tjiiiingeliiing



Eftermiddagen flöt på rätt bra ändå.
Jag & barnen tog oss en innedag, och bara lekte i massor.
Saga har vart lite lagom bångstyrig, men det hör väl till, vi har bråkat lite & blivit sams :) Hon har vart förbannad föratt vi bara har suttit inne idag, men jag behövde en sån dag. Humöret vände när jag tappade upp ett bad åt henne, där lekte hon & njöt medans jag badade David samtidigt i handfatet :) Rena fina barn blev resultatet ;) Lekte en stund till, och efter det kirrade jag varsina flarra till ungarna, & 5 min senare sov dom bägge två :P naaajs!

Ska fixa lite med tvätten, och damsuga en sväng.
Och sen blir det soffmys med mig själv under en filt i soffan, i väntan på att PappaBulln kommer hem & joina mig! Ska bara kolla på tv, och ta det lungt.

Oooh, ska beställa nya matsalsmöbler ikväll :))
Jag & Pappan bestämde det idag, och nu har jag hittat dom jag vill ha, ett ekbord med 6 ekstolar, med brunt skinnsits. Sitsen kan man ju alltid klä om, i matchande tyg som gardinerna som kommer upp sen. Synd bara att det inte fanns nån inläggskiva, då hade jag kunna köpt till 2 stolar till & ha 8 platser, när man har lite flera matgäster, men men, får funka med 6 . nääh, fixa det kanske!! Jag gillart!

puss&heej

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: