fantastiska morgon!


GOOOD MOOORGON GOOOD MOOOORGON!

Vilken fantastisk morgon :)
David gjorde morgon kvart i 6, 15 min innan min ordinarie väckarklocka skulle ringa ;)
Då hoppade jag upp ur sängen, bäddade den, drog upp rullgardinen & solen SKEEEEN på oss :)  tog upp min glada son som skrattande tittade på när jag kirrade det ;) Bytte om till dagens outfit på mig & LilleMan & drog på mig fejset! Halv sju vaknade LillSkruttan på strålande humör även hon! Hon klädde på sig medans jag kirrade frukost till huliganerna! David fick gröt & macka, Saga fick kräm med mjölk & macka! Dom åt jättebra & sen hade vi hela 30 min till övers att leka för, innan det var dags att tigga skjuts av deras farmor till dagis :) Lämnade en kanonglad Saga & fick även idag BÖNA & BE om en puss & en kram ;P haha! kom hem, la en tröttis David som somnade i bilen påväg hem, och han sover fortfarande :)

Har plockat ur diskmasinen & bryggt kaffe..
Ska nu hälla upp en stooor kopp rykande hett kaffe & njuta av lugnet!
Hoppas VERKLIGEN detta stålande humör håller i sig på oss alla, då jag har en känsla av att idag, så blir det en BRA dag :) Känner lite fjärilar i magen, går & småler hela tiden & njuter av detta humör!

jag älskar denna känsla..


puss på er solstrålar därute, FÅNGA DAGEN vettja!
sophie s

hej hjärtat!

tänkte höra om du kanske kunde lägga ut lite recept på barnmaten som du gör till david, jag har gett Lukas av maten vi äter, men det kan vara roligt med lite nya recept.



kramar från Sophie och Lukas

PUBLICERAT DEN 2010-03-24 KLOCKAN 12:53:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: