Feberfri & pigg


Så himla skönt!
Svea är feberfri, snoret har avtagit rejält & pigg som attans , nu längtar hon tillbax till dagis & jag till jobbet! 

Vi har busat hela morgonen , 
så när vi la oss i soffan föratt mysa 
så somnade skruttan :) 
mammas fina tjej! 


Imorgon går vi tillbax till vardagen , det kan man kalla kortvecka ;) haha!
Efter jobbet så blir det gymet , drar en repa & sen ska jag träffa min PT , & dra en timme med henne! Taggad till 1000 ! Lite jobbigt med omställningarna och utökad träning , känner mig lätt tidspressad , men jag vet ju att det bara är tillfälligt , så jag kör all in & gillar läget , sen går jag tillbax till varannan dag, fast med annat schema !

Efter det funderar jag på om jag ska åka iväg och sola nånstans, och bara vara! Pappan hämtar ju barnen & ev så har jag en dejt i Uppsala imorgonkväll  , så det känns lite sisådär att åka hem mellan , därav att jag nog ska unna mig lite egentid mellan allt :) fördriva tiden lite!  Hade ju vart najs med lite middagssällskap i Uppsala , men jag tar nog nått i farten bara! 

Ligger i soffan brevid skruttan och dricker kaffe! Bara skit på tv! 
Funderar på om jag ska börja rensa ur barnens kläder , eller om dom ska få vara med istället & ta det i em!

Igår fick sonen laga middag här hemma! Han agerade pizzabagare , och jag säger bara OH MY GOOD! Alla som känner mig vet att OST är min stora last här i livet , det blev pizza med skinka & 3 sorters ost , och det var verkligen MASSOR med ost , och det var ta mig 17 den GODASTE pizzan jag någonsin ätit :D 

Han är så sjukt jäkla grym !!
Idag står Saga för middagen , det blir tomatsoppa & pannkakor! Kommer bli succé , dom har ju lärt sig av den bästa ;) jag älskar tomatsoppa , så jäkla gott! Tänk så bra jag har det :) 

Om man ska gå & ta sig ett bloss kanske & fylla på kaffekoppen !

Hej så länge 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: