FREEEEEEDAG !! :)


Äntligen fredag & det känns så himla skönt att ha fått jobba hela veckan :)
Trivs som fisken i vattnet & vill ha det såhär jämt, ge mig en tjänst snälla :)
Denna vecka har vart sjukt nyttig för mig, jag tänker positivt, och jag försöker att inte vara ledsen & tänka på det som varit, för mycket. Att jobba intensivt få mig att minnas hur det var förr, när jag jobbade på coop, gemenskapen, allt jag lärde mig, och fortfarande kan, vilket bra jobb man kan göra bara man ger sig fan på det. Att man fortfarande kan "tiga ihjäl" irritationsobjekt, & gå med näsan i vädret & inte ta åt sig av vissa saker som mest relaterar i avundsjuka & rädsla ;)  This is how i want it.

David är min alldeles egna veckarklocka...
Klockan skulle ringa 05.45, och David vaknade 04.45. då ingen risk att vi försover oss inte ;)
Inte undra på att man inte är ett dugg social kvällstid, när barnen är nattade, så försöker jag varva ner & komma till ro, & inte en minut efter kl 21 orkar jaga hålla mig vaken. Måste ju ta hand om hemmet oxå, och lugnast är när barnen har somnat, sen är jag helt slut. Har ju även en make som kräver lite uppmärksamhet oxå ;)

Nu vaknade Saga oxå, håller tummarna på en lugn morgon, dom ska strax få kläder & frukost.
Själv pimplar jag kaffe i mängder, häromdagen trodde jag att huvudet skulle explodera, då jag inte hade hunnit dricka någe kaffe på morgonen, & knappt på jobbet = tung huvudvärk. Helt sjukt, men som sagt, dricker EXTRA mkt i förebyggande syfte föratt inte riskera att det ska bli så igen ;) Men jag funkar ju inte utan kaffe heller, så morgonens kaffedos är sjukt viktig för mig.

Pappan sandade hela gården igår, så jag hoppas att vi kan GÅ ner för backen, när vi ska gå till bussen, så jag slipper kana på rumpan ;) lär visa sig.

Ikväll ska vi bjuda barnens farföräldrar på hemmagjorda hamburgare med pommes :)
Vi har ju blivit bortskämda hela veckan med middag hos dom, då farmor har hjälpt oss att hämta barnen. Jag ska föressten fråga min Svärmor idag om hon skulle kunna tänka sig att bli uthyrd ;) Har en vännina som skulle behöva en lika fin svärmor som jag <3 :D om inte annat så är hon värd en sådan :)

nu ska kidsen få kläder & frulle, sen POFF, and off we go !!





hääääärliga freeeedag :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: