Torsdagen den 12.e November 2009



Jomenvisst serru!
Saga har dubbelsidig öroninflamation :(
Pencilinkur för hela slanten, det var inget snack om saken.
Min stackars lilla skruttunge, önskar att jag kunde ta hennes smärta.
Läkaren ville att vi ska komma tillbax om 2månader, och ev få en remiss till öron-näsa-hals på Ackis, och diskutera & kolla om vi ska sätta in rör på Saga. Då han tyckte att det var lämpligt. 4e öroninflamationen på 2år. Men det är inget farligt, många får göra så, och om det kan hjälpa Saga, så är det en självklarhet.

Det konstiga är : att det märks knappt på Saga när hon är sjuk :/ Enligt läkaren så tror han att hon har otroligt hög smärt-tröskel, vilket inte är positivt, det trodde jag, men tydligen inte... det kan nämligen medföra att hon kan bli mkt sjukare än vanligt, då hon inte bryr sig i det som en annan. Säger man till, så får man hjälp, säger man inte till, och anser att smärtan inte bekommer en, så får man ju ingen hjälp, och förblir sjuk, eller kanske blir sjukare... ja, ni förstår..

Efter det for vi hem igen & började med middagen.
Idag blev det hemmagjord pizza, med fläskfile, majs & ost. Enkelt, och supergott. Jag åt faktiskt mat jag oxå idag, och det var det värt. Sen hade jag, Pappan & barnen massa kvällsbus & mys. Tills det var dax att natta huliganera, och Pappan gjorde sin bror sällis i garaget.

Själv har jag passat på att damsugit lite, kört igång en maskin tvätt, och bäddad rent i sängen.
Nu sitter jag i soffan, ska snart lägga mig bredvid min älskling.

njut av kvällen, för det ska jag göra.


pussheej


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: