godkväll




Sisådärja!
Nattade Saga till sju som vanligt, och David till Halv åtta :)
Underbart att det funkar så bra med David & hans nattningsrutiner.
Sitter här & snorar, harklar OCH har tandvärk :( stackars mig!

När jag hade kommit hem efter att ha lämnat Saga på dagis så fick jag finbesök av en kär vännina som jag inte har träffat på evigheter. Faaan vad mycket vi hade att prata om och ta igen <3 Tack baby, för en kanondag!

När jag hade hämtat Saga på dagis så mös vi lite inne medans David sov middag. Sen ringde Emmelie & frågade om Saga ville leka med Thea, klaaaart hon ville, så vi klädde på oss, la David i vagnen & knatade ut & väntade på dom. Lekte, snackade gojja & hade det bra med våra fina barn <3 Faaan vad stor Thea har blitt, och vaaad fiint hon pratar, så jäkla skön unge <3 Fina Kakka gjorde oss sällis oxå, innan hon skulle hemåt & laga mat till det fina sällskapet! Efter det så tiggde jag middag till Saga hos hennes farmor, jag var inge hungrig & tråkigt att laga mat till en person lixom (hade självklart gjort det om inte hon hade fått äta där) Men mat fick hon & hon levde rvare  vanlig ordning ;)

Gick hem med barnen vid 18-tiden.
Busade med Saga & David på golvet, och hade théparty med Saga, David fick självklart smaka "entomkoppthé"han med ;) Inte glömma bebben lixom haha! Saga avgudar verkligen honom, och skyddar honom med livet - MIIIIIIIIIIIN BEBBE, MIIIIIIN DAVID! så låter hon hela dagarna typ :P underbara ungar <3

Sen nattade jag Saga, nattade David, vek tvätt, körde igång en maskin tvätt, tog fram kläder till barnen inför morgondagen, damög golven, stadade på toan & plockade i vardagsrummet! Känner mig rätt nöjd faktiskt. Skönt att bara kunna sitta & slappa imorgon efter att jag & David har lämnat Saga på dagis :)


låter som att Pappan kommer hem nu :D jeeeeei <3<3<3<3<3

ska avsluta & ha lite kvalitetstid med mitt livs kärlek <3


herrå!!!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: