vattkoppor ?!

  • Började morgonen med att duscha skruttungarna :) Pappan fick sova till 9.30, fiii vad jag är snäll ;O Hahah!! vi klev upp vid 7.45, och hann leka, mysa i soffan framför tvn, rita & så innan vi väckte honom för frukost !! efter frukosten tog jag mig en lååååång vaaaarm dusch, i min ensamhet !! Sen gick Pappan & Saga ut föratt mecka/leka, medans jag la David för hans lur, och han sover fortfarande, la honom kl 11.. och PappaBulln & MiniBulln är ute och myser fortfarande :)

  • verkar som att David börjar få vattkoppor :) asbra att det kommer nu, OM det nu är koppor :) Han fick för nån dag sen några utslag, som var vätskefyllda, och idag har har fått några fler såna.. kan ju ta en vecka innan det bryter ut helt, men jag HOPPAS att det är det, så man har det överstökat.. Och jag HOPPAS att Saga får det nu, då jag har försökt med 7-9 ungar i olika omgångar som har haft, föratt hon ska få det, men IKKE, det minnsan, är hon immun mot :/ Har alltså kämpar i 2 år, föratt hon ska få det, men som sagt, något ska man väl vara immun mot :D haha!! Nääh, så nu håller vi tummarna.. har vi otur så är det insektsbett, eller mässlingen men risken är inte så stor, Tror på koppor nu :) Tråkigt nog så stör han sig mkt på kopporna (vi kallar de koppor, även om det kanske inte är det) lite febrig, och det verkar klia en hel del, han har vart ledsen hela morgonen/förmiddagen. Men inatt trängde även en hörntand genom, och en till kommer säkerligen upp inom ett dygn.. det är inte lätt att vara liten :(''

  • igår var jag & Veronica på SATC 2 .. fiiifaan vad bra den var :) skrattade & grät vartom :) Hihiii, och jag kan nog säga att den slår 1.an ;O  alla tycker ju olika, men det är min åsikt :) TUMMEN UPP för den :D Det var skönt att komma hemifrån några timmar oxå.. man blir ju lätt isolerad, och med 2 barn omkring sig 24h/dygn så är det ibland skönt att få komma bort, och tänka på sig själv :) Alla föräldrar behöver det, oavsett om dom vågar erkänna det eller inte, det är inget negativt att man behöver breake ibland, ger ju nya friska tag, att orka vara en bra mamma sen :)

imorgon (om det inte regnar) så ska hela Familjen Bulln åka till Barkarby & gå på MaskinExpo :) mysigt värre.. Barnen & deras Pappa ÄLSKAR ju traktorer & lastbilar, så det kommer blir dunder :) Själv hoppas jag på sol, så jag kan bättra på min bränna lite ;) haha.. och ja, umgås med familjen såklart ;O

Vad som händer idag är oklart, vi har inte gjort några planer ännu, så vi får vänta & se helt enkelt :)

hej på er

Ida & Lucas

Är det vattkoppor hör av dig vill att Lucas ska få det innan han börjar på förskola. Och ju tidigare dom får det desto bättre klarar dom av det. Haha det är inte ofta man vill att ens barn ska bli smittad av nått, känns lite dumt att man tänker så men men ju tidigare desto bättre ;)

PUBLICERAT DEN 2010-05-28 KLOCKAN 13:02:05
BLOGG: http://frokenmodig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: