MIIIIIIN BEBIIIIIS :(


Stackars David!
Dubbelsidig Öroninflamation, varpå det vänstra örats trumhinna är på sprickgränsen, bara en tidsfråga innan det sker :( Han har även ett förkylningsvirus som tar sig "genom" kroppen & sätter sig som utslag på huden, så det blir pencilinkur + medicin mot klåda ett bra tag framöver nu! <3

Läkaren tror att anledningen till att det vänstra örat fått utstå såpass mkt är föratt David eventuellt har haft öroninflamation i över en månads tid :( Därav denna sömnbrist, då han har haft SKIIIITONT!!! Det skumma är att detta slog mig bara häromdagen, att jag ville kolla hans öron, men samtidigt så kollades ju hans öron för när vi var in & kollade hans hals & det visade sig att han hade infektion i luftvägarna.. men öronen såg bra ut då, för en månad sen. Och detta tog jag upp med läkaren, som förklarade för mig att det kanske inte syndes då, fast det fanns där, då Öroninflamation kan ligga latens (heter det så?) aah, osynligt fast man har det, att det kanske höll på att bryta ut då, men syndes inte just då! 

Känner mig dum, som inte kollat detta tidigare..
Det var igår som jag sa till Pappan att jag skulle ringa idag, och han tyckte detsamma. Tänk om jag hade ringt för nån vecka sen, då hade trumhinnan inte fått ta lika mkt stryk. OM den nu spricker, så kan det leda till nedsatt hörsel eller till & med DÖVHET! om jag hade vetat detta innan... jag har ju som alla andra trott att det är en period han går igenom.. som MÅNGA barn gör.. missnöjdhet helt enkelt, en sk tillväxtperiod. Vilket brukar komma i dessa åldrar!!  dom vänder på dygnen, kanske kliar i munnen, nya maträtter som kan leda till lite magknip och så..

jaja, jag ska sluta beklaga mig nu!
HUVUDSAKEN är den att jag har vart in med honom, och fått svar!
Mammas fina lilla kille <3 Shiiiit vad duktig han var när han undersöktes!

Ok..
In till Uppsala ikväll.
Hämta upp Davids mediciner, köpa grejer till kamin, då vi har har eldningsförbud i 3 veckor! Men nu har grejorna vi har beställt kommit hem & ska hämtas idag. Sen blir det IcaMaxi, lite mathandling & så.

Nu ska jag lägga mig på golvet, med mina fina barn <3

KUL ATT HA TVÅ ÖRONBARN!
inte illa pinkat :(



pussheej
Linnea

Usch gumman!! Men va skönt att du nu VET va detta beror på och så hoppas vi att de vänder snart!! Har saga oxå vart ett öronbarn?? puss å kram på er!!

PUBLICERAT DEN 2009-12-23 KLOCKAN 05:41:35
BLOGG: http://lissmyr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: