UNDERBAAART


fan vad kul vi har haft, - jag, PappaBulln & MiniBulln medans PytteBulln sov :) Vi har nämligen badat i poolen, Saga kissade säkert på sig flera ggr av alla skrattanfall vi har haft, busat som sjutton. Huuuur mysigt som helst :)) Badade i över en timme & Saga somnade som en gris när vi la henne för middagsluren för ca 30 min sen. PytteBulln, han sover fortfarande. Tror att det blir ännu ett dopp sen. Så himla ljuvligt att få ägna så mkt tid till att busa med MINI, hon uppskattar det så sjukt mkt, och vi med. Så vi passar på när Pytte sover :D

Igår fick vi ett ryck, och åkte till MAXI föratt möta upp min underbara syster & hennes underbara dotter <3 Fyndade massor på lindex, då det var massa rea, ME LIKE ;) Tyvärr så GALLSKREK Pytte sig igenom hela dejten med syster, då han hade världens magknip, stackarn :(  Hade jättemysigt iallafall, och PappaBulln mötte upp oss för middag på Donken innan hemfärden <3 Väl hemma igen så blev det bengymnastik & magmassage, och VIPS så pruttades & bajsades det. Så natten gick fint.

Annars så händer det inte mkt, Svärmor har målat våran garagedörr, och förrådsdörrarna & ska måla våran ytterdörr vit, snälla hon :))

Nu : mys med maken, innan barnen vaknar ;);););)


tjilivippen!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: