En vecka kvar till julafton :)

Tänk att om en vecka så är det julafton! Längtar efter att få se barnens miner , fira jul ned först min familj & sen Daniels :) fiii så mysigt!

Och endast 4 arbetspass återstår , sen tar vi lite ledig , och laddar inför nästa års utmaningar!! Jag undrar vad år 2013 kommer att bjuda på ? Detta år har ju bjudit på både med & motgångar , det jobbigaste var att min morfar lämnade oss .. Det bästa är att jag , mina nära & kära har hälsan i behåll ( bortsett från lite förkylningar hit & dit & annat skit ) det är en sak att vara sjukt tacksamma för!

Borde verkligen sova , har vart en himla fartfylld dag , känner min lite bättre i lederna men sover i fåtöljen , sittandes , som jag gjort sen i fredags natt ..

Imorgon ska ett arbetspass avverkas , därefter ska jag på besök hos sjukgymnasten , följt av finbesök mot kvällen hemma :)

Och jag längtar så otroligt mkt till nyårsafton! Att få fira in det nya året med våra underbara vänner & deras fantastiska familjer , vilken känsla , kommer bli oslagbart , ska dra en lunch nästa vecka med brudarna ( BARN & GUBBFRITT ) och planera allt med mat , dryck & mys! Ni är så GRYMMA tjejer <3Neeh , sova vare vah!
Hejhej


Snaaaart helg!!

Ligger nerbäddad i sängen & tycker lagom synd om mig själv , mina leder är fucked up & jag ser ut som ett Cp när jag går !! Ajajajajjj ... Men bara att bita ihop typ!!

I dag är det självaste Lucia , kunde tyvärr inte närvara på barnens Luciafirande på dagis , kändes sjukt tungt, men som tur var så ställde min fina svärmor & världens bästa svägerska upp i vanlig ordning & fanns där för barnen :D TACK , vi älskar er !!! Det betydde så himla mycket för oss <3

Jag är jävligt nöjd med livet för tillfället faktiskt , bortsett från min eviga smärta såklart , jag älskar mitt jobb , mina fina tjejer där , våra as-sköna gäster , allt lixom , även om det fälls lite krokben här & var , så får vi dagarna att gå :D

Och ibland undrar jag , vad jag har gjort föratt förtjäna den fina familj jag har , min make & våra helt bedårande barn , jag måste ha gjort något JÄÄÄÄÄÄVLIGT bra i mitt förra liv !! På riktigt lixom , jag har det grymt bra , är kanske inte så himla bra på att uppskatta allt vissa ggr ...

Och måste ju klämma in : DRA BALLEN I GRUSET , vad mysigt med all snö :D

Imorgon är det fredag igen :)
Snötäcke ...

Ligger nerbäddad med barnen i soffan & dricker vaniljthé, vi har faktiskt vart ute en sväng , så barnen skulle få lite frisk luft !! Dom fick åka lite pulka & leka , efter 45min ledsnade dom & vi gick in !!

Helgen har bestått av feber för barnens del , idag "pepparpeppar" är dom feberfria , så vi tänkte gå tillbaka till vardagen imorgon!! Dom snorar & hostar lite , men det lär dom göra fram tills maj-juni nu , så det får vi leva med :)

Avbokade förra fredagens julbord , med makens "andra" jobb , för jag mådde skit , skickade gubben själv medans jag kurerade mig , och efterssom att vi inte vet barnens skick nu på fredag så tackade vi nej till ännu ett , som jag gäääärna hade gått på faktiskt , övernattning på hotell & grejor , via makens jobb på Scanlacer , hade vart så sjukt kul , men Barnen går ju först !!

Nu jäklar är det vargavinter må ni tro , mätaren stod på 20 minus igår & det vita guldet vilar på all yta ute :) me like , alot !!

Huset är julpyntat , och alla barnens julklappar är inslagna! Nu väntar vi bara på självaste julafton <3


Nu vill dottern ha mera the , hennes önskan är min lag sååå ...Bye bye