Försovning...



Jodå, vi råkade försova oss här hemma imorse!!!!
Ställer ju alltid klockan på 05.30, så jag hinner göra mig & David iordning innan det är dags att väcka Saga kl.07! Men Mamman i huset behagade att SNOOZA fram tills kl 07.20!!! PAAANIK! Det var ju såå skönt att sova, och natten har varit bedrövlig, David är supersnorig, och varje gång jag & David lyckats somna, så har vi vaknat igen av Pappans SNARKNINGAR!!!! Så jag är helt utmattad..

Hursomhelst så slet jag upp ungarna, av med blöjor, på med blöjor, på med kläder, gav dom varsina mackor, Slängde på mig kläder i farten, David fick dricka välling påvägen i vagnen då jag inte hann ge honom gröt & sen sprang vi till bussen! Och vi HANN! ;) POWER TO US lixom!! observera att bussen går kl 08.00!! Och för er som inte fattar galoppen - försök själv med TVÅ UNGAR att hinna göra allt det på den korta tiden!

I skrivande stund häller jag i mig mitt morgonkaffe, som jag oxå fick avstå från!
David ränner runt i gåstolen & pratar massor & högt, han verkar vara på bra humör idag, trots sömnbrist, förkylningen & all stress! Saga verkade nöjd över att få komma till dagis, ropade direkt på sina 3 kompisar som stod & väntade på henne, sånt värmer i ett mammahjärta! Samtidigt som jag tycker att tiden går alldeles förfort!

På dagens shema står det ganska blankt!
Jag känner mig inte helt hundra, mår lite lätt illa, har ont i huvudet & borde väl ta tag i damsugning & golvtorkning idag, men jag pallisch int! Kan göra det ikväll när pappan är hemma!

Får skjuts ner till dagis sen, det uppskattas massor :P
Inte alla som har en sån snäll & omtänksam Svärmor som jag har :D
Vettetusan vad man ska hitta på för middag idag, tips nån? Lättlagat tack ;)

Ska fortsätta pula med min header nu!
Testar mig fram på photoscape (tack Andreas)!
Så om bloggen ser skum ut ett par dagar framöver, så ha lite överseende, då jag testar, fixar & trixar, tills jag är nöjd :)


hej på er
Sussa

NAJS gumman ;)

Själv gillade jag inte photoscape, laddade hem det för ett tag sen men det ville inte som jag ville haha



Puss på dej

PUBLICERAT DEN 2010-02-02 KLOCKAN 11:56:31
BLOGG: http://gangstar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: