Lördag

Fan vad hårt jag sovit inatt!
Dans & mys med barnen innan dom däckade & därefter  Spenderade jag kvällen i soffan med en sjukt dålig skräckfilm , lite chips & makens sällskap!

Blev ingen träning med min PT efter jobbet  igår , när jag kom dit så märkte hon att jag inte var helt 100 , sa att jag var blank på ögonen & inte verkade lika taggad som vanligt , vilket stämde , berättade att jag haft ont i halsen & snorar & att jag lagt träningen åt sidan hela veckan , så vi bokade om vår sista timme till nästa vecka , dumt att utmana sig när man har nått skit i kroppen! Kändes skönt & jag lovade henne att enbart köra promenader ett par dagar tills jag är piggare & därefter köra mitt schema lugnt i början sen! Så nu är målet att ge 100% till blodomloppet den 19.e & sen 110% med henne på fredag ! Sen ska jag stå på egna ben , köra mitt styrkeschema , öka i den takten jag själv känner att det känns bra & sätta ett mål till slutet av juni , målet tror jag blir att lyckats öka med 5-8 kg mer än vad jag tar i dagsläget på stången , spännande :) bättre att ha låga långsiktiga mål än orealistiska & därmed förstöra kroppen! Så nu ska jag bli helt frisk & ge gärnet sen! Hon sa att det är så himla vanligt att när man är på topp så kommer en dum förkylning som ett brev på posten , hon sa att jag ska se det som en utmaning istället föratt gå & sura , så det ska jag göra nu :) kommer sakna henne & hennes pepp! Daniel tyckte jag skulle köpa nya PT - timmar med henne till hösten , ska köra mitt race hela sommaren & se vad jag kan åstadkomma själv & är jag inte nöjd därefter så följer jag makens råd :) 

Så jag åkte & solade efter att jag blev utkastad från gymet , haha , utkastad lät hårt , skämt åsido , hon vet ju vad hon snackar om ;) så förstå min ironi !! Jag är sjukt tacksam över att slippa göra min sista timme med henne på ett meningslöst sätt! 

Väl hemma så hade kocken David bestämt middag! Dom pratar mycket hälsa & välmående på skolan nu & han ville att vi skulle äta nyttig mat som igår , så det fick bli sallad! Han frågar hela tiden om vad som är nyttigt , väldigt medveten om saken ifråga , vilket känns skönt , då jag & pappan strävar efter att våra barn inte ska Hamna på samma bana som oss i dom åldrarna , dom ska inte behöva gå igenom samma som oss , dom ska inte behöva ha mobbning som sin vardag , dom ska inte behöva känna sig annorlunda , dom ska inte behöva gråta sig till sömns i skolåldern , så som jag gjort sen 3.e klass ... Usch så grymma barn kan vara & fan så många hemska minnen som ploppar upp i mitt huvud just nu :( 

Så detta blev kvällens middag : 

Även det skapar fin matkoma kan jag lova! Mätta & belåtna så hade vi lite disco efter det med dans & musik , Soffmys & snarkande barn i soffan avslutade deras kväll , & när pappan burit över dom till deras sängar så bänkade vi oss alltså där!

Idag är det pissväder ute!
Fast det kvittar , då vi har så sjukt mkt att göra! Vi ska sortera kläder med dom stora barnen , rensa ut det som är för litet & inte används & sen ska vi storstäda hela huset! Från topp till tå! Hjälpa barnen med deras svinstior till rum & bädda rent i alla sängar! Vi har allt så fullspäckat schema på helgerna så det blir så ytters sällan man hinner sånthär nuförtiden , men idag så! Ska hinna klämma in lite annat oxå , men det löser sig! Och imorgon är det alltså pappans dag! Lär komma lite folk & fika , tur att min vapendragare finns & har bakat mängders fika till honom , guld värt! 

Nu blir det frukost , sen KÖR VI!

Pusshej 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: