Söndagen den 15.e November 2009



FIIIIFAAAAN vilken KANON-lyckad dag!!!
For hemifrån kl.07 imorse, och sen bar det av :)
Mötte upp grabbligan & gav oss ut i skogen allesammans!
en knappt km in i skogen så kör jag i diket, pga lervällingen överallt (och hjuligen jag körde suger ju hästballe!!! inte gjord för detta) Och Camilla flög av :/ ingen av oss gjorde illa oss iallafall. Efter det gjorde jag ett tappert försök till, sen insåg jag att med denna hjuling kom jag INGEN vart! Så vi lämnade den där, mitt i skogen, jag hoppade på bakom PappaBulln, och Camilla hoppade på bakom BobboKrull ;) Sen var vi igång på RIKTIGT! Satan vilka lerdiken alla fastnade i, alla fick dras upp med hjälp av vajern MINST 2-3 ggr / person ;) alla fastnade överallt, haha! Hade lera ÖVERALLT, och då menar jag verkligen överallt! Vi stannade vid en grillplats & grillade korv & några av grabbarna lekte av sig i lersjön undertiden :) Oxå där fastnades det ett X-antal ggr ;) hah! Jaa, men jag drar det kort, dagen var så sjuuuukt lyckad. Vi hade så himla kul verkligen :)))

När vi kom hem tog vi varsina VÄLBEHÖVLIGA duschar!
Efter det gick vi föratt hämta våra barn, och där bjöds det på kaffe!
Är sjukt tacksam för barnvaken ska ni veta, mamman & pappan behövde denna tid ihop :)
Gick hem med barnen, lekte, kramades, mös & gastade lite ;)
Sen var det nattinatti för kidsen ;)

Nu håller jag på att tvätta upp alla skitiga kläder från idag.
Inte det roligaste jag har gjort, men man måste ju. Plus att vi har en ÖVERFULL tvättkorg med skit-tvätt som jag måste ta itur med imorgon! Blääh! men men..

imorgon har jag inga planer, ska bara vara hemma med mina barn & ge dom massa egentid & kärlek.
Och bara njuta av deras sällskap. På tisdag funderar jag på att åka in till stan när jag har lämnat Saga på dagis. Måste köpa ny overall till David, då han håller på att växa ut den enda han har :/ sträcker han på sig så räcker den knappt till... Så det är verkligen välbehövligt!

jaja, nu ska jag krypa upp i makens knä & bara mysamysamysa <3

pusshej


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: