SURPUPPA !!


Usch, idag är det ingen vidare bra dag !!
Ringt runt till a-kassan, försäkringskassan, bett om att få massa intyg & papper hemskickat, föratt kunna komplettera mina handlingar så jag KANSKE får godkänd akassa till nästa år !! 

Överallt läser jag om folk som köper julklappar hit & dit, folk som inte vet vad dom ska köpa till sina nära & kära, medans jag själv, inte KAN köpa julklappar till mina familj, då jag prioriterar tak över huvudet & mat på bordet denna jul istället. Det suger, jag söker ingen sympati, men det suger ... Varför kan inte JAG få ett jobb ?? Jag är UNG, har 5 års arbetslivserfarenhet & verkligen VILL jobba, medans det sitter alldeles för många därute på sina feta arslen & INTE ÄR ETT DUGG INTRESSERADE av att jobba !! varför lixom ??!!

Jo, jag tycker synd om mig själv idag, och alla andra dagar ..
Inte bara om min själv, även om mina barn & deras Pappa, som får avstå väldigt mkt.
Men jag skattar mig lycklig över vilken fin familj vi är, oavsett våran pengarbrist, så finns vi för varandra, vi skrattar, vi ler, och vi njuter av varandra. Vi gör det bästa av allt. Inte alla förhållanden som klarar denna situation, som vi går igenom <3 Så det är jag jättestolt över. Har sagt det förr, men säger det igen : VI LEVER PÅ KÄRLEK !!

Julklappar är inte allt, inget speciellt överhuvudtaget, men själva grejen, att få köpa någonting till barnen lixom .. Ska verkligen snålhandla mat & blöjor för barnbidraget, och SE TILL att det finns några kronor kvar så jag kan köpa något, litet symboliskt, som barnen får öppna på julaftonsmorgon :)


äsch, vad vinner jag på att gnälla, allt löser sig, tids nog, gäller att ha tålamod ..
Håll tummarna nu på att alla papper hinner komma hem & kan skickas vidare inom kort, så förhandligen kan börja, och håll tummarna på att det blir godkänt !! TACK ;)








 om ni bara visste, vad jag är påväg att avstå, föratt jag & mina familj ska få det bra !!
Ida

Gå in på uppsala.se klicka på lediga jobb. Klicka dig sedan vidare in på vikariera i kommunal förskola. Där kan du anmäla dig som vikarie på förskolor och även i skolkök. Det finns JÄTTE lite vikarier att tillgå. Så är man duktig så kan man få jobba mkt. Då får du jobba runt om i uppsala.

PUBLICERAT DEN 2010-12-14 KLOCKAN 19:18:30
BLOGG: http://frokenmodig.blogg.se/
emmeli

All kärlek till er <3



Sanna, ALLT löser sig tillslut, det vet du.



och du, jag VET att ni skulle klara av det du/ni tänker avstå! <3 <3

PUBLICERAT DEN 2010-12-18 KLOCKAN 17:47:01
BLOGG: http://mammaemmlie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: