Jag ERKÄNNER!!!

OKEJ, jag ERKÄNNER!
Mitt beroende har kommit tillbax, jag skulle inte klara en dag utan GURKA!
När jag var gravid med Saga så var jag besatt av citroner, Men dom sista månaderna så gick det över till GURKA, åt säkert mellan 5-10st på dag, ibland FLER. Och nu är det samma visa igen. Varje gång jag handlar så slinker det i en gurka eller 2 i korgen :/ Men det är ju sååå gott. Och nu har jag erkänt. Åt en halv gurka till Lunch idag, och en halv till middag, vilket innebär att imorgon när ICA öppnar så kommer jag hänga på låset, föratt kunna köpa med mig en gurka eller 2 hem, så jag överlever dagen!
 
Har iallafall slängt alla kläder upp i tumlaren, och hängt Sagas ytterkläder på galgar, så dom är torra till dagis imorgon. Daniel är påväg hem, åkte från jobbet för en stund sen. Skönt att slippa sitta själv hela kvällen. Saknar min baby ju. Saga sover som en gris sen kl 19. Och imorgon är det som sagt dagisdax igen. Själv ska jag bara vara hemma undertiden, och rå om mig själv. Noppa ögonbrynen, och leta kläder inför fredagen :) Låter skönt ;)

Och Saga kräktes inge mer, utan åt som en gris istället.
Lekte musten ur sig själv & var på kanonhumör. Sötungen.
Måste ha vart att hon blev lite åksjuk av gungningen som någon skrivit som kommentar här efter förra inlägget. Det tror jag mest på, det, eller nån sur uppstötning. Pigg som faan var hon efter det iallafall :)

Och nu ska jag äta en bit kladdkaka som jag slängde ihop tidigare.
hörs sen kanske.

och nu är det "bara" 8 veckor kvar ;)

pussheej
Anonym

Skönt att hon mår bra <3

PUBLICERAT DEN 2009-04-21 KLOCKAN 21:59:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: