Sköna torsdag

Tänk , att det snart är helg igen , veckorna går så himla snabb , hinner fasiken inte med! Nog föratt vi i vanlig ordning har en fullbokad helg , så ska det bli skönt att slippa ställa väckarklockorna & istället vakna av kidsen :) 

både fredagen , lördagen & 
söndagen är det full rulle , 
ovanligt va?! 

Imorgon efter jobbet ska jag till gymet & dra en repa med min PT , lära mig nytt & utöka vikter osv! Efter det duschar jag där & sen åker jag mot salabacke för en skön kväll med min bff , vi ska käka gott , åka till vår tatuerare en sväng och sen hyra en film & mysa in i småtimmarna :) sjukt välbehövligt !! 

På lördag är det Valborg & vi har ännu inte bestämt hur vi ska spendera den , vi har flera olika inbjudningar hit & dit , både på varsina & gemensamt håll , det enda vi bestämt ännu är att vi ska fira 30åringen , sen får vi se , har ju hela morgondagen kvar att bestämma oss på , haha haha! 

På söndag ska jag träna , sen har barnen gympa , sen ska David på kalas , sen ska maken träna , sen ska  hemmet underhållas , maken ska fixa utvändigt på gården & fortsätta med lagunan & jag ska städa inne invändigt  , det ska fikas  & umgås oxå :D 

Som sagt , jag må gnälla ibland om att vi alltid har full rulle i vår vardag , men jag skulle aldrigt byta det mot någon annan livsstil ;) 

Nu väntar vi in Skönsberg minus mamman i det huset som ska träna! Jag ska passa barnen medans papporna ska ut & gå eller gå ut i gymet ;) 


Hej hej 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: