Torsdagen den 12.e November 2009


Vi var lite morgontrötta imorse, så jag ringde rätt sent till Vårdcentralen, men fick iallafall en tid halv 4 i eftermiddag! Och jag är såå tacksam, för min svägerska följer med oss ner, och underhåller David under tiden, så jag kan ge Saga min fullaste uppmärksamhet när hon undersöks! Underbart med folk som ställer upp för en och ens barn.

Nu sover David en liten sväng igen, och Saga äter bulle.
Själv börjar jag få huvudvärk, och känner mig seg, som vanligt!
Jag & Saga ska sätta oss och måla med vattenfärger tänkte vi.
Sen om en timme typ ska hon sova middag, så hon är pigg när vi ska till doktorn sen. Ska faktiskt ta syskonvagnen ner till byn. För när vi ska åka hem, så är det bläcksvart ute, och jag VÄGRAR låta mitt barn stå på ståbrädan efter vagnen på 55.an då. Visst skulle jag kunna bära henne, men med en hand på vagnen, henne på höften, ficklampa i andra handen & så, så känns det säkrare med syskonvagnen. så blir det.

när Pappan kommit hem från jobbet ikväll så ska vi åka till enköping eller Uppsala, måste handla blöjor till barnen, och välling till David. Och sen mat så vi klarar oss utan att handla till barnbidraget! måste hålla hårt i slantarna nu, det är jul snart, och sen planerar vi att ha Davids dop i januari, hade velat ha det nu till Lucia,men det blir för tajt med planering, inbjudningskort osv.. Men det hade vart sjukt mysigt med ett luciadop! Men det får bli ett januaridop istället :)

jaja..

och alla mina tankar går till en väldigt kär vän idag..
fiifaan, vilket jäkla år det har varit alltså...




tjiiingeliiing

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: