:D


Nöjd mamma !! 

Det är inte varje dag man fyndar en emmaljunga scooter , i toppskick , för ynka 100kr  , tjejen behövde bli av med den snabb & tog mitt skambud ;) 
jag älskar fbś köp & sälj sidor !! 
alla som känner mig vet att jag har ett litet beroende när det gäller barnvagnar ;) jag har ärligt tappat räkningen på hur många vagnar jag har avverkat på mina 3 barn under dessa 8,5 år jag varit mamma !! Detta blir iallafall scooter nr 3 eller 4 ;) haha 




Svea har invigt & godkänt den inne i Enköping när vi strosade runt lite på m-huset :) det är ytters sällan den ungen åker vagn , men jag kunde inte stå emot denna sötsak trots att jag faktiskt föredrar vagnar med svänghjul  ;) plus att jag blev 2 Jackor rikare på köpet idag oxå , när vi ändå åkte in till Enköping !!  Winwin!

Inne på dag 3 & det känns faktiskt helt okej , verkar funka bättre för mig att ta en dag eller två i taget , istället för långsiktiga mål , så idag firar jag 3 dagar utan onödigt socker & onyttig mat !! Hejja mig ! Kan bli en liten utmaning på lördag då vi ska på kalas hela familj , men jag tror på mig själv !! I CAN DO THIS! är fortfarande i valet & kvalet om jag ska ha en unnardag i veckan eller inte , för min del kan det ta knäcken på mig då jag har svårt att förstå när nog är nog :/ kanske lika bra att försöka stå emot så länge man kan ?!  Bättre att satsa på lyxigare mat & så en dag i veckan kanske , så man har en favoriträtt att se fram emot istället ?! I dagsläget är det ju kvarg , frukt , grönsaker & kött i mängder som gäller! Bomba protein & fokusera på träningen , jag längtar tills den dagen ( jag ska komma dit ) då jag kan se mig själv i spegeln , och faktiskt känna : ja , jag duger :) 

Nu ska jag krypa ner i soffan med resten av familjen <3 




!

Sitter i fikarummet på jobbet , pimplar kaffe & klurar lite i vanlig ordning!

Igår kväll fixade maken barnvakt , så jag , han , Jimmy & Madde kunde ta oss en promenad! Bästa svärmor tog alla 5 barnen , hon är en klippa! Skönt att rensa tankarna & ventilera , sånt är vi bra på ;) sen att himlen öppnade sig & det spöregnade på oss är en annan femma , så det fick bli en kortade promenad , med tanke på att fler av oss nyss varit sjuka & inte är så sugna på att bli det igen ;) 

Efter det blev det några timmars kaffepimpling & mer skitsnack , precis vad vi alla behövde medans vi torkade ! & Barnen lekte så himla fint ! 

Känner mig bra seg idag!
Fler sjuka på jobbet & några hemma & vabbar , så det är en del att göra! Men har knappt 2 timmar kvar av dagens pass , så jag överlever! 

Måste stanna & handla på vägen hem , sen hämta barnen & sen puttra mot Enköping en sväng! Sen till graven , 7 år sen Peter gick bort idag ..
Sen hem & kasta i barnen middag & duscha dom! 

Nääh , dricka upp kaffet & sen gå ut & ta nya tag!

Hej

Torsdag




Bra start på dagen


Fick till en bra start på dagen!
Hade egentligen planer på att träna lite ikväll , men solen , fågelkvitter & den frosttäckta marken lockade mer , så efter att jag lämnat barnen imorse så svirade jag om & tog mig en uppiggande  promenad! Kallt , men skönt , när jag kom hem kröp det lite i kroppen & jag körde lite crosstrainer & sen Core! 

Varför ska det ta sån himla lång tid för kroppen att anpassa sig , nog föratt jag misskött både kost & träning ett tag nu pga sjukdomar & diverse festligheter , så där har jag mig själv att skylla men ändå ! Men jag börjar trots allt se ett ljus i tunneln , har mått så dåligt ett tag nu & det där sk självförtroendet verkar aldrig vilja infinna sig , så nu är det dags för andra bullar , bara jag kan göra en förändring i mitt beteende , bara jag kan ta tag i mig själv & börja bygga kroppen jag vill ha & bygga ett självförtroende ! 
Det är min tur nu! 
Och jag tänker inte ge upp , jag tänker inte låta nått eller någon komma i min väg , jag ska fan klara detta ! Jag ska från & med nu sätta mig själv främst , jag ska lägga full fokus på mig själv & mitt välmående ! Får ju inte direkt något tillbax när man bara ger & ger ändå , men det gör inget , det är sånt som stärker mig ! Man blir van till sist! Så nu är det bara ett jävlaranamma som saknas , det ska dras fram nu! 

Ligger nyduschad i soffan & pimplar kaffe, planerar lite & funderar lite!  

Ska spika upp några tavlor ovanför vår säng , som suttit i vardagsrummet innan! Köra igång en maskin tvätt & sen tänker jag inte lyfta ett finger till förrens det är dags att hämta kidsen ! 

😊

Kyrkogården


Ibland , när man ska ut & gå , kan det vara skönt att ha ett mål , tex hälsa på en vän , sagt och gjort , det som är orättvist i detta fall är ju att när jag ska hälsa på just min vän , så måste jag gå till kyrkogården ... 


Jag undrar när det ska börja kännas okej .. Jag har fortfarande ilska i kroppen & så många funderingar , vi pratade om allt , vi visste det mesta om varandra & vi hade alltid varandra att komma till i tid & otid ! Så himla många minnen vi delar ihop , vi har gjort helt galna saker tillsammans , Varför du ? Saknar dig så otroligt mycket !! 

Ja , på promenad nr 2 gick jag till kyrkogården fram & tillbax, så fick ihop lite över milen sammanlagt idag iallafall. Halvväg dit öppnade himlen sig , spöregn , inte så najs , men skulle promt till Peter , så jag knatade på! Nöjd i efterhand ! 


Har precis ätit frukost & ligger under en filt i soffan , funderar på om jag ska gå ut & hämta ved & elda lite , ruggigt inne! Borde röja lite , men orken är som bortblåst! Ska försöka vila lite tänkte jag! 

Hej hej 

Så skönt!



Har precis avverkat en liten promenad , i lugn takt föratt känna efter med förkylningen , och Gud så skönt det var :) är hemma & mellanlandar just nu , mina hörlurar laddade ur & min kissblåsa höll på att spricka , så nu laddas lurarna & blåsan är tömd & om en liten stund ( om inte regnet dom lovat kommit ) så tar   Jag ytterligare en promenad , en lugn sådan såklart , föratt mjuka upp kroppen ! 

Sen ska jag hem & duscha & kasta mig på sofflocket några timmar innan det är dags att hämta barnen! 

Pusshej 

"Pepparpeppar"


Haft en riktigt fin dag!
Har mått betydligt bättre idag & hade endast lite högre temp imorse , men sen dess har jag mått relativt bra , om man bortser från mattheten i kroppen ! 


Allt flöt på bra på jobbet & nästan alla i personalen beställde pizza till lunch föratt avsluta påsken & kunna vinka hejdå till socker & fett framöver igen , då måste man ju passa på att fläska lite ;) 


Så himla gott :D
Men magen sa ifrån rejält sen , fyfan , men det var det värt , fortfarande mätt som ett as! Detta ska jag leva på länge nu :) 

Väl hemma efter jobbet gick all must ur mig! Satte mig i soffan 5 minuter , sen tänkte jag : NEEEJ , jag tänkte inte sitta här & tycka synd om mig själv !! Man är ju inte döende föratt man är förkyld lixom , Så hela familjen gick ut & spenderade resten av dagen ute i sandlådan ( slapp göra många knop ) njöt av solen , mina barn & kaffe :) 



efter några timmar gick vi in & duschade alla barnen & nattade dom , sen hoppade jag in i duschen & NU ligger jag nerbäddad i soffan ;) här tänker jag ligga några timmar nu , för snart blir det Sofias änglar & efter det senaste Beck !! Mysigt värre!

Och imorgonbitti hoppas jag att orken är på min sida , vill så gärna ta mig en liten promenad , få lite frisk luft & röra på mig , får så himla ont i kroppen när jag inte rört mig / tränat på några dagar! Och imorgon tar jag nya friska hälsosamma tag igen , inget socker , ingen skitmat & inget småätande! Nu är det ordning & reda som gäller igen & jag har en plan , jag tar 2 dagar i taget , i min egna takt , på mitt egna sätt !! Blir äcklad när jag tänker på senaste veckans matintag & godisintag , fyfan , vidrigt beteende !! 


Nu ska jag tigga kaffe av maken ;)




Bye bye then


God morgon

Sitter i fikarummet på jobbet , slevar i mig min kvarg & pimplar kaffe! Håret står åt alla håll & kanter , ser helt galen ut , haha! 

Fortfarande förkyld , värst är febertopparna , dom kommer väldans olägligt ! Igår gick jag hem en timme tidigare , då en sådan kom & jag blev sänkt! Men känner mig något piggare idag "pepparpeppar" , hoppas det fortsätter åt det hållet! 

Tråkigt att träningen blir lidande , känner mig matt i kroppen , vill ju röra på mig! Men det får vänta några dagar , vill inte riskera något!

Äta upp frukosten & vänta in dagpersonalen , bara jag & natten på plats änsålänge ;) 

God morgon 



 

:(

Bitter tjej!
Förkylningen har brutit ut , 
snoret forsar & febertoppar ! 
Allmänt matt i kroppen 
& aningen bitter! 
Humöret sviktar 
& pmsen is still going strong! 

Suck !
Blev en lång dag på jobbet , tur att man har fina kollegor som avlastar , & peppar, när humöret sviktar! Fick finbesök av familjen på jobbet ,

 dom tog bussen in till Uppsala , hämtade min bil & åkte sen iväg och inhandla present & hämtade påskägg hos mormor & morfar, sen hämtade dom upp mig när jag jobbat klart & vi for på kalas , idag firade vi min fina systerdotter <3 massa bus & fika blev det! 

Sen for vi hem & skrämde upp gårdagens rester , lövbit med klyftpotatis , lika gott idag som igår! Efter det fick barnen leta påskägg & goffa godis , nu ligger hela högen i soffan & kollar på film ! Blir sjukt tidigt isäng känner jag , lika bra att ställa klockan på en gång , ifall jag slocknar på soffan!

Trevlig kväll !
Pusshej 

Långfredag


Sådärjah 
Håret är tillrufsat & makeupen är på , ser fortfarande sjukt trött ut , så smink löser verkligen inte allt , haha! 

Hela familjen ligger & sover som grisar , det är dom värda , men jag är avundsjuk ;) vill oxå sova !! 

Ska strax ta & åka , 
ska bara hiva i mig sista kaffet , 
sen så!

Efter jobbet blir det en sväng till friskhuset , och träna en sväng , sen ska jag hem till mina föräldrar & hämta barnens påskägg , sen ska jag hem & slänga mig på sofflocket , ska bli så himla skönt! 

Fånga dagen!

Hejhej



Glad påsk


Ligger nerbäddad i sängen med en kopp kaffe & inväntar Gåsmamman!

Haft en sådär oförskämt bra dag!
Allt rullade på fint på jobbet & dagen fick så himla fort , sen mötte jag upp maken på maxi föratt handla lite & därefter åkte vi & hämtade barnen ! Dom största barnen var piffade som kärring/gubbe , GLAD PÅSK FRÅN OSS <3




Sen puttrade vi mot Skönsberg föratt fira vår fina vän på hennes födelsedag ! Så himla god mat , grym tårta & skratt i mängder! Sjukt välbehövligt , det var 3 trötta men nöja barn som somnade innan dom hann lägga huvudena på kuddarna ;) 


Alla borde ha en Madde i sitt liv!
 GRATTIS ÄLSKADE VÄNNEN! 

Nu blir det gåsmamman , sen sova , klockan ringer kl 04.15!


Puss

Skönt pass !!



Fick till ett skönt morgonpass , i vardagsrummet ;) har tagit in crosstrainern & ena magmaskinen, då jag vart ensam med barnen titt som tätt så jag ska kunna träna inne när dom sover & gubben inte är hemma! Och nu orkade jag inte bära ut grejerna till gymet igen så jag drog ett pass inne istället ;) får kanske smita ut till gymet ikväll & köra lite tyngder, för samvetets skull ;) 



Har nyss duschat & intagit lite frukost , känns bra att jag gjorde ytterligare ett försök att lära mig äta kvarg , första gångerna tyckte jag det smakade så illa och vägrade äta upp det , haha , men efter att ha läst på så gjorde jag ytterligare ett försök , nu funkar det bra , det är bra återhämtning, mättande  & börjar faktiskt smaka bättre & bättre , en banan & en kopp kaffe till så var frukosten komplett :) 

Häromdagen gnällde jag till maken att det är så drygt att inte kunna ha telefonen på benet när jag är ute & går , då jag gärna vill ha den där&  för då räcker inte sladden så jag kan lyssna på musik , vilket dilemma ;) hur som haver , imorse stod ett litet paket på spisen när jag vaknade , trådlösa hörlurar :D helt perfekt , så dessa fick invigas idag , kanon!! 

 Undra vad jag ska beklaga mig om härnäst , haha haha!! Tusen tack babe <3




Efter duschen upplevde jag det som att ansiktet kliade lite mer & var mer rödflammigt , så jag tog beslutet att smörja in ansiktet med kortison , kör nog 3 ggr om dagen nu några dagar & sen trappor ner , svider i magen av rädsla att det ska blomma upp igen :( blir det inte bättre så ringer jag hudmottagningen! 

Ska strax bädda ner mig i soffan , ligger sjukt minus på sömnkontot ... Ställa alarm på telefonen ifall jag somnar! 

Tjenixen

Onsdag



Vaknar upp & känner mig något flammig i ansiktet :O kliar lite oxå , klump i magen , är nått på g igen ? Har vad jag vet inte kommit i närkontakt med något av alla ämnen jag är allergisk emot , sen slog det mig , måste vara förkylningen som ligger lågt i kroppen , sist det hände var jag ju Jätteförkyld , och med en inflammation / infektion i kroppen kan min hud reagera mer än vanligt !! Så jag lär ringa vc idag och höra vad jag ska göra , om jag ska börja smörja i förebyggande , eller om jag ska vänta lite! Eller kanske ringer jag direkt till hud ? Dom har ju "tagit över" mig nu .. Ja jag ringer dom sen! Håll tummar & tår! 

Annars är allt som vanligt!
Fick till ett skönt träningspass med min vapendragare igår & verkligen LÄNGTAR tills vi kan börja bege oss ut med stavarna några ggr i veckan! Min kropp behöver det! 

Lyckades städa lite oxå , lär fortsätta lite idag dock , men ska kramas med crossen en stund innan det tänkte jag , så jag får dagens träning avklarad , känner mig lite stressad med min lilla lilla förkylning , ser framför mig hur den bryter ut rejält & jag inte kommer kunna träna ordentligt på länge :( 

Nu lär vi dra!

Puss

Tisdag!


Börjar känna mig seg!
Tung i kroppen,
Lite tjock i halsen & småsnorig! 
Hoppas det håller sig där , har inte tid att det bryter ut & jag blir förkyld , ska jobba hela påsken & vill vara piggelin! 

Ute snöar det , vill verkligen ha vår nu! Sol , bar backe & 10 plusgrader skulle sitta fint! Eller bara lite sol skulle duga , är inte så knusslig ... 

Folk som sätter krav på andra människor .. Kan kännas ganska tufft , när man själv inte vet varken ut eller in gällande vissa situationer , kanske är det omedvetet , kanske inte , men det kan skapa lite obekväm känsla helt enkelt ! Har inte ens hunnit väga för & nackdelar ännu !! Jaja , jag släpper det & går på magkänslan när det väl gäller! 

Magen är fortfarande lite i uppror, drygt , man blir lite begränsad när det kniper & dånar , haha! 

Snart dags att bege oss som vanligt , svepa kaffet & åka!

Puss



Måndag igen

Måndag igen & sjukt omotiverad ,
Brukar inte ha problem med måndagar , men nu är jag fasiken slut som artist! Trodde jag var ledig idag då jag jobbar hela påsken , men jag hade kollat fel , så det är bara att tuta & köra & gilla läget! 

Fortfarande förvirrad , men tror jag vet vad jag vill , ska kolla om det jag vill går , annars får det vara! 

Min mage är lite i uppror , tycker synd om omgivningen , haha! Tacos & pms är ingen bra blandning :O 

Inne på första koppen Java , så jag börjar piggna till lite! 

Ute är det nollgradigt, burr! 

Barnen hostar på , men alla är feberfria "pepparpeppar", så det blir dagis / skola för alla! Hostan kan ju sitta i en evighet om man har otur ! Men dom är taggade , tur att dom älskar skola & dagis! 

Idag ska jag försöka träna lite , blev inget igår då orken försvann & lusten likaså! Börjar känna mig lite tjock i halsen , så jag får lyssna lite på kroppen helt enkelt! Inga utmaningar & sen hålla tummarna på att det inte är en förkylning på g ! Sånt har jag ingen tid för! 


Dags för påklädning & sen dags att puttra! 

Hej hej

Lördag!


Lördagmorgon & alla barnen sov till 7.30 , så himla skönt , alla ligger nerbäddade i vår säng & jag ska snart kliva upp & dra på mig lite kläder & ta mig en liten promenad , blir bara en liten sväng , då det är kallt ute & jag verkligen avskyr att frysa , längtar tills det blir varmare ute , så det lockar med längre promenader! 

När jag kommit hem ska pappan ta sig en promenad han med , hade vart mysigt att gå tillsammans , men är man småbarnsföräldrar så får man dela upp tiden när bägge vill träna! Vilket funkar jättebra , så jag klagar inte :) 

Veckan har gått så himla fort , Man hinner för17 inte med riktigt! 

Jag tror jag redan har tagit beslutet i mitt huvud , man jag avverkar detta ändå , kan ju ändra inställning , man vet ju inte! Men känner jag mig själv så är magkänslan densamma imorgonkväll oxå! 

Nu ska jag hinka i mig kaffet, sen så!

Pusshej

Torsdag


Spenderade gårdagen med fina vänner ! Sjukt välbehövligt & så himla kul! Massa gofika & kaffe i mängder , hade träningsvärk i magen & ont i skrattmusklerna efter vår date :D världens finaste tjejer! Linnéas mage växer som tusan & nu är det bara 10 veckor kvar innan lilleman kikar ut <3 

Svea verkar ha bråttom idag , hon står påklädd i hallen trots att det är 10 min kvar tills vi ska börja puttra mot dagis & fritids! Skruttan ! David är hemma med sin farmor idag , han hostar & har feber ,  mammas lilla sjukling <3 Tjejerna hostar lite dom med , men är pigga & feberfria änsålänge ! Saga har sin kör idag , kul att hon hittat nått hon gillar :D 

Nehe, borsta tänderna & hälla upp kaffe i muggen som ska med i bilen !! 

Pusshej 

Tisdag!


Första koppen kaffe är nere!
Hinner en till innan vi far mot byn & tredje koppen får intas i bilen påväg mot jobbet! 

Svea & David har börjat hosta & snora lite , har bara väntat på detta då alla mina barn hållt sig friska så himla länge nu "pepparpeppar" ,  får se om det bryter ut eller om det lägger sig , dom är fortfarande pigga & glada än så länge! Pappan i huset känner sig lite krasslig han med , men han kör på ändå! 

Blev ingen träning igår , då jag råkade fastna med barnens senaste kusin i famnen , i nästan 2 timmar fick jag gosa & det var mer värt än träningen , fytusan så fin hon är , njöt av varenda sekund <3  första gången jag träffade henne var hon knappt en halv dag gammal & kopplad till lite hjälpmedel , så det var inte läge att mysa då , så jag tog igen det igår , då hon är pigg , frisk & kry nu , skruttan !! Tänk så små & oskyldiga dom är !! 
Kärlek!! 

Bägge utvecklingssamtalen gick strålande igår , hade inte förväntat mig annat , då mina barn är bäst & grymma på allt dom gör! Jag är så otroligt stolt över mina fina skapelser , vackra , vackra ungar <3 

Blir ett Core pass ikväll , hemma i vardagsrummet , då maken jobbar sent , just för samvetets skull , då det inte blir nån träning imorgon heller , för då har jag en date inplanerat med 2 finfina tjejer <3 gäller att prioritera !! 

Nu ska jag snygga till gårdagens smink & rufsa till håret , sen är jag fit for fight !

Peace! 

 

Måndag igen !


Då var det måndag igen & en 7 dagars vecka väntar med arbete , lite nya utmaningar & sen ska beslut tas! Spännande! 

Idag efter jobbet väntar utvecklingssamtal för Saga först & direkt efter det så är det utvecklingssamtal för David , skönt att få allt gjort på samma dag , ska bli så kul & höra hur det går för mina små gullungar! Mammas bästa <3 efter det ska vi hem & brassa middag & sen drar jag en repa i gymet! 

Barnen älskade gympan igår , tyvärr så är det uppehåll nu i 2 veckor , men efter det kör dom på , varje söndag efter det! 

Tog mig årets första promenix igår , ut & rensa lite tankar , blåste rätt kallt , men det var så himla skönt att komma ut! 

Efter det blev det en Playdate i Skönsberg, alltid lika mysigt , finisar <3  grabbarna tog sig en promenad medans vi mammor körde det vi är bäst på , pimpla kaffe & snacka skit & busade med kidsen! 

Väl hemma igen blev det middag & soffhäng resten av kvällen , så himla skönt att bara vara! 

Ska strax göra oss klara för avgång mot dagis , fritids & arbete , hade hellre legat i soffan hela dagen , men vila får man göra när man är gammal ;) 




Kbk ! 

Stel men nöjd!


Stel som en pinne efter gårdagens pass , men fy17 vad kul det var :) vissa pass var lite lama , men dom flesta var asroliga, så himla nöjd över mig själv! Så nu är årets första utmaning avklarad , nu ska jag ladda inför alla andra utmaningar som jag gått med på , haha! Taggad som fan !! 


Väl hemma igen så var det städat & fint = nöjd mamma! & sen blev det en dusch & efter det kom min bff med sin kärlek , det blev mellomys , bus med barnen & massa skratt , en väldigt lyckad kväll i fina vänners sällskap! Blev sent isäng , för oss gamlingar , klockan blev närmare tolv , haha! Van att sova kl 21 ju ;) 

Idag är jag stel i kroppen , på ett behagligt sätt! Precis fått i mig lite frukost & ska snart puttra ner till byn med dom stora barnen , dom ska få testa på gympan idag , hoppas som tycker det är kul , då får dom fortsätta! David har ju sin innebandy & fotboll & Saga kören , men desto fler aktiviteter desto bättre , vill ge dom möjligheterna som jag själv inte hade när jag var liten , man få en annan syn på livet & hälsa när man själv suttit i en jobbig situation! Så vill dom fortsätta med gympan sen så blir jag bara glad , man får knopa ihop ett schema för alla familjemedlemmars aktiviteter som funkar sen helt enkelt , &  klämma in min & makens träning därefter! 

Efter gympan ska jag ut på en promenad , måste mjukna till kroppen känner jag , sen i em ska maken ut på sin promenad! Skönt att vi bägge kan komma överens om hur vi lägger upp allt! Skulle bli tokig annars! Sen är jag sjukt anpassningsbar oxå , det underlättar en del! Sen får vi se om jag orkar dra ett pass i gymet ikväll , efter gårdagen så känns det helt ok om jag faktiskt inte känner för det sen! Tycker att jag har skött mig ändå ;) 

Klä på sig lite kläder kanske ?! 

Ta vara på denna fina söndag & varandra <3

Taggad!

 
Sjukt taggad & laddad!
Hade detta varit för ett år sedan så hade det inte funnits på världskartan att anta denna utmaning, jag hade tagit fram chipspåsen & chokladkakan & satt mig i soffan & skrattat högt , jag hade säkerligen haft åsikten att dom som anmält sig på detta är helknäppa & haft över 100 ursäkter föratt själv komma undan ! Idag känner jag mig på gång , jag ser verkligen fram emot detta & tycker att det ska bli så himla kul!



Har precis laddat med frukost , koffein & proteiner är en bra start! Blir snart hämtad av min vapendragare , & kl 9 smäller det! Uppdaterar senare ifall jag överlever dagen ;) haha! 

Fånga dagen !! 

Äntligen fredag!


Efter att ha haft en riktig skitvecka gällande både träning & mat , så känns det som att jag efter idag äntligen är på banan igen! Meningen är ju att jag ska försöka hålla mig så sockerfri som det går , så jag istället äter mig mätt på mat lixom , och denna vecka har jag verkligen levt på mackor , kakor & skit , struntat i träningen & bara mått allmänt skit! Kroppen kan inte bygga muskler på socker & utebliven träning , fattar ju fan vem som helst , så ja , denna vecka har varit ett totalt misslyckande! Fram tills idag då , kände imorse , att nu jävlar !!  Så idag har jag ätit bra , & oftare , & har inte ätit någonting med socker , så hajvfajv till mig , belönade mig själv med ett träningspass på 2 h & 15 min på friskhuset direkt efter jobbet , var sjukt död efter , men mår så himla bra , efter det åkte jag hem & slängde iordning en grym sallad till mig & maken , som jag nu försöker smälta ;) så denna kväll kan jag lägga mig utan dåligt samvete! 



Har förberett all mat inför morgondagen , som jag ska spendera på gymet , laddat med kvarg , frukt & sallad , massa engeri så jag "förhoppningsvis" pallar alla morgondagens träningspass ! Ska bli så himla roligt , att får göra denna utmaning , att sätta lite press på sig själv & jag ska verkligen ge gärnet ! Sjukt taggad! Detta är något som jag ALDRIG skulle kunnat göra för 10-12 månader sen & 30 kg sen! Så det här är så himla stort för mig :) 


Sådär ja , tanken var att lägga mig i soffan med lite kaffe & hyra en film , men då bägge grabbarna har somnat i soffan & bägge SNARKAR som grisar , så slår jag nog på tvn i sovrummet istället & bäddar ner mig där ... 

Det var en nöjd Saga som somnade idag , jag skrev en lapp till henne igår , att om hennes rum var städat när jag kom hem som idag , så skulle jag möblera om på hennes rum! Sagt & gjort , rummet var städat så det var bara att sätta fart & SATAN I GATAN vad bra det blev :) så hon gick & lade sig tidigt idag , fast det ör fredag & allt , föratt få sova i sitt nymöblerade rum :) fina fina jänta <3 tänk att så lite kan glädja så mycket ! 

Imorgon när jag är borta så har maken fått massa hemläxa , städa klart altanerna & storstäda invändigt , ska bli kul & se om han hinner med ;) tvättkorgen är full han med , så där blev det ännu mer jobb , haha! 

Jaja , kaffe & ställa klockan !

Pusshej

Fort går det!


Fasiken vad veckorna går fort!

Idag är det torsdag , och snart är det helg igen! Och jag är faktiskt ledig nu i helgen! Sen kör jag 2 arbetshelger på rad! Jobbar hela påsken & det bekommer mig inte ett dugg! Barnen får gå kärringar när jag kommit hem från jobbet bara!

Hela lördagen ska jag spendera på friskhuset! Dom har en "hälsodag" , så man får prova på alla deras pass under dagen , ska bli svinkul! Så jag kunde med gott samvete strunta i träningen igår & istället städa undan lite på altanen på baksidan! 

På kvällen får vi eventuellt finbesök & på söndagen ska dom stora barnen på gympa & sen ska vi fortsätta vårstädningen! 

Så det blir fullt ös hela helgen! Tur det , annars blir jag ju tokig , haha! 

Nu ska vi börja klä på oss & sen puttra ner mot dagis & fritids , sen vankas ett arbetspass & vi får se om jag orkar dra mig ut till gymet ikväll & köra lite mage!  Den som lever får se! 

Fånga dagen! 

Tisdag!


Lördagen var så sjukt jävla lyckad , fick äntligen träffa min bff's loverboy & han får grymt godkänt :) så himla fina <3  och att träffa våra gamla vänner som jag inte träffat på en sisådär 12 år , var så himla kul , kändes som att vi knappt vart ifrån varandra , vi hade så otroligt jävla kul , Fyfan vilket drag :D 

Dagen efter vaknade jag av doften av kaffe , nerbäddad i Mias soffan , klockan var närmare 1 på dagen , haha! Vid 15 tiden kom mina fina & hämtade mig , väl hemma möts jag av ett städat hus , middag på bordet & alla var på toppen humör <3


Kvällen spenderades sen framför tvn & mysfaktorn var hög!

Igår var det tillbax till vardagen igen , dagis , fritids & jobb i vanlig ordning! Efter jobbet stack jag ut till gymet & drog en repa ! 


Nöjd tjej , sen blev det en dusch , lite mat & soffan med gubben min! 

Idag är det tisdag, maken jobbar över , så det är jag & kidsen ikväll , ska springa in på Willys efter jobbet & handla lite , sen tänker jag ge all min tid till min fina trio <3

Och igårkväll växte kusinskaran ytterligare , nu är Vilma här , Viktor har fått en lillasyster & barnen har fått en ny liten kusin , ren jäkla lycka & kärlek <3 grattis till min vackra svägerska , & hennes grabbar <3 

Pusshej 

Halva veckan gjord ;)


Så jäkla skönt , halva arbetsveckan är avklarad & jag ser fram emot en ledig helg! Den ska jag spendera med dels min bff & andra gamla godingar , vi ska parta & ev kör vi en utegång , jag ska även få träffa min bästis stora kärlek , ska bli så himla kul :)

Jobbat idag & fick till ett träningspass med min vapendragare :D vi testade maskinerna på gymet nere i byn & fick till ett skönt pass :) 


Ligger nyduschad i sängen & ska strax sluta mina blå , ska bara uppdatera mig lite & sen så ska jag sussa! 

Fryser som satan btw , och ryktena säger att det vita guldet ska falla inatt , få väl se imorgon bitti rå! 

Tack & godnatt



Första mars


Kickade igång mars månad med ett skönt pass på friskhuset kl 7 imorse !  Stod på crosstrainern 1 timme , gåbandet 1 timme , & 20 min armar! 

Sjukt nöjd & sjukt mör , haha! Unnande mig en lång dusch & Sen tog jag en promenad ner på stan föratt köpa cigaretter , & nu sitter jag och dricker kaffe , möte om 30 min , nervös , men peppad! Ingen minns en fegis! 

Hämtar Saga tidigare idag , dags för återbesök hos barnspecialisten! 

Efter det hämtar vi småttingarna & sen är det bannemig soffan som gäller resten av kvällen! Och sova tidigt för oss alla , trött som fan ju ;) 

Ska trycka en apelsin nu!
Hej