sådärja

Nu sover Saga middag.
Hon ar trött som fan, antar att hon fortfarande har nån förkylning i kroppen som gör henne slö. Jag som trodde att det skulle bli fullt ös fram tills middagsluren, men neehrå, hon lekte lungt, och ville gärna sitta i mitt knä på golvet & leka. Massa mysigt om jag ska vara ärlig :) Sitter & småglor på Hem Till Gården. Och dricker kaffe. När Saga har vaknat så ska hon få mellis, och sen ska vi ut & leka med Renata & barnen. Det kommer att bli uppskattat.  Är lite chockad över mig själv, JAG av alla sa nej till en promenad när Renata frågade, det brukar vara JAG som alltid får tjata på folk, och som oftast få nej till svar, men idag så tog min latmask i.. Kom på mig själv att börja komma med dumma ursäkter, som att jag måste plocka & dona & greja. Vaafaan, har ju all tid i världen till det ju.  Men jag kände inte för det helt enkelt. Kanske föratt det är grått ute?! aa, vi skyller på det! 

undra vad man ska laga för mat idag tro?
är inte sugen på ett dugg, förutom mitt kaffe!
köttbullar kanske? med potatis & sås..
ajaa, ett senare bekymmer.

Usch, känns som att jag har miljoner saker att göra.
att jag hela tiden missar viktiga saker som måste slutföras.
Men jag har INGET "måste" på listan.. inget som jag har glömt.
Det ser helt ok ut hemma, skulle behövas skura golven, men det är ett världsligt bekymmer. Ska vika tvätten snart, men det behövs egentligen inte, tvätten dör inte av att ligga i torktumlaren några timmar till. För jag har ingen tvätt som väntar i tvättmaskinen föratt komma upp i tumlaren. Men jag borde köra igång en maskin mörktvätt, men det är inte bråttom. Fattar inte varför jag då känner mig så stressad?!  det är ju lixom ingen som tar jobbet ifrån mig... Och nu menar jag inte att jag gör allt i detta hus. Daniel är duktig, han tvättar, plockar i & ur diskmaskinen, och städar när jag ber om det, men han vet mkt väl att jag föredrar att göra det mesta själv.

nu babblar jag på igen, det är ett tecken på att jag är uttråkad..
Hoppas INTE Saga tänker sova 3 timmar som hon har gjort dom senaste dagarna, vill ju leka & umgås med henne. Men hon får gärna sova minst en timme, för annars vet jag hur hon blir.. Då har hon inte sovit klart, och blir på dåligt humör. Vill ha en snäll & glad liten tjej ju :)

Tänk att min lilla lilla dotter ska blir storasyster.
Det är helt sannslöst, så overkligt på något sätt.
Vi hade ju inga som helst planer på ett syskon till henne förrens när hon skulle vara 3 år typ. Det tyckte vi var en bra ålderskillnad, plus att då hade jag chansen att skaffa mig ett jobb, eller en utbildning. Så att Lillebror kom som en chock, är sanningen. Men lyckan vi känner, när vi hade smält allt, den är enorm. Det känns så rätt. Det är klart att Saga är redo, att vi är redo :) Saga är liten, men så "med" på nått sätt. Hon vet att jag har en bebis i magen, hon pussar på magen & klappar jättefint. Och ser lika chockad ut varje gång Lillebror rör sig i magen, då hon lutar sig mot den. Eller när vi ligger i sängen på mornarna, och han är vaken, så tar jag hennes hand så hon får känna, och hon ser så vilsen ut, men samtidigt så lycklig.  Och vi pratar massor om bebisen, pekar & förklarar.

ojj, vilket långt inlägg.
fortsätter mer sen eller så.

pussheej
linda

jag och mina syskon har två år mellan oss, 21,19 & 17. så jag var lika gammal som saga när min lillebror föddes och han var lika gammal som saga när syster föddes. :)

hihi.

hoppas allt är bra med er annars

kramar!

PUBLICERAT DEN 2009-02-23 KLOCKAN 13:40:18
BLOGG: http://tabortallaord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: