Sisådärja!



For in till Uppsala med familjen.
Ringde barnens morfar & frågade om Saga fick vara hos honom & mormor medans vi handlade efterssom att Saga tycker att det är skit-tråkigt att handla & knata runt i affärer, och morfar blev såå himla glad att vi frågade & skulle genast plocka fram massa godis, kakor & frukt som dom skulle kalasa på under tiden, henne är det ikke svårt att få barnvakt till, inte föratt det behövs ofta, men dom få ggr vi frågar om barnvakt så har det alltid vart en självklarhet & mormor & morfar ser det som en ära att få ha prinsessan en stund :) Och från den stunden jag sa till Saga att hon skulle till mormor & morfar så tjatade hon KONSTANT efter dom ;) Och när jag sprang upp med henne så gick hon direkt till morfar, vinknade & sa HEJDÅÅÅÅ MAMMA! haha..

Åkte till Willys, handlade mat för 2 veckor framåt, gjorde en supersnabb matlista hemma innan jag for, ingen speciell maträtt på speciell dag, men kom på 13 maträtter & handlade allt som hörde maträtterna till. Ska sätta mig & göra en ordentlig lista imorgon tänkte jag. Så nu är frys, kyl & skafferi proppat så vi klarar oss typ 2 veckor till då :) naaajs! Och Saga hade vart supersnäll & mysig hos mormor & morfar, så skönt att höra. Lovade Saga att hon ska få sova där nån natt oxå, frågan är bara när, då vi typ aldrig äri behov av barnvakt, men som min mamma sa : Bara föratt NI inte behöver barnvakt så betyder inte det att hon inte kan sova här ändå, för VÅRAN & hennes skull skull, vi älskar att ha henne hos oss, och vill ha lite egentid med henne UTAN hennes föräldrar:) och det stämmer väldans bra. Saga är 2 år,och har sovit hos dom 2ggr :/ så ofta, ber vi om barnvakt ;) haha!

Väl hemma igen så somnade Saga som en stock! David däremot somnade i bilen hem, och tyckte att han skulle bannemig inte sova, utan var på världens lekhumör!!! så det tog oss typ en timme att få honom att sova. Han fick vara med i köket medans jag städade ur skafferiet &plockade ur diskmaskinen. La honom i sänen efter ett tag & där låg han & snacka ett BRA tag innan det vart tyst. Hoppas verkligen att han sover någorlunda bra inatt! I NEED IT! får se om han reagerar på sina sprutor oxå?!

Vad har vi gjort annars då? Inte mkt, snackade lite skit med Susanne för en stund sen, har småplockat som vanligt, och nu sitter jag i soffan, med en PappaBulln som hostar som aldrig förr, att han åkte & jobbade idag har fortfarande inte gått in i mitt huvud, han hade inte mått någe vidare bra alls, och det gör han inte nu heller, nu ska han gå & lägga sig, hoppas han får nån timmes sömn iallafall, stackarn!

tror att jag ska göra honom sällskap faktiskt.
Imorgon är det dagis som gäller för Prinsessan.
ska in & kolla fejjan, sen krypa ner hos Pappsen!



goodnight!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: