Onsdagen den 14.e oktober 2009



Jeeeeiii, lyckades få fart på elden i kamin, duktiga jag ;)
Så snart är det vaaarmt & mysigt i hela huset, och inte bara i vardagsrummet (tack till dig som uppfann värmepumpen)! Brukar allvarligt inte lyckas på första försöket, blir förbannad & ger upp (fråga PappaBulln)! Nääh, så jag är stolt över mig själv :)

Barnen sover, Saga fick jag lägga för en andra lur, då hon verkligen inte verkar ha sovit klart på dagis, hon var mer vild än tam när vi kom hem, grinade & gapade :/ Men nu sover hon iallafall, det behöver hon om hon ska orka hela eftermiddagen & kvällen!!

Om vi har tur så får vi finbesök om  nån timme, skulle inte sitta helt fel, då jag är gräsänka ikväll :P Plus att bägge barnen får leksällskap :) Funderar på om jag ska slänga ihop lite muffins, min sockerkaksform är spårlöst försvunnen, så en sockerkaka kan vi fetglömma! Passa på nu, då jag sätter igång att styrketräna nästa vecka igen :) Fokus på min rygg till att börja med, då den är paj, som i pajas! Sen mage, ben & armar :) Jag ser verkligen fram emot att komma lite i form, måste köra igång med mina raska promenader igen oxå, jag behöver det massor! Ska nog göra upp en tränings-schema, så det inte går ut över familjetiden lixom, utan att man prioriterar rätt. Man ska hinna träna OCH umgås med familjen, lyckades svägerskan, så ska jag lyckas! Är så kvällstrött bara, det är mitt problem, och det är då jag vill umgås med barnen & deras far ihop, men som sagt, måste tänka lite på mig själv med. det ska nog ordna sig!

nu ligger Saga & sjunger på sitt rum & David ligger & snackar i vagnen, vaddå vakna ikapp :D ingen av dom är sura änsålänge iallafall, skönt, ska ta dom nu, innan dom blir helt crazy ;) haha!

hörs säkert ikväll!


pusskram, skumbanan!
Gunsan

Sanna!!

Kom till mig när du lämnat Saga på dagis och träna ibland. Jag har ju massa träningsgrejor;) Alice och David kan var med och umgås med varann under tiden;)

PUBLICERAT DEN 2009-10-14 KLOCKAN 16:41:34
BLOGG: http://www.metrobloggen.se/kardiomyopati

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: