Nertrappning pågår!

Nedtrappningen pågår förfullt , och "pepparpeppar" så verkar det gå bra! 

Känslan av att kunna se sig själv i spegeln & faktiskt inte må illa , är fantastisk , jag är fortfarande flammig & lite sårig , men det har blivit enorm skillnad , svullnaden har gått ner , det kliar fortfarande , men inte lika mycket :) 

Hostan är under kontroll dagtid , men nätterna är hemska , hostar halvt ihjäl mig & krampar som fan i magen ! 

Men efterssom att hostan inte är lika jobbig på dagarna längre så har jag äntligen kommit igång med maten = lycka :) träningen däremot måste jag fortfarande  avvakta med , efterssom att ansikte inte är helt bra & efterssom att jag har en förkylning, så jag får fint vänta några dagar till , trots att jag håller på att bli tokig av att inte få träna !! Men snart så , och då kommer bloggen innehålla en mer nöjd tjej , som delar med sig att sitt aktiva liv , innehållande familj , träning & lycka , istället för detta jävla gnällande , blir så trött på mig själv , haha! 

David åkte skridskor på gympan häromdagen , för första gången , & jäklar vad grym han är , min stora kille <3 han får ha kvar skridskorna på skolan , så han kan åka på rasterna , han tycker det är så himla kul! Sen har ju ungen en vilja av stål & är envis som få , & det kommer man sjukt långt på. 

Äntligen fredag!
Innebandy för lilleman ikväll , sen blir det fredagsmys med min fina familj ! 

Imorgon ska Saga på kalas i Enköping , i bowlinghallen , 2 av hennes bästisar har kalas tillsammans , det ser hon jättemycket fram emot. 

Ska vika lite tvätt nu , sen kurera mig en sväng i soffan innan det är dags att puttra mot byn föratt hämta hem apungarna ;) 

Tjäna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: