jobb jobb jobb



Ja, mina vänner, inte mkt uppdateringar här va ?!
Beror dock på att jag jobbar massa, kommer hem sent, äter middag, pussar barnen godnatt, duschar & lägger mig så tidigt jag kan på kvällarna, då mitt alarm ringer kl 5 varje morgon :) Jag är trött som fan, men trivs på jobbet, med arbetskamraterna, och omgivningen, det är ett hårt jobb, men jag gillart. och jag hoppas jag får jobba MYCKET MYCKET MYCKET :) Jag får beröm varannan minut känns det som, varje gång jag känner . shit, jag hinner inte med, osv, så står det nån söt varelse bakom hörnet & talar om hur duktig jag är,
du vet vem du är gumman <3 Ja, även mina andra arbetskamrater talar om ofta att jag gör en strålande jobb, kul att man uppskattas, då självförtroendet inte alltid lär aldrig är på topp, alla peppar alla dör lixom, verkligen kanon :)

David börjar på dagis den 7.e september.
Jag skolar in honom den veckan, och hoppas att en vecka räcker, då jag vill komma igång & jobba så mkt som möjligt. Ringde även försäkringskassan nyss, och avbröt min föräldrarledighet, då jag inte får ta ut den längre då jag snart har bägge barnen på dagis heltid, och har jobbat denna vecka. men den som spar han har ;) Pappan kanske vill ha mina dagar, lär visa sig :)


Imorgon jobbar jag som jag gjort hela veckan, 8.00-16.30.
Börjar i kallköket, och tar sen över i disken, då vi förtillfället inte har nån diskare, ibland blir det så.
Det är stor skillnad på denna restaurang, och på coop, där jag jobbade förut. Tempot är mycket högre, och det är fullt ös hela tiden. Men bara man kommer in i det så blir det säkert bra :)

Pappan är hemma med barnen om dagarna, Saga började dagis i tisdags igen, och gillar det massor :) Pappan & David myser själva hemma när hon är där, sen aktiverar dom sig hemma är hon har slutat. Pappan är superduktig verkligen, vem vet, en vacker dag kanske man får komma hem till ett skinande rent hem ;) haha !!

Var hemma vid 18-tiden idag, Pappan for ner & köpte pizza & det satt som en smäck :P
Sen nattade vi kidsen & nu är han ute & meckar kompacktlastare?? medans jag ska hoppa in i en dusch & avsluta dagen efter det. Som sagt, klockan ringer tidigt imorgon, bussen går 06.30 hemifrån. Jobba mina timmar, sen kommer familjen & hämtar mig, då vi ska åka & storhandla mat. gäääääspar .. hahaa ..


En nackdel är ju den att jag hinner inte med mina vänner just nu :(
jag försöker, men när barnen är nattade så däckar jag strax efter ..
Jag ska bli bättre, jag lovar, men måste komma in i det hela först bara.
Är inte van vid att jobba ju ;)

ÄLSKAR ER MINA BORTGLÖMDA FINA VÄNNER <3





en liten uppdatering fick ni iallafall.

Maria

Sanna.. Dina riktiga vänner färstår.. Jag tror jag pratar för oss alla när jag säger: FY FAN VA DU ÄR BRA GUMMAN, VI ÖNSKAR DIG ALL LYCKA OCH ATT DU FÅR MÅNGA TIMMAR PÅ JOBBET.. Vi finns när din tid finns.. Love you <3

PUBLICERAT DEN 2010-08-28 KLOCKAN 20:27:58
BLOGG: http://kevinsmother.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: