån som ens bryr sig förutom jag? aja..

David ligger & pratar under gymet, Saga sitter med en macka i handen & kollar på barnprogram, nyss var det ett av hennes favvoprogram - Rory, racerbilen! Hon är som fastklistrad när det är det på tv. Får skjuts ner till dagis av barnens farmor, fina hon <3 Sen åka hem igen, hoppas David tänker vara snäll, så jag kan baka bröd, och skura alla golven. Har som vanligt tvätt som väntar på mig med.

Annars så händer inte mkt idag.
När jag hämtar Saga i eftermiddag så ska hon få åka ståbräda hem, då jag tar enkel-liggvagnen till David, slippa kånka syskonkärran! Och hon var ju så duktig & stolt förra veckan när hon fick åka på den :) Blir en lugn eftermiddag, med massa mys :)

plocka fram PytteBullns overall, och MiniBullns täckjacka & brallor, annars så är vi alla startklara!

Hoppas det kommer lite mera snö under dagen, mysigt ju :)

pussheej

Måndagen den 12.e oktober 2009 - del 4


När barnen vaknade från sina lurar så var det fullt ös, medvetslös igen.
Vi har lekt, busat & myst hela dagen, mina fiiina ungar <3

Syster med Familj, hennes svägerska & hennes karl var här några timmar på eftermiddagen!
Minna & Peter låna alla kläder som PytteBulln har växt ur, en ÖVERFULL stor ikeapåse fick dom med sig hem :) Kul att de dög. Och vet att kläderna kommer väl till användning :) Nu saknas bara en bebis att fylla ut kläderna med ;) Var riktigt trevligt med sällskap, och Saga spexade som aldrig förr. Underbara unge <3 När PappaBulln kom hem så satte jag igång med middagen, och folket for hemåt. Sen duschade barnen med PappaBulln, och sen var det dax att natta dom små liven <3 Gick lika bra som det alltid gör :) Pappan plockade undan & donade, så jag kunde sätta mig på trappen, med en kopp kaffe, en cigg & bara varva ner :) Fiiina han <3
Nu sitter vi i soffan, ska krypa upp & lägga mig i hans knä, bara mysa & pussas massor.

imorgon är det dax för dagis i vanlig ordning, uscha uscha, morgonstress är inte riktigt min grej :( Men vad gör man inte för sina barn?! måste baka bröd under tiden Saga är på dagis oxå. samt skura alla golven.


inge vidare roliga nyheter idag heller.. bara att vänta, vänta & väänta! fiifan!


nu : soffmys med den bästa av dom bästa <3


pussheej

Måndagen den 12.e oktober 2009 - del 3



Garderoben bortlovad!
10 min efter inlägget så ringde Emmelie & ville ha den :)
Tänk så smidigt det kan gå! kanoon!

Asså David var ju vaken typ 2½ timme imorse, sen somnade han om vid 9, vaknade igen vid 12, ville ha käk & somnade om igen :/ Och han sover fortfarande!!! Hmm, ska jag vara glad eller orolig? Men jag kommer väcka honom om han inte har vaknat inom 45min, och då får han hålla sig vaken tills 19, då det är natting! Tröttmössan själv lixom!

Jag & Saga slängde ihop en sats muffinssmet för en stund sen.
Blidde chokladmuffins, och dom är nyss uttagna ur ugnen :)
Saga har smet över hela sin ljusrosa t-shirt, men det är en världslig sak ;)
Huvudsaken är att hon får vara med & har kul :)

nu : leka med Saga <3


puss

Måndagen den 12.e oktober 2009 - del 2



Skänker denna till dig som vill ha den :
"text & bild lånat från ikea.se"

KULLEN
Garderob med 3 dörrar
 Produktbeskrivning
formgivare:
IKEA of Sweden
Storlek
Bredd: 144 cm
Djup: 51 cm
Höjd: 191 cm

material:
Förnyelsebart material (träet).
bra att veta
5 hyllplan och 1 klädstång medföljer.
Kräver en takhöjd på minst 198 cm.
skötselråd:
Torka med en trasa fuktad med milt rengöringsmedel.
Eftertorka med torr trasa.
produktbeskrivning
Basmaterial/ Lådbakstycke/ Lådsidor: Spånskiva, Folie
Rygg: Träfiberskiva
Lådbotten: Träfiberskiva, Folie

den står bara & tar plats hemma hos oss.
Fås gratis mot nermontering & hämtning!
alltså : du skruvar ner den & står för hämtningen!

intresserad?
lämna en kommentar här, eller skicka ett mess!


inom en snar framtid så ska jag även sälja våran syskonvagn, en Carena dubble swing!
då jag är ute efter en annan vagn nu! lägger ut den här innan den läggs ut på blocket!


nu börjar barnen vakna ikapp efter deras långa lurar på över 2 timmar!
älskart!


hejdå!

Måndagen den 12.e oktober 2009



David sov ända till kl 6 imorse, fick käk & somnade om till kl 7.10!
Så jag känner mig lite piggare idag faktiskt, han somnade om igen för typ 20min sen så nu sitter jag & väntar på att nästa huligan ska vakna!

Saga var rånöjd hela eftermiddagen igår, hon var ute & lekte med PappaBulln i timmar, tittade på när han eldade i tunnan, städade garaget & lekte i sandlådan, hon hade vart supersnäll. Jag & David höll oss inne i värmen ;)

I eftermiddag så kommer min syster & hennes svägerska Minna hit.
Minna är SMÄLLFET (höggravid), beräknad om typ 2 veckor & jag sorterade ur alla Davids 50/56 kläder igårkväll, så hon ska komma & kika om det är något hon vill låna inför bebisens ankomst! Kul om det kommer till användning, men har lagt undan lite kläder som betyder lite xtra för mig, tex kläderna han åkte hem från BB i, och sånt. Sånt har jag sparat från Saga med :) Måste erkänna att det fälldes en & annan tår igår när jag fixade med kläderna, han börjar bli stor, min lilla kille. Blir ju 4 månader nästa vecka <3

Nu är Saga vaken, ligger & sjunger BÄBÄVITALAMM, låter det som ;)
Hihii, sötnöten, då ropar hon alldelles strax på mig med andra ord.

ska kirra kaffe nu, sen är det fullt ös, medvetlös :)
precis så jag vill ha det!

skulle kunna bli snöblandat regn idag btw, för er som ville veta!

hejdå!

Söndagen den 11.e oktober 2009 - del 2


Fick finbesök till frukosten, då vi bjöd över barnens farmor :)
Beundrar henne så sjukt mkt, hon är så stark!
VärldensBästaFarmor/Svärmor :)

Nu sover bägge barnen middag.
Så här sitter jag & vilar öronen, välbehövligt, David har börjat lite lätt att testa rösten, och då tycker Saga att hon ska ta i med samma takter, MEN typ 20ggr HÖGRE, så ja, öronen behöver vila ;) Tur att dom är söta när dom är igång iallafall, och denna otroliga syskonkärleken <3  Dom har verkligen kul i varandras sällskap, redan nu, Saga spexar för David hela tiden - titta på mig David, titta på miiiiig!! haha. Oss skiter hon i ;) Bara David hon vill impa på! Är fortfarande trött som ett as, men har fått hela förmiddagen att gå iallafall. Hoppas på att solen ska vilja titta fram när barnen sovit klart, så vi kan gå ut & leka av oss lite. Pappan är ute i garaget & städar, han är så himla duktig. Ska snart ställa barnvakten mellan barnens rum, och gå ut & höra om han kanske vill ha lite hjälp, medans huliganera sover.  Men först koka ännu en kanna kaffe, och kolla om tumlaren är klar!

kanske förbereda maten?
Blir klyftpotatis, fläskfilé & nån sås, har inte bestämt vilken ännu. Tror att det blir nån kallsås, hemmagjord. åka & köpa lite grönsaker & göra en sallad till det oxå.


ajaa, hejdårå!


Söndagen den 11.e oktober 2009



zzZZzzz.. när ska min älskade lilla son förstå att man INTE kliver upp innan klockan 6 i detta hus? Mellan fem & halv sex varje morgon så är det fullt ös som gäller för den lilla krabaten!! Men jag föredrar faktiskt det, jag menar, han somnar ju sju varje kväll, har hellre min "egentid" på kvällen, efter klockan 7 då bägge barnen har somnat, då är det ju mitt val, om jag själv lägger mig, så jag orkar morgonen, eller om jag är uppe sent, och är astrött morgonen efter! istället föratt ha onda kvällstider att han får sova när vi lägger oss, bara föratt få lite sovmorgon. neej, ordning & reda ska det vara! Men om jag minns rätt så tog det några månader för Saga oxå, när vi hade fått in hennes sovrutiner innan hon började sova lite längre på mornarna! undra varför jag gnäller egentligen, när jag har 2 fina ungar, som somnar kl 19 varje kväll, & sover hela nätterna (bortsätt från de x-antal ggr som David tappar nappen i sömnen) hmm, äsch, jag går med på att kliva upp kl 5 några månader till, för den sakens skull ;)

i Skrivande stund så ligger David under gymet, Saga sitter bredvid honom på 3-hjulningen & båda har fastnat med blicken på  Små Einsteins, som går på barnkanalen just nu! Pappan sitter här bredvid mig i soffan & ser allmänt söt ut bara :) Snart dax att fixa frukost & inviga de nya matsalsmöblerna. Nu vill jag ha mina nya gardiiiner!!!


vill tacka för alla fina mess som jag fått den senaste veckan, och tack föratt de flesta har respekterat & inte ringt mig. vi försöker leva på som vanligt, men anledningen till att jag undviker att prata i telefonen är föratt det tar på krafterna att upprepa situationen, gång på gång, för frågan kommer ju ställas! men snart går allt åt rätt håll, och då kommer jag med ett leende på läpparna att berätta om alla framsteg.. så, så fort något positivt händer, så hör ni av mig <3 tummis :))

ajaa, vad dagen har att bjuda på vet jag inte.
mys med familjen, ut & pula kanske, OM SOLEN BEHAGAR ATT VISA SIG!!!
annars så är det sviiinkallt ute, brrbrr!!

nääh, frulletajm!


hejhej

Lördagen den 10.e oktober 2009 - del 3



Popcorn, Körslaget & 82 st levande ljus ;)
Jopp, så ser våran kväll ut, ungarna däckade kl 19 i vanlig ordning.
Soffmys med maken, tänkte bara slänga in ett inlägg typ.

Dagen har vi spenderat ute, var utomhus & lekte i drygt 4 timmar, David sov mestadels, och Saga fick leka av sig ordentligt.Fick fin besök av barnens farbror, faster, & kusiner, det pimplades kaffe, snackades massa gojja & lektes. Molly fick ärva en overall & en jacka av Saga :) Var så uppe i lek & stoj, så jag glömde helt bort allt som har med mat att göra, så PappaBulln fick äran att laga middag idag, och resultatet blev 2 feta kebabpizzor från LillaTorget ;) duktiga han! ja, dagen har vart jättebra, kanonväder, trevligt sällskap & massa mys.

förövrigt så snurrar tankarna runt i huvudet..
och lever på hoppet. det SKA bli bra..


nääh, slänga mig på popcornskålen innan Pappan goffar i sig allt ;)


byebye then & goodnight!

Lördagen den 10.e oktober 2009 - del 2


Nu är det grabbarna som sover, och tjejerna som är vakna ;)
David somnade om som ni kanske förstår :)

Gardiner hittade jag oxå.
dom här till vardagsrummet :


och dom här till matsalen :



blev lite sängkläder oxå när jag ändå var i farten.

nu ska jag & Saga hoppa i sängen & väcka PappaBulln!
för det är dax för frukost!


hejhej

Lördagen den 10.e oktober 2009



Bara jag & David vakna i detta hus, Daniel var hemma runt 2 inatt, hade haft det jättekul, himla skönt att höra :) Ja, så Pappan & Prinsessan sover alltså som grisar. David leker under gymet & jag ska hitta lite ork att slå igång en kanna kaffe.

Bakade bröd igår btw, blev thékakor. Mumsigt värre ;)
Saga älskar hembakat bröd, så där har vi en glad tjej sen när det är frulletajm. Skippade muffinsen, då jag vet hur mkt min lilla tjej tycker om att hjälpa mig när jag bakar, så hon & jag ska baka tillsammans idag tänkte jag.

dagen blir lugn, finns som sagt alltid något att göra.

nu ska jag kolla in jotex, haléns & ellos, måste ha nya gardiner till matsalen nu ju ;)
och måste skicka tillbax dom andra gardinerna jag köpte, dom där grå julgardinerna som jag skulle ha i vardagsrummet. Då (smarta!!!) jag glömde kolla längden innan jag beställde, och dom är typ en meter för korta!!!!!!!! kanske inte riktigt en meter, men ni hajjar!! ILSKA!!! bläää, dom som var sååååå fina, och det fanns ingen annan längd på dom :(((


ajaa, bara att kirra nytt.

pusshej

Fredagen den 9.e oktober 2009 - del 2



Sitter här i soffan, nerbäddad under Sagas tjocka filt, höjde nyss värmepumpen till 20grader, då den stod på 16 innan, fryser som attans. Men om en liten stund blir det varmt & gosigt här hemma :) Funderar på att tända en brasa oxå, om gubben min har tagit in någon ved vill säga, mörkrädd som jag är så VÄGRAR jag gå ut till bon & hämta!

Är gräsänka, skickade iväg PappaBulln med Robban, Tommy & grabbarna föratt åka lite 4-hjuling ute i skogen. Det behöver han i nuläget. Robban kom hit & åt middag med oss i vanlig ordning ;) haha! Tvingade dom att sätta ihop matsalsmöblerna, och olja bordet, samt bära över de gamla matsalsmöblerna till min bror & hans blivande fru, då dom fick överta dom. Ordning & reda! Grabbarna lekte med barnen medans jag lagade maten. Sen packade dom ihop sig & for iväg.

Barnen har vart så otroligt snälla idag, heeela dagen verkligen. Gick ju ut & lekte i förmiddags, var ute en & en halv timme, sen gick vi in & åt lunch,lekte en stund till & sen la jag barnen för deras lurar, och David sov i två & en halv timme, medans Saga sov i tre timmar & en kvart!!! Trötta barn??? skulle tro det va! När dom vaknade igen så var dom som sagt lika underbart snälla, enda fram tills det var dax att natta dom. Vi har lekt musten ur varandra, legat på golvet & busat som attans.  Mina barn AVGUDAR varandra, det lyser sån stark syskonkärlek om dom båda hela tiden <3 mitt mammahjärta smälter :D

imorgon blir det att ställa iordning möblerna i matsalen, då oljefärgen måste torka ordentligt innan. Sen blir det massa mys med familjen, utelek för hela slanten om vädret är lika bra som det har vart idag. Hjälpa svärmor att rensa alla blommor ute i rabatterna, och ev klippa gräsmattorna för sista gången för iår, ska försöka hitta orken att tvätta våra fönster, utvändigt & invändigt.  Ja, det finns ju att göra, det behöver man ju inte oroa sig för om man säger så!

har kört igång en maskin tvätt, damsugit lite & så, nu när barnen sover. Funderar på om jag ska baka lite bröd, och eventuellt lite muffins. Trevligt att ha i frysen om det skulle komma någon på besök i framtiden typ. eller nått ;)

nääh, soffläge hela kvällen annars, tills johnblund kikar förbi!


puss&hej

Fredagen den 9.e oktober 2009



Dax att ta nya tag föratt orka ännu en dag!
Men jag gillar fredagar, familjemys all day long.
David ligger under gymet & leker, Saga står på en pall & tittar ut genom fönstret på sin far som fixar med lilla maskinen, hon ska snart få gå ut & göra Pappan sällskap, men först ska hon borsta tänderna & få på sig ytterkläderna.


C passade & nattade barnen igårkväll. <3
Medans jag & Pappan följde med svärmor upp & tittade till svärpappsen.
Blandade känslor, det var tungt, men känns ändå bra att ha vart där.
se till att bli bra nu, barnen saknar dig ju <3


Tar en dag i taget, och hoppet är det sista jag ger upp.

nu vill lillprinsessan ut & leka med sin pappan.
bara att lyda, fram med tandkräm & borste så är vi halvvägs ;)

hoppas alla får en relativt bra dag.
ta hand o varandra.


hej!


Torsdagen den 8.e oktober 2009



Att bloggen har fått komma åt sidan ett tag är nog ganska förstårligt!
Och att det är tufft för oss nu är väl inte heller någon hemlighet. Denna väntan, eviga väntan, gör oss alla tokiga, vi går på nålar & håller alla tummarna vi har, och allt SKA bli bra, det är bara så. Nu gäller det att vi alla tänker positivit, och finns här för varandra. Snart SKA det bli förändring, till det bättre, det är det vi håller tummarna för. Beundrar min fina make, föratt han är så stark, och hans familj, föratt dom är detsamma.

I allt elände som pågår så får jag inte glömma det fina i vårt liv.
Våra fina barn, våra fina familjer & fina vänner, alla som har visat omtanke. Ni ska ha stort tack,även om jag inte känner föratt prata med någon övrig, eller umgås, så uppskattas det enormt mkt, av både mig & Daniel. att ni finns.

Har saknat att skriva, de senaste dagarna, men har verkligen inte orkat.
Eller egentligen så har jag väl inte riktigt vetat vad jag ska skriva, typ, eller nått.

Barnen mår bra iallafall, Saga är på dagis just nu, och David ligger ute i vagnen, på altan & sover. Daniel åkte & jobbade idag, han behöver tänka på annat föratt få dagarna att gå runt. Själv så håller jag på att tvätta alla sängkläder, och har damsugit. Mår fortfarande illa, och har grym huvudvärk, men efter att ha knaprat 8 alvedon per dag i några dagar nu, så har jag gett upp, blir inge bättre ändå, tänker inte knapra piller i onödan lixom. Ska snart småplocka lite, föratt samla tankarna lite, och sen bara vara, vänta på att PytteBulln ska vakna, och gosa med honom innan det är dax att åka & hämta MiniBulln på dagis. Handla en sväng på ica, köpa hem grönsaker, blir köttfärs/grönsaks-soppa idag, och pannkakor. Uppskattas massor i detta hus kan jag lova.

nu vet ni att jag lever iallafall, men är som sagt inge vidare social utav mig, jag hör av mig, när orken börjar komma tillbax. uppdaterar lite här, när jag känner för det.

hejdå!


Måndagen den 5.e oktober 2009 - del 3



Fiiifaaan vad livet är orättvist.
Denna eftermiddag har enbart bestått av tårar, tårar i massor.
Sånt här ska inte hända, FANFANFAN!!!

alla mina tankar är idag hos Daniel & hans familj.
det gör så ont i mig.. älskade Svärfar..


detskablibradetskablibradetskablibradetskablibra


ring mig inte
Daniel behöver mig mer än vad ni behöver mig just nu.
snälla, respektera det!

uppdaterar när orken finns, jag lovar!


Måndagen den 5e oktober 2009 - del 2



YEAH, imorgon mellan kl 8-10 nångång så kommer DHL med våra nya matsalsmöbler ;)

annars så mår jag fortfarande illa som attans, barnen sover, Saga har sovit i 2 timmar & David har soit typ 15min, han vaknade 20 min efter att Saga somnade & ville ha lite kvalititetstid med sin mamma <3 Och när Saga har vaknat så är det hennes tur, om hennes bror behagar att sova en liten stund alltså :) Tänkte att Saga ska få hjälpa mig att förbereda middagen oxå, måste försöka få i min lite riktig mat iallafall till kvällen. Blir lätt-tuggat - fläskfilégryta med chili, och ris till det.

Siter & kollar på Förlossningskliniken, och som ALLTID så fälls det en & annan tår, då jag tänker tillbax på mina fantastiska förlossningar, och det fina man får utav det jävliga arbetet man gör.

uscha, Pappan får svänga förbi ica påvägen hem, hämta ut mina gardiner som kommit & köpa alvedon. Huvudet dunkar. Har fått i mig lite kaffe iallafall, och en halv munk, som ganska snabbt kom på retur. Men efter det har jag "pepparpeppar" inte kräks något. Och det var ett antal x timmar sen. Efter förra inlägget typ.

jaja, vänta på att min prinsessa ska vakna, och kolla facebook undertiden.


pussheej

Måndagen den 5e oktober 2009


Tror på fullaste allvar att jag håller på att åka på nån influensa.
Kräktes som en dåre när jag kom hem till min mamma imorse, mår illa som fan & har världens huvudvärk, snorar & hostar fortfarande, vilket jag har gjort i flera veckor nu.  får ringa vårdcentralen imorgon fall jag inte blir bättre.

Saga vaknade några ggr igårkväll, och var ledsen, slutade med att vid 23.45 tiden så tog jag upp henne & sen fick hon sova i våran säng med oss. Hon sov väldigt oroligt, och nästan kramp-höll om mig hela natten. Jag fick inte vända mig om, varje gång hon somnade & tappade taget om mig så vaknade hon & var ledsen, höll om henne hela natten efter att jag förstod det.  min stackars lilla tjej. Hon är gnällig & hängig idag med, David likaså, men pepparpeppar så har ingen av oss feber. Men det blir iallafall inge dagis för Saga denna vecka, och om mitt illamående inte går över så får PappaBulln vara hemma veckan ut & wabba, så får vi hjälpas åt med barnen. Mina barn ska ha fullaste uppmärksamheten & all kärleken dom kan få, men med en hängig mamma kan det blir svårt med uppmärksamheten, är glad över att jag har en sån fin Pappa till mina barn, som finna här för oss HELA TIDEN.

Usch, mår verkligen piss, trodde jag skulle må bättre efter att ha kräkits, men ikke.

Gick inte så värst bra för min mamma med proverna & testerna btw.
Hon ska på UL för hjärtat om 2 veckor, håller tummarna på att allt är relativ bra iallafall.

ska fick någe käk till snuttan nu, hoppas hon får i sig lite.
själv äter jag enbart drickformat idag, då det är "trevligare" att få upp istället för tuggmat!
Blir vatten, saft & kaffe för min del, kanske lite kräm, lär visa sig!


hejdå!

Söndagen den 4.e oktober 2009 - del 3



Kalaset var väldans trevligt, barnen lekte av sig & allt var bra. Massa gott fika & trevligt sällskap, som vanligt!

Dock så var Saga jättevarm & hängig, så väl hemma igen så tog vi tempen, och den visade på ca 38, vilket är feber på henne, då hon är lågtempare, allt över 37,3-5 typ är feber på henne. Så i med alvedon, på med pyjamas & sen nattinatti för hennes del. Stackars liten.. David slocknade 15min efter henne, och lite glansig på ögonen han med, men dock ingen feber! Hoppashoppashoppas barnen är piggare imorgon.

Imorgon ska vi upp med tuppen.
04.30 ringer min klocka. Upp & göra mig iordning, väcka barnen & göra dom iordning. Och vid 05.30 typ så åker vi med PappaBulln, hämtar upp hans bror, sen kör dom oss till Uppsala, släpper av oss hos min mamma. Hon ska vara på sjukhuset kl 8, göra massa tester ang hjärtat, och ta massa prover. Efter det åker jag nog hem med barnen ganska direkt. Så Saga får vila upp sig, det är ju dagis som gäller på tisdag igen, men INTE om hon fortfarande är hängig, för då blir det hon som får vara hemma & krya på sig, min lilla bebis (hon kommer ALLTID att vara min bebis). Skiter i om hon missar massor på dagis igen, hon var ju hemma 2 veckor, och sen gick hon förra veckan & nu verkar hon bli dålig igen. Denna gång får hon vara hemma tills hon är heeelt frisk. Men vem vet, hon kanske är pigg & feberfri imorgon, och då blir det ju självklart dagis, men inte annars!

nu blir det Ensam Mamma Söker, en munk & kramkalas med min make, innan det är dax att natta oss med, med tanke på den tidiga uppstigningen imorgon.

älskar min fina familj <3


Söndagen den 4.e oktober 2009 - del 2



Hemma igen,  hör&häpna - vi hade uppehåll under hela tiden vi var på marknaden :)
Fyndade BARA massa onyttigheter :O typ chips, havrebollar, kokosbollar, munkar & godis ;)
Barnen sov under hela nästan hela turen där nere, så jag & Pappan kunde strosa runt & bara mysa.
När vi kom hem så fikade vi, jag, Pappan & Saga, på lite av det gottiga vi köpt, sen somnade bägge barnen för varsina em-lurar ;) Passade på att köra igång en maskin tvätt & plocka lite. Hann till & med mysa med Pappan lite ;) Nu sitter vi hela familjen (förutom David som sover ff) och kolla å PeterPan. Ska alldeles strax göra oss klara föratt styra Volvon mot Hamra, där Timpa fyller 12år & ska firas :) Ska bara väcka David, byta om på honom & sen åka typ.

så vi hörs senare, eller imorrn, lär visa sig.


pusskram

Söndagen den 4.e oktober 2009


Igår fick min make titeln som : ensamstående tvåbarnsfar!
Javisst, men bara över dagen alltså, då jag behagade att sova HELA dagen igår. Vaknade 3ggr alltsomallt under dagen, pussade lite på barnen, mådde skit, la mig igen.. typ. Första gången, runt 10-iden kanske, tog jag en cigg, kräktes lite, klädde på David lite kläder, och så. Gick & la mig 20 min efter det. Vaknade vid 14.30 tiden igen, Åt lite pizza, och kramades lite mer med familjen, var vaken max 30 min denna gång. Sista gången jag gick upp var vid kl. 18, alltså en timme innan barnen skulle sova. Hann mys lite med dom iallafall. Nattade dom (eller ja, pappan gjorde den mesta jobbet) sen sov jag på soffan resten av kvällen.

Och idag mår jag fortfarande SKIT!! JÄÄÄÄVLA TEQUILA!!!!!!!!
Fattar inte varför jag inte bara kan hålla mig till öl när jag ska dricka!
Blir förbannad på mig själv, vet ärligt talat inte hur mkt jag drack i fredags!
För övrigt så minns jag hela kvällen, men inte just hur mkt shots det blev.
Minns att jag ramlar omkull på altanen hos V, slår i huvudet, skrapar upp kinden & sen får hjälp av C hem. Asså, allvarligt, jag SKÄMS! Hade jag bara håll mig till ölen så hade kvällen fortsatt vara trevligt, men NEJDÅ, självklart ska jag tvinga T att ta fram flarran..  Och i princip få dricka den själv :/ C tog en med mig, & T tog 1 eller 2 med mig, tror att V tog en med mig?! hmm... eller vad vet jag!! skitsamma, fick lida HELA dagen igår. mådde pisspisspiss!!! ajaa. hade hursomhelst trevligt, snackade massor, lyssnade på musik, umgicks & så.

idag är det MICKELSMÄSS i byn!
Hoppas det blir lite uppehåll, känns inge lockande att gå i detta skitväder.
lär visa sig, nu ska jag pussa på mina barn, Pappan sover, då han är värd sovmorgon <3



pussheej

Fredagen den 2.a oktober 2009 - del 4



Jahapp, då ska man tydligen dricka nån öl ikväll hemma hos grannen med henne & lite annat folk :)
Trevligt värre, kan bli riktigt kul ju :) Pappan får sitta hemma med de sovande huliganerna. Nattar barnen tillsammans innan jag går över dit :)

Och annars då? jodå, Barnen sover fortfarade middag.
Är så himla nyfiken på hur det går för Saga, om hon har kissat på sig eller ej :))
oavsett vad, så är hon OTROLIGT duktig, och modig som valde själv att sova utan blöja <3



aja, hejdårå

Fredagen den 2.a oktober 2009 - del 3



Min lilla tjej börjar bli stor :(
När hon sover middag så sover hon ju alltid i sin vagn, i sitt rum, förut sov hon alltid ute i vagnen, oavsett väder & vind, tills den dagen kom då hon tog sig ur vagnen TROTS att hon var fastspänd, och efter det satte skräcken liv i mig & sen dess har hon sovit inne alltså. ajaa, hursomhelst, gårdagens olycka (med tummen) måste ha satt sina spår, för idag, när jag frågade om hon ville sova middag så sprang hon in på rummet som vanligt, men bäddade ner sig i SÄNGEN :))) JEEEIIIIII!! och sa att hon ville sova där, och när jag kom med blöjan så skreeeeek hon NEEEEJ!! så min lilla tjej sover alltså middag i sin säng för första gången sen vi bytte mot spjälsäng till växasäng, UTAN blöja som pricken över i´t :)) Hon har totalvägrat att sova middag i sängen innan, så detta känns superbra. Hon var nykissad när jag la henne, så det lär visa sig om det händer en olycka eller inte, mig kvittar det, för det handlar om att LÄRA sig, tar tid att bli helt blöjfri, så några olyckor räknar jag med, med ett leende på läppen :)

Och David då?
Han har vart vaken heeela förmiddagen, det hör INTE till vanligheten.
Han brukar sova mellan 8-12, typ, sen vara vaken ett tag, sen sova mellan 15-16.30 typ, visst vaknar han ibland däremellan, men ändå. Men han har vart på kanonhumör, och Saga likaså! lovley.

Och när barnen har vaknat sen så ska vi gå ut & leka med grannen & hennes söner.
Kul för Saga att få leka av sig lite, och kul för mig att få pimpla kaffe med grannkärringen :)
Ska även hämta skolkatalogen från henne, och kolla in Sagas dagisgäng ;) Hon råkade beställa två, så jag beställde ingen utan köper en av hennes :) smart va?!


nää, pimpla kaffe, & röka nån cigg.


hejdå!!

Fredagen den 2.a oktober 2009 - del 3



Har ju helt glömt att uppdatera er om hur det går med Saga ang blöjgrejen :)

Saga är alltså BLÖJFRI sen några månader tillbax :)
Hon är så fantastisk duktig, min lilla tjej. Hon använder enbart blöja 2 ggr per dag, det är när hon sover middag & när hon sover för natten. Annars kissar & bajsar hon på toaletten :) Jag är så stolt över henne. vi gjorde det till en kul sak redan från start, och gör det fortfarande. Vilket resulterade i en as-stolt liten tjej. Hon blir så glad när hon har vart på taletten, för oavsett om hon har gjort något eller inte så får hon beröm :)) Hon är så himla fin min lilla tjej. Och efter års-skiftet ska vi satsa på att få henne blöjfri nattetid oxå :)

så nu vet ni :)



puss & hej


Fredagen den 2.a oktober 2009 - del 2.



Är riktigt nöjd med min nya design, och jag kirrade det ALL BY MY SELF!!
Fyyfaan vad jag är bra ;) eller nått :D

nääh, frulletajm med Sagabus, då Davidbus sover :)


pussheej

Fredagen den 2.a oktober 2009



Tjiiiingeliiing !!!

Finns bannemig inge bättre än att vakna upp & mötas av 2 glada barn <3
David låg i vaggan & jollrade förfullt, och Saga ropade - SAAAAANNAAAAA!! från sitt rum när hon hörde att brorsan var vaken ;) Ja, min dotter kallar mig vid mitt tilltalsnamn :( Då hennes Pappa tycker att det är jättekul, och varje gång hon ropar Sanna, så ler jag, tittar på henne & säger _ mamma heter jag ;) Då brister hon ut i sitt dagliga bus-skratt ;) haha, så jäkla söt man kan vara då. Nu försöker jag få henne att säga - PappaBulln, men det blir bara PappaBoll ;) hahahahaaa!!!

Nu ligger David under gymet, oh Saga cyklar runt på Määäärit & glor på barnkanalen, på nått lek&lär program, som hon tycker är jättekul, Specialagent oso heter det. Dom räknar & Saga räknar med dom & dom dansar & klappar händer, Saga gör det dom gör ;) Min fina tjejsing <3 Jaha, nu somnade David under gymet, nej nu vaknade han igen ;) haha, han kanske vill sova en fm lur :P tröttsingen <3

gaaash, vad hungrig jag blev, lägga PytteBulln & sen äta frulle med MiniBulln <3
låter bra tycker jag.

hejhopp!!

Torsdagen den 1.a oktober 2009!



Shiiiit asså, redan inne i oktober månad :/

aja, tänkte uppdatera er om min dag faktiskt :)

Började morgonen med att åka & lämna Saga på dagis, sen for jag & David hem, bytte vagn & for vidare till IcaMaxi, föratt möta upp min mamma, syster & hennes dotter <3 Där inhandlades det massor av mat, lite kläder till David, en tröja till mig & sånt. Hann snacka av oss lite, och mös runt, Mamma gosade med David (som sov hela tiden) under tiden, så jag lätt kunde snappa åt mig månadens mat & slänga i vagnen, tack min fina mamma <3 Blev skapligt chockad när jag skulle betala - TVÅTUSENFYRAHUNDRA KRONOR!!!JÖSSES, MEN MEN, THATS LIFE!! Kramades hejdå med mamma&syster, blev upphämtad av svärmor,åkte & slängde in all mat hemma, och for vidare föratt hämta min skruttunge <3 Väl hemma igen så sov Saga en andra middag, & David tog sig en lur han med, så jag passade på att baka toscamuffins & bara chillade lite ;) Saga vaknade & skrek i ren panik, sprang in på hennes rum, där hon sover middag i sin vagn, och ser att lillstumpan hade fastnat & klämt hela tummen på nått jäkla vänster, sprang med henne storgråtandes till köket, spolade handen under iskallt vatten ett bra tag, ringde svärmor & bad henne komma & titta, och självklart så var hon här inom 5 min, och det var ingen större fara, svullet & gör antagligen bajsont, men inget allvarligt. Stackars min lilla bebis <3 Tack snälla farmor för hjälpen :)) Efter det blev det massor av lek, bus & pyssel. Låg på golvet & umgicks med barnen i vanlig ordning, sen var det dax att laga middag. David låg så snällt under gymet i köket & Saga hjälpte som vanlig mig med maten :) Idag blev det marinerad lövbiff, potatisgratäng & kall beasås. Smaskigt värre ;) Pappan kom hem, vi åt middag & sen var det fullt ös igen. Hela familjen tillbringade slutet av kvällen på golvet, Pappan busade musten ur Saga ;) haha! Så fina så <3 Plötsligt blev klockan 19, och vi nattade bägge barnen. Nu sover dom som grisar, och själv ska jag ha lite soffmys med min fina make-SexxiBulln ;)

DET ÄR ER JAG LEVER FÖR <3 JAG ÄLSKAR ER MER ÄN LIVET!



Dagen har alltså vart superbra, på alla sätt&vis.




morgondagen blir lugn, inget inplanerat alls (skönt)
känner mig lite anti just nu om jag ska vara ärlig, lite off, typ!

jaja, HEJDÅ!!!