2011-02-09


På ett sätt är det jobbigt, jag menar, jag VILL ju jobba, men det är tråkigt att aldrig kunna bestämma & eller planera en dag lixom. Därför längtar jag tills den dagen jag får ett fast jobb, med fasta tider, då man verkligen kan planera in saker & ting, mellan jobbet.

Som nu lixom, jag & barnen är påklädda, IFALL ATT dom ringer & ber mig jobba, ingen ro att ligga kvar & mysa med barnen, eller kunna åka någonstans, eller göra något, fast vi är lediga. Fram till ca kl 9.30 får jag har is i magen , för efter det, brukar dom inte ringa. men som jag har sagt flera ggr förut, är så himla tacksam över att jag får jobba extra iallafall, då det är stor platsbrist inom arbetsmarknaden. Man ska vara glad för den man har, självklart, men mitt mål = en fast tjänst, på ett ställe där jag trivs, med arbetsuppgifterna, och arbetskamraterna. Arbetstiden som förhoppningsvis passar in med öppentiderna på dagis, osv.

Nu blev jag sådär gnällig igen. Förlåt :(

Om jag inte ska jobba idag så vettetusan vad vi ska hitta på.
Finaste Linnea kommer hit på EM, men innan dess då, vad ska vi hitta på ?
Borde försöka ta oss till ica, & köpa smör, eller så ber jag Pappan köpa hem det sen.
Får väla ta oss i kragen sen & gå ut & leka efter Davids lur, dra på oss termosar & allt ;)
Ska fortsätta mitt jobbsökande, & hålla tummarna på att det har kommit in något nytt & spännande jobb idag att söka. Söker fortfarande varje dag, men varför vill ingen ha mig ? :( OOJ, FÖRLÅT, inte gnäll var det ;) på´t igen bah, upp i sadeln & söka vidare :)


En bra sak är iallafall att min fina vän Maria, äntligen fått tag en hundvakt till sin lilla bebis Ludde :)
Ett pensionärspar, som verkligen avgudar honom, och som ska hjälpa Mia med Ludde de dagar hon jobbar, kommer att bli superbra, känner det på mig :) Premiär imorgon !! <3








Maria

Naaw min fina bästa vän <3 Jag älskar dig.. Hör du det? JAG ÄLSKAR DIG...

PUBLICERAT DEN 2011-02-09 KLOCKAN 09:59:02
BLOGG: http://kevinsmother.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: