Freeeeedag!!!


Fall nån hade missat det lixom ;)

kliar i fingrarna, så mkt jag vill skriva av mig, men med respekt för "känsliga" läsare, som inte "gillar" vissa inlägg, så får det bli ännu ett alldagligt inlägg! Men en sak är säker iallafall! Ska ALDIG mer bry mig om tråkiga kommentarer utan bara njuta av de trevliga jag får! Kommer varken svara eller publisera dom kommentarerna som jag känner är elaka, sårande, eller nedlåtande hedanefter! För det är ju trots allt min blogg, och JA, man måste tåla negativ kretik, det säger sig självt, MEN jag ska INTE behöva försvara mig därefter! sådetså :)

halvglor på SåSkaDetLåta, suger rätt hårt...
Pappan är ute i garaget med min bror & beundrar Pickisen!
När han sen kommer in blir det popcorn & mys framför tvn, hoppas det är någe bra att se.
Fast jag blir så seg av min medicin kvällstid så jag lär slockna såfort jag lägger mig tillrätta, men det gör INGENTING, då jag i vanliga fall har insomning/sömnproblem, så för min del kan jag bara säga : GREAT! hihiii!

Imorgonbitti efter frukosten blir det den dagliga promenixen!
Lär visa sig om Saga vill följa med eller om hon ska mecka med sin Pappa i garaget ;)
Tror på det sistnämnda jag ;) Haha! Sen blir dagen fartfylld, så det ska lekas ute massor, efterssom att barnens kusin ska sova hos sin mormor (barnens farmor ).. och då ska vi fånga dagen utomhus, och trotsa regn & slask, finns ju regnkläder & gummistövlar av en anledning lixom ;)

Ooh JUSSDE, idag är det en vecka kvar till min & Pappans kväll <3
Middag, bio & hotellnatt :D Ser verkligen fram emot det, Saga ska vara hos mormor & morfar & David hos Faster Camilla! Egentligen skulle bägge vara hos henne, men mormor & morfar ville busa med henne plus att Saga kanske för EN GÅNGS SKULL kan få slippa bli väckt mellan kl 5-7 på morgonen av sin söta lillebror & få sova ut ORDENTLIGT och få vakna av sig själv  :) det behöver hon! hon har stått ut med mkt den prinsessan <3 tänkte på det häromdagen, och fick nästan tårar i ögonen, jösses vad hon har anpassat sig KLOCKRENT sen david föddes! jag menar, fatta vilken omställning i ett litet barns liv att få en bebis att konkurera med.. men Saga har vart överlycklig sen hon kände första sparken från David när han låg i magen, när han kom hem från BB förstod hon direkt att "bebisen" som låg i bilstolen var samma bebis som dagarna innan bodde i min mage.. sen den dagen han kom, har hon älskat honom mer än ALLT annat..
nu snyftar jag.. helt otroligt, vad jag beundrar min lilla dotter, som trots sitt humör, sin trots, sitt bus & allt sånt, samtidigt kan vara så samlad, så rar, så underbar... om jag är stolt över mina barn?? DET KAN NI FETHAJJA! i mina ögon är dom (och kommer alltid att vara) BÄST, UNDERBARAST, FINASTE, VACKRASTE & allt annat positivt som ens finns att säga, på denna jord! För allvarligt, vilken NORMAL förälder tycker inte att ens egna barn är BÄST BÄSTA BÄST BÄST!!!!????? 

ojj, nu tappade jag mig helt ju!
aja, haha! kirra popcorn kanske ;)
men först en röööök!



hejhej

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: