tjockis!


ÅÅÅH, bägge barnen sover middag :)
Efter många om & men så gick Saga med på att sussa en stund, omöjlig ibland, men hon pallar inte en hel dag utan att sova middag! Och David somnade för ca 1 & en halv timme sen, när jag tog en promenad med barnen runt bron! Så han lär vakna & vara hungrig snart :)

Vi hade fest igår btw, var absolut ikke planerat!
Meningen var att Robban & co skulle komma över & hämta hans öl som han lämnade här sist, och det slutade med massa fulla grabbar ute på altan till kl 1 inatt typ :) Men hade sjukt kul, dom är ju bara föör roliga, dock blidde en viss liten grabb liiiite fööör överförfriskad, men han lever idag iallafall. Daniel hade kul han med, David sov från halv 8 igårkväll, till halv 2 inatt, när jag & Daniel bäddade ner oss & skulle sova, då ville han ha en slurk mat & sen sov han tll 8 imorse. Så jag kunde slappna av & umgås med alla fyllon & ha det trevligt. En riktigt kul kväll :P med mkt underhållning ;) Som jag håller för mig själv & sällskapet som var med!

usch & fii, längtar så sjukt mkt till efterkontrollen är gjord om ca 6 veckor, då jag vill börja TRÄNA igen! Känner mig ful & tjock, magen är som en sketen degklump & jag känner mig så uppblåst :( Ska försöka ta mig ut på en promenix med barnen några ggr i veckan nu, till att börja med.

Imorgon ska familjen åka till Alunda & hälsa på Maria, Anders & Kevin :))
Ska bli riiiiktigt kul, hoppas barnen sköter sig bara ;) haha, mina alltså ;)
Och på kvällen innan barnen ska sova så ska vi åka & gratta Suz som fyller år på tisdag :)
Blir en fartfylld dag, men kommer säkert bli sjukt trevlig :)

nääh, vad ska jag hitta på tro?
Tina fram köttfärs kanske? Blir tacos ikväll :P
Koka lite kaffe till mig & Pappan kanske?
Han sitter utanför fönstret & gräver!

Ska ringa V sen när Saga vaknat & kolla om barnen kanske vill leka en stund?

vad ska ni göra idag då?


pussheej

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: