HALLÅ!!!



Har vart dåligt med uppdatering från mig sen i förrgår, så jag varken har haft tid, eller lust :) Men nu ska jag uppdatera er om gårdagen & idag, kul vaa?? haha.

Lördag : Började dagen med morgonmys, frukost & lek.
Robban & grabbarna kom på förmiddagen & körde igång med massa maskiner & så. Har hänt massor här på gården kan jag lova. På våran baksida så har vi ju haft typ miljoner SKIT-STORA stenar som har tagit upp mark som heter duga, men nu är jättemånga väck & det börjar bli plant istället, så vi kan utnyttja vår mark på helt annat sätt. Är inte ens ett 10-tal stenar kvar som ska bort nu. UNDERBAART! Hur som helst så for jag med Veronica in till Uppsala vid lunchtid, hon släppte av oss hos mormor & morfar några timmar så Saga fick leka av sig massor med dom. Och när Veronica var klar med sina ärenden i stan så for vi hem med henne. Vra hemma vi 18.30 typ, och grisen hade INTE sovit middag på hela dagen. Men hon var på OK humör ändå, trots det. Lämnade henne hos hennes farfar & farmor där hon sov under natten, och gick hem föratt laga middag till oss & våra vänner som gjorde oss sällskap under kvällen /natten. Blev marinerad kycklingfilé, hemmagjord klyftpotatis, kallsås, och sallad. Dom flesta blev lagom fulla & vi hade grymt trevligt. Daniel & Robban satt halva kvällen i varsina maskiner & drck öl & pulade på baksidan, medans vi andra satt på dansgolvet & kollade på dom, snackade skit & så. Efter ett tag vart dom ännu mer törstiga & gjorde oss sällskap. Musiken & allas humör var på MAX, kanon ju. Några for in till Uppsala efetr ett tag & vi andra packade in oss i vardagsrummet & Robban agerade DJ på det sätten bara han kan, haha. Vi ett-tiden var det bara jag, Robban & Daniel kvar, nattade Robban på en madrass i Sagas rum, med Sagas allar, lite musik & så, haha! Han var jättenöjd. Daniel nattade jag med mig i våran säng, och det tog inte många minuter innan han snarkade mig i örat <3 En kanontrevlig kväll.

Söndag : Vaknade upp vid halv 9, gick upp, gjorde mig iordning, lät grabbarna sova.
Gick över till Sagas farmor, och pussades med Saga som var på underbart humör, fick frukost där & efter ett tag kom även grabbarna över & tiggde frulle :) Sen gick jag ut med Saga i regnet, lekte & så, sen bakade jag jordgubbspaj & försåg Daniel, Saga, Robban, Farfar, Farmor & faster med det & kaffe :) Grabbarna sitter i varsina maskiner igen, och jobbar på så duktigt så, T.1:an kommer förbi idag igen & pular han med, snälla grabbar vaa? :)  Saga sover middag i garaget, föratt inte störas allt för mkt av maskinerna, har ju barnvakten på, så jag hör ju henne när hon vaknat. Svärfar snickrar lite på altan ser jag nu genom fönstret :)

När Saga har sovir klart, så blir det lek igen :)
Och till sen lunch / tidig middag så blir det stek, som svärmor bjuder på :)
Vilket lyx vaa?

sen har det inte hänt så mkt mer. lägger ut lite bilder från igår,blev inte många alls,
men några iallafall  :














Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: