...



Okej, igår då?
Började morgonen kl 03.45, då David vaknade & gjorde morgon, väckte syrran sin gjrde han med, så det var bara att upp & hoppa, med 2 pigga ungar, och 2 mindre pigga föräldrar ;) Jiiihaa! Fick dom att somnat om ett tag run 6-tiden, sen var det fullt ös igen! Sen var det de gamla vanliga, frulle, lek, påklädning & sen bar det av till Uppsala för en sväng på IKEA! Jag, Barnen, Camilla, Emelie, Emlila & Ellen käkade lunch & mös runt i ett par timmar, fann det jag skulle ha & höll INTE budgeten ;) Men men, så kan det bli! TACK TJEJOR för igår <3 Kom hem, la barnen för lurar, & satte igång med Davids rum.. är ASNÖJD! Glömde ta förebilder, men kanske bjuder på efterbilder sen ;) Sen var det dax att natta kidsen, Svägerskan kom över, och passade de sovande kidsen, medans Mamman & Pappan bytte om & for iväg på galejj :D Mkt trevligt, massa goood mat, trevligt folk & bandet : Rubb & Stubb spelade :) Jag drack 2 öl, och Pappan 5-6 typ.. var inte så värst sugen på alkohol tyvärr..  Det bjöds på EldShow (ASHÄÄÄFTIGT!!!) Tack Jimmy & Madde för en lyckad kväll <3 Var hemma strax efter kl tolv, David hade precis somnat om efter att ha vaknat & myst gärnet med sin faster & farbror i en timme ;) Han sover oroligt nu när förkylningsastman satt igång.. :( Men TACK Arvid & Sofie för barnpassning & chaufför :)))

Saga kom in till oss vid 3-tiden inatt, snyftade lite & sa att hon hade ont i örat..
Bäddade ner henne med oss & vi somnade om.. halv 5 vaknade hon & GALLSKREEK, och berättade att hon hade massa ont i örat, David vaknade & vi gjorde morgon, satt i telekö till Sjukvårdupplysningen ett tag! Till sist fick jag en tid på akuthusläkarmottagningen i enköping på förmiddagen för Saga.. Vi fördrev tiden med att ta en dusch hon & jag, sen blev det frulle (som hon ikke rörde).. Sen for vi, och ja.. öroninflamation IGEN, stackars barn! Denna gång blir hon inte behandlad med Kåvepenin, då hon har ätit det så mkt (hennes 7.e öroninflamation) att den inte gör verkan längre, så hon fick något starkade & mäktigare, hoppas det funkar! Kom hem, tog en fika hos barnens farföräldrar , som förövrigt är insnöade, då all snö från deras hustak har åkt ner & blockerat hela deras gång.. så vi fick langa barnen över altanräcket ;) haha!! mkt trevligt att fika med dom i vanlig ordning! Sen gick vi hem, la barnen & nu sover dom sen typ en timme tillbax! Pappan har lånat hem en liten grävare, föratt hjälpa sna föräldrar bort med all snö utanför dom.. hoppas det går bra!

nu ska jag köra igång en maskin tvätt..
så hej på er..

akuten!




Hemkommen från Akuten!
Saga har öroninflamation.. IGEN :(
lilla gumman.. <3



uppdaterar mer sen!

hejhej

jiiihoooo



Fasiken vad jag längtar tills imorgon!
Då blir det en trip till IKEA, för lite shopping! Ska ta mig i kragen & inreda Davids rum nu! Kommer bli såå tjusigt.. lär visa sig om jag kan hålla budgeten som jag & Pappan kom överens om ;) Haha (tror inte det va!!) Hur som helst så kommer det gå i grönt & blått (typiskt "pojkrum") men så vill jag ha det! Förhoppningsvis så hittar jag matchande sängkläder & gardiner.. annars får jag lösa det med liknande grejer!Så jag vet ju hur min eftermiddag kommer se ut imorgon när jag kommit hem därifrån ;)

Dagen som varit har bestått av en trip till Uppsala med familjen Bulln!
Vi hämtade upp mormor/mamma, och for till Willys, handlade massor med mat, blöjor, gröt, välling osv, så nu är kyl/frys/skrafferi FULLSMOCKAT med käk ;) Älskart! Följt av en trip till boländerna, fyndade ett par nya "baggyjeans", mamma/mormor köpte en väska till Saga osv! For hem igen, packade upp! Brorsan kom över på en fika, slutade med att vi bjöd honom & Svärfar på pizza (vi var lata idag med).. Fick natta kidsen halv 7, då dom var helt utmattade efter dagen :)

imorgon ska det kalasas ;)
det ser vi fram emot :D

Nu är Pappan påväg till Ekeby med Petsson, föratt hämta en douge "stavning?!", ja, en bil iallafall som P, köpt av Felix! Själv ska jag ta mig en rök & slå en pling till min mor!



hej på er!

haha



skrattretande!!!!
mina barn ÄR perfekta!!!!
...I MINA ÖGON fattar du väl?!
och JA, jag älskar dom villkorslöst, vad annars?
förtsätt läs du, men det kommer står MILJONER ggr om, hur perfekta & BÄST mina barn är,
vare sig du gillart eller ej ;) sådetså!




TACK MARIA för en underbar middag :)
Tack föratt du finns & Tack föratt du är just DU!
du betyder GULD för mig <3





byebye


Tjingeliiing!




Kidsen sover middag & huset är rent & prydligt!
Vilket innebär att Mamma kan pusta ut & bara ta det lungt tills kidsen behagar att vakna igen!

Undra vad man ska ha för outfit ikväll!
Vill ju inte gärna åka i mjukisbrallorna lixom!
Kanske ska riva ur garderoben & försöka hitta en alldaglig men trevlig outfit!
Undra om jag får på mig mina svarta jeans.. hmm, väldigt tveksamt, kanske ska ha dom som "mål" att komma i inom nån månad..

Åh vad jag längtar till våren nu, när man kan ta långa mysiga promenader, som gör nytta för både kropp & själ! Man kan promenera fram & tillbax till dagis & stanna i Salneckes lekpark för lite lek påvägen hem, rasta barnen lixom ;) Ta en glass i vårsolen & få användning för alla söta klänningar & kjolar igen, utan att frysa arslet av sig!!! Och vara ute och leka fram tills det är dax att natta barnen, sena grillkvällar, dricka en öl i solnedgången ute på altan & allt det underbara som hör till.. kommer vi att få uppleva våren / sommaren 2010 ?

jahapp, nej, nu ska Mamman BARA VARA FÖR SIG SJÄLV!
det behöver jag, sitta & njuta av tystnaden & andas uuuut, andas iiiiin...


xoxo

underbart med sömn!




Jaha, det var SÅHÄR det kändes, att få ordentligt med sömn?! ;)
Allvarligt, sen David födde så har ju ordet sömn knappt existerat, då han i början vaknade & käkade flera ggr om nätterna, sen var det bra ett tag, sen blev han sjuk, och var vaken typ dygnet runt i en & en halv månad, sen efter det har han vaknat en gång per natt & velat käka följt av att somna om direkt, till detta : sova från 19.00 på kvällen, till 07.00 - 08.00 morgonen efter. För mig är det UNDERBART! Jag börjar sakta men säkert känna mig som en människa igen :) Men vill ni veta en sak? det var/är VÄRT varenda sömnlös natt, föratt dessa ungar, kan ingen jämnföra sig med, MINA VACKRA UNDERBARA FINA ungar <3 Sådetså!

Idag då?
Vi har ätit frukost, klätt oss för dagen & ska snart måla med vattenfärger!
Vi gjorde ett tappert försök igår, när vi var ute & lekte en sväng, att måla med vattenfärger i snön, men det är ju bara pudersnö ute :( Så det gick inte, Saga blev jätteledsen, så vi gick in & målade på papper istället! Ja, tillbax till idag då : Barnen ska susa middag vid 11-snåret, och då har jag massor att göra :( Booooring, men så är det!

Längtar tills ikväll, då ska jag möta upp min fina vän Maria J, för en efterlängtad middag på tu man hand! Vi ses såå himla sällan tyvärr :( Den bruttan har en väldigt speciell plats i mitt hjärta, då vi först & främst jobbade tillsammans i 5 års tid, och blev väääldigt goda vänner <3 Och idag, 3 år efter att vi blev uppsagda allihopa, & alla gick skiljda vägar, så har vi fortfarande varandra :) jag gillart!


nej, nu är min son MINDRE nöjd :/
...OK, han är PISSFÖRBANNAD!



hejhej

wiiihooo



Pappan är hemms & nu ska vi inta mysläge i soffan <3


gooodnaaatt!

konstig dag..


Trots massor av timmars sömn, och hittills supersnälla barn, så finns det något inom mig,
som känns nere.. Kan det vara lättnad? kan det vara att jag slappnar av? är det såhär det känns? Att vara utvilad? ... dumma frågor.. är inte ledsen, men tårarna är fan inte långt ifrån, känner massa lycka & glädje, speciellt idag.. jag tror bannemig att att vara utvilad, kan göra mkt för kropp & själ... Lyckas känna efter ordentligt lixom! Och alla dessa känslor tror jag har vart instängda en längre tid, jag har egentligen så mkt att säga så många människor, men bara skiter i det, och njuter av min lilla bubbla som jag skapat mig, i den har jag det jag behöver, mina barn & deras far & våra nära & kära.., vilket skumt inlägg, läser det om & om igen & känner att inget hänger ihop.. haha! Men wtf, så är det ibland, nu skrev jag av bara farten & det var det som simmade i mitt huvud just nu & så får det vara.. kanske inte ens är meningen att nån annan än jag ska hajja kanske?! hah...


 

känslor & tårar..


denna låten är så fin..
blunda, lyssna på texten & njut..
finns några få låtar som verkligen kan få mig att fälla en tår eller två..
och denna är en av dom..


onsdag?!



Oooh, vilken strålande dag! Natten har bestått av massor med SÖMN!
Barnen behagade att vakna runt 9-tiden idag, och Saga är betydligt mkt mer piggelin idag :)
Allt verkar gå åt rätt håll , hon hostar & snörvlar fortfarande, men är pigg som en lärka ;)

Ska lägga barnen för deras lurar inom 30min, men ska låta dom leka av sig en stund innan det.  Har alla sängkläder i tvättmaskinen som snart är klar, och måste vika tvätten som ligger i tumlaren så jag kan köra igång sängkläderna sen :) Och måste svabba av köksgolvet en sväng oxå, eller så skurar jag alla golven ikväll när kidsen sover ;) Lär visa sig!

nu ska jag sätta mig på golvet igen & busa med huliganerna!


hej på er

nu är det kväller..




Barnen sover som stockar!
Hoppas kommande natt blir lugn, Saga behöver det!
Imorgon har vi inga planer, satsar ju stenhårt nu på att Saga ska bli frisk, och håller oss borta från alla er snoriga, & förkylda människor runtomkring ;) Läkaren sa oxå att i detta väder (kylan) så skulle vi hellre hålla oss inne, då kylan kan göra mer skada, än nytta för förkylningarna ju! Så det bli ÄNNU en innedag imorgon... Men mina sötfisar <3

nu ska jag fortsätta smälta maten..
och glo på tv, innan det är dax att natta igen!
bara skit på tv ju!


och innan jag glömmer :
TACK Ida, för det fina kommentaren, och JA, du har såå rätt!
sjukt att man ställer sig i försvarställning redan INNAN något sker lixom.. :/
mäste bli ändring på det, tack åter igen gumman
:D



puss på er!

800 inlägg :)



detta är mitt 800.e inlägg i denna blogg ;P
inte illa pinkat, eller ett tecken på att man inte har så mkt till liv kanske?
hmm, shit the same, ska mumsa pizza som kommer o ca 5 min :D



hejpåer

pappan lagar middag idag ;P



Hah, jo det var såhär dårå..
Jag tappade orken, lusten & inspirationen till att laga mat idag, då jag öppnade frysen & hittade EN falukorv!!!!! det EKAR TOOMT I KYL & FRYS!!! Handla, tänker ni?! Men wtf! Ikväll orkar ingen av oss åka & handla, imorgon jobbar Pappan sent & jag åker INTE iväg själv med stackars Saga som är sjuk! Och På torsdag ska jag iväg på middag (förhoppningsvis).. Så det får bli såhär : Idag : Pappan lagar middag = PIZZA! Imorgon : steker korv & kokar makaroner! Och på torsdag innan jag åker gräddar jag pannkakor till familjen innan jag åker på middag, eller så få dom äta hämtmat, Pappan bestämmer!  :) Och på fredagen är ju Pappan ledig (och Saga förhoppningsvis piggare) och då åker vi & handlar mat! Jaa, ja vet att det varken är bra för kroppen & ekonomin att goffa flottmat, men ibland blir det så, det är ju inte så att vi äter ute flera ggr / vecka lixom! Nån gång i månaden, om ens det!



nu kommer Pappan vilken sekund som helst!
kurrar i magen, vad ska man äta tro? Kebabpizza?
aah, det lät GOTT!

Och sist men inte minst så vill jag säga : R.I.P Susanne´s BLOGG! :(
bye bye GANGSTAR, och HELLO Familjen Cirkus Matblogg ;)




heeeeejdååå

Tisdag & fortfarande sjukstuga!



Natten har vart betydigt mkt bättre än de föregående.
Jag & Pappan nattade oss vid 20.30, och Saga vaknade vid kl 22, tog in henne & bäddade ner henne hos oss, och Pappan la sig i bäddsoffan, föratt orka upp & ta tag i arbetsdagen!  Hon vaknade flera ggr av sina egna hostattacker, & drack massor med vatten, men somnade om ganska fort igen varje gång. David vaknade vid 5-tiden, fick käk & somnade om, vi klev upp vid 8 tiden sen, relativt utvilade :)

Var ju till vårdcentralen igår!
Saga har en kraftig förkylning & slem i luftvägarna & pimplar nu Mollipect!
Skönt att det inte var lunginflamation eller halsfluss, som jag personligen trodde att det var!
Men förkylningen tar knäcken på henne, hon är helt slut i hela kroppen & mår inge vidare alls!

Ska snart lägga barnen för deras lurar, David är pisstrött nu, men vill försöka hålla honom vaken en stund till så jag kan lägga bägge samtidigt sen!

Får se hur hon mår på lördag!
Meningen är ju att hon & David ska sova hos sin mormor & morfar!
Då vi är bortbjudna på 30 & 40-års kalas i Hjälsta Bygdegård! Hade ju vart SJUKT kul, men som sagt, får se hur hon mår. Annars blir jag hemma med barnen & kanske Pappan åker dit utan mig!



nu ska jag kirra välling..
SKÅÅÅÅL!



hejhej

...





orkar inte skriva mer än så här i dag!



så hejpåer


LillSkruttan :(



Saga blir inge piggare & kvällarna verkar vara värst, då det bli mkt mkt sämre då :(
Imorgonbitti ska jag ringa VC & försöka få en tid, Hon måste ha massor med slem i luftvägarna & jag tror faktiskt hennes halsmandlar är svullna dom med, efterssom att hon har svårt att prata & svälja! Hon har ätit dåligt, men druckit bra, det är huvudsaken. Pappan köpte hem glass till henne, som hon fick mumsa i sig!

Ja, dagen då?
Jo, David sov middag i 2 timmar, Saga i 2 timmar & 30 min, och Pappan i 3 timmar & 20 min!
Gav barnen lunch & busade lite, sen när Pappan vaknade så blev vi bjudna på fika hos hans föräldrar :) Och där vart vi kvar ett par timmar ;) Fikade, snackade skit, lekte med barnen osv! En mkt trevligt eftermiddag kan jag lova :) sen hem & ge barnen middag, sen natta dom i princip! Pappan är ute & ploga på gården, och jag sitter här. Ska påminna honom att hämta ved till mig oxå så jag har imorgon!

Imorgon ska jag ringa & sjukanmäla Saga hela veckan från dagis! Det här funkar inte länge, hon hinner knappt bli frisk innan det är dax igen! Så inget dagis förrens hon är HELT frisk igen! Går ju fan bara runt runt, alla smittar alla, hon behöver stärka sitt immunförsvar lite! Och jag & David är ju inte superpigga vi heller, inte i närheten av lika dåliga som Saga , men ändå..  ALLA är ju sjuka nu, och det går inte att undvika att bli smittad, men vill försöka i den mån jag kan, för barnens skull..


jaha, och nu då?



herrå!


lite nytta!



har iallafall gjort lite nytta nu när hela familjen sover!
Har hunnit med några koppar kaffe, vikt tvätt, startat en ny maskin med tvätt, kört igång diskmaskinen, plus nyss plockat ur den, småplockat lite, eldar som fan & dricker nu ännu mera kaffe!

Undra när nån av mina älsklingar tänkte vakna...
Blir lätt uttråkad när man inte har några "måsten" kvar!
Sätta mig & klura på vad det skalagas för middag kanske?
Får se om jag börjar med menyn imorgon, eller nästa måndag!
Undra om vi ska käka våfflor kanske? Pappan får åka iväg & köpa sylt & grädde, och även ta ut pengar till mig så jag har i veckan, då jag MITT SMARTARSLE, lyckades spärra mitt kontokort i fredags på Gränby C!!! fuckfuckfuckfuck!!! Så det blir till att ha kontanter ifall något behövs inhandlas i veckan, måste ju beställa nytt kort ju!! Och det lär ju ta sin lilla tid att få nytt!!

Klippte mig ju i fredag, är supernöjd :)
Färgade & plockade ögonbrynen hos frissan oxå, är mkt nöjd!
Och när Jennie har slutat på sin gamla salong & börjat på den nya salongen i mars, så ska hon ta itur med mitt hår & slinga det massor, lägga in mööörkbruna slingor, blonda slinor & mellanbruna slingor :) Känns som att det är dax att en RIKTIG frisör får fixa mitt hår nu framöver! Less på att försöka få ljusa slingor i det mörka håret, som bara blir orangea eller bronsaktiga! Så nu får hon ta över helt :) yeahyeah!


nääh, inta lite KAFFE kanske?
för ovanlighetens skull!




pussheej

svar



svar till S :
ang dopet : jag skrev inte heller att det bara är vi som har speciella dop :) och nej, det har inte vart vår mening att härma F&P om det var så du kände, ville bara tillägga det :) Det passade så bra in helt enkelt!
ang isgata : efterssom att Daniel sa att det var isgata så skrev jag så :)

hej på er :D

VAKEN NATT!



Haft en vaken natt med min stackars lilla Skruttunge <3
Hon har ju snorat ett par dagar, men igårkväll var det extremt, hon hostade så hon kräktes upp slem, hade svårt att andas & att svälja! Pappan for iväg på snöröjning kl 23, då var hon vaken för 3.e gången, Pappan bäddade ner henne med mig i soffan innan han åkte, och där låg vi & mös! Halv tolv släckte jag ner överallt, och bäddade ner Saga i våran säng på Pappans sida. La mig bredvid & höll om henne! Miljoner hostattacker, fick upp slem & vatten flera ggr. Somnade ett tag, vaknade igen av hennes hostningar! David vaknade några ggr, men somnade om lätt varje gång. Kl 6 ville David göra morgon & då hade faktiskt jag & Saga sovit oavbrutet sen kl 04.15.. Gick upp & gjorde mat till honom, gav honom & han somnade faktiskt om. Och jag & Saga med. Kl 8.20 gjorde vi morgon på riktigt! Ringde Pappan & uppdaterade honom om natten kl 8.30, och 8.50 var han hemma! Åt mysig frukost ihop & sen var det soffmys.. La barnen kl 11, och Pappan somnade på soffan! Det behöver han sjukt mkt, efter nattens jobb & gårdagens bravader. Hoppas barnen vaknar före honom, för då klär jag på kidsen & våldgästar nån granne, så han får sova vidare! Senare ska han hämta hjulastaren & ploga hemma på gårn, då vi alla i princip är insnöade!

nu ska jg passa på att vika lite tvätt, och sen blir det några liter java föratt orka dagen & lite kedjerök ;)


pussheej

DUBBELDOP!




JIIIHAAA!
vi tog oss igenom dagen :)

Idag hade vi ju DOP för våran ÄLSKADE son - David Ulf Christer <3
Och som vanligt när vi har dop, så blev det liiite mera speciellt än ett "vanligt" dop! När Saga döptes så slog vi ju till med BRÖLLOP!! Och idag, när våran fina son döptes så slog vi till med DUBBELDOP :) Då vår fina GUDMOR ikke var döpt, så döptes hon alltså samtidigt som David :) Mkt roligt! Och lämpligt, då alla hennes nära & kära ändå va samlade, då vi delar dessa personer ;)  

Förmiddagen var stressig, fixade det sista i Kyrkstuga en stund innan vi skulle samlas vid kyrkan! Och blev klädombyte för min del, då klänningen jag hade köpt inför döpet, på något sätt hade KRYMT i påsen den legat i sen den kom hem från affären när jag köpte den för ngra veckor sen ;) neehrå, me jag har ärligt talat lagt på mig några kilon dom senaste veckorna, och klänningen satt inte lika fint idag som när jag köpte den.. :(
Sen till kyrkan, byta om på barnen, andas lite, kissa & snyta oss innan självaste cermonin skulle börja!
Cermonin var riktigt lyckad, David sa inte ett knyst, han satt så snällt i sin trygga Gudfar Roberts famn & bara mös hela tiden! Saga fick vara med och hjälpa till & det slutade med att hon "döpte" sig själv några gånger ;) HAHHAHAAA! Var riiiiktigt nära att få ett STOOORT SKRATTANFALL när hon nästintill badade i vattnet dom döptes i ;) , men lyckades hålla mig såpass att det rann tårar istället, haha! Hon är ju bara för söt min älskade fina Saga <3 Första döptes GUDMOR Camilla, sen ÄLSKADE David :) Jag & Pappan stod mest & såg dumma ut i vanlig ordning ;) Gudföräldrarna matschade varandra sååå stiligt med svarta & lila kläder (min idé, fniss)

efter cermonin for vi alla ner till kyrkstugan!
Där fikades med smörgåstårta, smörgåsar, massa fikabröd & kaffe!
Hann inte vara så himla social, men alla underhöll varandra så bra att det nog inte gjorde så mkt ;)
Har mått lite halvdant under dagen, pga förkylningen, yrsel, illamående, PMS och allt på samma gång! Inte lätt när det är svårt, men skönt när det går :) Dagen var hursomhelst UNDERBART LYCKAD, tack vare alla dessa fina människor som närvarade! Och det kom iallafall 55 personer, av de 85 vi hade bjudit, det är inte illa pinkat :) Och David tackar för alla fina presentkort, leksaker, bestick, nallar, prydnader, kläder & MASSA annat fint han fick i present :) Och Saga tackar massor för presenterna till henne, väldigt fint gjort av er som köpte till henne med, det betyder massor att hon slapp känna sig utanför <3 mkt fin tanke!

Efter det bestod eftermiddagen av massa städning, och ord kan inte beskriva min tacksamhet, till dom underbara personerna som hjälpte till med det & tog nästintill jobbet ifrån mig - NI ÄR GULD! och ni vet vilka ni är <3

efter dopet bar det av hemåt!
Underhöll de trötta kidsen, städade undan hemma & mös lite!
Om sanningen ska fram så var Saga helt ODRÄGLIG ikväll, men  helt UNDERBAR hela dagen innan det vi kom hem, trots att hon INTE sovit någon middag under dagen!!!  Nattade barnen kl 7, halv 8 ville ingen av dom sova ??? så dom fick komma upp & ha soffmys med oss i typ 30-40 min & sen nattade vi om dom igen, denna gång med bättre lycka ;) Och nu sover dom, Saga hostar som FAAAN, får hjärtat i halsgropen varje gång hon hostar :( Stackars liten! Och kl 23 ska Pappan befinna sig nere i byn, då han har snöröjning/plogning inatt! Men kommer hem imorgonbitti & agerar Pappa igen <3

nu ska jag vänta in Pappan, som är iväg med min svåger & hämtar en lastbil som ska lånas ut imorgon!
nu fick jag mess om att sätta på kaffe, så det lär jag göra;)


hej på er!




MATSEDEL




sådärjah!
Nu har jag gjort en MATSEDEL för 5 veckor!
Vissa maträtter står med flera ggr, men så blir det :) Får se om jag håller mig till detta när vi ska storhandla, eller om jag flyttar runt rätterna till andra dagar, lär visa sig, men som sagt, skönt att ha en liten fusklapp med altenativ när det står tomt i huvudet annars ;)

smakprov? :

MÅNDAG : Sjömansbiff med gurka
TISDAG : Pyttipanna med stekt ägg & rödbetor
ONSDAG : makaronilåda med skinka
TORSDAG : Soppa och smörgås.
FREDAG : Varma mackor
LÖRDAG : Köttbullar med stuvande makaroner
SÖNDAG : kycklinggryta med nudlar

MÅNDAG : Spaghetti och köttfärssås
TISDAG : Grillad kött, kall sås, potatis
ONSDAG : Ost- och skinkpaj samt stor grönsallad
TORSDAG : Pannkakor , glass och sylt
FREDAG : korv med bröd
LÖRDAG : ost & skinksallad med pasta
SÖNDAG : Stekt korv och makaroner

MÅNDAG : Tacos
TISDAG : Våfflor med sylt & grädde
ONSDAG : Fläskfilegryta med paprika/chili & ris
TORDAG : pannbiff, sås & potatis
FREDAG : lasange med sallad
LÖRDAG : Soppa och smörgås
SÖNDAG : kokt tjockkorv med pepparrotsås, potatis och sallad

MÅNDAG : Kyckling med currysås och ris
TISDAG : oxrullader med stekt potatis och tomater
ONSDAG : Tacopaj och grönsallad
TORSDAG : pannkaka med grädde och sylt
FREDAG : Varma mackor
LÖRDAG : köttbullar, gräddsås, sallad och potatis
SÖNDAG : Korvstroganoff med ris

MÅNDAG : hemmagjord pizza med skinka, ost & vitkålssallad
TISDAG : ugnspannkaka med sylt & grädde
ONSDAG : Grillat kött, kalla såser, sallad och ugnsstekta potatisklyftor
TORSDAG : Soppa och smörgås
FREDAG : Hemgjorda hamburgare med tillbehör
LÖRDAG : Ugnsstekt falukorv med potatismos & rårivna morötter
SÖNDAG : Spagetti med köttfärssås



jaha, så imorgon kl 10 har jag klipptid, efter det ska jag åka & färga mina ögonbryn för första gången :) spännande :) nu blir det soffmys med min SNORIGA karl :D



hej hej

Goddagens :)



Känns skönt att allt är färdighandlat inför dopet :)
Vi hann med frukost/lunch hos G-mormor oxå (nu var vi duktiga, haha)
Efter att vi gjort enköping osäkert så puttrade vi hemåt igen, dumpade av mat & grejor, och for till dagis, hämtade lillskruttan & hämtade sen nyckeln till Kyrkstugan, imorgon eftermiddag ska det möbleras, dukas & förberedas :) ...

David sover en sväng, medans Saga sitter & äter äppelklyftor här bredvid mig :)
Ska snart börja förbereda middagen, idag blir det fläskfilé, pommes & bea! yammie!

fyfasiken vad jag älskar mina barn & deras far!
Det finns verkligen inga mer perfekta änniskor än just dom tre ♥











annars så blir dagen lugn, torka barnens snoriga näsor, och min egna!

Hosta ikapp & tycka synd o varandra ;)

 

 

hah! hej på er


gaaalet trött



gaaalet trött, och less på denna jävla förkylning!
Sovit som ett as inatt & David har hostat som attans :(
Enda fördelen var att barnen sov till 6.45 imorse, då David i vanliga fall kliver upp stax efter kl 5 & slutar med att han väcker Saga strax därefter..

Snart ska vi bege oss mot dagis, efter det far jag, David & Svärmor in till stan föratt handla inför dopet! Blir en sväng imorgon med för sista handlingen, hämta grejor & så! Dukningen ska jag pyssla med hela eftermiddagen imorgon i kyrkstugan! Mkt nu vettni! Och denna jävla skiiitförkylning, är ju bara pricken över i´t!!

Nej, ska börja klä på barnen ytterkläder & börja knata iväg!


njut av dagen, och av varandra!



hejhej

uschauscha



nej, vet ni?
Förkylningen tar knäcken på mig!
Så jag ska försöka sova nu...

snällalåtossvarafriskasnart


ps : har ni mäsrkt att jag inte har något reklamavbrott mellan inläggen längre??
sånt irritera mig bara, så nu är det putsväck!



godnatt!

SJUKSTUGA!



Jaa, nu är det dax att gnälla lite igen!
David är skitförkyld, det slog till i förrgår!
Och imorse vad det min tur, snorar som faan, har ont i halsen & huvudvärk!
Och under dagen så har både Saga & Pappan börjat snora! KUL JUL!
Familjen Sjukstuga, thats us :(

Dagen har bestått av dagislämning, följt av finbesök av Camilla, hennes son Arvid & bebisen i hennes mage! Hade verkligen jättetrevligt, Arvid (nyss fyllda 1år) är sååå charmig, en riktigt social liten sötnöt :) Och hans mamma likaså, en hiiimla trevlig tjej som verkligen bjöd på sig själv :) Tack fina ni för en mysig förmiddag :) Sen var det dagishämtning, lek & bus, middag & lite mera lek innan nattning! Dagen har gått fort som faaan verkligen :P

Och sitter jag ner, ringde mamma för en stund sen & tjattrade lite, men var tvungen att avsluta så halsen ömmar såpass :( Snyter mig var 3-4.e minut typ! David hostar som faan innefrån sitt rum, SNÄLLA, låt oss vara pigga till dopet!!



nej, vila huvudet lite & ta en alvedon eller 7!




pussheej

...




sådärjah, nu funkar internet på bägge datorerna :)


ville bara säga hej!
En timme kvar tills barnen ska nattas ;P


nu är det omkring 30 pers som har tackat nej till dopet :(
Jag verkade ha valt en himla tokig dag :( Men men, 40-50 pers kommer iallafall :)
( inget illa ment mot er som läser detta & har tackat nej <3 )


hej på ett tag!


GRATTIS


hipp hipp hurra!

GRATTIS TILL MIG & PAPPAN
SOM FIRAR VÅRAN 2.A BRÖLLOPSDAG IDAG!

GRATTIS TILL LILLA SAGA
SOM HAR VART DÖPT 2ÅR IDAG, OCH NAPPFRI I 2 VECKOR!

GRATTIS TILL FINA ELEONOR
SOM FYLLER ÅR IDAG!

GRATTIS TILL BÄSTA JENNY & FELIX
SOM IDAG HAR VART GUDFÖRÄLDRAR I 2ÅR!


många grattis blir det idag <3


-


dax att ge kidsen frukost & sen bege sig mot dagis!

-


järnbrist?




på senaste tiden (i ca 2 månader) så har jag känt mig "konstig"..
Alltså, inte mått dåligt, men vart hängig, trött & mig helt utmattad..
Ganska likadant som jag kände mig under bägge graviditeterna när jag hade massa järnbrist!
Och jag tror detta beror på just det, att jag har järnbrist, för det är fan inte normalt att vara konstant trött, och matt! OCH NEEEEEEJ JAG ÄR INTE GRAVID!!!! Nu har vi det ur världen!!! Man kan må dåligt ändå!!  Hursomhelst - ska nog ge mig på att knapra järntabletter nu ett tag framöver, och se om det gör någon skillnad.. Dom första veckorna trodde jag det berodde på vädret, grått & tråkigt ni vet, men nu är jag ganska säker, på att min kropp är lite ur balans! Tyvärr så är det ju min familj & mina vänner som får lida över mitt mående, då jag fått rätt kort stubin, och blivit anti mot allt som heter umgås med folk, och sånt, skittråkigt, jag gör mina försök att umgås & vara social, men innerst inne vill jag bara lägga mig i sängen & dra täcket över mig, pga tröttheten! ... blääh! Men som sagt, ska ta mig in till stan nån dag & inhandla tabletter, eller behöver man få det utskrivet tro? Kanske ska ta & ringa VC & ta nån blodprov fört & få det bekräftat innan? vad vet jag, fick det utskrivet under graviditeterna, men det kanske finns receptfritt med? ojj, nu råkade jag tycka på nån knapp så texten på skärmen blev BAJSSTOOR ;) haha JAJA!

bara skit på tv, sitter mest & väntar in Pappan, sen går vi & lägger oss.
han kommer vilken minut som helst, pettson skulle skjutsa hem honom så får vår bil stå kvar, tills imorgon, så kan Pappan fortsätta kränga däck & dona imorgonkväll! Ska bli skönt att sova, igårkväll hade vi stängt av allt & släckt ner & låg nerbäddade HALV NIO haha! Skönt som attans!

dagen har flytit på, trots en förkyld & grinig son, en överaktiv dotter, och en utmattad mamma!
Ganska dålig kombo, men det gick iallafall.. Ugnspannkaka till middag, det var mumsigt! Bror & hans tant kom över en sväng när vi hade duschat & skulle natta kidsen, snackade lite goja & så :P

nej, börja släcka ner & förbereda sig för natten kanske!


sov gott & dröm sött!

baka baka liten kaka..



eller flera kakor, det är vad jag har pysslat med iallafall :)
Så när Saga kommer hem får hon syltkakor & chokladkakor :)
I brist på sysselsättning och en grinig SNORIG son, så blidde det kakbak med honom på höften/golvet ;)
Han snorar som attans, hoppas han blir piggare snart så han är FIT FOR FIGHT på lördag på sitt dop <3
Ja, jag hoppas hela familjen Bulln är pigga & friska då :)


nej, mys med min SNORUNGE nu kanske ;)


pussheej

FY FAN FÖR SNÖ, IS OCH VINTER



Fiifaan!
Pappan ringde tidigare, och berättade att han körde av vägen imorse, enbart blank is :/
Han, hans bror & brorsdotter klarade sig galant, var ingen större fara med bilen heller, ett däck som blev paj & så.. men ÄNDÅ!! När sånt här händer kan man inte låta bli att tänka tanken : VAD KUNDE HA HÄNT? nej, usch, så får vi inte tänka. Skit i bilen & dess skador, huvudsaken är att dom klarade sig utan en skråma.. jävla skiiiitvinter & dess underlag!


Saga är på dagis, gick jättebra att lämna henne, fick tjata till mig pussen & kramen..Men David, han fick minnsan bägge delar 100ggr om av henne  ;) haha, mamman avundsjuk? eeh - JAAA!! haha..
Jag & David har vart hemma en stund, han leker på golvet & jag hänger här. Morgonen flöt på helt OK den med faktiskt. men längtar redan tills kl 13.30 då jag ska hämta Saga igen <3 Mammas fina tjej.


nej, om man ska ta tag i tvätten kanske? huahua




hejhej

mamma-barn-dejt



Måste bara få börja inlägget med att säga TACK till Veronica, Soraya & alla fina barnen för en helt fantastiskt underbar eftermiddag :) Saga & David hade jättekul, och somnade ovaggade ikväll ;P Alla barnen lekte så himla fint ihop & Mammorna fick fika i lugn & ro :D haha! Har massa bilder, som jag lägger upp nån annan dag, då jag inte orkar resa på mitt ASS och hämta sladden!

Kom hem vid 16.15 typ, började lite smått med middagen, stekt falukorv m spagetti ;)
Lättlagat & lättsmält! Sen var den massa mys som gällde timmen innan nattning, barnen & föräldrarna låg på soffan & hade kramkalas & busade. ÄLSKART! och 1 minut i sju la vi kidsen, 2 min över sju, var det knäppt tyst ;) Duktiga barn man har ;P

Nu är Pappan på ica & handlar bröd, gröt & sånt som var lite akut typ...
Clion kommer väl insladdandes in på gården vilken sekund som helst antar jag!


jahaapp, om man ska ta & läsa lite bloggar & kolla fejjan kanske`?
blir tidig sänggång ikväll, då det är dagisdax imorgon för skruttan!



pussheej

fortfarande måndag..



Pratade med Veronica nyss & jag mitt PUCKO hade ju glömt våran Mamma-Barn dejt idag hos Soraya ;P
Men det gör inget, för dom är där nu, och såfort Saga har vaknat så ska jag & barnen klä på oss & knata dit & LEKA MASSOR :))) Gissa vem som kommer få en nöjd dotter?!  ;) barnen kommer leka satan & vi mammor kommer pimpla massvis med kaffe :D

David vaknade nyss, så honom ska jag göra klar för avfärd strax!
så mina vänne, jag hoppas ni får en trevlig eftermiddag, för det ska jag ha :)



hej på er

Ny vecka, nya tag!



aah, redan måndag alltså..
hoppas veckan går fort, och smidigt, då det är fullt ös inför Davids dop på lördag!
Men det blir säkert bta, hoppas jag!

Jussde titta vad Pappan kom hem med igårkväll <3









han kan bara han vill ;)

Efter att vi nattat barnen igår så bliev det soffmys med Pappan, Robban & Linnéa, kollade på EnAnnanDelAvKöping ;) följt av Wallanderfilmen :) Mycket trevligt, massa skratt, kaffe & skitsnack som vanligt ;P blev ganska sent, då dom for hem vid midnatt :) Tack för en strålande kväll :) Pappan & jag däckade knappt 20min efter det..

Händer idag då?
Disigt & massa dimma ute, så promenaden kan slänga sig i väggen, då jag vägrar gå på 55.an med barnen i detta läge :/ Vi har ätit frukost & nu sitter vi framför tvn och myser, känner en arom av BAJS lukt sprida sig kring min stånkande son.. och ni vet ju alla vad det betyder - dax att byta blöja!!!


hej så länge


nu blev det kväller..



Maten satt bra i magen & Saga verkade gilla det oxå ;P
Nu har vi precis målat klart, och har satt oss vid tvn och tittar på barnprogram..
Pappan är hemma om ca 45min, och då ska han & Saga duscha, sen jag & David :)
Herr Robert skulle dyka över på en kaffe ikväll eventuellt tror jag!


nu ska jag mysa med VÄRLDENS FINASTE OCH UNDERBARASTE , nämnligen MINA två  ♥.an.


hej på er

booooring



kidsen sussar fortfarande..
Min bror var förbi på en kaffe, alltid lika trevligt :)
Har gjort gratängen, ska bara in i ugnen sen medans riset kokar när det är middagstajm, ser smarrig ut ;) Kanske slänger upp en bild eller 2 sen när maten är klar, får se ;)

jahapp, och nu då?..



herrå!

strålande väder



YEAH!
Promenaden blev av, sjukt skönt var det oxå, tog en promenix fram & tillbax till salnecke, tog drygt en timme :) Mår som en prima ballerina nu :) Finaste Camilla gjorde oss sällskap :D Påvägen hem fyllde vi på kaffetarmen hemma hos barnens farföräldrar, mkt mysigt, barnen levde rövare & nu är vi hemma igen :)

Kidsen sover som grisar!
Tortumlaren & tvättmaskinen går för fulla muggar!
Fläskfilén ligger på tining & jag njuter av lugnet ;)
Har med andra ord hittills haft en strålande dag :)

Ska prova mej på en fläskfilégratäng idag tänkte jag!
Hitta på från huvet lixom, med lite hemmagjord sås,sambal olek,  riven ost & så, servera med ris, får se hur det smakar sen då?  kan bli spännande, älskar att prova på egna påhittade recept :)



nu ska jag kolla runt lite..

pussheej

ALLA HJÄRTANS DAG



Idag är det alltså ALLA HJÄRTANS DAG!
Och hur firar vi det tro? Jo, jag & barnen har soffmys & Pappan agerar som sagt flytthjälp!
Men tror att det blir en promenix för min & barnens del idag, då det är strålande fint väder ute, Men dock så är det -12 grader ute :/ Hoppas solen sänker graderna liiiite iallafall, så vi får röra lite på oss! Lär visa sig!


Nu ska jag plocka bort frukosten & ta en rök!


hejhej

tvätthög



jo, barnen är nattade sen ett tag tillbax & jag har tagit itur med all dess tvätt vi samlat på oss..
Är inne på 3.e maskinen för idag, och har en kvar efter det, sen är det slut (för idag!!)

Pappan gick ut med mina bror igen & klyver ved, så vi har hela veckan, imorgon ska han agera flytthjälp igen, så han tar det idag lixom!

Dagen har vart jättebra, om man bortser från min dotter som mellanåt har vart helt ODRÄGLIG (JO, man får säga så om sina barn vettni!) Bråkat med mig & sin stackars bror ... Hoppas på en lugnare tjejsing imorgon. Ska försöka ta mig ut på en promenix imorgon tänke jag, lagom till deras lurar, så kan dom sova i vagnen, medans deras mor får lite motion!

nej, ska dricka lite java nu, och vänta in Melodifestivalen..


hej så länge



hejhejhallå




tänkte bara slänga in ett inlägg från min nya dator ;)
Himla ovant att skriva på en sånhär pyttedator, men den är smidig som attans!
Tar tid att lära känna tangenterna, så ha överseende mina vänner :P

Nya trådlösa internet vill inte funka ännu, kan ta upp till en vecka innan det gör det tydligen, så jag tog simkortet från det gamla trådlösa internet sålänge, då både jag & Pappan ändå vill lära känna denna datorn nu!

Idag fyller min älskade Mamma år :)
Och hon och min Pappa firar sin 120.e bröllopsdag (eller något sånt, hah)
Så i förmiddags samlades vi syskon  med familjer hos mina föräldrar & firade dom med tårta & fikabröd som hette duga ;) Dom fick massor med foton på barnbarnen, & deras föräldrar & respektivna av oss :) Uppskattades massor med tårar i ögonen (i våran familj uppskattar vi mer sådant, än dyra onödiga saker, då det är tanken som räknas) Var mkt trevligt där iallfall, och efter ca 2 timmar skiljdes vi åt igen!

Väl hemma så sov barnen en sväng & så..
Pappan & min bror är ute och klyver ved & snackar goja!
Saga leker och David sover en sväng, men ska snart slita upp honom för middag :)
Kvällen blir lugn, Melodifestivalen & mys med maken <3

nej, nu ska jag glo runt lite & sen väcka LillSnorre.



pussheej

...





godnatt!





-


jahapp


kanske ska skriva något oxå?

Men har väl egentligen inte vettigt att skriva idag heller...

Prästen var här imorse, Vi valde 3 psalmer som vi verkligen tycker om som ska sjungas på dopet nästa helg! Saga ska agera hjälpreda & vara massor i centrum under hela dopdagen, då hon i nuläget verkligen behöver det, det är tufft för henne nu.. och jag är rätt maktlös, då bägge barnen behöver kärlek, uppmärksamhet & allt som hör till, men man hinner inte med alla ggr, ibland hamnar nån av dom lite åt sidan, då den andra behöver hjälp med något.. Och den som känner av det mest är ju min lilla Prinsessa! Men man gör så gott man kan, för trots allt, så är jag inte mer än mänsklig!

Dagen har flytit på asfort..
Barnen sover middag & har gjort det sen 12-tiden.
Pappan ligger här bredvid mig & snarkar han med.. låter det kul?
Får se om det blir nån trip sen eller inte i till Uppsala, eller om vi skippar det! Så himla mysigt att umgås bara familjen, när Pappan är ledig. Jag & barnen behöver det massor ! Och Pappan med såklart, och då blir man lätt osocial, men familjen går alltid först <3 för den är ju det sista som lämnar en... ellerhur?!

Ikväll ska vi eventuellt till  Tommy, som har PARTY ikväll föratt fira sin födelsedag :) Skulle komma flera barn, så barnvakt behövs inte :) Och ingen av oss ska dricka, för om jag känner mina barn rätt, så är dom DÖTRÖTTA & vill hem & sova i sina sängar lagom till kl 19 som vanligt!! Så OM vi åker så sticker vi dit vil 17.00-17.30 typ.. lär visa sig!

OcH JAAA!!!
klockan 16.00 ska Pappan åka ner till ica & hämta ut min NYA DATOR <3
PILLUTTA DIG, PILLUTTA DIIG ;)

Nehepp, om man ska ta en rök kanske?!


pussheej

Thepinks

...

vartliggerlandet

...

BADROMANCE

...


Starkare



..

Maxitajm




Jo, dax att göra barnen startklara för en trip till Maxi!
Måste inhandla massa blöjor, välling & gröt mm..

Veronica kom förbi tidigare & drack lite java & snackade lite gojja!
Mkt trevligt, ikväll ska hennes grabbar vara här några timmar medans hon & T åker & handlar inför hans fest imorgon :) Även barnens farbror Andreas kommer hit & joinar oss till middag :) Najsnajs :)


nej kirra kidsen var det!


pussheej

pssssst




Kidsen sover som de små grisarna dom är ;)
Är fortfarande helt slut & funderar på tidig sänggång..
Inge vidare skoj, men välbehövligt för denna gamla tant!
Ska försöka lägga mig INNAN klockan 21 har jag bestämt!
Önska mig lycka till (jag=datanööörd)...

Jahaapp!
Saga har ätit huuur bra som helst idag!
Vilket gör mig jätteglad då hom till & från äter uselt!
Men hon åt fil & flingor + en macka till frukost! Äppelklyftor innan middagsluren & en knäckemacka, vaknade sent & åt en tidig middag/sen lunch, -2 stora portioner soppa + en macka. Sen kom Camilla med fläskpannkaka till Saga, som hon smaskade i sig, sen var det äppeltajm igen :) Så ja, hon är ätit suveränt bra idag :)

ojj, nu står det helt still i huvudet, hade ju massor att skriva :/
hmm.. JAAA - kan lägga in en RÄTTELSE från ett inlägg jag skrev häromdagen :
Många har frågat om det är barnens FASTER CAMILLA, som jag skrev om som hade en bebis i magen.. och NEJ, det är inte Camilla Plahn Söderlund som är gravid!! Utan en tjej som heter Camilla Resenius! Ville bara tillägga det, då det blivit några missförstånd ang det :) MY MISTAKE!!!

Jaha, om man ska ta och.. göra.. vaddå? hmm...
blir säkert bra!


hejdå!



utmattad



Utmattad är det rätta ordet!
Sovit illa som fan inatt, vaknade 4ggr!
En gång av Saga, som hade en mardröm, nattade om henne & la mig igen!
Nästa gång vaknade jag av Pappan, som pratade i sömnen & snarkade som ett as.
Gången efter det vaknade jag av ett ryck, då det SMÄLLDE I RÅTTFÄLLAN i köket, en gnagare mindre ;)
Sista gången var klockan vid 5 & David vaknade & ville ha käk, sen somnade han om! Föratt sen göra morgon kl 6.10! Observera att jag har insomningsproblem, och det tar ca 30min - 2h för mig att somna om varje gång jag vaknat! Då kanske ni förstår att jag är HELT SLUT! Nog om detta nu!

Saga napp-fri 1 VECKA idag!
JIPPI JIPPI JIPPI, MAMMAS DUKIGA TJEJ <3
Fattar inte att det har gått en hel vecka idag, sen Saga slutade HELT med napp!
Jag är så sjukt stolt över min ögonsten & det har gått så himla bra verkligen :)
Nu frågar hon inte efter napp längre & har inte gjort det på 2 dagar!
Jag är nog världens stoltaste mamma <3

Och annars då?
Jo, David fick sin allra första FLÄSKLÄPP idag :(
Saga satt & bajsade, och ropade på mig, jag gick dit & skulle torka henne, och lämnade David på golvet i vardagsrummet! Sekunderna efter det hör jag ett GALLSKRIIIIK!!! Springer in i vardagsrummet & på golvet ligger min son i en pöl av BLOD!!! Sliter upp ungen & blodet forsade ur munnen på honom :(( Kylde ner hans mun med en frusen bulle (man tar det man har) & sköljde med massor av vatten. 40min senare slutade det blöda... Hade sån jävla panik verkligen, såg ju inte om det behövdes sys eller inte förrens då, och det behövs inte.. Som tur är! Men vad maklös man blir, när det händer ens barn något :( Nu undrar ni vad han hade gjort?! Och ja, det fick jag svar på 10 min efter att det slutat blöda, då han gjorde samma sak igen, ungen KLÄTTRADE UPP FÖR TRAPPORNA UPP TILL SAGAS RUM!!!! fast denna gång hjälpte jag ju honom ner, då det var i fallet ner som han måste ha störtat ner & slagit sig!! Han Spräckte överläppen på översidan! mammas klätterapa! och för er som undrar : JO, jag har koll på mina barn i vanliga fall!!!

Jaja, efter smällen fick han vara vaken en timme, ifall han hade slagit i huvudet vettni!
La honom & hans storasyster (som var så snäll & go mot sin bror när han hade gjort illa sig) för deras middagslurar vid 12, istället för 11, som jag brukar! Saga somnade direkt & sover fortfarande, David var jätteledsen & svårsövd så han fick vara mammagris tills för 20min sen, då han var supertrött & inte hade sovit sen 6 imorse, och somnade som en stock! Hoppas han sover en timme iallafall, för då behöver han inte sova mer idag!

så jag har inte fått mkt egentid idag ;)
Men har tömt tumlaren & vikt tvätten, slängde upp tvätten som låg i maskin & kört igång ännu en maskin tvätt, plockat ur diskmaskinen & sopat lite! Räcker tycker jag! Middag behöver jag ikke tänka på, då det blev massa soppa över från igår :)

nej, om man ska försöka varva ner lite innan nån av dom vaknar kanske?


puss & heej 

Hejhejhej


Hallå där!

Fiiifaaan, vad det snöar ute :/
Nu får det väl snart vara nog vaa??
Min långpromenix jag hade tänkt ta med barnen är ju bara att glömma, då snöstorm + väg 55 = dålig kombo! Men vi har lyckats fördriva morgonen ändå, med att måla massor, ätit en rejäl frulle, sjungit & lekt! Ska snart logga in på CdOn.com & beställa hem 2 skivor till mig & Pappan & MoraTräsk till Saga!

Absolute Schlager


Hard Dance Mania 18



Mora Träsk - Mora Träsk På Cirkus
Fick jag ingen bild på...



nu dax att underhålla min SUPERTRÖTTA son!



hejhej

Tralalalaa




God kväll god kväll..

Började morgonen med dagislämning, följt att en trip in till Uppsala, för en date med mamma/mormor, sen raka spåret till dagis för hämtning, tiden går så fort när man har kul ;) Hem & slänga iordning middagen som bestod av soppa idag, kirrade även 10 burkar med mat till David i samma veva :) Sen var det målning på shemat, då Saga ville rita en traktor till Tommy som fyller år idag - GRATTIS vännen :D Slutade med att Mamman i huset ritade sin allra första "rosa" traktor ;) Hihiii, sen kom Pappan hem & det bar iväg till Villsberga för KALAS!! Mkt trevligt, och massa gott fika (Tack Veronica för dom x-tra kilona , haha) Tommy verkade glaad för våra teckningar, men gladast var han nog över Wiskeyn han fick av oss, haha! Saga & grabbarna lekte superbra ihop & dansade till MORA TRÄSK!! Saga blev lite extra lycklig när Bobbo dök upp oxå ;) Tackade för oss vid 19.45 & drog oss hemåt för nattning av barnen. Nu sover dom & jag ska snart slänga mig i duschen, ska bara ringa dagis & säga att Saga ikke kommer mer denna vecka, då jag av olika anledningar vill ha henne hemma :)

så, tack & heeej för mig!



Snippsnappsnut, så var dagen slut!



Mmm, kidsen sover för natten, och här hemma sprider sig doften av nybakt bröd!
Blir mumma till soppan jag ska laga till middag imorgon serrni ;P

Och ja, barnen sov FYRA timmars middag!!
Sen var det fullt ös kan jag lova, kanske var välbehövligt för dom? Efter gårdagens bravader med utelek & mys :) Kanske tog musten ur dom?!

Slapp laga middag oxå, då vi hade massor med Kycklingsallad kvar från igår som vi mumsade i oss.
Efter det tog Pappan & Saga en dusch, medans jag & David bakade bröd :) TEAMWORK! Hihii..
Och sen var det Tack & GodNatt för kidsen & nu ligger jag & Pappan i varsin ända av soffan!

Imorgon ska Saga till dagis..
Jag & David åker raka spåret efter det in till Uppsala.
Mamma/Mormor ska ta prover & vi ska såklart med :D
Passar på att ta en fika hos henne efter det & försöker tajma in så vi åker direkt till dagis från Uppsala, meningslöst att åka hem imellan..

jaha, och nu då?
Pappan & jag ska provamaka brödet & sen blire liggläge ;)
Bara skit på TV, känns som att det blir tidig sänggång..




pussheej


hmm..


öööh!

la barnen för deras middagslurar kl 11..
Och dom SOVER FORTFARANDE!!
Saga somnade hon med :)


börjar bli liiite långtråkigt..
Tre & en halv timme lixom!!
hittills..


..


Måndag igen!



Usch usch vad helgerna går fort :(
Nu längtar jag sjukt mkt efter ljusare tider, varmare dagar & sol i massor!
Hallå, VÅREN - vart är du??


Blev inge fikabesök i förmiddags, då fröken Camilla är magsjuk
(eller så är det bebisen i magen som spökar)
hon visste inte rikigt, men ville inte komma & riskera att smitta oss med något onödigt,
och det tackar vi för, då vi ständigt är sjuka här hemma ändå!

Så vi har inte gjort mkt här hemma!
Lekt, ätit frukost, glott på TV, pratat med Emelie <3 & bara tatt det lungt!
Just nu sover kidsen, eller, David iallafall, då Saga har svårt att komma till ro vid middagsluren nuförtiden, tror det beror på nappen kanske, hon ber inte om den längre, men hon sover inte middag längre. Däremot ligger hon i sin säng, med släckt lampa & stängd dörr, i ca 1 timme & VARVAR NER, sen kommer hon ut & vill mysa :) Bättre än inget alls iallafall anser jag! Man hör henne ligga & snacka, sjunga & dona där inne. Går iallafall superbra utan napparna.. Hon ber inte om dom, pratar knappt om dom & rör inte Davids nappar heller. På onsdag har hon vart nappfri EN VECKA!!! Mammas dukiga tjej! Helt otroligt, från att ha napp HELA TIDEN sen dagen hon föddes, tills nu 2 år & 5 månader senare vara HELT UTAN! riktigt imponerande!!


nåjah!
kanske ska ta & vika lite tvätt?
Eller fylla på kaffekoppen & fortsätta njuta av tystnaden?
hmm, blir nog nr 2 ;)


hej på er


...



Mot alla odds!
Övertygad att det finns mer att hämta, fortsätter kämpa
Mot alla odds! Fortsätter längta, fortsätter sträva, vägrar att tämjas
Mot alla odds! Fyller själar med stolthet o hjärtan med trots
Hör mig! Mot alla odds, Mot alla odds





 


WOW


WOW, vilken kanondag det har varit!
Dagen har bestått av massor med utelek, pulkaåkning & snökrig med barnen, PappaBulln, Robban & Milla! Gjorde oss en egen pulabacke som ROCKADE FETT!!! åka HUMPA ;)) HAHA
Huuuur najs som helst verkligen! Efter några timmars ute så begav vi oss in, laga middag till oss alla (förutom Milla) Slängde ihop kycklingPastaSallad, med bla soltorkade tomater & fetaost! Sjuuukt gott. Efter det var det soffmys som gällde, lek med kidsen & pimpla kaffe!

Ett strålande avslut, på en otroligt lyckad helg!


Robban åkte hem vid halv sju! Strax efter det nattade vi kidsen, och Pappan stack över till sina föräldrar föratt hjälpa dom koppla in internet till Philip :) Då passade jag på att damsuga, och skura alla golv i detta hus (blev ju inte gjort häromdagen)! Och nu sitter jag här, svettig som attans, effter detta städande, och varvar ner. Varmt som faan inne, och det gillar vi ju ;) Pappan ska få hämta in ved så jag har under morgondagen. Jag & Barnen får besök imorgon förmiddag utav Camilla & hennes son Arvid :) Ska bli mkt trevligt, leka med barnen & snacka gojja :)

nej, varva ner var det, kolla om det finns några uppdaterade bloggar att glutta i ..
(
hajjar NI piken tro?? !! hah)

nattinatti folket!



goddagens



Barnen sover middag & jag sitter här med grabbarna grus,
som snart ska ut & hugga ved antar jag ;)

Ska tina upp & marinera kycklingfilé tror jag!
Kör det med ris & nån gottig sås tänkte jag!


har inget intressant att skriva tyvärr...
Ska ta kaffe nu med PappaBulln & Bobbo!




pussheej

Tjingeliiiing!




Dagen har hittills vart kanonbra, en sån där dag man kan blicka tillbax på & bara njuta till :D

Började morgonen med att kliva upp med barnen strax innan kl 8.
Segade i nattsärken framför tvn ett bra tag innan vi orkade fräscha till oss.
Och efter det var det frukostTAJM! drog även där ut på tiden & åt, skrattade & pratade hela familjen i lugn & ro. Väldigt mysigt! Och vips så var klockan halv 11, så vi packade in familjen i bilen & puttrade omkring på småvägarna till enköping i ca en timme innan vi åkte in mot Sveriges Närmaste Stad för lite shopping! Anledningen till att vi puttrade omkring var föratt kidsen somnade ;) Vi lät dom lixom sova lite plus att det är riktigt mysigt att bara åka runt runt ibland :D Ja, men till saken : VI HITTADE KLÄDER TILL PAPPABULLN!!! jippie :) Han kommer vara sjuk stilig, min vackra man <3 Efter det for vi hem igen, mös med barnen & bara slappade framför tvn! Middag bjöds det på hemma hos barnens farföräldrar - oxrullader, kluftpotatis & gräddsås. Hur gott som helst verkligen. Det tackar vi för. Efter maten smet jag hem innan resterande av familjen, föratt röja av lite hemma i lugn & ro, skönt att kunna göra så ibland.  Vek lite tvätt, körde igång en ny maskin, damsög, damtorkade lite & småplockade. Skönt att ha sånt gjort, tänkte ev skura golven ikväll när kidsen slocknat, OM jag orkar! Just nu är det soffmys stunden innan det är dax att natta dom små liven!

Kvällen består av massor med mys med min fina make, och massa onyttigheter han har köpt!!!!
Chirre, dirre, & glass i stora lass! YAMMIE!


jaa, busa vidare - "bara 28min kvar" haha


hej hej


TITTA!


TJUSIGT VA? :)


Nu är det dax!!



Nu är det dax för oss alla som har möjligheten att göra en insats!

Vad sägs om en insamling till hjärt-lungfonden nu när det är alla barnhjärtans månad.
Via denna länken kommer man då till insamlingssida med nummer och en kod där man kan sms:a och skänka 30kr.

Detta är iallafall i våran familj & släkt en självklarhet!
Kanske är det de för just dig med?!

 Klicka på länken, och gör en förändring, du med!

http://www.barnhjarta.se/?id=178



Mamma-dotter dag <3



Hemma igen efter en helt otroligt underbar Mamma-Dotter dag!
Dagen har bestått av Kinabuffé, massa shopping & mys med Sagas moster & kusin :)
Detta var verkligen välbehövligt för både mig & Saga, att få rå om varandra UTAN våra grabbar, som för övrigt bosatte sig i verkstaden i Bärby under dagen, om jag är förvånad? Svar NEJ! haha!

Fyndade en jacka till Saga, ord pris -340kr, jag betalade 79kr!!!!
Dev var verkligen superfin, en röd (hör & häpna) haha ;)
Och jag köpte kläder till MIG SJÄLV!!! en jättefin klänning som jag ska ha på Davids dop, säger bara ROCK ON!!! diggar verkligen den rockiga stilen, och innan dopet så kommer denna morsa få sig en makeover på skallen med ;) Söta Jennie ska klippa till mig & jag ska önska mig en rockig friss, vill behålla så mkt längd som möjligt, men sen har hon fria händer ;) spännnade :P sen köpte jag lite nytt smink, och sånt. Är grymt nöjd med mina inköp idag :)

Kvällen blir lugn som attans!
Barnen sover ju, Pappan är i Bärby en sväng & hjälper T.1an med nått, och jag sitter & varvar ner!
Ska snart värma på min halva pizza från gårdagens middag & äta tänkte jag, och ha soffmys med mig själv.

Imorgon blir det mera shopping, då Pappan i detta hus verkligen har NADA att ha på sig på vår sons dop. Barnens kläder är ju kirrade, & mina med efter idag, men den stackaren då? ja, hoppas på att hitta någe imorgon iallafall :) mysigt att glida runt i affärer hela familjen <3 trots att Pappan HATAR det, men imorgon har han INGET val ;) hihiiii!

Jusste, röntgen gick bra, var lite obehagligt & vääääldigt mkt bullerljud!
Men nu är det klart, och om 7-14 dagar så kommer svaret..


nej ... äta bör man..


hej på er!



och här sitter jag ;)




... och här sitter jag på köksbänken!
Saga står naken framförmig på en stol & "diskar" ;)
Vatten överallt, men hon är nöjd, den lilla sötnosen!
Utanför fönstret snöar det så inåt helvete, till & från!

David sover en sväng, men lär vakna snart tror jag!
Jag & Saga slängde ihop en chokladkaka som står på svalning just nu!
Får se om den duger åt oss, eller inte...

Vad ska man hitta på för mat tro?
Har varken tinat något, eller är sugen på något :/
Funderar på om barnen ska få gröt & mackor till middag, så äter jag & Pappan på Donken påvägen till Lasarettet, innan min röngten?! Tror det blir så faktiskt!

ja, nej men provsmaka kakan kanske?



pussheej

jodå!



det gick att göra i färg med, nu gäller det bara att samla på sig lite tålamod, och börja pula!



OBS : jag är bara nybörjare, därav resultatet!
Men skam den som ger sig :)












tänkte på en sak...



jo, jag tänkte på en sak!
Ang dessa headers jag gör, om ni undrar varför alla är i svart/vitt, så är det pga att jag inte har någor photoprogram där man kan göra i färg lixom, eller ja, runt om kan jag såklart, men just själva fotona, lixom! Ska prova mig på en färgglad nu, ifall barnen tillåter ;)



pusspuss

...



detta inlägg är lösenordskyddat!



Och till "mia" - jag har svarat dig bland mina kommentarer!

JIPPI!



Natten har gått superbra UTAN napp för lilla Saga!
Sitter fortfarande & väntar på bakslag, att hon ska bli hysterisk & vilja han nappen,  men hittills så har hon frågat efter napp 2 ggr & jag förklarade att Mamma har gett Apbebisarna Sagas tuttar, för dom behöver ha dom bättre än henne, och hon har gått med på det änsålänge :D Hoppas det håller i sig!

Pappan blev utringd vid kl 4 imorse för snöröjning!
Han hann köra 1 ½ timme, sen var det dax för honom att åka vidare mot sin ordinarie jobb.
Fattar ärligt talat inte hur han pallar, då vi gick & la oss vid 23.30 igår, han lär vara helt slut!

Klockan 6.45 imorse vaknade jag av en jätteglad kille som låg & snackade & skrattade för sig själv, sekunderna efter att jag slagit upp mina blå, så möttes jag av en otroligt STANK, jamen GODMORGON lixom, det var bara att hoppa upp & byta en bajsblöja! Saga vaknade strax efter kl 7, frågade som sagt efter tutten, men godtog min förklaring utan bråk :P Drog av dom pyjamasarna & på med dagen outfit. Kirrade frulle till dom, gröt, yogurt & mackor fick dom. 

Och sitter vi här, David river allt som kommer i hans väg!
Saga sitter fint i soffan & tittar på barnprogram.

får se hur vi fångar dagen, antingen innan eller efter deras lurar ska vi bege oss ut & måla med vattenfärger i snön. Det kommer sysselsätta Saga ett bra tag ;) Kanske tar det när David sover sin sista lur sen i eftermiddag, så vi kan fixa bäst vi vill ;P

nu blire MYS!



hejdå!

BARA FÖR DIG!



BARA FÖR DIG, FARBROR ANDREAS :D




blev du glad nu?? ;) hihiii

jajjamensan!




Bekväm som jag är så ringde jag nyss dagis & pratade in på telesvararen!
Saga får vara hemma från dagis imorgon & ha en mysdag med sin mamma & lillebror!
Passa på medans man har den möjligheten & är föräldrarledig med den ena lixom!
Så imorgon behöver vi inte kliva upp allt för tidigt, äta en lååångdragen frukost i soffan, dra på oss massor med kläder & ge oss ut i snön & leka massor, måla med vattenfärger i SNÖN, jaa vad kul :D åååh, längtar!! Sen får vi se om det blir lite lek med en annan bekväm morsa & hennes huliganer kanske ;) lär visa sig!

Sitter här & har fortfarande inte tagit mig in i duschen..
Saga sover som en stock "pepparpeppar" & har inte bett om nappen :)
Är riktigt stolt, för oavsett vad, så SOMNADE hon ju för första gången i sitt liv UTAN napp, och bara det, är STORT & starkt! Mammas duktiga tjej!

Saknar Pappan ikväll..
Hade vart mysigt att ta en dusch ihop, och få somna i hans famn i soffan..
Får ta det imorgonkväll, fast vi är nog hemma rätt så sent..

ååh, jag vill vinna massor med pengar!
Kunna läsa alla huslån & skitgrejor, vara ekonomist oberoende, köpa massor med nya kläder till barnen & mig & Pappan, åka iväg & göra något kul med familjen, köpa en husvagn, göra om köket hemma & bli klar med allrummet nångång, bygga ut huset, bygga värsta lekparken utanför, ojj, mkt man vill, lite man får..
dreamdreamdream...




ja, nej om man skulle ta den där duschen kanske?




herrå!

TRUMVIRVEL!!!!!!



TRUMVIRVEL!!!
Jag har nattat min dotter..
TRUMVIRVEL..
UTAN NAPPAR!!!!
och hittills har hon ikke protesterat :/

Jaa, det är SANT!
Alla som känner oss vet ju att Saga är NAPPBEROENDE & har vart från den dagen hon föddes!
Hon har aldrig sovit en natt utan napp, och vill gärna ha en eller SJU nappar i munnen/händerna ALL THE TIME.. men idag, så nattade jag henne som vanligt, men skämtade & sa att det var slut med napp från & med nu.. Och hör & häpna - hon SOVER!! hon gick lixom med på det!!! Sen om hon vaknar senare i ren panik & vill ha så ger jag henne en såklart, man måste börja saaaakta men säääääkert! Men håll tummarna för att det ska gå bra nu så är ni snälla, det lär behövas :D


Ja, barnen sover alltså...
Och jag är gräsänka, då maken är i Bärby!
Ska snart slänga mig i duschen, sen blir det soffmys all by my self.
Hamnar väl här som vanligt om jag känner mig själv rätt ;) haha
Ska vika lite tvätt oxå, och köra igång en ny maskin..



har inte så mkt mer att skriva nu!
Förutom att jag INTE ser fram emot imorgonkväll..
Men det måste ju göras, om jag vill ha något rätsida på min kropp..
men HALV ÅTTA på kvällen, känns lite sent för en röngten :/ men men!

lite kaffe på det här kanske?




puss & heeej


Strålande dag :)


Hej hej hallå!

Började dagen med att faktiskt kliva upp i tid ;)
Fixa mig & kidsen & sen begav vi oss till dagis föratt lämna Saga :)
Saga fick åka pulka dit idag, mkt stolt var hon, och bråkade inte en sekund ang hjälmen (som är ett MÅSTE när man är liten & åker pulka!) Duktiga hon <3 Och fasiken vad mkt fortare det gick ;) hann med 8.35-bussen istället för 9.05 bussen vi brukar ta hem ;)
Efter det knatade ju jag & David vidare mot bussen & for in till ica Maxi för en date med Min mamma, syster & systerdotter :) Jag & David var lite tidigare där än dom, så vi knatade in på Donken & tog en kaffe & delade å en chokladmuffins, och jag skämtar inte om jag säger att David åt upp MER än hälften ;) haha! Sen kom dom, och vi knatade runt lite, kollade på lindex & sen in på maxi, då ringde Susanne & ville göra oss sällskap, så hon & Dogge kom dom med :) Massa trevligt. Fyndade en ny jacka till David på Lindex, suuuuuperfin. plus att innefodrets blåa färg är exakt samma blå som ränderna vid fickorna på hans nya termobrallor han fick av Veronica, så det ser ut som ett set :D hihiii! Är mkt mkt nöjd! Till mig själv fyndade jag en jättesöt BH från Lindex, hela 69kr gav jag ;) Världens bästa mormor köpte matchade mössor till Saga, David & Karla på rean på Lindex, HUUUUR TUFFA SOM HELST!! tackar tackat mormor <3 Och tack Mormor/Mamma, Syster & Karla för en mysig dejt <3

Blev även lite nödvändigheter som smör, mariekex, yogurt & sånt :)
Fick skjuts av söta Susanne till dagis när vi hade vinkat av Mamma & syster!
Tackar & bockar för det vännen, mkt uppskattat :) & Tack för sällskapet babe!

När jag tar upp Saga som sov middag när jag kom så är hon helt nerkissad!!!!
Personalen "glömde" sätta på henne blöja när hon skulle sova, vilket resulterade i en nerkissad liten stackars Saga. Rusade in till persolnalen & bad dom plocka fram nå ytterkläder hon kunde låna hem, och lämna tillbax imorgon! men något sånt fanns inte, slutatde med att jag fick sätta på henne hennes TUNNA regnkläder hon har där!! TUR att jag hade packat hennes dagisväska med massor av extra kläder, för då kunde jag klä henne med lager på lager under det!  alltså, jag kan ha förståelse över att dom glömde sätta på henne blöja, men det som jag är FÖRBANNAD över, är det att jag inte ens fick en ursäkt, eller hjälp med av & påklädningen.. Hon verkade inte ens tycka synd om Saga... hoppas jag missuppfattade det!

Jajaja!
När vi klev av bussen hemma så var det SNÖSTORM!!
Det var inte det när vi klev på bussen.. haha, snöar som attans ute!
Kom hem, gav barnen mellis, och la David för hans sista lur, och Saga gick och bäddade ner sig hon med :/ Och sov i ca 45 min... Hon klev precis upp! Jimmy & Madde var förbi en sväng nyss, skulle hämta grejor som Daniel hämtat hem till dom, men glömde i våran bil, som är i VÄSBY ;) haha! men dom får sakerna ikväll ;P Hann snacka lite skit med dom & bokade ev en date i helgen <3

nu ska jag mysa med Världens Finaste Saga <3
Och vänta på att Världens Finaste David ska vakna <3


bjuder på lite bilder oxå!











TisdagKväll!



Barnen sover & Pappan är ute & hämtar in ved!
Hoppas denna natt blir liiiite lugnare än föregående..
Kvällen bestod av Korv med bröd till middag, Saga & PappaBulln duschade & faster Milla kom över & lekte med oss. Väldigt lungt & skönt med andra ord :) Snart blir det soffmys med Världens Finaste Make <3

Imorgon blir det eventuellt en trip in till Maxi när jag har lämnat Saga på dagis.
Måste hitta en riktig vinterjacka till David, då hans nya  overall är för tajt, och den andra har dragkedjan pajjat i! Och efterssom att jag fick 3 par jättefina termobrallor till David utav Veronica, så satsar jag på en ordentlig jacka nu istället för en ny overall, som han ändå inte kommer kunna ha nästa vinter! Jackan kommer han kunna ha nu, i vår när det är lite kyligare med nått tunnare under & kanske till & med i höst! Ska kolla inne på Maxi & inne på Lindex, man kanske till & med hittar nått på rean till honom
;)



nej, om man ska ta & läsa lite bloggar kanske & kolla Fejjan innan Pappan kommer in!

puss & godnatt på er sötnötar!

Goddagens!


Blir mer & mer nöjd med nya headern faktiskt.
MEN, nu när man kan fixa & trixa bäst man vill så håller jag på att bli TOKIG!
Har gjort 7 olika heders idag!!!! Vill ha allihopa, vad göra?? Skaffa 7 olika bloggar??!! HAHA!

Men denna få duga några dagar nu tror jag :)
Måste få en bra bild på Pappan i huset, så han få vara med han oxå ju!
Men karljäveln GÖMMER sig såfort det kommer fram en kamera ju :(
Men får väl smöra till mig en fin bild på han ikväll ;)

Nu vaknade David, så nu ska jag & Saga ta upp honom & busa massor.


höres då!


pussheej

Försovning...



Jodå, vi råkade försova oss här hemma imorse!!!!
Ställer ju alltid klockan på 05.30, så jag hinner göra mig & David iordning innan det är dags att väcka Saga kl.07! Men Mamman i huset behagade att SNOOZA fram tills kl 07.20!!! PAAANIK! Det var ju såå skönt att sova, och natten har varit bedrövlig, David är supersnorig, och varje gång jag & David lyckats somna, så har vi vaknat igen av Pappans SNARKNINGAR!!!! Så jag är helt utmattad..

Hursomhelst så slet jag upp ungarna, av med blöjor, på med blöjor, på med kläder, gav dom varsina mackor, Slängde på mig kläder i farten, David fick dricka välling påvägen i vagnen då jag inte hann ge honom gröt & sen sprang vi till bussen! Och vi HANN! ;) POWER TO US lixom!! observera att bussen går kl 08.00!! Och för er som inte fattar galoppen - försök själv med TVÅ UNGAR att hinna göra allt det på den korta tiden!

I skrivande stund häller jag i mig mitt morgonkaffe, som jag oxå fick avstå från!
David ränner runt i gåstolen & pratar massor & högt, han verkar vara på bra humör idag, trots sömnbrist, förkylningen & all stress! Saga verkade nöjd över att få komma till dagis, ropade direkt på sina 3 kompisar som stod & väntade på henne, sånt värmer i ett mammahjärta! Samtidigt som jag tycker att tiden går alldeles förfort!

På dagens shema står det ganska blankt!
Jag känner mig inte helt hundra, mår lite lätt illa, har ont i huvudet & borde väl ta tag i damsugning & golvtorkning idag, men jag pallisch int! Kan göra det ikväll när pappan är hemma!

Får skjuts ner till dagis sen, det uppskattas massor :P
Inte alla som har en sån snäll & omtänksam Svärmor som jag har :D
Vettetusan vad man ska hitta på för middag idag, tips nån? Lättlagat tack ;)

Ska fortsätta pula med min header nu!
Testar mig fram på photoscape (tack Andreas)!
Så om bloggen ser skum ut ett par dagar framöver, så ha lite överseende, då jag testar, fixar & trixar, tills jag är nöjd :)


hej på er

2010-02-01




Hoppsan, vi är redan inne i februari månad!

Barnen sover, och förhoppningsvis så kanske David sover OK inatt..
Maten stod (som alltid) på bordet när PappaBulln kom hem från jobbet!
Idag blev det hemmagjord potatismos, och ugnsgratinerad falukorv. Gott som tusan!
Hann slänga iordning 15 portioner spagetti & köttfärssås till Lilleman i samma veva, den som spar, han har ;) Dumt att kasta rester, när man kan mixa & trixa ihop det till barnmat istället! YEAH! Efter maten fick pappan städa undan medans jag duschade med bägge barnen. Himla mysigt, dom ÄLSKAR ju vatten, plaska & leka. Så det var nöjda ungar det ;) Sen var det 45min kvar till nattning efter det, så vi hamnade i soffan allesammans & hade kramkalas framför Jerry Springer ;) Jiiiihaa!

Och nu sover de små liven som sagt!
Ska kirra varsin kopp kaffe till mig & Pappan tänkte jag!
Imorgon är det dagistajm för Lillskruttan, vilket innebär, tidig uppstigning, massa stressa & påklädningdbråk med barnen! LOVLEY ;) haha!

Nej, nu ska jag slå en plingeling till barnens farbror Andreas & snacka lite SHIT!


tjingeling på er




SAGABEBIS!


detta var inte igår lixom ;)
Webbisbilden på Saga : 2007-09-11
(bilden tagen nån gång under förmiddagen/lunch!)
LITEN BLIR STOR <3







sådärjah!




  • nu ska det tydligen gå att kommentera min blogg igen!
    bara så ni vet ;)



JohanFalk!




ALLVARLIGT, sjukt fort man kan ändra åsikt om någon alltså!!
Jag har ju som ALLA andra fallit PLADASK för JohanFalk-filmerna.
Dom är sjukt bra & jag bara LÄNGTAR tills i höst, då jag hört att det ska släppas flera filmer, då vi har sett alla nu! Ja, till saken då : ALLA tjejer jag känner, verkligen ALLA, är ju TOKTÄNDA på allas vår Joel Kinnaman! Personligen så jag har faktiskt haft svårt att se, VART han är såå jääävla het nånstans, då bakåtslick & hallickstuks-killen IKKE är min typ lixom! Dock så har jag fallit för personligheten han har i JF filmerna, och tycker att han är ashärlig, charmig & ball! TILLS jag googlade runt, och fann dessa bilder!








Och ja .. jag erkänner.. HAN ÄR HET!!!
suck... ;)










bara föratt <3



dom små jävlarna är ju bara föör söta!


snabbis!




Har en svinstia att ta hand om nu när barnen sover middag!
Så slänger bara in ett snabbare inlägg nu tänkte jag!

Det gick bra på vårdcentralen, på barnens återkontroll med öronen!
Saga är liiiiite röd i ena örat, ska hålla lite uppsikt, för det var svårt & avgöra om det var början på något eller slutet på den förra inflamationen, och vi hoppas på det sistnämda ;) David tros ha ett förkylningsvirus, därav hans febertoppar! Men INGE röd alls i öron eller hals :D jeeeiiii :D wiiihooo!!!! Skönt som fan, bara att ge mkt vätska & fortsätta ge alvedon vid behov! mkt skönt att det inte var någe allvarligare :)

Nu ska mamman i detta hus ta sig en kopp kaffe att skölja ner en huvudvärkstablett med, sen köra igång en maskin tvätt osv.. hörs då!