usch & fiii



svetten bara rinner om mig..
Och det gör snoret med för den delen.
Och såfort jag öppnar munnen så får jag djupa hostanfall som medför massa sammandragningar! Så Daniel & Saga får mest nickningar & viskningar som svar på tal :( Hatarhatarhaaatar att vara sjuk :( Vill blir frisk & orka med min familj. Vet inte vad jag skulle göra utan Daniels hjälp just nu.

Daniel & Saga bestämde sig föratt gå ut efter frukosten.
Jag borde kanske ha lagt mig på sofflocket & tagit det lungt, men jag valde att sätta mig i sandlådan med dom & bygga slott. Riktigt mysigt, fint väder är det idag, synd att man inte är på hugget bara. Saga verkar lite piggare iallafall, fast hon snorar & hostar. Får se om Pappa Daniel blir hemma & tar hand om oss imorgon med? vi har inte diskuterat det ännu.  Ikväll ska han iallfall få åka till Bärby efter middagen, och jobba lite, och umgås med grabbarna. Det är han värd, som står ut med oss sjuklingar  här hemma. Du är världens bästaste <3

Saga sover middag.
Ska försöka orka vispa ihop lite pannkaks-smet & grädda nån pannkis till henne som hon får till lunch, och resten av smeten spar jag & gräddar på till middagen sen. Smart tänkt va?


ajaa, vila lite en snabbis kanske.


pussheej
Anonym

Tack för att du håller tummarna för bebis =)

PUBLICERAT DEN 2009-05-13 KLOCKAN 13:48:16
BLOGG: http://theresececiliaannette.blogg.se/
eleonor

du är så duktig du får står inte hur du orkar du är höggravid också. krya på dig

PUBLICERAT DEN 2009-05-13 KLOCKAN 22:58:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: